PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
هیچی دیگه قهرمان شدی رفت:دی اون باس سوم کشتی برو catreld ward اول blood echo جم کن یا همون پول 10000 برو hunter dream یه کلید بخر یه دروازه هایی بودن بسته مثل قفسن بازشون میکنه اون باس سوم که شما کشتی. باس انتخابی بود اگه برای پلات بخوای اونو که کشتی برگردی catrel ward یه در بسته بود حالا باز شده

Eileen the Crow
رو گم کردم!
تمام جاهایی که باید باشه نیست×
البته رام رو کشتم و الان باید باهام دشمن باشه ولی اصلا پیداش نیست آخرین بار نزدیک لامپ cathedral ward بود!

سلام
دوستان من اگه اصلا به ترافی ها توج نکنم و بازی رو تموم کنم بعد میتونم برگردم و ترافی هاش رو بگیرم یا باید بازی رو از اول شروع کنم؟

برو کتل وارد بعدش برو ب سمت در که پسورد میخواست در فربیدن اونجا میبینیش

- - -ویرایش - - -

کجاش گیر کردی؟؟ لولت چنده؟؟؟ راحته که
وقتی حمله میکنه سمتت برو از زیر دستش رد شو برو پشتش

Eileen the Crow
رو گم کردم!
البته رام رو کشتم و الان باید باهام دشمن باشه ولی اصلا پیداش نیست آخرین بار نزدیک لامپ cathedral ward بود!
سلام
اون رو باید د اونجایی که اون خوک گنده اوایل بازی قرار داره ، سمت راستش در انتها یک پله هایی هست میری بالا ، اونجا مکان همیشگیش هست

- - -ویرایش - - -

سلام
دوستان من اگه اصلا به ترافی ها توج نکنم و بازی رو تموم کنم بعد میتونم برگردم و ترافی هاش رو بگیرم یا باید بازی رو از اول شروع کنم؟
سلام
بله
میتونید تو 1 دور بازی همه رو بگیرید ، میتونید تو 100 دور همه رو بگیرید ، البته یک تروفی هست برای یکی از پایان ها که باید تو 1 دور هر 3 آیتم رو جمع کنید
برای اطلاعات بیشتر به این لینک برو کامل نوشته

دوستان بازی سلاح گرم داره ؟

از همون اول بازی بهت سلاح گرم میده...اگه منظورت اسلحه هایی مثل m4 هست که نه:d

Eileen the Crow
رو گم کردم!

انگاری یه باگ داره همین.
بعد از کشتن rom
اول از لامپ great cathedral ward برو ببین اگه بسته بود که همه چی ردیفه ...از لامپ cathedral ward برو جای کلیسای و مبینی روی زمین افتاده بعد میری تو کلیسا و اون هانتر رو میکشی و بر میگردی پیشش.
اما باگی که هست و برای من اتفاق افتاد. لامپ great cathedral ward رفتم و بسته نبود وقتی respawn شدم دیدم آیتمی که هانتر داشت روی زمین بود و رفتم بیرون با الی صحبت کردم و آیتم ها رو داد.

آخرین ویرایش:
باس سوم کشتم یه کاپ گیرم اومد حالا باید کجا برم ؟
CUP برای Chalice هاست ...
باید بری کلید رو از messenger ها بخری و راه رو ادامه بدی - به سوی Vicer Amelia. . بعدش میتونی بری به سمته witch abode که میشه از جپه vicer amelia . بعد از کشته vicer هم به سمته forbidden Forrest

سلام
اون رو باید د اونجایی که اون خوک گنده اوایل بازی قرار داره ، سمت راستش در انتها یک پله هایی هست میری بالا ، اونجا مکان همیشگیش هست
اگه منظور شما جای اولیش هست که ۴ تا bold hunter mark میده به ما دیگه اونجا نیستش!
انگاری یه باگ داره همین.
بعد از کشتن rom
اول از لامپ great cathedral ward برو ببین اگه بسته بود که همه چی ردیفه ...از لامپ cathedral ward برو جای کلیسای و مبینی روی زمین افتاده بعد میری تو کلیسا و اون هانتر رو میکشی و بر میگردی پیشش.
اما باگی که هست و برای من اتفاق افتاد. لامپ great cathedral ward رفتم و بسته نبود وقتی respawn شدم دیدم آیتمی که هانتر داشت روی زمین بود و رفتم بیرون با الی صحبت کردم و آیتم ها رو داد.
لامپ که بسته نبود اونجا هم هیچ خبری نبود!
به خاطر سلاحی که میده میخوام چون پلات بازی خراب میشه و گرنه عاشق چشم و ابروش نیستم!

e5de278c74ba5f92e250edcc3523744a.jpg

اقا اين منو ديونه كرده باس بعد اينو زدم اما اينو نميتونم بزنم
بچه ها پيشنهادي دارن ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or