PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
نمیدونم این حرف که اگه بیشتر از چهل تا insight داشته باشیم دشمنای جدید میبینیم و اتک های جدید میزنن دشمن ها از کجا نشات گرفته. من الان تو Ng+ نود تا insight دارم ولی تا الان هیچ فرقی ندیدم تو بازی. امیدوارم اقلا جلوتر یه چیزایی جدید ببینم
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
سلام
لیست تغییرات رو اینجا می‌تونید ببینید:
http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Insight
در مورد دشمن‌ها هم اسلحه‌هاشون buff دار می‌شن. شخصا ندیدم کسی اتک جدید بزنه.

نشستم دو روز پاش پلات شد بالاخره:bighug:
به جز عالی بودن بازی تو همه زمینه ها که همتون بهش واقفید یه بدیی داره که اصلا نمیشه ازش گذشت، این بازی به شدت معتاد کنندست!)xبا این که پلات شده ولی باز میخوام برم:|
از لحاظ درجه سختی که از DS خیلی آسون تر بود. سخت ترین باس که آمیگدالا برای همون چلیس دانجن هست که خونت نصف میشه. لامصب یه ضربه کارت تمومه!:-o به جز این همه باس ها رو کم تر 5 دفعه مردن زدم تقریبا. (میکولاش تو ng+ هم میسل میزد سخت شده بود تا حدودی! )
در کل راضی بودم از بازی ازون جایی که این جور بازی ها که برای مخاطب هاش ارزش قائل میشن سالی یه بارم به زور عرضه میشه به شدت ارزش وقت گذاشتن داشت.

سلام من بازی تموم کردم فقط برای لول اپ سلاح های بازی از لول 9 به بعد gem rock یا ston rock یا همچین چیزی میخاد اسمش یادم نیست این ایتم از کجا پیدا کنم همه جای بازی رو هم درو کردم

سلام من بازی تموم کردم فقط برای لول اپ سلاح های بازی از لول 9 به بعد gem rock یا ston rock یا همچین چیزی میخاد اسمش یادم نیست این ایتم از کجا پیدا کنم همه جای بازی رو هم درو کردم

اگر بازي رو تموم نكرده باشي امكانش هست بدست بياريش وگرنه انشالله دفعه بعد :دئ

Sent from my iPhone using Tapatalk

تروفی نخواستیم ، چیت کد نداره؟
:((

GTA ه مگه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by a moderator:

توی Megro's Loft Middle باید بری (چراغی که بعد از کشتن میکلاش می‌گیری). بعدش همون اوایل که رفتی جلوتر یه آسانسور از اینا که شبیه قفس هست اونجاست. برو توش بعد حین اینکه داره می‌اد پایین یه پنجره شکسته هست باید سریع بپری اونجا. بعد راه رو ادامه بده تا اواخر راه Blood Rock رو بگیری.

بابا این دیگه چه مسخره بازیه
این همه داشتم میرفتم یهو پیغام داد سرور قطع شده پرید بیرون ...ده شد به اعصابم خب اینجوری خیلی مسخرست که
میگم این مود آنلاین و آفلاین رو میشه یه توضیحی بدید راجع بهش اگه آنلاین فایده نداره همون افلاینو بریم از این مذخرفات راحت شیم
تازه به زور هون مرحله اولو داشتم رد میکردما :D

ببخشید یه سوال دارم.کسی میدونه چطوری میشه جوین بقیه بشی و co_op بری؟
باید از bell استفاده کنی .
یه دونه Insight مصرف میشه اگر زنگ بزنی
bell که خودت جوین میشی به بقیه insight مصرف نمیکنه
یه sinister bell هم هست که باید بخری از shop برای 10 تا insight که میتونی invade کنی.

بالاخره بعد 3 روز با چشمانی خونین چون از بس قفلی زده بودم تمومش کنم ، ترجیح دادم طلوع خورشید در پس ساختمانهای یارنام رو ببینم و این کابوس رو به باد فراموشی بسپرم ، بسه هرچی کابوس دیدیم :d

دوستان من بازی رو تازه تهیه کردم.همون اولش به جونور سیاه میاد میزنه میکشتم:dچجوری بکشمش؟
بزار جونوره بکشتت بعد میری تو یجا که از رو پله ها اسلحه بر می داری باز بر می گردی
یه سوال: چک پوینت دوم بازی کجاست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or