PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بچه‌ها اول بازی که داریم کرکتر رو میسازیم اون قسمتorigin چیه؟ کدومشو انتخاب کنم

و اینکه من می‌خوام بازیو برا اولین بار شروع کنم روی چه درجه سختی برم؟

اين بازي فقط يه درجه سختي داره اونم اينه " دهنت سرويس است " :d
اون Origin هم دومي رو بزن بره

میخوام یه مدت بازی نکنم. اعصابم و بدجور بهم ریخته شبها کابوس میبینم. بابا خیلی بازی و طراحی شخصیت هاش کابوس ماننده

اصلا اگه کابوس نبینی یعنی این بازیو بازی نکردی:dگیمر باید کابوس ببینه :dتازه بعد از مرحله ی دیدن کابوس باید تو خیابون که را میری حس کنی اون جک و جونورها تو خیابون کنارت راه میرن:d:dباید شروع کنی همه رو زدن:d:dبلههههه اینه:dمن سره بازیه Gears اینجوری شدم ولی اینقدر ادامه دادم که سر از بیمارستان در آوردم:dولی بعدش دیگه کلا درست شد هیچی ندیدم:d

بلي !
اما فرصت داري برگردي برداريش ، يا از رو زمين يا با كشتن دشمن هايي كه چشمشون آبي شده
ولي دوباره بميري از بين ميره

خب كي استفاده كنيم ازشون؟
يا بايد برگرديم به اون چراغه كه بريم hunter dream كه دوباره بايد همه اونايي كه كشتيم رو بكشيم!!
جلو هم كه ميريم ميميريم همش از دست ميره!! پس كي به يه چراغ ديگه ميرسيم؟
هر بار كه بميريم بايد همه اونايي كه كشتيم رو بكشيم؟ يه جايي نداره سيو كنه اينارو؟؟
من خيلي جلو رفتم ولي مردم دوباره اومد از اول!!! اينجوري كه همش بايد يه سري رو بكشيم:(

يا بايد برگرديم به اون چراغه كه بريم hunter dream كه دوباره بايد همه اونايي كه كشتيم رو بكشيم!!
هر بار كه بميريم بايد همه اونايي كه كشتيم رو بكشيم؟ يه جايي نداره سيو كنه اينارو؟؟
من خيلي جلو رفتم ولي مردم دوباره اومد از اول!!! اينجوري كه همش بايد يه سري رو بكشيم:(

اینم عین بازی های نقش آفرینی هست.....دشمن ها بعد از اینکه به hunter dream رفتی دوباره برمیگردن....اگه بر نمیگشتن که نمیشد lvl up کرد.
سیو هم فقط همون لامپ ها

من که کاملا عصبی شدم و کسی هم جرات نداره بگه بازیش نکن دست خودم نیس والا
خوابیدنم هم جالب نیس
اصلا یه جوری شدم
خدا کمک کنه برم جلووو الان رامم

دوستان منم بازی رو الان گرفتم پ تا یک ساعت دیگه شروع میکنم ( چقد اعصابم خرد خواهد شد) پیشنهادی چیزی؟کدوم کلاس و کاراکتر رو انتخاب کنم؟
مبارک باشه مهدی جان . بازی سختر از DES و یه مقداری اسانتر از DS هستش . پیشنهاد که چه عرض کنم . از اسحه های اول بازی HUNTER AXE رو انتخاب کنی برای شروع بهتره . اپدیت جدید رو بزن بازی رو راحت تر میکنه ( از این لحاظ که در فروشگاه INSIGHT میتونی BLOOD S CHUNK هم بخری که این واسه اپگرید سلاح ها هستش ) اروم باش و سعی کن کمتر عصبی بشی . هنگام باس فایت ها سعی کن از ساند ترک ها لذت ببری . به هر حال داری سخت ترین و بهترین بازی نسل هشت رو تا به اینجا انجام میدی در خدمتم

دوستان منم بازی رو الان گرفتم پ تا یک ساعت دیگه شروع میکنم ( چقد اعصابم خرد خواهد شد)
پیشنهادی چیزی؟
کدوم کلاس و کاراکتر رو انتخاب کنم؟
اگه rpg بازی نکردی اولش ارتباط برقرار نمیکنی ولی به مرور زمان بازیش واقعا اعتیاد اور میشه من خودم اهل این بازیه نبودم ولی به مرور زمان معتاد این بازی شدم#دی خوب اول بازی که کاراکترتو میسازی که هیچ ولی اول بازی اسلحه axe hunter وتفنگش حالا اسمشو یادم نیست ولی تقریبا مثل شاتگان خیلی بکار میاد اولش خیلی kilمیدی ولی همیشه هم محیط خوب بگرد که هم سلاحت اپگرید کنی هم لوازم دیگه ای مثل molotov coctol و غیره بخری خیلی بکار میان برا باسها هم خیلی خونسرد باش که راحت بکشی اگه هول کنی باس به لو قمت میکنه:d اگه بمیری هم از اول همون قسمت که چراغ روشن میکنی میاد ولی نمی خوام سرتو درد بیارم ولی بازی قشنگی کنار سختیش کیفیت باس هاش و محیط خیلی زیباست

اولش خودمم مثل تو بودم ! خيلي پيش اومد كه مُردم و كلي بلاداكو از دست دادم
كلا سعي كن با صبر و حوصله بازي كني ، قوانين بازي رو بپذير و باهاشون كنار بيا
شروع بازي كلا بي رحمانس اما كم كم دستت مياد
كم كم ميشه لذتبخشترين بازي اين نسل واست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or