PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان من بازیم ریجن ۲( اروپا ) هست ، ولی اکانتم واسه آمریکا هستش ، حالا من (dlc (the old hunters رو با همین اکانت آمریکا خریدم ، الان کار میکنه یا نه؟
نه کار نمیکنه

دوستان مشخص نشده این The Old Hunters تو دیسک بازی هست یا بصورت کد هست ؟؟ ( تو Collection ی میخوان بدن بیرون )

دوستان گلم بالاخره منم موفق شدم در اوج بی پولی این عنوان رو با هزار مکافات تهیه کنم d: قبل از شروع بازی اگه نکته ای راهنمایی... چیزی هس که باید بدونم لطفا بفرمایید که بنده استفاده کنم
راستی این اپدیت سنگین بازی رو هم گزاشتم واسه دان فقط به نظرتون بهتره بزارم دانش تموم شه و اپدیت شده بازی کنم یا فعلا شروع کنم تا بعدا اپدیتش تموم شه!؟
هر دفه بمیرم blood echo هامو از دست میدم و دوباره که زنده شدم همون جای قبلی پس میگیرمشون .هر چند بار که بمیرم بازم همون مقدا بلاد اکو رو بهم برمیگردونه یا ازش کم میشه هربار؟
دو تا دکمه اتک تو بازی هس r1 -r2 از کدومش استفاده کنم؟
دست حق به همراهتون

آخرین ویرایش:
دوستان گلم بالاخره منم موفق شدم در اوج بی پولی این عنوان رو با هزار مکافات تهیه کنم d: قبل از شروع بازی اگه نکته ای راهنمایی... چیزی هس که باید بدونم لطفا بفرمایید که بنده استفاده کنم
راستی این اپدیت سنگین بازی رو هم گزاشتم واسه دان فقط به نظرتون بهتره بزارم دانش تموم شه و اپدیت شده بازی کنم یا فعلا شروع کنم تا بعدا اپدیتش تموم شه!؟

نکته خاصی نیست فقط خدا صبرت بده.

تفاوتش زمین تا آسمونه...البته آپدیت نکنی میتونی با یه روش خاص تقلب بزنی پولت رو چند برابر کنی.

اولا اینکه مبارکه:d دوما اینکه به نظر من ویکی بازی کنار دستتون باشه(نه اینکه از روش نگاه کنید و تقلب کنید) بلکه برخی مناطق و مراحل بازی مخفی هستند و همینطور برخی npc ها و سلاحها که کسی نمیتونه در حالت عادی و همینجوری بهشون دست پیدا کنه(یکی دو مرحله بسیار زیبای بازی و ۴....۵ سلاح تو بازی و البته سرنوشت خیلی npc ها اینطوری هست)

در مورد آپدیت هم حتما آپدیت بکنید چون علاوه بر اضافه کردن DLC تاثیرات مثبت زیادی تو عملکرد بازی مخصوصا کاهش زمان لودینگ داره)

مورد اخر هم اینکه حتما DLC رو هم بازی کنید(یا با یکی شر شید) چون فوق العادس من یکی دو روزه میرم و محوشم هنوز:d

موفق باشین

.

هر دفه بمیرم blood echo هامو از دست میدم و دوباره که زنده شدم همون جای قبلی پس میگیرمشون .هر چند بار که بمیرم بازم همون مقدا بلاد اکو رو بهم برمیگردونه یا ازش کم میشه هربار؟
دست حق به همراهتون

آپدیت خیلی از باگها رو فیکس میکنه
افت فریم رو بهتر میکنه و زمان لودینگ ها رو به شدت کاهش میده
پس بهتره آپدیت کنی بعد بازی کنی
البته آپدیت بازی 2گیگش مربوط به این چیزهاس، بقیش ماله DLC بازی هست....

اگر یک بار مردی و یک بار دیگه هم بدون اینکه Blood echo هارو پس بگیری بمیری، دیگه Blood echoهایی که بار اول از دست دادی رو نمیتونی برگردونی

دکمه r2 ضرباتش سنگین و قویه اما کنده و استمنای زیادی کم میکنه
دکمه r1 ضربات سریعی داره و استمنای کمی میبره اما ضعیفتره
پیشنهاد من r1 هست

سعی کن از تو YouTube ویدیوهای کاربردی درباره جای اسلحه ها و لباس ها و اینکه چجور Blood echo و Blood vial جمع کنی، نگاه کنی.

و در آخر اینکه خدا صبرت بده:d
موفق باشید

آپدیت خیلی از باگها رو فیکس میکنه
افت فریم رو بهتر میکنه و زمان لودینگ ها رو به شدت کاهش میده
پس بهتره آپدیت کنی بعد بازی کنی
البته آپدیت بازی 2گیگش مربوط به این چیزهاس، بقیش ماله DLC بازی هست....

اگر یک بار مردی و یک بار دیگه هم بدون اینکه Blood echo هارو پس بگیری بمیری، دیگه Blood echoهایی که بار اول از دست دادی رو نمیتونی برگردونی

دکمه r2 ضرباتش سنگین و قویه اما کنده و استمنای زیادی کم میکنه
دکمه r1 ضربات سریعی داره و استمنای کمی میبره اما ضعیفتره
پیشنهاد من r1 هست

سعی کن از تو YouTube ویدیوهای کاربردی درباره جای اسلحه ها و لباس ها و اینکه چجور Blood echo و Blood vial جمع کنی، نگاه کنی.

و در آخر اینکه خدا صبرت بده:d
موفق باشید

راجبه این نوار استامینا و کاربردش یه توضیحی میدی لطفا.اخه وقتی خالی میشه بازم میشه اتک داد
این اپدیت اول بازی که 9 گیگ هم هست اگه نصب کنم dlc هم به بازی اضافه میشه یا اونو باید جدا خرید؟

راجبه این نوار استامینا و کاربردش یه توضیحی میدی لطفا.اخه وقتی خالی میشه بازم میشه اتک داد
این اپدیت اول بازی که 9 گیگ هم هست اگه نصب کنم dlc هم به بازی اضافه میشه یا اونو باید جدا خرید؟
خیلی سادس
شما تا یه حدی میتونی پشت سر هم Dodge و اتک کنی، وقتی که خالی شد باید چند ثانیه صبر کنی تا دوباره پر شه
دی ال سی بازی بعد از آپدیت نصب میشه، ولی تا نخریش اضافه نمیشه
قیمتش هم نسبتا بالاس، 20 دلاره

دوستان من بازیم ریجن ۲( اروپا ) هست ، ولی اکانتم واسه آمریکا هستش ، حالا من (dlc (the old hunters رو با همین اکانت آمریکا خریدم ، الان کار میکنه یا نه؟

شما دو راه داری:
1:بازی رو با یه بازیه ریجن 1 عوض کنی (در این صورت سیو های قبلیت پاک میشه وباید از اول شروع کنی)
2:دوباره دی ال سی رو با یه اکانت ریجن 2 بخری(که سیو هات میمونه و ادامه همون رو بازی میکنی)

- - -ویرایش - - -

دست حق به همراهتون

حتما اپدیت کن
و حتما انلاین بازی کن (اگه پلاس داری)
از همین جا چند نفر رو ادد کن
co-op هم لذت بازی رو چند برابر میکنه و اسون تر هم دیگه زیاد نیازی به کلیپ دیدن نیست در حین بازی راهنمایی میشی
و جاهای خوف ناک کمتر خوف میکنی
کلا وقتی با یکی که بازی رو پلات کرده بازی میکنی یه سری نکاتنی رو بهت میگه که با کلیپ دیدن یاد نمیگیری یا باید خودت تجربه کنی یا کسی بهت نشون بده تو بازی.
وگرنه خیلی تو بازی الافی
مثلا من خودم یکی دو روز طول کشید تا اسلحه رو پیدا کردم و یاد گرفتم باید لول اپ کنی و خیلی چیزای بچه گانه دیگه (البته چون تو این سبک بازی نکرده بودم قبلا)

دست حق به همراهتون
قفل کردن روی دشمن باعث اسون شدن داج میشه اگه دستت تو داج کردن راه بیفته بازی خیلی برات لذت بخش میشه.

دوستان لطفا بیاید این chalice هارو بریم تا بازیم پلات بشه فقط تروفی ملکه مونده لولم هم 90 ایناست توی +ng هم هستم و تا forbidden woods هم رفتم ولی نمیدونم چرا undead giant توی lower pthumerian chalice رو نمیتونم بزنم:(

دوستان لطفا بیاید این chalice هارو بریم تا بازیم پلات بشه فقط تروفی ملکه مونده لولم هم 90 ایناست توی +ng هم هستم و تا forbidden woods هم رفتم ولی نمیدونم چرا undead giant توی lower pthumerian chalice رو نمیتونم بزنم:(

add کن اگه انلاین بودم پایه ام.
البته هنوز به جاهای سختش نرسیدی.
lower loran , difield اینا سختاشن
لولت هم فکر میکنم پایینه یکم . بازی رو تا اخر برو ، بعد باس اخر رو نزن تو همون هانتر دریم اتیش گرفته join بقیه شو باسشونو بزن برا لول بالا بردن عالیه
اگه اون سه تا moon رو بزاری 500 هزار تا 1 ملیون اکوبلاد بهت میده هر یک بار
و اگه اون یارو داشته باشه مون پرنسس رو بزنی احتمالا بالای 1 میلون میده

آخرین ویرایش:
add کن اگه انلاین بودم پایه ام.
البته هنوز به جاهای سختش نرسیدی.
lower loran , difield اینا سختاشن
لولت هم فکر میکنم پایینه یکم . بازی رو تا اخر برو ، بعد باس اخر رو نزن تو همون هانتر دریم اتیش گرفته join بقیه شو باسشونو بزن برا لول بالا بردن عالیه
اگه اون سه تا moon رو بزاری 500 هزار تا 1 ملیون اکوبلاد بهت میده هر یک بار
و اگه اون یارو داشته باشه مون پرنسس رو بزنی احتمالا بالای 1 میلون میده
بازیو یه دور تموم کردم و هر 3 تا پایانو هم دیدم الان هم توی+ng چندتا از باس هارو کشتم

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من نمیتونم به blood starved beast. برسم
اون دری که تو cathedral ward. سمت راستش هست هنوز بسته اس
تو یوتیوب هم دیدم از منطقه ای که اون یارو مسلسل داره یه در میخوره به این باس
میرم اونجا هم اون در ه بسته اس هنوز
من تاحالا 3 تا باس کشتم
این در چجوری باید باز شه که بتونم برسم به blood starved beast ?
ممنون

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من نمیتونم به blood starved beast. برسم
اون دری که تو cathedral ward. سمت راستش هست هنوز بسته اس
تو یوتیوب هم دیدم از منطقه ای که اون یارو مسلسل داره یه در میخوره به این باس
میرم اونجا هم اون در ه بسته اس هنوز
من تاحالا 3 تا باس کشتم
این در چجوری باید باز شه که بتونم برسم به blood starved beast ?
ممنون

این باسی که شما میگی تو old yharnam هست که سمت چپ cathedral ward هست (سمت چپ و بازم سمت چپ میخوره به یه کلیسا که باید از سمت چپ پله ها بری بالا طبقه بالای کلیسا یه اهرم رو میکشی که یه زیر یه قبر باز میشه و میری اون تو میخوره به این باس)
و بعد از کشتن این باس اون در سمتراست تو cathedral ward باز میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or