PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بابا این دیگه خیلی خالی بندیه!!
چقد با من فاصله داره ها بعد نمیدونم چیکار میکنه سرشو تکون میده از جونم کم میشه

- - -ویرایش - - -

اوه اوه اوه
زدمش :d

- - -ویرایش - - -

آرمان خوده Yharnam, Pthumerian Queen که زیاد سخت نیست؟! :d
بزنم پلات شده ها

بازیسنترم مثه وضع بیرون ، فامیل بازی شده ، اگه نشناسنت و غریبه باشی کلا جوابتو نمیدن ، منم یه سوال ساده پرسیدم ، هیشکی جواب نمیده ، ولی اگه آشنا باشیو بدونن اسمتو 30 ثانیه ای جواب میدن.

بازیسنترم مثه وضع بیرون ، فامیل بازی شده ، اگه نشناسنت و غریبه باشی کلا جوابتو نمیدن ، منم یه سوال ساده پرسیدم ، هیشکی جواب نمیده ، ولی اگه آشنا باشیو بدونن اسمتو 30 ثانیه ای جواب میدن.
دوستان یه کمک میخوام
من بازی رو تموم کردم ، ولی اصلا فکرشو نمیکردم قراره الان تموم بشه
4تا از باس ها رو نزدم ، و الان بازی اومده از اول ، راهی نداره برگردم تو سیو خودم اون 4تا رو بزنم ، فقط 12 تاشونو زدم :(
ریلکس D: انقد ناراحتی نداره :/
اگر این سوالت بود که نه راحی نداره . باسه اخر رو بدون مصرف cord بزنی میپره NG+ یه راست ( البته با مصرف کرد بازم میره فقط یه باسه اضافه داره)
اگر save چیزی از قبلش داری تنها راهش هست

اقا این insight من بخوام یجا ذخیرشون کنم کجا باید ای کارو انجام بدم یکی از دوستان گفت میشه حالا اگه مبشه جاشو بگین ؟
insight همون بالا میمونه.
جعبه برای ذخیره ایتمها توی hunters dream هست. بقله میز برای اپگرید اسحله ها

هيشكي راهنمايي نمي كنه ؟ :d
فک کنم از اول داشت !
bold-fire paper و Blood cocktail ! نمیدونم الان مشکل از کجاست ×_× شایدم راهی بود که بیاد تو استور ولی نمیدونم ×_× تا جایی که یادمه من یه بار رفتم بخرم اونم سره باسه اخر بود که تموم کردم ! دونه ای یه inisght میفروخت

خسته شدم نمیشه این گرمن و زد. دهنم و سرویس کرده فکر کنم باید بی خیال بازی بشم

اون بنده خدا كه خيلي راحته
فقط با اسلحه موقعي كه ميخواد ضربه بزنه Stunـش كن و بعدش راحت بزنش
عجله كني سخت ميشه اما با اين روش راحته
تا اينجا اومدي ميخواي ول كني ؟!!

1-حتما با saw clever با لول +9 یا +10 بزن.
2-اسلحه در حالت کوچک و بسته و سریع
3-از gem های قدرتی استفاده کن تا damage اسلحه ی saw تا حد اکثر بالا بره
4-از rune های افزایش دهنده hp-stamina استفاده کن.rune سوم هم بین افزایش دهنده ی تیر یا blood vials یکیو انتخاب کن.
5-راه اسون و کلیدی: حرکاتشو به یادت بسپار.ازش یه کم فاصله بگیر.تا میاد اسلحشو ببره بالا و به سمتت اتک بزنه روش لاک کن و سریع یه تیر بهش بزن تا استان بشه.وقتی استان شد و افتاد روی زانوهاش سریع برو بچسب بهش (2-3 ثانیه وقت داری) و r1 رو بزن تا v attack بزنه و دستشو بکنه تو قلبش.
6-dodge بده زیاد.ولی نه به عقب.بلکه به طرفین.یعنی چپ و راست.
7-یه نکته در مورد استان: وقتی باید شلیک کنی بهش که اماده ی حمله هست.یعنی فاصله ی بین حرکن دادن اسلحش برای حمله و اصابت ضربه بهت.باید بین این دو عمل شلیک کنی.وگرنه استان نمیشه.
8-همین تکنیک استان کردن رو چند بار انجام بدی حله.حتی وقتی وارد استیج بعدی میشه و اسلحشو هم باز میکنه باز هم همین تکنیک رو انجام بده
9-زیاد نزدیک نشو.زیاد هم دور نشو.فاصلت متوسط باشه و اماده ی شلیک و dodge باش
10-لولت هم 80 باشه کافیه.من با 79 کشتمش.توی ng++ هم با 130.همون لول کم هم راحت میشه زدش اگه استانش کنی.

همین.

1-حتما با saw clever با لول +9 یا +10 بزن.
2-اسلحه در حالت کوچک و بسته و سریع
3-از gem های قدرتی استفاده کن تا damage اسلحه ی saw تا حد اکثر بالا بره
4-از rune های افزایش دهنده hp-stamina استفاده کن.rune سوم هم بین افزایش دهنده ی تیر یا blood vials یکیو انتخاب کن.
5-راه اسون و کلیدی: حرکاتشو به یادت بسپار.ازش یه کم فاصله بگیر.تا میاد اسلحشو ببره بالا و به سمتت اتک بزنه روش لاک کن و سریع یه تیر بهش بزن تا استان بشه.وقتی استان شد و افتاد روی زانوهاش سریع برو بچسب بهش (2-3 ثانیه وقت داری) و r1 رو بزن تا v attack بزنه و دستشو بکنه تو قلبش.
6-dodge بده زیاد.ولی نه به عقب.بلکه به طرفین.یعنی چپ و راست.
7-یه نکته در مورد استان: وقتی باید شلیک کنی بهش که اماده ی حمله هست.یعنی فاصله ی بین حرکن دادن اسلحش برای حمله و اصابت ضربه بهت.باید بین این دو عمل شلیک کنی.وگرنه استان نمیشه.
8-همین تکنیک استان کردن رو چند بار انجام بدی حله.حتی وقتی وارد استیج بعدی میشه و اسلحشو هم باز میکنه باز هم همین تکنیک رو انجام بده
9-زیاد نزدیک نشو.زیاد هم دور نشو.فاصلت متوسط باشه و اماده ی شلیک و dodge باش
10-لولت هم 80 باشه کافیه.من با 79 کشتمش.توی ng++ هم با 130.همون لول کم هم راحت میشه زدش اگه استانش کنی.

همین.
لولم 82 هست. همه چی هم دارم با اتفاقا با saw clever هم هستم. ولی مشکلم استان نشدنشه. نمیتونم استانش کنم

آقا این Beast Roar کارایی بالایی داره؟ :دی من فکر میکنم چیز خیلی زیادی تا آخر بازی نمونده باشه و Levelـم هم حدود 70 اینا هست. ولی Arcaneـم خیلی پایین هست و باید 4،5 تا بالا ببرمش تا بتونم از Beast Roar استفاده کنم. ارزشش رو داره یا بی خیالش بشم؟ :دی

اون بنده خدا كه خيلي راحته
فقط با اسلحه موقعي كه ميخواد ضربه بزنه Stunـش كن و بعدش راحت بزنش
عجله كني سخت ميشه اما با اين روش راحته
تا اينجا اومدي ميخواي ول كني ؟!!
استان نمیتونم بکنمش. چطور استان میشه این یکی و هر کاری میکنم استان نمیشه

یکی از راحت ترین باس های بازی :d
با Hunter Axe بزنش البته با استفاده از L1
ضربه که میزنه Dodge بده به سمت چپ (چون سمت راست بری با Weapons میزنه) بعد اتک بزن و برگرد عقب و دوباره
از Canon +10 هم استفاده کن تا 20_30 درصد جونش رو ببره
اگه دقت کنی، میبینی که خیلی راحته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or