PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این قضیه کلا برای lore و تاثیرات توی gameplay هست
پایانه داستان فلسفش مربوط به این Vileblood ها نمیشه. هرچند که اینا بخشی از دنیای بازی نمیشه
engine ها فقط بسته به زدن Yes- No و 3 cord داره.
اون قسمتها side quest هست.
لول اره چون میتونی بهش offering بدی و درخواست ازدواج بدی لول ×+× توی DS ها که میمردن برای اصلیا یا میشد دوباره زندشون کرد یا از طریقه سنگه قبرشون باهاشون ارتباط داشت

جالبه واقعاً، ولی اینجوری تناقض داستانی پیدا میشه توی بازی :| همین که میتونی وارد covenantـی بشی که کارش شکار کردن شکارچی هاست، از طرفی وجودیت شخصیت بازی اصلاً شکارچی بودنه :d
البته زیاد مهم نیست، کلی گفتم.
آخرای بازی هستم، از دلم نمیاد برم جلو و تمومش کنم :d

جدی میگی؟ یه احتمال دیگه هم داره که خیلی بعیده! اونم اینکه تو بازی خیلی جلو رفته باشی و Vicar Amelia رو کشته باشی که در اینصورت بهت Music Box رو نمیده. در غیر اینصورت باید حتماً بهت بده. اگه هنوز به Vicar Amelia نرسیدی، دست کم بگو که اون دختره چی بهت میگه که گزینه No فقط هست!!!!
البته این Music Box ـه کاربرد آنچنانی ای نداره! فقط توی مبارزه با Father Gascouino میتونی ازش استفاده کنی که اونجوری اتفاقاً زودتر تبدیل به گرگینه میشه... به غیر از اون هیچ کاربرد دیگه ای نداره :d

- - -ویرایش - - -

:)) =))
خب میرفتی پشتش با Melee Attack میزدی که دیگه کوکتل مولوتف هم هدر نمیدادی :d
ممنونم راهنمايي كرديد اين vicar amelia كدوم هستش؟ دختره ميگه كه محيط اونجا امن هستش كه بعد گزينه نه مياد در حالي كه كسي اونجا نيست
يعني نميشه از music box موقعه اي كه گرگينه ميشه استفاده كرد؟ البته يه بار بيشتر باهاش مبارزه نكردم كه يك سوم جونش مونده بود زِد گفتم يكدفعه music box بگيرم

ممنونم راهنمايي كرديد اين vicar amelia كدوم هستش؟ دختره ميگه كه محيط اونجا امن هستش كه بعد گزينه نه مياد در حالي كه كسي اونجا نيست
يعني نميشه از music box موقعه اي كه گرگينه ميشه استفاده كرد؟ البته يه بار بيشتر باهاش مبارزه نكردم كه يك سوم جونش مونده بود زِد گفتم يكدفعه music box بگيرم

عزیز Coop بری خیلی راحت می تونی بزنیش

دوستان اینای که میان کمک چطوری میشه ما بریم کمک بقیه

آقا اینجا دیگه کجاست؟
x0bgtkey8jm0.jpg

جالبه واقعاً، ولی اینجوری تناقض داستانی پیدا میشه توی بازی :| همین که میتونی وارد covenantـی بشی که کارش شکار کردن شکارچی هاست، از طرفی وجودیت شخصیت بازی اصلاً شکارچی بودنه :d
البته زیاد مهم نیست، کلی گفتم.
آخرای بازی هستم، از دلم نمیاد برم جلو و تمومش کنم :d
تناقص از چه نظر
به خاطره مرگش ؟
خب به نظرم این تصمیم درستری هست. هم به بازیباز Lore رو میده هم gameplay رو . اگر Ana بمیره دیگه Covenant اش فایده ای نداره وقتی نمیتونی OFfering بدی :(
لول اره ×_× ولی خب اشکالی نداره . شکارچی رو به استخدام در بیاری لووووووول :/
برو CHalice ها رو برو. هرچند همینطوری زیادی پشته سره هم بری حوصله سربر میشه. همینطوری کلی برو حوصلت که سر رفت بقیه رو برو توی NG+ برو . چون اون Burial Blade خیلی کاربرد داره!!!

Vicer همون هاپو سفیدس D:

باس سختیه؟
کشتنش لزومی نداره . میتونی از lamp استفاده کنی برگردی Dream
اگر میخوای بکشیش لولت 40-45 به بالا باشه ....
به نظرم از Hunters Axe استفاده کن . پشتش باش . به پاش که ضربه بزنی میفته زمین
من بعده 3-4 بار امتحان تونستم بکشمش.

دیروز 3تااا باس رو پشت کله هم زدم واسه لوگاریوس لولم پایین بود با 1 بارفتن جان به جان آفرید و اینکه باس کلاه به سر خیلی مسخره وجک بودددد
عاقا این ملکه چی میگه؟؟؟ چی بهش بدم؟
2تا آیتم داد ولی اخر سر یه چیزی میگه که ارور میده

- - -ویرایش - - -

یه سری لامپام محو شدن کجا رفتن؟؟؟؟؟
چیکار کنم؟؟؟؟

ببین، میتونی این Boss رو نکشی، و با زدن Bossـه Dark Beast Paarl باهاش دوست بشی! اما اگه میخوای بکشیش اصلاً کاری نداره. با lvl 36 هم میتونی راحت بزنیش. میتونی مجبورش کنی حتی از بالای برج بیافته پایین، چون محوطه ای که باهاش مبارزه میکنی کوچیکه! کلاً Attack ـهاش رو dodge کن یا V.Attack بزن بهش، سریع نابود میشه!

داداش این که تیر میزنرو نمیگم اینو کشتم
اون باس اصلیشو میگم که وقتی میزنتت سمی میشی انگار دوستان گفتن این باس انتخابیه و کشتنش ضرورتی نداره اما من اصلا هیچ راه دیگری پیدا نکردم که به باس اصلی برسم...راه میانبری برای رسیدن به این باس نیست؟

بالاخره تموم شد واقعا بازی معرکه ای بود
سخت ترین غولش هم به نظرم آخریه بود...
کاملا ارزش پولی که میدیو داره
داستانش هم بی نظیر بود فقط کاشکی cut scene بیشتر داشت و داستان رو واضح تر روایت میکردن

بر عکس حرف عروسک

The Hunt Is Over

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or