PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان 2 تا سوال از خدمتتون داشتم :
1. این سلاح Kirkhammer سلاح خوبی هستش ؟ از لحاظ سرعت سریع هستش ؟ چون من میخوام 1 سلاح خوب که اول بازی به دست میارم تا لول آخر آپگرید کنم و تا آخر باهاش برم!

2. این 3 تا cord که به دست میاریم کی باید استفاده کنیم تا به moon presence برسیم ؟ [h=4][/h]

دوستان وقتی اون باس سفیده که قبلش زن بود رو کشتم از اولین پله ها امدم پایین رفتم سمته راست مر از ادم های هست که هموشون ایر می زنن ، اونا تا باسش رفتم حالا اسم منطقه یادم نمیاد چی بوده
اسمش Hemwick Charnel بود ;)

بچه‌ها بازی هیچ کدی نداره؟
نه، ولی تا قبل از آپدیت 1.3 یه glitch خیلی خفن داشت که میتونستی آیتم هات رو 99 تا کنی. مثلاً میتونستی یه kin blood 12 رو 99 تا بکنی و کلی Blood Echo بدست بیاری ;) اما آخرین آپدیت، این Glitch رو برداشته :| یکی دو تا Glitch دیگه هم داشت که همه رو FIX کردن :d

دوستان 2 تا سوال از خدمتتون داشتم :
1. این سلاح Kirkhammer سلاح خوبی هستش ؟ از لحاظ سرعت سریع هستش ؟ چون من میخوام 1 سلاح خوب که اول بازی به دست میارم تا لول آخر آپگرید کنم و تا آخر باهاش برم!

2. این 3 تا cord که به دست میاریم کی باید استفاده کنیم تا به moon presence برسیم ؟
1. Kirk Hammer به نظرم اصلاً خوب نیست! خیلی هم کُنده وقتی که transform میشه. اگه تو این سبک سلاخ میخوای Ludwig's Holy Blade خیلی خوبه، توی NG+ هم Burial Blade حرف نداره. Hunter's Axe هم سلاح خیلی خوبیه با توجه به اینکه اول بازی دستت میرسه.
2.
قبل از صحبت کردن با Gehrman، در واقع باید قبل از اینکه بری پیشش، استفاده کنی و بعدش گزینه Refuse رو بزنی. وقتی که با Gehrman مبارزه میکنی و شکستش میدی، Moon Presence خودش میاد خدمتت :d

نه، ولی تا قبل از آپدیت 1.3 یه glitch خیلی خفن داشت که میتونستی آیتم هات رو 99 تا کنی. مثلاً میتونستی یه kin blood 12 رو 99 تا بکنی و کلی Blood Echo بدست بیاری ;) اما آخرین آپدیت، این Glitch رو برداشته :| یکی دو تا Glitch دیگه هم داشت که همه رو FIX کردن :d

منظورم خود بازیه یعنی‌ تو قابش هیچ کدی نیس؟
اگه نیس یعنی‌ reg allبا reg 2 فرق نداره؟

- - -ویرایش - - -

اسمش Hemwick Charnel بود ;)

1. Kirk Hammer به نظرم اصلاً خوب نیست! خیلی هم کُنده وقتی که transform میشه. اگه تو این سبک سلاخ میخوای Ludwig's Holy Blade خیلی خوبه، توی NG+ هم Burial Blade حرف نداره. Hunter's Axe هم سلاح خیلی خوبیه با توجه به اینکه اول بازی دستت میرسه.
2.
قبل از صحبت کردن با Gehrman، در واقع باید قبل از اینکه بری پیشش، استفاده کنی و بعدش گزینه Refuse رو بزنی. وقتی که با Gehrman مبارزه میکنی و شکستش میدی، Moon Presence خودش میاد خدمتت :d

2.

ممنون بابت راهنماییتون. پس به نظر شما با همین saw cleaver برم تا Ludwig's Holy Blade بدست بیارم و الکی blood echo صرف سلاح های دیگه نکنم ؟ سرعت این Ludwig's Holy Blade خوبه؟

یه سوال دیگه

چرا بعضی‌ از بلادبورن‌ها جعبشون با بقیه فرق داره؟
بعضیاش سفیده جعبش بعضیاش سیاه! فرقی‌ دارن اینا باهم؟ ​
cover اش دو رو داره ! لول

این مرحله هم رفتم
Hemwick Charnel
حالا کجا باید برم اینقدر بززگه ادم گیج میشه
Forbbiden woods هم اون باس که از پله ها میریم پایین رو زدم
همونجایی که shadow of yarnham رو زدی ( Forbidden Forrest ) - مستقیم برو تا برسی به ...

سلام
چطور میتونم کسی رو برای کمک تو boss fight ها summon کنم.؟منظورم online نیست چون میدونم منظورم مثل darksouls 2 هست که میتونستی از بعضی ها تو خود بازی کمک بگیری بعنوان phantom که تو boss fight کمکت کنن.منظورم اینه ممنون میشم راهتمایی کنید.بعد قضیه inhuman چیه.؟یه چیزی مثل همون hollow میمونه تو ds2.?باید human بشم تا بتونم از کسی کمک بگیرم.؟ببخشید من بازی رو تازه شروع کردم برای این برام سوال شده 2 تا boss fight داشتم خیلی سخت بود هر 2 رو کشتم حالا میخوام ببینم میشه از کسی کمک بگیرم یا نه.مرسی

مطمئنی؟؟
بازی وقتی‌ پلمپ که کسی‌ کاور دورشو عوض نکرده!
فقط این بازی که ۲ کاور داره و به ۲ شکل داره فروخته می‌شه

ماله من که همون سفیده بود ولی کاورش دو رو هست - پشتش اون یکی عکس هست. به هر حال از نظر محتوا و ... هیچ فرقی نداره

سلام
چطور میتونم کسی رو برای کمک تو boss fight ها summon کنم.؟منظورم online نیست چون میدونم منظورم مثل darksouls 2 هست که میتونستی از بعضی ها تو خود بازی کمک بگیری بعنوان phantom که تو boss fight کمکت کنن.منظورم اینه ممنون میشم راهتمایی کنید.بعد قضیه inhuman چیه.؟یه چیزی مثل همون hollow میمونه تو ds2.?باید human بشم تا بتونم از کسی کمک بگیرم.؟ببخشید من بازی رو تازه شروع کردم برای این برام سوال شده 2 تا boss fight داشتم خیلی سخت بود هر 2 رو کشتم حالا میخوام ببینم میشه از کسی کمک بگیرم یا نه.مرسی
NPC ها برای Summon زیاد توی این بازی حضور ندارن به اندازه ای که توی Dark Souls II هستن .
hollow - undead اینا اینجا نداره دیگه
فقط بایستی زنگ بزنی تا summon شروع بشه. برای هر زنگ هم یه insight کم میکنه. insigh هم از مصرف کردن madman ها یا وارد شدن به محیط باس و کشتن باسها به دست میاد .
پایین پله ها central yarnham میشه alfred رو اورد
father رو میشه برای celeric beast آورد
یکی هم فک کنم برای Blood starved beast میشه اورد
یه نت معمولا هست که روش وایسی زنگ بزنی میان ! این طوریه.

ماله من که همون سفیده بود ولی کاورش دو رو هست - پشتش اون یکی عکس هست. به هر حال از نظر محتوا و ... هیچ فرقی نداره

NPC ها برای Summon زیاد توی این بازی حضور ندارن به اندازه ای که توی Dark Souls II هستن .
hollow - undead اینا اینجا نداره دیگه
فقط بایستی زنگ بزنی تا summon شروع بشه. برای هر زنگ هم یه insight کم میکنه. insigh هم از مصرف کردن madman ها یا وارد شدن به محیط باس و کشتن باسها به دست میاد .
پایین پله ها central yarnham میشه alfred رو اورد
father رو میشه برای celeric beast آورد
یکی هم فک کنم برای Blood starved beast میشه اورد
یه نت معمولا هست که روش وایسی زنگ بزنی میان ! این طوریه.

رفیق تو میدونی تون جعبه بازی کد هست یا نه؟ همreg all هم
reg2

ممنون بابت راهنماییتون. پس به نظر شما با همین saw cleaver برم تا Ludwig's Holy Blade بدست بیارم و الکی blood echo صرف سلاح های دیگه نکنم ؟ سرعت این Ludwig's Holy Blade خوبه؟
آره، Saw Cleaver یکی از بالانس ترین سلاح های موجود توی بازیه. هم سرعتش خیلی خوبه و هم Damageـه بالایی داره، مخصوصاً وقتی کامل آپگرید بشه و از Gem Stone استفاده کنی. فقط یه کم reach مناسبی نداره! که اونم وقتی Transformـش میکنی تا حدودی جبران میشه. Ludwig's Holy Blade هم خیلی قدرتمنده ولی سرعتی نیست!

نه، برای من که هیچ کُدی توی قاب بازی نبود! تا جایی هم که میدونم بین Region 1 یا 2ـش هیچ فرقی وجود نداره...

[/

میشه بگی چیکار باید بکنم؟

چجوری میشه دوید؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or