PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
یعنی من پدرم دراومد تو Forbidden Woods، دو ساعته دارم دنبال راه خروج میگردم آخرش فهمیدم اصلا راه نداره و باید برگردی!!!
حالا درست حدس زدم؟ بنظرم باید برگردم Grand Cathedral، درسته؟!

اول اینسایت رو به 10 و یا بیشتر برسون
بعد تو هانترز دریم برو تو خونه.سمت چپ خونه یه دری هست که بازه از اونجا برو بیرون مکان shop رو جلوت میبینی
خوب اينجا فاير پيپر نداره براي من ! فقط يه سري لباس كه مي شه با اينسايت خريد و pengent blood !!

آقا بدون اینکه چیزی لو بدین، اواخر بازی جوری هست که بشه فهمید داره تموم میشه؟ میخوام قبل از کشتن باس آخر، کل بازی رو زیر و رو کنم و چیزی جا نمونه، ولی میترسم باس رو بزنم و یه دفعه تموم بشه! :دی

یعنی من پدرم دراومد تو Forbidden Woods، دو ساعته دارم دنبال راه خروج میگردم آخرش فهمیدم اصلا راه نداره و باید برگردی!!!
راه داره! :دی
به اون خوک (گراز)های چاق خوشگل رسیدی؟! :دی 2،3 تا توی اون محیط هستن. هر وقت اون ها رو دیدی یعنی داری به هدف نزدیک میشی.

منظورت همونجایی که مار ها هستن؟
اگه نه از لامپ که بری جلو نرسیده به روستا چند تا دشمن هستن بهمراه سگ که دوتاشون کوکتل پرتاب میکنن از اونجا برو سمت چپ میری بالای یه تپه از همون بغلا که بری چند تا قفس سگ میبینی پشت یکی از اونا یه راه هست.
اگه آره یه مقدار بگردی باس shadow of yaharnam رو میبینی.

- - -ویرایش - - -

دوستان به 2 نفر همراه لول هم 130 به بالا باشه نیازمندیم این باس روی قلعه توی برف ها هست خیلی سخته هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم

اون واقعا سخته...تمام باس ها رو تو کمتر از 30 ثانیه برای بار اول زدم همونو بعد از 3 بار و تو بار آخر 15 تا vial مصرف کردم تا مرد.

آقا بدون اینکه چیزی لو بدین، اواخر بازی جوری هست که بشه فهمید داره تموم میشه؟ میخوام قبل از کشتن باس آخر، کل بازی رو زیر و رو کنم و چیزی جا نمونه، ولی میترسم باس رو بزنم و یه دفعه تموم بشه! :دی

راه داره! :دی
[/SPOILER]
آره متوجه میشی اگه خواستی یه اشاره کوچیک میکنم واست.

من لولم 40. افتادم به دست این شتل سیاها تو زندان حالا نمیتونم بزنمشون خیلی قوین یه دمیج میدن نصف خون کم میشه راه فرار نداره؟

از پله ها برو بالا رفتی بالا دوباره از پله ها برو بالا اونجا چراغ هست می توی برگردی به hunter dreams

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or