PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان سرور های بلاد مشکل داره چون انلاین که میشم وارده بازی میشه لاست کانکشن میده دهنمو سرویس کرده هر بازی دیگه راحت بازی میکنم اما اینو تا که بازی شروع میشه لاست کانکشن میده

یه کنایه خیلی بامزه از شروع بازی :d
ud7a_bb.jpg

منم بازی رو تموم کردم . تو کل بازی با دو تا باس مشکل پیدا کردم . یکی martyr logarius اون یکی هم gehrman به این دلیل که اسلحم به شدت کند بود و اونا سریع . واقعا سر gehrman بیچاره شدم نمیدونم اگر کانن و cocktail molotov ها نبودن چکار میخواستم کنم

اونطوری که من میدونم باید هم لول باشین و در یه ناحیه باشین مثلا odl yarahane چیه هر جا دوتا یه چا اگه کسی لول 80 بود من تو یه باس موندم رو اعصابمه کمککم کنه تو
merge left base

میشه دسته رو بزنم تو سر گرمن؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بی شرفه هرچی جاخالی میدم دست آخر نصف جونمو پرونده مگههه داریم به این سختی
خوشم نمیاد کوآپ برم حالش به همینه که درگیر شی
راهنماییتون چیه؟؟؟؟ این کصافط باگ نداره ببرمش یه گوشه خفتش کنم:d

میشه دسته رو بزنم تو سر گرمن؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بی شرفه هرچی جاخالی میدم دست آخر نصف جونمو پرونده مگههه داریم به این سختی
خوشم نمیاد کوآپ برم حالش به همینه که درگیر شی
راهنماییتون چیه؟؟؟؟ این کصافط باگ نداره ببرمش یه گوشه خفتش کنم:d
اول اینکه با اسلحه تمامه phase اولش رو میتونی stunt کنی ! لول . همه رو VA بدی ×_× ولی خیلی باید حواست باشه . اشتباه کوچیک نابودت میکنه
نکته دوم وقتی One haded هست خیلی سریع هست . باید همیشه حواست جمع باشه بعد از اینکه کله combo هاش رو انجام داد بپری چندتا ضربه بزنی و برگردی عقب
استفاده از اسحله های سنگین هم میتونه stagger اش کنه و اجازه حمله بیشتر بده .
بهترین موقع وقتی از 2 handed استفاده میکنه هست که ریسکه کمتری داره. درست زمانی که combo هاش تموم میشه میتونی بپری بزنیش و برگردی عقب
بخشه دوم مبارزه که شد دیگه stunt اینا به نظرم خبری نیست ×_× خیلی خشن و سریع میشه. تغریبا همه حرکاتش هم عوض میشه ×_× اینطوری که شد به نظرم سوییچ کن به یه سلاح خیلی سریع .... از سلاحهای کندت استفاده نکن چون اینجا سریع بودن مهمتر از damage و تعداده ضربات هست ! صبور باش D:
canon هم میتونه جوابگوی چندتا ضربه خوب توی طوله مبارزات باشه .
زمانه انفجار نزدیکش اصلا نباش . سعی کن خونت هم پره پر باشه توی Phase 2 مگرنه سریع میمیری .
اگه میخوای میتونی از ایتمهای پرتابیت استفاده کنی

دوستان برای اینکه بتونم هر سه پایان رو با یه بار بازی کردن تروفی هاشو بگیرم دقیقا باید کی بک اپ از سیو بگیرم؟
ترتیب انتخاب این پایان ها باید به چه شکل باشه؟

دوستان برای اینکه بتونم هر سه پایان رو با یه بار بازی کردن تروفی هاشو بگیرم دقیقا باید کی بک اپ از سیو بگیرم؟
قبل از مصرف cord و مقابله با اخرین باسه
یه بار که میتونی بگی yes
یه بار هم بگی no
یه بار هم cord ها رو مصرف کنی و طرف رو بکشی بعدش باسه Moon Presence میاد !

وقتی که وارد Hunter's Dream میشی و میبینی که Workshop آتیش گرفته و وقتی با Doll صحبت میکنی بهت میگه که Gehrman زیر درخت منتظرته و اون دروازه آهنی که قبلاً قفل بودش، اون بازه! اینجا قبل از صحبت کردن با Gehrman یه بک آپ بگیر.

دوستان وقتی اون باس سفیده که قبلش زن بود رو کشتم از اولین پله ها امدم پایین رفتم سمته راست مر از ادم های هست که هموشون ایر می زنن ، اونا تا باسش رفتم حالا اسم منطقه یادم نمیاد چی بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• ali s
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or