PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
مبارک باشه مهدی جان . بازی سختر از DES و یه مقداری اسانتر از DS هستش . پیشنهاد که چه عرض کنم . از اسحه های اول بازی HUNTER AXE رو انتخاب کنی برای شروع بهتره . اپدیت جدید رو بزن بازی رو راحت تر میکنه ( از این لحاظ که در فروشگاه INSIGHT میتونی BLOOD S CHUNK هم بخری که این واسه اپگرید سلاح ها هستش ) اروم باش و سعی کن کمتر عصبی بشی . هنگام باس فایت ها سعی کن از ساند ترک ها لذت ببری . به هر حال داری سخت ترین و بهترین بازی نسل هشت رو تا به اینجا انجام میدی در خدمتم

ممنون حسام جان و البته دوست بالایی :d
خب دارک سولز رو که خیلی بازی کردم، امیدوارم بتونم به اعصابم مسلط باشم

بچه ها اون خونه تو hunter dream برا چيه؟ همون كه يه پيره مرد توش نشسته؟
اسلحه هارو اونجا آپ ميكنن؟ ٣تا ميز هست برا چيه اونا؟
اسلحه هم با همون blood آپ ميشه؟

ng+ چیه؟ مثل همون ng+ لست هست؟
یعنی از اول شروع میشه اما لول و آیتم های سری قبل رو هنوز داریم؟
میشه تروفی هایی که اینجا از دست دادیم رو اونجا بگیریم؟

بچه ها اون خونه تو hunter dream برا چيه؟ همون كه يه پيره مرد توش نشسته؟
اسلحه هارو اونجا آپ ميكنن؟ ٣تا ميز هست برا چيه اونا؟
اسلحه هم با همون blood آپ ميشه؟
اون که خودت کم کم متوجه میشی هیجی .
اره یکی از میزها برای اپ کردن اسلحه ها هست . از echo باید استفاده کنی و material ها .
اون یکی میز هم بعدا باز میشه. rune هست/

ng+ چیه؟ مثل همون ng+ لست هست؟
یعنی از اول شروع میشه اما لول و آیتم های سری قبل رو هنوز داریم؟
میشه تروفی هایی که اینجا از دست دادیم رو اونجا بگیریم؟
یعنی بازی از اول شروع میشه ولی با شخصیت و upgrade هاش ادامه میدی . طبیعتا به همون مقدار هم سخت میشه !!!
اره میشه تروفیا رو بگیری.

بچه‌ها من باس اول رو نرفتم همینجوری رفتم جلو رسیدم به یه باس دیگه که یه پیرمرد بود یه داس دستش بود چقد قوی بود انقد زدمش یوهو شد یه غول گنده تر با ۲تا ضربه کش منو! همه blood ecoesهم رفت:((
چجوری باید کشت اونو؟ اگه بزنمش blood برمیگرد؟
راستی‌ من یجا مردم ولی‌ دفعه بد که رفتم اونجا ecoesاونجا نبود هرکی‌ هم دوروبرش بود زدم ولی‌ دست اونم نبود چی‌ شده؟

هیچ کس نمیتونه یک دلیل منطقی برای نداشتن چک پوینت قبل از باس بیاره!
واسه باس کشتن، یک چک پوینت حداقل قبل از باس و در صورت چند فاز بودن باس یک چک پوینت به ازای هر فاز شرط لازمه،در غیر این صورت یعنی سازنده کوچکترین احترامی به اعصاب و وقت گیمر نمی ذاره!
من این بازی رو تهیه نکردم ولی یکی از دوستان به رایگان میخواد در اختیارم بذاره!
ولی یک در صد حس کنم هدف سازنده اینه که بخواد با روح و روان و اعصابم بازی کنه به سرعت شوت می شه بیرون دیسک بازی و میره بغل صاحبش!

بابا این دیگه چیه؟!
این Cleric Beats رو چه جوری بزنمش؟!!!!
این که خیلی آسونه! برو پشتش بهش ضربه بزن. خودم بار دوم کشتمش. من معمولا اولین کاری که میکنم سر باس ها اینه که از پشت بهشون ضربه میزنم، بعضی وقت ها جواب میده و بعضی وقت ها هم نه!

بابا این دیگه چیه؟!
این Cleric Beats رو چه جوری بزنمش؟!!!!
level ات رو برسون 15-20 بعد برو سرش
در ضمن این باس زدنش اختیاری هست ... اولین "باسه" رسمیه بازی نیست لول :/

بچه‌ها من باس اول رو نرفتم همینجوری رفتم جلو رسیدم به یه باس دیگه که یه پیرمرد بود یه داس دستش بود چقد قوی بود انقد زدمش یوهو شد یه غول گنده تر با ۲تا ضربه کش منو! همه blood ecoesهم رفت:((
چجوری باید کشت اونو؟ اگه بزنمش blood برمیگرد؟
راستی‌ من یجا مردم ولی‌ دفعه بد که رفتم اونجا ecoesاونجا نبود هرکی‌ هم دوروبرش بود زدم ولی‌ دست اونم نبود چی‌ شده؟
level ات بالا باشه 20 اینا
بعد تو تاپیک رو بخون :
http://forum.bazicenter.com/thread95692/

echo اینطوری هست که وقتی میمیری باید بری ورش داری مگرنه از دست میره و جایگزینه اونی میشه که هنگام مرگ داشتی ! برای همین اگر یه زمانی زیاد echo از دست دادی ناراحت نشو . عادت کن لول

- - -ویرایش - - -

واسه باس کشتن، یک چک پوینت حداقل قبل از باس و در صورت چند فاز بودن باس یک چک پوینت به ازای هر فاز شرط لازمه،در غیر این صورت یعنی سازنده کوچکترین احترامی به اعصاب و وقت گیمر نمی ذاره!
ولی یک در صد حس کنم هدف سازنده اینه که بخواد با روح و روان و اعصابم بازی کنه به سرعت شوت می شه بیرون دیسک بازی و میره بغل صاحبش!
دلیل منطقیش اینکه اگر قبل از Boss مثلا checkpoint داشت دیگه دلیلی برای تلاش و یاد گیری و به دست اوردن مهارت بیشتر نبود .
اتفاقا باسهایی هست که lamp نزدیک باشه .
در ضمن این بازیا خیلی موقع ها یه طوری هست که میتونی بدویی از دشمنها رد شی اگر میخوای سریع برسی به Boss لول.
اتفاقا بازیش اصلا رونده unfair نداره که با اعصاب ادم بازی کنه. سخت هست ولی unfair نیست. بازی نیست که با عجله بشینی پاش D: حوصله و صبر 100% میخواد. منم بعضی موقه ها دیگه صبرم تموم میشد ولش میکردم.

اتفاقا این موضوع اصلا ازار دهنده نیست . تمام لذت بازی به همینه که چک پوینت نداشته باشی. اگه بخوای این بازی رو دو روزه تمام کنی اره مطمئنن دیونه که هیچی یه چیزی فرای اون میشی ولی با حوصله بازی کنی تبدیل میشه به لذت بخش ترین بازی عمرت.

• Like
Reactions: Nameless King
البته نود درصد باس ها بعد از مردن بدون كوچكترين درگيري دوباره در وسط راه ،در دسترس هستن ! ولي در كل بازي rpg يعني صبر و حوصله و وقت گذاشتن ! اصلا بحث احترام و اين صحبت ها نيست . اين خواستگاه يه بازي rpg اونم از نوع كلاسيك خشك مثل بازي هاي ميازاكي هست.تازه اين بازي اصلا اذيت زيادي نداره يعني به جرات مي گم نصف دارك هم رو اعصاب نمي ره . دارك كه اعصاب فولاد و صبر ايوب مي خواست ! اين خيلي تعديل تر شده و عامه پسند تر شده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or