PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
آقا بدون اینکه چیزی لو بدین، اواخر بازی جوری هست که بشه فهمید داره تموم میشه؟ میخوام قبل از کشتن باس آخر، کل بازی رو زیر و رو کنم و چیزی جا نمونه، ولی میترسم باس رو بزنم و یه دفعه تموم بشه! :دی

راه داره! :دی
به اون خوک (گراز)های چاق خوشگل رسیدی؟! :دی 2،3 تا توی اون محیط هستن. هر وقت اون ها رو دیدی یعنی داری به هدف نزدیک میشی.

نه!!!!!
آره منظورم همون جاییه که مارها هستن
انقد گشتم خسته شدم ولی راه رو پیدا نکردم
راستی از این Frenzied Coldblood تا لول چند هست؟ من تا 8 رو پیدا کردم ولی فکر کنم 9 هم داره درسته؟ و اینکه کجا میتونم پیداش کنم؟

نه!!!!!
راستی از این Frenzied Coldblood تا لول چند هست؟ من تا 8 رو پیدا کردم ولی فکر کنم 9 هم داره درسته؟ و اینکه کجا میتونم پیداش کنم؟

من تا لول 12 پیدا کردم

با سلام
من خواستم بپرسم که خرید لباسهای مختلف برای کاراکتر بازی تاثیری هم توی دمجها داره یا نه منظورم اینه که مثلا اگر فلان لباس رو تن کاراکتر بازی کنیم ممکنه دمجهایی که از طرف دشمنان وارد میشه کمتر بشه؟؟؟؟

نه!!!!!

اونجا مسیری که با فانوس رو درختا روشنه رو ادامه بدین، به باسش می رسین.

- - -ویرایش - - -

با سلام
من خواستم بپرسم که خرید لباسهای مختلف برای کاراکتر بازی تاثیری هم توی دمجها داره یا نه منظورم اینه که مثلا اگر فلان لباس رو تن کاراکتر بازی کنیم ممکنه دمجهایی که از طرف دشمنان وارد میشه کمتر بشه؟؟؟؟

بله میشه گفت هرکدوم از لباسا جلوی یه سری دمیج قوی تره. مثلا ست henryk، دمیج برق رو کم می کنه و charred Hunter set دمیج اتیش رو کمتر می کنه. تو اطلاعات هرکدوم نوشته.

اونجا مسیری که با فانوس رو درختا روشنه رو ادامه بدین، به باسش می رسین.
.

اتفاقا همین کار رو کردم، اما همش دارم دور خودم میچرخم
باز رفتم خونه یکم بیشتر دقت میکنم
پس تا لول 12 هم داره؟!!!

- - -ویرایش - - -

و اینکه کجا میتونم گیر بیارم ازش
منکه تا لول 8 بیشتر نتونستم پیدا کنم تو بازی

سلام دوستان
من پدر گاسکویین زدم رفتم اونجایی که اون پیرزنه قرمز پوشیده پخش زمین شده! اونم زدم کشتم :d حالا 1 در روبروم هستش و یکی سمت چپ! سمت چپ رفتم پایین رسیدم به Alfred و
[TABLE="class: wiki_table"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Old Yharnam که از اونجا هم رسیدم به اون تیربارچیه که زد کشتم ! سمت چپ بالا هم رسیدم به اون غول گنده ها که یکیشون تبر داره و یکیشون زنجیر که اونا هم کشتم از راه پله رفتم پایین رسیدم به 1 در بسته! در روبرو هم که میرم تو Cathedral Ward به جایی نمیرسم! آخرش بن بسته و هیچی نیست! لطفآ 1 راهنمایی کنید من کجا برم !
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سلام دوستان
من پدر گاسکویین زدم رفتم اونجایی که اون پیرزنه قرمز پوشیده پخش زمین شده! اونم زدم کشتم :d حالا 1 در روبروم هستش و یکی سمت چپ! سمت چپ رفتم پایین رسیدم به Alfred و
[TABLE="class: wiki_table"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Old Yharnam که از اونجا هم رسیدم به اون تیربارچیه که زد کشتم ! سمت چپ بالا هم رسیدم به اون غول گنده ها که یکیشون تبر داره و یکیشون زنجیر که اونا هم کشتم از راه پله رفتم پایین رسیدم به 1 در بسته! در روبرو هم که میرم تو Cathedral Ward به جایی نمیرسم! آخرش بن بسته و هیچی نیست! لطفآ 1 راهنمایی کنید من کجا برم !
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

. اون بدبخت رو چرا کشتی اخه؟؟
الان تو همون old Yharnam باید با جاخالی دادن از تیربار ادامه بدی تا برسی به Blood starved beast

با سلام
تاثیراتش رو توی یه پنجره سمته راست مینوسه که مثلا physical defense چقدر هست یا blood defense و از این قبیل چیزها !!!
به نظرم خیلی تاثیر ندارن (نظره شخصی) مگر اینکه توی قسمتهایه خاصه بازی که مثلا frenzy resistance بالا بخوای یا Poison resistance . من خودم از کلاه bone ash marrow و لباس cainhurst و کلا hunter و شلوام هم فک کنم ماله gehram هست استفاده کردم طوله بازی جواب داد راحت .
بسته به att ها از damage ها کم میشه پس

نه!!!!!
forbidden jungle رو نباید بدو بدو بری . باید با دقت بری. اینطوری بری گم نمیشی. در واقع به نظرم خیلی هم سر راسته !لول
اونا رو مصرف کنی blood echo میده . هر چقدر بالاتر میزانه بیشتر /

زود برای زدنشون؟ یا کلا طراحی شدن برای نزدن؟
میشه زدشون .من با hunters axe راحت میزنن. Phase اولش که با axe راحت میشه. phase دوم هم وقتی قوی میشه یه دور میپره به سمتت بری پشتش سریع میتونی بزنیشون . ضربهاشون سنگینه اما زیاد سرعتشون زیاد نیست

دوستان این blood derg رو از کجا بیارم بدم به ملکه
باید جزوه vileblood باشه بعدش hunter ها رو بکشی blood derg میده

ددوستان به نظرتون كاركتر رو بيشتر چياشو آپ كنم؟
همه چی به حده نصاب لول
vit- str که خیلی کار میده کلا ...
arcane براری discovery rate خوبه ...
بقیه هم کلا همه خوبن
ببین چه تیپ استایلی میخوای بازی کنی D:
ولی stamina رو همیشه ببر بالا چون خیلی کارامده توی این بازی خیلی!

- - -ویرایش - - -

دوستان من dark souls 2 رو بخاطر سختیش نصفه ول کردم . الان بنظرتون میتپنم BB رو برم ؟ یعنی از نظر سختی از ds2 اسونتره ؟
فرقی نداره از نظره میزانه سختی. اینم سخت هست بازیش ...

. اون بدبخت رو چرا کشتی اخه؟؟
الان تو همون old Yharnam باید با جاخالی دادن از تیربار ادامه بدی تا برسی به Blood starved beast

ممنون! الان اون پیر زن کشتم بد کاری کردم ؟ ترسیدم 1 دفعه بلند بشه بخوردم! :d حالا نقشش چی بود ؟ چه کمکی میکرد اگر زنده میموند ؟

1 سوال دیگه هم دارم ! میتونم Alfred برای مبارزه با Blood starved beast احضار کنم ؟ من کلآ آفلاین بازی میکنم! چجوری باید summon کنم ؟

آخرین ویرایش:
من قبل old yatham کنار کلیسا به اون پسره که ته کوچست حرف میزنیم ، بهش حمله کردم. خیلی سخته یه باسه . چیکارش میشه کرد اصلا جلو رفتن بازی به این پسره ربط داره یا ولش کنم؟همون که مثل کشیشاست ، پشتش به ماست داره دعا میخونه

ممنون! الان اون پیر زن کشتم بد کاری کردم ؟ ترسیدم 1 دفعه بلند بشه بخوردم! :d حالا نقشش چی بود ؟ چه کمکی میکرد اگر زنده میموند ؟

1 سوال دیگه هم دارم ! میتونم Alfred برای مبارزه با Blood starved beast احضار کنم ؟ من کلآ آفلاین بازی میکنم! چجوری باید summon کنم ؟
اون پیزن نیست، مرده :d پیر هم نیست، قیافش داغونه :d
اون بدبخت با اینکه قیافش خیلی ناجوره، جزو تک و توک شخصیت های تو بازیه که واقعا قصد و نیتش خوبه و میخواد به بقیه کمک کنه. اون جایی که توش هست (odeon chapel) هم میشه گفت تنها جای واقعا امن تو بازیه :d حالا که کشتیش، ولی اگه زنده بود (اگه درست یادم باشه) به ازای هر کسی که از شهر نجات میدادی و میفرستادی پیشش جایزه میداد.
الفرد رو هم دم در باس، یه جا رو زمین نوشته که میشه یار احضار کرد. همونجا از Beckoning Bell استفاده کن.

- - -ویرایش - - -

من قبل old yatham کنار کلیسا به اون پسره که ته کوچست حرف میزنیم ، بهش حمله کردم. خیلی سخته یه باسه . چیکارش میشه کرد اصلا جلو رفتن بازی به این پسره ربط داره یا ولش کنم؟همون که مثل کشیشاست ، پشتش به ماست داره دعا میخونه
فک کنم Alfred رو میگی. اگه همونه که داستان بهش ربطی نداره، ولی اگه باهاش رفیق می شدی خیلی بهتر بود :d کلی ایتم و خرت و پرت و مخصوصا اطلاعات میده. تو مبارزه با باس هم کمک می کنه.

آقا ممنون بابت راهنمایی. منم اتفاقآ دیدم اونجا به نظر امن میاد فقط این یارو پیره ( قیافه داغونه) میتونه امنیت ازم بگیره! منم 2 سوت زدم کشتمش خیالم راحت شد :d

دوستان این blood derg رو از کجا بیارم بدم به ملکه
آرمان که جوابت رو داد فقط اینو اضافه کنم که حتماً باید Runeـه مخصوص به خودش رو Equip داشته باشی تا وقتی که Hunterـها رو میکشی بهت Blood Dreg بدن :d

زود برای زدنشون؟ یا کلا طراحی شدن برای نزدن؟
اونا برای منم خیلی سخت بودن و تقریباً تبدیل شده بودن به کابوس من توی بازی. اما یه راه خیلی ساده برای زدنشون هست که اگه Masterـش کنی خیلی راحت میتونی بکشیشون :d
ببین اونا دو تا فاز دارن. فاز اولشون که خیلی خیلی کند هستن و فاز دومشون که رگه های خون قرمز رنگ دورشون رو میگیره خیلی خیلی سریع میشن. تو باید توی فاز اول حسابی بزنیشون، اصلاً کاری نداره چون خیلی کند هستن. فقط قبل از ضربه هاشون Dodge کن و بعدش دو سه تا ضربه خوب بزن بهشون. بعد از اینکه خونشون به نصف رسید اینا سرشون رو خم میکنن و وارد فاز دوم میشن. اینجاست که خیلی راحت میتونی کارشون رو تموم کنی. ببین وقتی میخوان وارد فاز دوم بشن راحت 6 - 7 ثانیه بی حرکت میمونن و در حال تبدیل شدن هستن. توی این مدت زمان برو پشتشون و با R2 یه Charge Attack بهشون بزن که Stun بشن و بعدش با یه V.Attack نابودشون کن :d

آرمان که جوابت رو داد فقط اینو اضافه کنم که حتماً باید Runeـه مخصوص به خودش رو Equip داشته باشی تا وقتی که Hunterـها رو میکشی بهت Blood Dreg بدن :d

Rune مخصوصش چیه الان یک الفرد مونده فقط می خوام برم بکشمش برم بدم به ملکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or