PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
داداش 2 تا بریدگی قبل تر اشتباه دور زدی :d
http://forum.bazicenter.com/thread89356/

چیزی که من میخواستم نبود در هر صورت ممنون

اگه کسی میدونه این کارارو چجوری انجام میده بگه مخصوصا اون دیواره که میره داخلش:d
خیلی جالبه
https://www.youtube.com/watch?v=cJf_JR481SM
https://www.youtube.com/watch?v=OQjmnr45AP8

آخرین ویرایش:
مرسی قربان ... میگم بین اون دوتا اسلحه من اولی رو برداشتم بنظرتون دومیه بهتر نبود این اصلا دمیج وارد نمیکنه البته بعضی وقتا موقع حمله حریف میزنم
باعث میشه متوقف بشن خوبه ولی اون چطور بوده ؟
بعد یه جایی هست توی هانتر دریم میری اونجا میشه سلاحتو اپگرید کنی یه بار اپگرید کردم الان میگه بلادتون کافی نیست ایا ارزش داره ؟ دمیج رو بالا میبره ؟ هموجایی که repair هم میکنه
بازم ممنون :)

برای انتخاب سلاح برمیگرده به نوع بازی خودت
من همون سلاح اصلی که رو جلد بازی هم هست برداشتم (saw cl) که خیلی سریع و خوبه لولش هم 10 کردم و با جیم اتکش حدود 588 هست
البته hunter axe هم بد نیست ولی کنده اونم لول دهش با جیم حدود 600 میشه
و اسلحه دیگه ای که به نظرم خیلی خوب و سریع هست و stmina کمی مصرف میکنه (همون خط سبزه پایین خون) blade of mercy هست که لول 10 کردمش با جیم میشه اتکش حدود 460
برای تفنگ هم elevin بهترین هست اگه املاشو اشتباه ننوشته باشم که لول 10 با جیم اتکش حدود 275 شد برا من

برا اپگرید هر اسلحه ای که باهاش حال کردی تا لول ده ببر قطعا ارزش داره و یکی یکی لولشون رو ببر بالا یعنی اول یکی رو ده کن بعد بعدی رو شروع کن.

چیزی که من میخواستم نبود در هر صورت ممنون

اگه کسی میدونه این کارارو چجوری انجام میده بگه مخصوصا اون دیواره که میره داخلش:d
خیلی جالبه
https://www.youtube.com/watch?v=cJf_JR481SM
https://www.youtube.com/watch?v=OQjmnr45AP8

من خودم با استفاده از همین راهنما فایل از لپ تاپ انتقال دادم رو PS4 شما یا کلا کار دیگه ای در نظرت هست یا اصلا کامل راهنماشو مطالع نکردی داداش به هر حال کامل ترین اموزشش همین هست :d

من خودم با استفاده از همین راهنما فایل از لپ تاپ انتقال دادم رو PS4 شما یا کلا کار دیگه ای در نظرت هست یا اصلا کامل راهنماشو مطالع نکردی داداش به هر حال کامل ترین اموزشش همین هست :d

داش این کلیپ هارو ببین چیه اونو ردیف کردم.:d

خب بلاخره میکولاش هم زدم، یکی از ساده ترین باس فایت ها رو داشت

محیط و گیم پلی و اون جو مریض که تو بازی هست، چنان منو میخ کوب کرده که رسمآ با داشتن جی تی ای - متال گیر - فیفا 16 - بتلفیلد و خیلی بازی دیگه چسبیدم به این بازی.

سلام
من امروز تازه بازيو گرفتم و يك توضيحاتى ميخوام
چجورى ميشه اپگريد كرد ؟
بهترين راه براى شكست دادن باس هاى هيكلى و گنده چيه ؟
بازى pause داره ؟D:

خب بلاخره میکولاش هم زدم، یکی از ساده ترین باس فایت ها رو داشت

محیط و گیم پلی و اون جو مریض که تو بازی هست، چنان منو میخ کوب کرده که رسمآ با داشتن جی تی ای - متال گیر - فیفا 16 - بتلفیلد و خیلی بازی دیگه چسبیدم به این بازی.
برا خیلیا همینه.منم چن وقت پیش دارکسولز 2 نسخه ps4 بازی میکردم با وجود بازیهایی مثل متال گیر و ویچر و دیابلو و بردرلند و.....چسبیده بودم به دارکسولز.;;)

سلام
چجورى ميشه اپگريد كرد ؟
بازى pause داره ؟D:
اولش تبر رو انتخاب کنید.
با کشتن دشمنان امتیازی میگیری که با رفتن به هانتر دریم انواع آپگرید فردی و اسلحه رو میخری و بازی لذت بخشتر میشه و کشتن غولها راحتتر.

سلام
چجورى ميشه اپگريد كرد ؟
بازى pause داره ؟D:

برای آپگرید کردن، باید داخل محیط بازی فارم کنی و بلاد ایکو بگیری بعدش بری سراغ لامپ (بری تو هانتر دریم)
بری پیش عروسکه و لول آپ کنی
فقط برای شروع ( چون تازه شروع کردی) Vitality و Strength و endurance رو تو اولیت بزار. (باید برای آپگرید سمت راست بزنی و آخرش اکی کنی)

هر باسی یه قلقی داره، تقریبآ غیر ممکنه برای یک باس یک بار فایت کنی و بزنیش، من باس اول (فادر گاسکوئین) رو بیست بار رفتم سراغش آخرش زدم! یه باسی مثل روم د اسپایدر رو بعد سه بار.

هر بار بری جلو قلقشون دستت میاد، یکی به اتیش حساسه یکی به دستش و...

بازی Pause ندارد

برای آپگرید کردن، باید داخل محیط بازی فارم کنی و بلاد ایکو بگیری بعدش بری سراغ لامپ (بری تو هانتر دریم)
بری پیش عروسکه و لول آپ کنی
فقط برای شروع ( چون تازه شروع کردی) Vitality و Strength و endurance رو تو اولیت بزار. (باید برای آپگرید سمت راست بزنی و آخرش اکی کنی)

هر باسی یه قلقی داره، تقریبآ غیر ممکنه برای یک باس یک بار فایت کنی و بزنیش، من باس اول (فادر گاسکوئین) رو بیست بار رفتم سراغش آخرش زدم! یه باسی مثل روم د اسپایدر رو بعد سه بار.

هر بار بری جلو قلقشون دستت میاد، یکی به اتیش حساسه یکی به دستش و...

بازی Pause ندارد
حالا من برعکس بودم باس اول رو بار دوم کشتم و باس روم اسپایدر رو شاید صدبار رفتم.آخرشم شانسی کشتمش.تو بخش راحت کشتن باسهای بلودبورن سوالاتم هستش.یادش به خیر.

از اونجایی که بازیهای جدید داغون شدن یه خورده، نت هم اجازه آنلاین بازی کردن درست و حسابی نمیده، میخام این بازیو بگیرم به زودی :d

خودمو بدجور آماده کردم برای بازی که با یه بازی سخت و طولانی دست و پنچه نرم کنم :dاین بازی به عنوان اولین بازی RPG واسه منه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or