PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
فکر نکنم تروفی داشته باشه کشتن این بابا داشت ؟
البته حرف های جالبی میزد یه ایتم هم بهم داد خودش میگفت : این انسان ها هستن که تبدیل به این هیولا ها شدن خودش هانتر بود وظیفش محافظت از این مردم بود ( که حالا هیولا شدن ) پس می خواست با کشتن تو نذار که بهشون صدمه بزنی و می گفت که دیگه رویا نمی بینه (فکر کنم هانتر دریم رو میگه ) ..
یه تروفی برای همه اسلحه هاست که باید بگیریشون اینم یکی از اوناست

اقا من باس سومم اما باز لول م هومون ١٠ ه hunter axe 3+ و جز اون چيزه ديگه اي ندارم

Sent from my iPhone using Tapatalk
برای باز کردن سلاحهای دیگه باید badge ها رو بگیری! هم با کشتن باسها badge دارپ میشه هم اینکه توی طوله بازی هم بگردی پیدا میشه

یکی‌ می‌تونه دقیقا بگه اون کلید که 10000 پولشه کجارو باز می‌کنه؟
من الان تازه رسیدم به forbidden woods کجا برم که دوباره برسم به چراغ چون خیلی‌ راه داره
تو یک غار افتادم یکجا که سمی و غول های بزرگ داره اونجا چیکار کنم؟ اصلا باید از اونجا برم؟

یکی‌ می‌تونه دقیقا بگه اون کلید که 10000 پولشه کجارو باز می‌کنه؟
من الان تازه رسیدم به forbidden woods کجا برم که دوباره برسم به چراغ چون خیلی‌ راه داره
تو یک غار افتادم یکجا که سمی و غول های بزرگ داره اونجا چیکار کنم؟ اصلا باید از اونجا برم؟
دره Cathedral Warrd که قفله رو باز میکنه ...
یه راهش که میخوره به clinic
اون یکی راهش هم از جاده پیش برو به لامپه مربوط به Shadow Of Yarnham میرسی خلاصه ...
کلا اروم اروم بری گم نمیشی
اونجا optional هست. یه سری item هست. یه طرفش میری بالا میخوره به clinic

دقیقا کدوم در cathedral ward ؟
اونجایی که تواین clinicجدید باز می‌شه به کجا میره؟ اونجارو ادامه بدم یا برگردم forbidden wood
یعنی‌ هیچ راهی‌ نداره که به همون لامپ اول برسم؟
یه خونس بغل اولین لامپ forbidden woodاز کجا به توی اون خونه برسم؟
خیلی‌echo جم می‌کنم یعنی‌ یه لامپ دیگه نیس ؟

آخرین ویرایش:
دقیقا کدوم در cathedral ward ؟
clinic کجاس؟
یعنی‌ هیچ راهی‌ نداره که به همون لامپ اول برسم؟
یه خونس بغل اولین لامپ forbidden woodاز کجا به توی اون خونه برسم؟
خیلی‌echo جم می‌کنم یعنی‌ یه لامپ دیگه نیس ؟

نگا از در اون کلیسا که یه نفر عجیب غریب نشسته بیای بیرون و پله ها رو بگیری بری بالابه در بزرگ میبینی که بسته هست. که داخلش دو تا غول بزرگ دارن راه میرن. احتمالا قبلا خریدی و بازش کردی.
اگه Bold Hunter's Mark داری استفاده کن برمیگردی به آخرین لامپی که روشن کردی.

دوستان من الان نامه رو دادم الفرد الان کجا می تونم الفرد رو پیدا کنم چطوری ملکه رو زنده کنم ؟
میشه دقیق توضیح بدی ملکه رو که بخوای زنده کنی باید بری chainhorst اگه رفتی اونجا باس گرفتی کشتی بهت یه تاج میده بعدا تو ایتم هات میری انتخابش میکنی بعد میری پشت صندلی رو دیوار کلیک میکنی میری پیش ملکه دوتا سلاح داره اولیش باهاش حرف میزنی نامه هست بهت میده دومیش به ملکه باید تعضین کنی وچندتا دکمه بزتی تا اسلحه رو بهت بده الفردم جایه خاصی نیست اول بروcatreld ward بعدا از اونجا که میخوای بری vicar amelia رو بکشی یکی از این غول نشسته سمت یه دری که در پشتشو میری وسمت چپ اونجا وایستاده الفرد ونامه رو بهش میدی یه سلاح دیگه هم ازاد میشه

دوستان من الان نامه رو دادم الفرد الان کجا می تونم الفرد رو پیدا کنم چطوری ملکه رو زنده کنم ؟
نامه رو که میدی بهش میره خدمت ملکه
ایتم رو از روی صندلی ملکه بردار ببر upper cathedral ward جایی که Daughter Of Comsom کشتی. یه سنگ هست انتهای اون قسمت که روش کلیک کنی باعث زنده شدن دوبارش میشه
Alfred هم میره اونجایی که اولین بار ملاقاتش کردی. یعنی بقله همون راهیی که میخورد پایین میرفت Old Yarnham

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or