PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من هرکاری میکنم کوآپ نمیشه چیکار کنم؟؟؟
بعدشم به باس سومی رسیدم همونی تو کلیساس با لول چند برمش؟
تو شهر yhanaram old همچین چیزی
20 به بالا باشه برای اون ok هست
weakness اش هم اتیش هست
ولی anti باخودت ببر چون سم زیاد داره

دوستان من بازی رو بخرم با کمک شما میتونم برم جلو؟؟ :D
چون میدونم بازی خیلی برام سخته
همه قسمتهاش رو تکی میشه رفت
فقط باید به سیستم بازی عادت کنی و یاد بگیری

دیروز 3تااا باس رو پشت کله هم زدم واسه لوگاریوس لولم پایین بود با 1 بارفتن جان به جان آفرید و اینکه باس کلاه به سر خیلی مسخره وجک بودددد
عاقا این ملکه چی میگه؟؟؟ چی بهش بدم؟
2تا آیتم داد ولی اخر سر یه چیزی میگه که ارور میده

- - -ویرایش - - -

یه سری لامپام محو شدن کجا رفتن؟؟؟؟؟
چیکار کنم؟؟؟؟
Loga رو بین 70-80 باشی حله ولی کلا باسه اسونی نیست روی هم رفته !
برای Offering هاش باید عوضه cove باشی و rune اش رو بزاری و hunter ها رو بکشی. ایتمی که دارپ میکنن میتونی به Anna بدی

بستگی داره. اون لامپ زندان رو که hunter ها میشکنن وقتی وارد YAhar میشی.
Tomb هم غیر فعال میشه در صورتی که quest اون Ellen رو دنبال کنی.

منم مشکل کو اپ دارم زنگو میزنم از اون چشمها هم یکی کم میشه ولی کسی کمکم نمیاد مثلا از هر 4-5 تا زنگی که میزنم 1 بار میاد کمکم
ولی نمیدونم چه جوری یارو باسو زد در مدت 2 ثانیه همون باس که سم میفرسترو ترکوندش اصلا چجوری زد؟خداوکیلی 2ثانیه هم نشد هی هم بهم تعظیم میکرد
اگه همش بشه باسارو دو نفره رفت عالیه ولی چرا از هر 5 تا زنگ یه بار فقط میاد؟

داداش مال من اصن وارد play online نمیشه،نمیدونم چ مرگشه

اره منم همین مشکلو هم دارم این مشکلو میرم داخل نتورک اونجا که زده لوکال اونو عوض میکنم و چندین بار log in میزنم بالاخره وارد میشه
اما راحت وارد انلاین نمیشم
پینگم هم 15هست

کُلُهُم سرورای بازی ضعیفه بعضی موقع‌ها خیلی طول می‌کشه تا پیدا کنه. من تو نت هم گشت زدم حتا خارجی‌ها هم این مشکل رو داشتن و بعضی موقع‌ها براشون 20 دقیقه طول کشیده تا وارد دنیای یکی دیگه بشن یا یکی رو سامون کنن.

یکی نمیتونه بیاد این باس برام بکشه پدرم درومد اسم اکانتمم PED2MAN هست،لطفا یکی اددم کنه اونو بکشه،این اکانت مال پسر عمومه داده ک مشکلمو بنویسم

ممنونم راهنمايي كرديد اين vicar amelia كدوم هستش؟ دختره ميگه كه محيط اونجا امن هستش كه بعد گزينه نه مياد در حالي كه كسي اونجا نيست
يعني نميشه از music box موقعه اي كه گرگينه ميشه استفاده كرد؟ البته يه بار بيشتر باهاش مبارزه نكردم كه يك سوم جونش مونده بود زِد گفتم يكدفعه music box بگيرم
Vicar Amelia رو که آرمان گفت :d همون دختره ـست که توی Grand Cathedral نشسته و داره دعا میکنه و وقتی میری نزدیکش تبدیل به یه گرگ سفید میشه...

اما این Music Box رو واقعاً برام عجیبه که نگرفتیش! نمیدونم چرا. اصلاً چیز خاصی یا راه خاصی برای گرفتنش نیست آخه. همون که با دختره صحبت میکنی بهت Music Box رو میده. در مورد استفاده ـش هم فکر نکنم بتونی وقتی که گرگینه شد ازش استفاده کنی. اما قبلش چرا، میتونی استفاده کنی که اینجوری باعث میشه زودتر گرگینه بشه :|

داداش این که تیر میزنرو نمیگم اینو کشتم
اون باس اصلیشو میگم که وقتی میزنتت سمی میشی انگار دوستان گفتن این باس انتخابیه و کشتنش ضرورتی نداره اما من اصلا هیچ راه دیگری پیدا نکردم که به باس اصلی برسم...راه میانبری برای رسیدن به این باس نیست؟
اون Boss یه کم سخته ولی اگه قلقش بیاد دستت دیگه کاری نداره.

اولش حتماً این 3 تا نکته رو رعایت کن:

1- با خودت حتماً Antidote ببر توی مبارزه و بذارشون توی Hotkey ـهات. چون توی فاز 2 ضرباتش سریعاً مسمومت میکنه که باید از Antidote استفاده کنی.
2- با خودت حتماً Fire Paper ببر و ازش استفاده کن. این Boss به آتیش خیلی حساسه و خیلی سریع میتونی خونش رو کم کنی.
3- لباس هایی رو بپوش که در مقابل Poison مقاومت بالایی دارن.

با این 3 تا نکته وقتی وارد مبارزه میشی، توی فاز اولش اگه خوب حرکاتش رو بدونی که چجوریه، میتونی بدون اینکه حتی ذره ای از خونت کم بشه، بزنیش. توی فاز دوم به بعد هم که وحشی تر شد، سعی کن صبور باشی و تند تند Dodge کنی و سر فرصت مناسب از Fire Paper استفاده کن و بزنش. خیلی راحت میتونی بزنیش، جدی میگم.

اگر هم نمیخوای بزنیش مشکلی نداره اصلاً، زدنش فقط بهت Chalice میده که میتونی وارد دانجن ها بشی، همین. راه Boss اصلی از Cathedralـه. باید کلیدش رو از Hunter's Dream بخری. ولی من میگم برو بزنش. هم Blood Echo میگیری، هم Chalice و هم اینکه باور کن راحته زدنش.

تناقص از چه نظر
به خاطره مرگش ؟
خب به نظرم این تصمیم درستری هست. هم به بازیباز Lore رو میده هم gameplay رو . اگر Ana بمیره دیگه Covenant اش فایده ای نداره وقتی نمیتونی OFfering بدی :(
لول اره ×_× ولی خب اشکالی نداره . شکارچی رو به استخدام در بیاری لووووووول :/
برو CHalice ها رو برو. هرچند همینطوری زیادی پشته سره هم بری حوصله سربر میشه. همینطوری کلی برو حوصلت که سر رفت بقیه رو برو توی NG+ برو . چون اون Burial Blade خیلی کاربرد داره!!!
تناقض بزرگتر از اینکه تو در واقع یه هانتر هستی، اما با عضویت توی این Covenant میپذیری که همنوع های خودت رو شکار کنی :d من با Covenant ـه Eileen خیلی حال کردم. هم RUNEـی که بهمون میده خیلی کاربردیه و هم هدفش جالبه.

راستی بازی رو دیشب تموم کردم. راستش رو بخوای از همه چیزش راضی بودم به شدت، شکی نیست که بازی فوق العاده ایه... اما حیف، حیف که بازی به این فوق العاده ای توی "نحوه روایت داستان" خیلی ضعیفه. نمیگم خود داستان. خود داستان خیلی خوبه. ولی خیلی بد روایت میشه. اینا که این همه وقت برای این بازی گذاشتن میتونستن یه کم روی خوب روایت کردن داستان هم کار کنن. به نظر من اون محیط و اتمسفر سنگین و بی نظیرش، با صامت بودن کاراکتر اصلی، خیلی از تاثیرگذاریش کم میشه. برای من که به شخصه اینجوری بود
yahoo_22.gif
میتونستن این همه توضیحات کاملی رو که توی آیتم ها قرار داده بودن، دست کم 40% ـش رو از طریق کاراکترا روایت کنند...
این بازی بی نظیر، میتونست خیلی خیلی بی نظیرتر بشه...

اقا یه سوال
این محیطای بازی خیلی پیچ در پیچه؟ مثلا اینجوریه که همش راه و گم کنی و چند ساعت فقط بگردی که باید چکار کنی؟
آره، محیط هاش هم گسترده ـست و هم پیچیده. سعی کن همه درها رو باز کنی، همشون به هم مرتبط هستن. و خیلی از درها و آسانسورها، راه میانبرهای خیلی خیلی خوبی هستن. کلاً وارد هر محیطی که میشی اولش خیلی برات پیچیده به نظر میرسه، اما وقتی که همه جاش رو بگردی و همه درها و میانبرها رو باز کنی، دیگه برات OK میشه...

- - -ویرایش - - -

داستانش هم بی نظیر بود فقط کاشکی cut scene بیشتر داشت و داستان رو واضح تر روایت میکردن
به شدت باهات موافقم ;) این بازی اگه روات داستانی خوبی هم داشت به نظرم از شاهکار هم اونورتر میرفت. واقعاً حیف به این گیم پلی و فضاسازی خارق العاده...

Vicar Amelia رو که آرمان گفت :d همون دختره ـست که توی Grand Cathedral نشسته و داره دعا میکنه و وقتی میری نزدیکش تبدیل به یه گرگ سفید میشه...

اما این Music Box رو واقعاً برام عجیبه که نگرفتیش! نمیدونم چرا. اصلاً چیز خاصی یا راه خاصی برای گرفتنش نیست آخه. همون که با دختره صحبت میکنی بهت Music Box رو میده. در مورد استفاده ـش هم فکر نکنم بتونی وقتی که گرگینه شد ازش استفاده کنی. اما قبلش چرا، میتونی استفاده کنی که اینجوری باعث میشه زودتر گرگینه بشه :|

اون Boss یه کم سخته ولی اگه قلقش بیاد دستت دیگه کاری نداره.

اولش حتماً این 3 تا نکته رو رعایت کن:

1- با خودت حتماً Antidote ببر توی مبارزه و بذارشون توی Hotkey ـهات. چون توی فاز 2 ضرباتش سریعاً مسمومت میکنه که باید از Antidote استفاده کنی.
2- با خودت حتماً Fire Paper ببر و ازش استفاده کن. این Boss به آتیش خیلی حساسه و خیلی سریع میتونی خونش رو کم کنی.
3- لباس هایی رو بپوش که در مقابل Poison مقاومت بالایی دارن.

با این 3 تا نکته وقتی وارد مبارزه میشی، توی فاز اولش اگه خوب حرکاتش رو بدونی که چجوریه، میتونی بدون اینکه حتی ذره ای از خونت کم بشه، بزنیش. توی فاز دوم به بعد هم که وحشی تر شد، سعی کن صبور باشی و تند تند Dodge کنی و سر فرصت مناسب از Fire Paper استفاده کن و بزنش. خیلی راحت میتونی بزنیش، جدی میگم.

اگر هم نمیخوای بزنیش مشکلی نداره اصلاً، زدنش فقط بهت Chalice میده که میتونی وارد دانجن ها بشی، همین. راه Boss اصلی از Cathedralـه. باید کلیدش رو از Hunter's Dream بخری. ولی من میگم برو بزنش. هم Blood Echo میگیری، هم Chalice و هم اینکه باور کن راحته زدنش.

تناقض بزرگتر از اینکه تو در واقع یه هانتر هستی، اما با عضویت توی این Covenant میپذیری که همنوع های خودت رو شکار کنی :d من با Covenant ـه Eileen خیلی حال کردم. هم RUNEـی که بهمون میده خیلی کاربردیه و هم هدفش جالبه.

راستی بازی رو دیشب تموم کردم. راستش رو بخوای از همه چیزش راضی بودم به شدت، شکی نیست که بازی فوق العاده ایه... اما حیف، حیف که بازی به این فوق العاده ای توی "نحوه روایت داستان" خیلی ضعیفه. نمیگم خود داستان. خود داستان خیلی خوبه. ولی خیلی بد روایت میشه. اینا که این همه وقت برای این بازی گذاشتن میتونستن یه کم روی خوب روایت کردن داستان هم کار کنن. به نظر من اون محیط و اتمسفر سنگین و بی نظیرش، با صامت بودن کاراکتر اصلی، خیلی از تاثیرگذاریش کم میشه. برای من که به شخصه اینجوری بود :| میتونستن این همه توضیحات کاملی رو که توی آیتم ها قرار داده بودن، دست کم 40% ـش رو از طریق کاراکترا روایت کنند...
این بازی بی نظیر، میتونست خیلی خیلی بی نظیرتر بشه...

داداش من اون باسو کشتم

الان کلیدو خریدم و رفتم به Cathedralـ اینجا سمت راستم یه در باز شد از اونجا از اسانسور رفتم بالا تا اونجا که اونا رو ویلچر نشستن اتش پخش میکنند بعد پشتشوون یه راهرو هست که دورو ورش پر از کوزست تهشم یه در قفله
الان باید چیکار کنم

وای این Bloodletting Beast توی لایه دوم Ihyll واقعا مسخره ست! Hitbox هاش واقعا داغونن. از چند متری وقتی دستاشو روی زمین میزنه بهت میخوره! باید بشینم کلی لول آپ کنم برای این باس مسخره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or