PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
خطر اسپويل

ممنون از كمكت
ولى مشكلى كه هست اينه كه كدوم نردبون ؟ يكى بود كه بلند بود ميرفت سمت همونجايى كه جعبه موزيك رو ميگرفتيم

گفتم که احتمالا اونی که پشت خوکه هست سمت چپ داخل یه محفظه هست بعدم کار سختی نیست 2-3 تا نردبون اونجاست امتحان کن نبود برگرد پایین باز بعدی رو امتحان کن

یدپیشنهاد میکنم به بچه ها که برای باس فایتها یا حتی پیدا کردن باسها اگر مشکل دارن میتونن تو نت سرچ کنن و ویدئوشو دانلود کنن، من یه آرشیو فقط از این بازی دان کردم :دی

چون شاید اینجا بنویسیم متوجه نشین.

الان من تو باس وت نرس گیر کردم البته میتونم بزنمش لول 89 هستم

دوستان یه سوال،
من دقیق Dungen ها رو متوجه نمیشم باید چیکار کنم، سه تا سنگ قبر رو باز کردم و سه تا باس هاشو هم زدم ( دو تاشون تکراری بود! کسی علتشو میدونه؟) و اینکه کلآ تا Layer 2 رفته. و اینکه چجوری باید ادامش بدم؟ چیزی باید بخرم؟ کار باس بکنم؟

راجع زدن گرمان هم یه راهنمایی بدید خیلی فضایی سریعه :دی

بچه ها یه سوال راجع پایان بازی

آخر بازی بعد از کشت گرمان، دقیقآ نفهمیدم چی شد. یه چیزی از آسمون اومد و هانتر رو بغل کرد و بعدش یه کات سین داشتیم که عروسک به هانتر میگه، شکار دوباره شروع شد.

از اونجایی که میازاکی کلآ آدم فیلسوفی در زمینه گیم هست به نظرم میخاست نشون بده که این داستان و این جهان همینطوری ادامه داره و پر از آلودگی و... میمونه. آیا این درسته؟؟

در حال New game + هستم ، فوق العادست این بازی

دوستان بعد از اینکه باس سوم بازی رو کشتیم فرق نمیکرد از کدوم یک از قبرا بریم اون chalice رو که بدست اوردیم بریم باش قسمت جدید بازی ؟
یکم هم اگه میشه درمورد این قسمت توضیح بدین لطفا که چی شد اصلا ما از این قبره رفتیم به منطقه جدید بازی چرا ؟ من داستانشو انگار نگرفتم هنوز
ما دنبال اینیم بفهمیم چه بلای سر مردم شهر اومده دیگه الان ، قضیه چیه یکی منو توجیه کنه :d

دوستان سلام من چطور میتونم با دوستم انلاین بازی کنم گزینه یا ایتم خاصی داره چون هر وقت beckoning bell رو میزنم یه فرد غریبه میاد

باید هر دو تون یه رمز یکسان بزارید بعد زنگ رو بزنید
کسی که میخواد بیاد کمکت باید small resonant bell رو بزنه
من خودمم هنوز بازی میکنم
psn:ahmad_mdp

سلام دوستان. میدونم که الان خیلی از شماها بازی رو تموم کردین. من یه مشکلی دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید .
توی هانتر دریم برای ورود به مقبره هایی که باید یه جام روی اون بذاریم تا واردش بشیم......فکر کنم هفت تا هستن......من تقریبا 4 تاشو رفتم همش سه تا لایه داره با یه باس که داس پرتاب میکنه....جریان چیه میشه راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟ به نظر خودم ممکنه که جامها رو اشتباهی گذاشته باشم!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or