PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
نه میدونی از من چی شده من بازیا تا اخرش رفتم ریجن 1 بود بازیم بعد فروختمش و بعدریجن2 گرفتم که اپدیت میخواست اپدیت نکردم ارور loadمیداد فقط خواستم اپدیتش کنم اکی میشه

سلام دوستان من الان ي غول زدم ي زن بود اسم منطقه امwith ha abodeهستم الان نمي دونم كجا برم
میتونی بری به سمته Forbidden Forrest مستقیم !
همون دری که password رو اول نمیدونستی . بعده از کشتن Amelia که شب میشه میتونی واردش بشی .
اگر راهش رو نمیدونی باید از میدونی که پایین پله ها هست ( پله هاس به سمته amelia ) بری دسته راست اونجایی که alfred هست. بری پایین میرسی به دره.

وای وای وای منم اومده بودم همین الان همینو بهت بگم :| که تو هم فکر کنم نابود شدی مثل من :| فقط امیدوارم که از saveـت Back Up گرفته باشی. چون باید Save قدیمیت رو پاک کنی و از New Game شروع کنی ولی باز هم بعد از یه مدتی بازی اجازه نمیده که Load کنی و بهت میگه که Install is not compelete. فکر کنم حتماً باید آپدیت بازی رو دانلود کنی :| به هر حال این کار که عملی نشد، فقط امیدوارم بعد از Update کردن دوباره گیر الکی نده که دیگه رسماً من نابود میشم :| حالا برم امشب بذارم آپدیتش دانلود بشه ببینم چی میشه. 2 گیگ و خورده ای باید دانلود کنه، خبری شد بهت میگم، تو هم اگه چیزی فهمیدی بگو...
وقتی نوشته بلادبورن میاد اگه دکمه home بزنی یه چیز نوشته که سریع میره اون میگه باید اپدیت کنی
منم گذاشتم دانلود بشه دوباره
امیدوارم سیو نپره

آقا یه سوال در مورد Chalice Dungeonها داشتم. :دی من وارد اولین Chalice Dungeon شدم و یه کم جلو رفتم و یه باس رو زدم و ... حالا اگه وسط کار بیام بیرون، دفعه بعد که واردش بشم از آخرین Lamp لود میشه دیگه؟ یعنی میتونم فعلاً بی خیال Chalice Dungeon بشم و برم سراغ بخش اصلی و بعدش ادامه ـش رو برم؟

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال در مورد Chaliceها داشتم. :دی من وارد اولین Chalice شدم و یه کم جلو رفتم و یه باس رو زدم و ... حالا اگه وسط کار بیام بیرون، دفعه بعد که واردش بشم از آخرین Lamp لود میشه دیگه؟ یعنی میتونم فعلاً بی خیال Chalice بشم و برم سراغ بخش اصلی و بعدش ادامه Chalice رو برم؟

اره مشکلی نداره

آقا یه سوال در مورد Chalice Dungeonها داشتم. :دی من وارد اولین Chalice Dungeon شدم و یه کم جلو رفتم و یه باس رو زدم و ... حالا اگه وسط کار بیام بیرون، دفعه بعد که واردش بشم از آخرین Lamp لود میشه دیگه؟ یعنی میتونم فعلاً بی خیال Chalice Dungeon بشم و برم سراغ بخش اصلی و بعدش ادامه ـش رو برم؟

اگه می خوای کلا هم بخش اصلی رو بازی کنی و بعد چالیس ها رو بری هواست باشه که قبل وارد شدن به NG+ این کار رو انجام بدی چون اگه متریالی از بازی لازم بود برای ساخت یه دانجن بتونی لوت کنی پیدا کنی ...

من رسیدم به یه جایی که کلی موجودات بزگ از دیوار آویزونن بعد از کشتن عنکبوت.
انقدر سخت شده نمیتونم رد کنم دارم از عصبانیت میترکم.

نه نمیشه چون کلا چون قبلا اون ادم باس رو رفته ایتم رو داره نمیشه دوباره ایتم رو برداره
پس آیتم چی شده؟
لعنتی همه باس ها را تا حالا سولو زدم این یکی رفت رو مخم چند بار فقط یا اتک میخواست تموم بشه منو میزد اون آخری

Unseen village رسیدی .
زنگوله دارها رو سریع بزن ... زیاد وقتت رو تلفه کشتن همه نکن. تا زمانی که زنگوله میزنن همه دشمنها اون منطقه دوباره زنده میشن !

نه میدونی از من چی شده من بازیا تا اخرش رفتم ریجن 1 بود بازیم بعد فروختمش و بعدریجن2 گرفتم که اپدیت میخواست اپدیت نکردم ارور loadمیداد فقط خواستم اپدیتش کنم اکی میشه
پس احتمالاً به همون خاطر هستش...

وقتی نوشته بلادبورن میاد اگه دکمه home بزنی یه چیز نوشته که سریع میره اون میگه باید اپدیت کنی
منم گذاشتم دانلود بشه دوباره
ببین من مشکلم حل شد با آپدیت. داشتم نابود میشدم از ترس :d برای تو هم مطمئنم وقتی آپدیت کنی مشکلت رفع میشه. آره میدونم چی میگی، من از صفحه TV فیلم گرفتم و اون لحظه ای که Error رو میداد Pause کردم، نوشته که این Saveـی که داری باید حتماً با آپدیت جدید Load بشه ;) امیدوارم برای تو هم OK بشه ;)

امیدوارم سیو نپره
نه Saveـت نمیپره، خیالت راحت باشه رفیق...

به علاوه گفته های آرمان، به نظر من هم یه ذره برو Farming و یه ذره کاراکترت رو آپدیت کن ;) من شخصاً توی Forbidden Woods خیلی میچرخیدم. یه RUNE هستش که باعث میشه Blood Echo بیشتری بگیری، یکی دیگه هم هست که وقتی V.Attack میزنی Blood Echo بیشتری بهت میده. این دو تا رو Equip کن برو Forbidden Woods، یه دور کاملش حدود 80000 Blood Echo میده. 3 تا خوک داره که راحت میتونی V.Attack بزنی. هر کدوم حدود 4000 تا میده، یه Executioner هم بالای یه صخره ایستاده که اگه آروم بری پشتش اصلاً نمیفهمه و با یه V.Attack حدود 10000 تا Blood Echo میده بهت (همه اینایی که میگم به این شرطه که اون RUNE هایی رو که گفتم Equip کنی.) همینجوریش حدود 22000 ها Blood Echo میگیری. جک و جونورهاش هم خیلی Blood Echo میدن ;)

سلام دوستاني ك بازي رو تموم كردن راهنمايي كنين الان من توي منطقه byregenwerth هستم ي كليدم كرفتم درو باز كردم الان كجا بايد برم
موقعی که درو باز کردی نمیدونم درش پایین بود فکر کنم بعد که وارد در شدی از رو سکو میفتی تو دریاچه که اونجا باس عنکبوت منتظرت یه حالی بده بهت:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or