PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
این لوگاریوس چرا انقد آشغاله لول چند میخواددد؟؟؟؟
70 به بالا باشی راحتره
با Tonitrus بزنش . برای این fight خیلی مناسبه
phase اولش که فقط range میده . به سمته راستش dodge بده . چندتا ضربه بزن سریع برو عقب .
مواظب این اسکلت قرمز گنده ها باش !! خیلی damage ات رو میگیرن
phase دوم که شد بیشتره حمله های نزدیک میکنه و دیگه از جادی خبری نیست. باید یاد بگیری چه طوری و دقیقا چه زمانی dodge بدی. سعی کن بررسی کنی و pattern حمله رو یاد بگیری و درست dodge بدی چون پشته سره هم اینطوری بزنتت 80% میمیری .
وقتی بالا پرید اگر از Lock خارج شدی خیلی حواست باشه . وقتی خورد زمین میتونی دوباره چند ضربه بزنی. بعد از اینکه کله ضربه هاش رو dodge دادی بازم میتونی چند ضربه بزنی
سعی کن اصلا عجله نکنی سره این Boss fight .
نکته دوم اینکه زمانی که داره به سمتت حمله ور میشه تیر بزنی stunt میشه
نکته سوم اینکه توی phase دوم یه شمشیر روی زمین میزاره که یه ابر درست میکنه که کلی شمشیر پرت میکنه . یا این شمشیر روی زمین رو سریع بزن یا به سرعت از این منطقه به کلی دور بشو !

به تمام چیزهایی که آرمان گفت (خیلی هم خوب گفت :d ) اینم من اضافه کنم:
توی همون فاز اول سعی نکن اصلاً ازش دور بشی. چون اگه ازش دور بشی جادو میزنه و اسکلت های قرمز میفرسته سمتت که خیلی آسیب میزنه بهت. نزدیکش بمون و حمله هاش رو Dodge کن!
و یه نکته مهم:
وقتی زدیش، یه تاج بهت میده. اگه اون تاج رو بذاری روی سرت و بری روبروی همون دیواری که خودش نشسته بود، یه اتفاق جالب میافته ;) نمیگم که برات سوپرایز بمونه تا تحریک بشی و سریعتر بترکونیش :d
سر این Ebrietas, Daughter of Cosmos بدجوری گیر کردم :| لعنتی خیلی ناجور میچرخه و ضربه میزنه :| تقریبا 360 درجه میچرخه. نمیدونم با اون هیکلش چجوری اینقدر سریع میچرخه. الان دفعه نهمه که میبازم سرش. اه :| اعصابمو خورد کرد! میرم فوتبال ببینم بعد برم ببینم میتونم بزنمش :d

سر این Ebrietas, Daughter of Cosmos بدجوری گیر کردم :| لعنتی خیلی ناجور میچرخه و ضربه میزنه :| تقریبا 360 درجه میچرخه. نمیدونم با اون هیکلش چجوری اینقدر سریع میچرخه. الان دفعه نهمه که میبازم سرش. اه :| اعصابمو خورد کرد! میرم فوتبال ببینم بعد برم ببینم میتونم بزنمش :d

تنها باسی بود که اشک منو در آورد :d نمیدونم چرا این باس برام خیلی سخت بود در صورتی که بقیه باس ها رو مثل اب خوردن میزدم :d

ولی قلقش رو بگیری راحت میزنی تا میتونی سعی کن نزدیکش باشی و همینطور سعی کن بری پشت سرش.به هیچ وجه نذار ازت فاصله بگیره :d
سعی کن تایم ضرباتش رو هم بفهمی مخصوص زمانی که میخواد با سر ضربه بزنه :d
فقط فاز دومش یکم اذیت میکنه چون نزدیکش که میشی همش از جونت کم میشه که باید سریع جون پر کنی و حواست به اون لیزری که میزنه باشه
اگه زورت نمیرسه برو یکم لول اپ کن جون و قدرت بدنی رو بالا ببر :dمن با تبر تو حالت معمولی زدمش .فکر کنم از bolt paper هم استفاده کرده بودم:d

تنها باسی بود که اشک منو در آورد :d نمیدونم چرا این باس برام خیلی سخت بود در صورتی که بقیه باس ها رو مثل اب خوردن میزدم :d
بابا منم دقیقاً همین شرایط رو دارم. همه Bossـها رو میزنم راحت توی همون First Try، اما این لعنتی رو اعصابه :| لِولم هم 102 ـه بابا :| چند تا ویدئو تو یوتیوب دیدم، یکی با Blade of Merci زد ترکوندش. منم تا فاز دوم خونش رو کم میکنم ولی فاز دومش رو اعصابه :|

بابا منم دقیقاً همین شرایط رو دارم. همه Bossـها رو میزنم راحت توی همون First Try، اما این لعنتی رو اعصابه :| لِولم هم 102 ـه بابا :| چند تا ویدئو تو یوتیوب دیدم، یکی با Blade of Merci زد ترکوندش. منم تا فاز دوم خونش رو کم میکنم ولی فاز دومش رو اعصابه :|

خوب پس رو همون فاز دوم کار کنی راحت میزنیش :d>:)
فاز دوم باید حواست به جونت باشه همینطور به موقع و لیز رو جاخالی بدی سعی کن زیاد پشت سر هم ضربه نزنی :d

- - -ویرایش - - -

نامردا حقتونه :| چطور دلتون اومد بزنیدش Ebrietas رو :| خیلی خوب بود بدبخت هدفش کمک به انسان ها بوده :|

علاوه بر این تو Isz Chalice Dungeon دوباره به همین باس برخورد میکنی :d کلا باید دو بار از خجالتش در بیای البته تو Dungeon میتونی از خیرش بگذری :d

نامردا حقتونه :| چطور دلتون اومد بزنیدش Ebrietas رو :| خیلی خوب بود بدبخت هدفش کمک به انسان ها بوده :|
ENLIGHTEN US
:d

خوب پس رو همون فاز دوم کار کنی راحت میزنیش :d>:)
فاز دوم باید حواست به جونت باشه همینطور به موقع و لیز رو جاخالی بدی سعی کن زیاد پشت سر هم ضربه نزنی :d
بابا من این Bossـهای سرعتی رو ترجیح میدم. بازم میتونی dodge کنی ضرباتشون رو. این یکی خیلی حجیمه :| کلی هم tentacle دور و برش هست، همونا رو اعصابه :| برم دوباره یه امتحانی کنم.

- - -ویرایش - - -

علاوه بر این تو Isz Chalice Dungeon دوباره به همین باس برخورد میکنی :d کلا باید دو بار از خجالتش در بیای
یکی با کَفِ پاش یه Face Palm بیاد تو صورت من لدفن :|

این مردک رو فقط با visceral attack باید زد . اتفاقا اصلا نباید ازش دور شی
برو نزدیکش بچسب بهش مجیک رو میزاره کنار میاد با اون دسته بیلش ضربه بزنه یکم فاصله بگیر تا اومد ضربش بخوره بهت با اسلحت شلیک کن بهش . بهتره ludwig rifle یا blunderbuss باشه . میشینه رو زانوش سریع برو جلو r1 رو بزن
فاز دومش هم همینکارو بکن با این تفاوت که اول باید شمشیری که میکاره رو زمین رو بترکونی

دوستان شرمنده تعداد سوال ها زیاد شده !!

این بین این اسلحه ها کدوم یکی رو بخرم؟ من بشتر رو strength کار کردم
rifle spear
stake driver
blade of mercy

یک کلید هم هست می خواستم بدونم برا کجاست
hunter chief emblen

یک توضیحی هم در مورد این ایتمز ها بدین چطوری کار میکنن
eden tomb key
blood gemworkshp tools
saw hunter badge
powerkeg hunter badge
crow hunter badge
sword hunter badge

دوستان شرمنده تعداد سوال ها زیاد شده !!

این بین این اسلحه ها کدوم یکی رو بخرم؟ من بشتر رو strength کار کردم
rifle spear
stake driver
blade of mercy

یک کلید هم هست می خواستم بدونم برا کجاست
hunter chief emblen

یک توضیحی هم در مورد این ایتمز ها بدین چطوری کار میکنن
eden tomb key
blood gemworkshp tools
saw hunter badge
powerkeg hunter badge
crow hunter badge
sword hunter badge
من هیچ کدوم از اون اسلحه ها رو پیشنهاد نمیکنم. خودمم از هیچ کدومش استفاده نمیکنم. Blade of Merci هم سلاح نسبتاً خوبیه، ولی بیشتر Skillـت بالا باشه خوبه تا Strength. در واقع یه سلاح سرعتی هستش!

اون کلید رو باید از Hunter's Dream بخری. 10000 تا باید پیاده شی :d استفاده ـش برای دریه که توی Cathedral Ward هستش! از Cathedral Ward بیا سمت چپ، از پله ها برو پایین، از دور اون میدون برو سمت راست، پله های بالا، همونجایی که یکی از اون غول های تبر به دست هستش. درِ بالای پله ها رو باز میکنه!

تمام اون آیتم هایی هم که گفتی به جزء اون اولی، بهت اجازه میده که سلاح های جدید از Hunters Dream بخری. همین. در واقع این آیتم ها نشونه هایی از شکست دادن Boss ـها و Hunterـهای توی بازیه! اون اولی هم همون کلیدیه که باهاش دری رو باز میکنی که با Father Fascoigne جنگیدی دیگه ;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or