PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این شهید Logarius بیچاره ـم کرد! :| یعنی بدون اغراق کل مرگ هایی که جلوی بقیه باس ها داشتم رو با هم ترکیب کنم و 2،3 برابرش کنم، میشه تعداد مرگ هام جلوی ایشون. :دی آخرش هم نفهمیدم چطوری کشتمش و در حالی که دیگه Blood Vial نداشتم و جونم هم لب مرز بود، ترکید!
آقا این سگ عزیز که توی یکی از Dungeonها هست و هرجا میرم ذکر خیرشه، میشه به صورت تک نفره از بین بردش دیگه؟! :دی من هنوز بهش نرسیدم، ولی انقدر همه جا صحبتش کرد که شب ها کابوسش رو میبینم! lol
اون سگه سخت نیست زیاد. فقط یه حرکت خطرناک داره که با یه ظربه میکشه. اون حرکتش دستت بیاد بقیش راحته. :d

اقا من يه جايي تو بازي كردم بد از اينكه باس دوم
رفتم پيش يكيركه لباس سفيد تنشه يه تبرو شمشير دسشه يه انسانه اونجا خونشو كنم بازم بلود مي خوره خونش زياد ميشه اينو بايد چطوري كشت ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

اقا وقتی تو این بازی میمیری چه جوری میاد از همون جا که مردی ؟؟؟
من رسیدم به باس اول وقتی مردم تقریبا میشه گفت برگشت اول بازی.!
این که میگن بازی خیلی سخته اگه سختیش اینه که ببازی باز باید از اول خیلی مسخرس که اینجوری بگن سخته .
حالا اینم به کنار اینکه هرکی کشتی باز سر رات سبز بشه دیگه ته مسخره اس.

اقا وقتی تو این بازی میمیری چه جوری میاد از همون جا که مردی ؟؟؟
من رسیدم به باس اول وقتی مردم تقریبا میشه گفت برگشت اول بازی.!
این که میگن بازی خیلی سخته اگه سختیش اینه که ببازی باز باید از اول خیلی مسخرس که اینجوری بگن سخته .
حالا اینم به کنار اینکه هرکی کشتی باز سر رات سبز بشه دیگه ته مسخره اس.

منم خيلى اولاش رنج بردم از اين اما عادت مي كنى فقط برا باس اول اينجوريه بقيه باس ها خيلي راحت مسيرتو كوتاه مي كني

دادا كسي نبود بگه انسانرو كه تبرو شمشير دسشه وو چطوري بايد ا پا دراورد ؟

Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط kamran3766733:
ولی یکی از همین chalice که جام ملکه رو بخوای بگیری خیلی سخت سگ اتیشیه یه لقمت میکنه ببین چقدر خستم کرده یه روز پاش نرفتم:دی
اتفاقا من تو یکی از همین chalice ها یه سگ اتشین به اسم the watchdog of the lord رو زدم اما جامی بهم نداد.

یه سوال از دوستانی که بازی رو تموم کردن :دی
گیم پلی بخش داستانی چقدر بود ؟ NG+ چقدر بازی سخت میشه ؟ من فقط سولز 1 رو تموم کردم NG+ دو برابر سخت تر بود این هم NG+ سخت تره؟ دشمن ها تو نیوگیم پلاس تغییری میکنن؟

اتفاقا من تو یکی از همین chalice ها یه سگ اتشین به اسم the watchdog of the lord رو زدم اما جامی بهم نداد.
نه داداش این سگی که من میگم همونه منتهاش موقعی که وارد این chalice میشی hp به حالت اول بر میگرده واون موقع مرد میخواد باسها رو بزنی:dd البته میشه زد ولی اعصاب برات نمیمونه حالا میرسی بهش میفهمی

بالاخره vicar و witch رو زدم ... الان از اون چراغی که تو تالار vicar روشن کرد دو تا راه هست یهدونه چپ که به witch رسیدم .یدونه راست که اولش یه ادم برقی هست اون راه رو که ادامه میدم میرسم به دری که بسته هست و یه دست ابی رنگ میاد جلو در که یجورایی کشندست ...کلا بعد زدن witch مکان بعدی کجاست ؟
دوستان منم به همین در رسیدم که اون دسته میاد میگیردت و frennzy میشی و میمیری ! کلأ از این در نمیشه رد شد یا بعدأ فرجی میشه و میشه ازش رد شد ؟!

دوستان منم به همین در رسیدم که اون دسته میاد میگیردت و frennzy میشی و میمیری ! کلأ از این در نمیشه رد شد یا بعدأ فرجی میشه و میشه ازش رد شد ؟!
اونجا فعلا بسته هست . باید برگردید بریبد اون میدون که دو تا غول توش دور میزنن.سمت راست مسیر رو بگیرید و برید.

چندتا سوال
شخصیتمو دیگه نمیوتونم کاستومایز کنم!؟
صلاح هایی که اول بازی پیشنهاد میده رو نمیتونم ببینم و عوض کنم
بعد از مردن تمام blood echoاز بین میره چیکار کنم؟
چجوری با عروسک تو هانتر دریم اپگرید کنم؟

سگ رو ترکوندیم رفت! :دی اصلاً در حدی که فکر میکردم سخت نبود. نه اینکه راحت بکشمش، ولی انتظار یه چیز به شدت فجیع تر رو داشتم.
این باس فقط و فقط و فقط (و باز هم تکرار میکنم فقط!) نیاز به صبر و حوصله داره و بس. با آرامش عقب میریم و سگ عزیز هم خودش رو لوس میکنه و دنبالمون میاد و هر دفعه یکی دو تا ضربه و ... فقط یه حرکت خیلی ناجور داشت که اون هم انیمیشنش تابلو هست و از قبل اعلام میکنه که میخواد حمله کنه. :دی البته اگه اسلحه جمع و جور بشه خیلی سخت میشه، ولی با Hunter Axe میشه با کمی تحمل کارش رو تموم کرد.
کلاً اون مصیبتی که من سر شهید Logarius کشیدم، یک صدمش رو سر این سگ بینوا نکشیدم! :دی

watch dog تو Defiled Chalice زدنش سخته ...اون فیلمی هم که آقای ماشیرو (فک کنم) تو یکی الز صفحه های قبل بود داشت بازی میکرد همین جا هست.
چون تو این دانجون hp نصف میشه من خودم با لول بالای 200 و اصلحه فول آپگرید بعد از 8 بار مردن و بار آخر هم فک کنم حدود 10 الی 15 دقیقه فایت طول کشید.
سخت ترین داجون همین defiled هست هرچی blood echo اینجا در میارید در اولین فرصت تا قرون آخر خرج کنین.
همون رو میگم. :دی اگه آدم الکی سمتش حمله نکنه و یه فاصله مناسب هم داشته باشه، میشه توی 10،15 دقیقه کارش رو تموم کرد. به نظرم بیشتر صبر و تحمل نیاز داره تا واکنش های سریع.

آخرین ویرایش:
چندتا سوال
شخصیتمو دیگه نمیوتونم کاستومایز کنم!؟
صلاح هایی که اول بازی پیشنهاد میده رو نمیتونم ببینم و عوض کنم
بعد از مردن تمام blood echoاز بین میره چیکار کنم؟
چجوری با عروسک تو هانتر دریم اپگرید کنم؟
خیر
بعدا پیدا میکنی همه رو . باید badge هارو جمع اوری کنی
بعد از مردن از بین نمیره. همونجایی هست که مردی ... اگر دشمنی برشون داره چشماشون برق میزنه . بکشیشون یا کلیک کنی دوباره میگیری. اما اگر توی راه رسیدن بهش بمیری از بین میره ودیگه نمیتونی بگیریش ....
وقتی celeric رسیدی بعد از اون میتونی upgrade کنی . att هایی که میخوای رو اضافه میکنی و بعد هم confirm میکنی.

این سگه تو Pthumeru Chalices های Pthumeru و Defiled به ترتیب جام(خمون ورودی chalice ها) Central Pthumeru Chalice و Cursed and Defiled Root Chalice رو دراپ میکنه

نه داداش این سگی که من میگم همونه منتهاش موقعی که وارد این chalice میشی hp به حالت اول بر میگرده واون موقع مرد میخواد باسها رو بزنی:dd البته میشه زد ولی اعصاب برات نمیمونه حالا میرسی بهش میفهمی

سگ رو ترکوندیم رفت! :دی اصلاً در حدی که فکر میکردم سخت نبود. نه اینکه راحت بکشمش، ولی انتظار یه چیز به شدت فجیع تر رو داشتم.
این باس فقط و فقط و فقط (و باز هم تکرار میکنم فقط!) نیاز به صبر و حوصله داره و بس. با آرامش عقب میریم و سگ عزیز هم خودش رو لوس میکنه و دنبالمون میاد و هر دفعه یکی دو تا ضربه و ... فقط یه حرکت خیلی ناجور داشت که اون هم انیمیشنش تابلو هست و از قبل اعلام میکنه که میخواد حمله کنه. :دی البته اگه اسلحه جمع و جور بشه خیلی سخت میشه، ولی با Hunter Axe میشه با کمی تحمل کارش رو تموم کرد.
کلاً اون مصیبتی که من سر شهید Logarius کشیدم، یک صدمش رو سر این سگ بینوا نکشیدم! :دی

watch dog تو Defiled Chalice زدنش سخته ...اون فیلمی هم که آقای ماشیرو (فک کنم) تو یکی الز صفحه های قبل بود داشت بازی میکرد همین جا هست.
چون تو این دانجون hp نصف میشه من خودم با لول بالای 200 و اصلحه فول آپگرید بعد از 8 بار مردن و بار آخر هم فک کنم حدود 10 الی 15 دقیقه فایت طول کشید.
سخت ترین داجون همین defiled هست هرچی blood echo اینجا در میارید در اولین فرصت تا قرون آخر خرج کنین.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or