PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان یه ریویی نصیحتی چیزی در مورد این اسلحه های بازی ندارین؟همشون رو که نمیشه آئگرید کرد منابع کفاف نمیده
کدوم اسلحه ها ارزش آپگرید و ادامه دادن رو دارن کدوما رو کلا بیخیال بشم؟

دوستان یه ریویی نصیحتی چیزی در مورد این اسلحه های بازی ندارین؟همشون رو که نمیشه آئگرید کرد منابع کفاف نمیده
بستگی به استایل بازی خودتون و stat هایی که بالا بردین داره. اگه بیشتر رو skill سرمایه گذاری کردین، saw spear و blade of mercy و threaded cane بهتره، اگه روی strength بودین، kirkhammer و tanaterus و hunter axe بهترن. (بسته به اینکه کدوما رو دارین)

دوستان چجوری باید co-op زد؟اون زنگو میزنم چیزی نمیشه یه سایه قرمز یکی که مثل خودمرو نشون میده و محو میشه
اونا فک کنم محله مرگشونه
زنگ رو که زدی خودش مینوسه searching .
یه صدای خاصی میده وقتی یه نفر رو پیدا میکنه. بستگی به level ات هم داره
چون تغریبا هم سطحه خودت میگرده پیدا میکنه

- - -ویرایش - - -

به نظره من Ludwig - Blade Of Mercy - Hunter Axe و در اخر Burial blade از همه بهتره !
بسته به سبکی که میخوای بازی کنی فکوس کنه
هر 4 تای اینا کلا خیلی جاها به کارم اومد. تغریبا هر 4 تاش هر کدوم بالانسه و نکته + خودشون رو دارن که بدون شک تو کله بازی به کار میاد !

من هیچ‌وقت نتونستم این بازی رو درست‌وحسابی co-op بزنم. هر وقت اون زنگوله رو می‌زنم که یکی بیاد کمک یا اون یکی زنگوله رو می‌زنم که برم کمک یکی دیگه، نبم ساعت هم صبر کنم و این‌ور اون‌ور برم پیدا نمی‌کنه. مگر یه معجزه‌ای بشه! نت من ضعیفه یا کلاً سرورای بازی این‌قدر ضعیفن؟

من هیچ‌وقت نتونستم این بازی رو درست‌وحسابی co-op بزنم. هر وقت اون زنگوله رو می‌زنم که یکی بیاد کمک یا اون یکی زنگوله رو می‌زنم که برم کمک یکی دیگه، نبم ساعت هم صبر کنم و این‌ور اون‌ور برم پیدا نمی‌کنه. مگر یه معجزه‌ای بشه! نت من ضعیفه یا کلاً سرورای بازی این‌قدر ضعیفن؟

منم دقیقا همین مشکلو دارم
دیگه دارم از بازی زده میشم
بازی اصلا سخت نیست ولی این مسخره بازی بدون سیو باعث میشه بازی جلو نره
توی دلست هم اگه سیو نداشت و بعد از هربار مردن میومد اول هم اینطوری میشد:d
واقعا اعصابمو خورد کرده خیلی با بازیش حال میکنم ولی دیگه خسته شدم انقدر تا باس اول رفتم بدون اینکه حتی یه ضربه بخورم اما باسه میزنه لهم میکنه دوباره از اول

منم دقیقا همین مشکلو دارم
دیگه دارم از بازی زده میشم
بازی اصلا سخت نیست ولی این مسخره بازی بدون سیو باعث میشه بازی جلو نره
توی دلست هم اگه سیو نداشت و بعد از هربار مردن میومد اول هم اینطوری میشد:d
واقعا اعصابمو خورد کرده خیلی با بازیش حال میکنم ولی دیگه خسته شدم انقدر تا باس اول رفتم بدون اینکه حتی یه ضربه بخورم اما باسه میزنه لهم میکنه دوباره از اول

اگه منطورت همون Cleric Beast هست فقط باید بری پشت سرش بزنیش. ککتل مولوتو هم خوبه بزنی بهش.

بالاخره Watchdogـه Defiled رو کشتم! :دی لعنتی سر هیچ کدوم از باس ها اینطوری اذیت نشده بودم. برای دوستانی که مشکل دارن تو کشتنش:
تنها باسی که توی دانجن ها اشک منو در اورد bloodletting beast بود :دی. این یارو سگه دوشواری نداشت !. کلا این بازی یه مرگش هست اونی که من اب خوردن زدمش دمار از روزگار بچه در اورده و برعکس :دی بالانس نکردن گیم رو؟ :دی

باس سوم که اختیاری باشه رو نکشتم بجاش 10000 blood خرج کردم و کلید رو گرفتم که دری رو باز میکنه که راه پیدا میکنه به دری که رمز میخواد.اونجا هرچی گشتم راهی نبود.یه راه میره واسه دری که رمز میخواد.قبلش هم 2 تا از این غول ها بودن دور یه میدان که کشتم و یه دری هم بود که قفل بود.یه راه دیگه هم بود که آخرش بن بست بود و فقط چندتا دشمن رو میشد کشت.کجا باید برم ؟

بچه ها منم امروز بالاخره شروع کردم... همه چیزش به کنار، چه فضای محشری داره بازی. ولی واقعاً سخته :d کامنت ها رو هم که میخونم دیگه بدتر :d امیدوارم به سلامت از این شهر نفرین شده بتونم برم بیرون :d

راستی برای من اولش یه 2 گیگ و خورده ای آپدیت کرد تا Online Feature بازی فعال بشه :| مسخره ها... :d چرا از همون اول این قابلیت رو نذاشته بودن :|

ویرایش:
دوستان یه سوالی هم داشتم. روند داستانی بازی یا به قولی نحوه روایت داستانش چجوریاست...؟ چون من که همون اول بازی هستم چیز خیلی خاصی از بازی متوجه نشدم به غیر از چند جمله گنگ و مبهم از NPC ـها!!!

بچه ها منم امروز بالاخره شروع کردم... همه چیزش به کنار، چه فضای محشری داره بازی. ولی واقعاً سخته :d کامنت ها رو هم که میخونم دیگه بدتر :d امیدوارم به سلامت از این شهر نفرین شده بتونم برم بیرون :d

راستی برای من اولش یه 2 گیگ و خورده ای آپدیت کرد تا Online Feature بازی فعال بشه :| مسخره ها... :d چرا از همون اول این قابلیت رو نذاشته بودن :|

ویرایش:
دوستان یه سوالی هم داشتم. روند داستانی بازی یا به قولی نحوه روایت داستانش چجوریاست...؟ چون من که همون اول بازی هستم چیز خیلی خاصی از بازی متوجه نشدم به غیر از چند جمله گنگ و مبهم از NPC ـها!!!
update هاش خیلی مهم بوده . اخری که میزانه Load هم کمتر کرده به نسبت قبل
نحوه روایت داستان برحسب دیالوگها و دنیای بازی و نوشته های ایتمها و اتفاقهایی که توش میفته هست D: کلا اگر دقت نکنی خیلی زیاد از داستانه بازی ممکنه سر در نیاری !!!

باس سوم که اختیاری باشه رو نکشتم بجاش 10000 blood خرج کردم و کلید رو گرفتم که دری رو باز میکنه که راه پیدا میکنه به دری که رمز میخواد.اونجا هرچی گشتم راهی نبود.یه راه میره واسه دری که رمز میخواد.قبلش هم 2 تا از این غول ها بودن دور یه میدان که کشتم و یه دری هم بود که قفل بود.یه راه دیگه هم بود که آخرش بن بست بود و فقط چندتا دشمن رو میشد کشت.کجا باید برم ؟
دوره میدان بالا پله ها میخوره تا اخرش میره به باسه vicer amelia باید این رو بزنی . بعدش رمزه در رو خواهی داشت برای ورود به forbidden forest . از همونجا که بیرون میری سمته راستش میره به سمته witch'es abode که واقعا نیازه باسش رو بزنی چون rune workshop رو باز میکنه . اون ورش میخوره به یکی از secret های بازی

تنها باسی که توی دانجن ها اشک منو در اورد bloodletting beast بود :دی. این یارو سگه دوشواری نداشت !. کلا این بازی یه مرگش هست اونی که من اب خوردن زدمش دمار از روزگار بچه در اورده و برعکس :دی بالانس نکردن گیم رو؟ :دی
واقعا Bloodletting beast سخترین باسه بازی بود برای من ×_× فقط حوصله میخواست. ظاهرا Burial blade - blade of mercy خیلی خوب سرش حواب میده تا بقیه سلاحها

خب من بالاخره مشکل co-opام حل شد. برای حل مشکل برین تو ستینگ بخش Network و قسمت Local رو به Worldwide تغییر بدین. یه تاثیر 50٪ داره. فقط الان حسرت می‌خورم چرا اون دفعه اول که بازی رو تموم کردم پیگیر این بخش نشدم تا این‌قدر بعضی جاها عذاب نکشم! چون با co-op خیلی راحت شده.

update هاش خیلی مهم بوده . اخری که میزانه Load هم کمتر کرده به نسبت قبل
نحوه روایت داستان برحسب دیالوگها و دنیای بازی و نوشته های ایتمها و اتفاقهایی که توش میفته هست D: کلا اگر دقت نکنی خیلی زیاد از داستانه بازی ممکنه سر در نیاری !!!

دوره میدان بالا پله ها میخوره تا اخرش میره به باسه vicer amelia باید این رو بزنی . بعدش رمزه در رو خواهی داشت برای ورود به forbidden forest . از همونجا که بیرون میری سمته راستش میره به سمته witch'es abode که واقعا نیازه باسش رو بزنی چون rune workshop رو باز میکنه . اون ورش میخوره به یکی از secret های بازی

واقعا Bloodletting beast سخترین باسه بازی بود برای من ×_× فقط حوصله میخواست. ظاهرا Burial blade - blade of mercy خیلی خوب سرش حواب میده تا بقیه سلاحها

دور میدان و بالا پله ها منظورت از همون راهیه که دو تا فانوس بدست وایسادن و یکیشون آتش زا هم داره ؟

بعد از کشتن Host of nightmare یه جایی هست میخوام برم Blood Rock رو بگیرم. یه اهرم هست میکشم نشون میده که یه موجوده زنجیرپیچ شده میافته پایین. این باسه؟ کجا پیداش کنم؟

بعد از کشتن Host of nightmare یه جایی هست میخوام برم Blood Rock رو بگیرم. یه اهرم هست میکشم نشون میده که یه موجوده زنجیرپیچ شده میافته پایین. این باسه؟ کجا پیداش کنم؟

برگرد عقب يه جا زمين سوراخه برو پايين
ميري جلو پايين رو نگاه ميكني سمت راست ، اونجا بلاد راك افتاده !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or