PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
تا وسط های ng+ بازی کردم ولی دیگه دیدم تحمل ندارم بمیرم امروز فروختم بازی رو. هرچند خیلی زجر کشیدم توش ولی واقعا عالی بود بازی.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

باز انتخابی اول رو بعد از 4 بار کشتم.باس اصلی اول هم فقط یک سوم از خونش مونده بود که به یه موجود دیگه تبدیل شد و زد منو.;;)

باز انتخابی اول رو بعد از 4 بار کشتم.باس اصلی اول هم فقط یک سوم از خونش مونده بود که به یه موجود دیگه تبدیل شد و زد منو.;;)

وقتی تبدیل میشه سریع روش motolov بنداز اتک های سنگین بزن بهش
سریع باشی میتونی بزنیش

یه روش دیگه هم هست، اینه که وقتی خواست ضربه بزنه سریع با تفنگ بزنیش تا Stun بشه. بعد یه اتک بهش می‌دی که جون خیلی زیادی ازش می‌بره. 2-3 بار این کار تکرار بشه راحت می‌میره. رو هیچ باسی این‌قدر سلاح گرم تاثیر نداره.

Defiled Chalice دیوونم کرده !
باس لایه دوم خیلی عجیب و مضحک سخته حداقل دو سه تا حرکت K.O داره ...

Watchdog of the Old Lords سخت ترین و وجشی ترین و کصافط ترین (:d) باس بازی برای من بود. رسماً دیوونم کرد :d دیگه حساب کتابش از دستم در رفته چقدر مُردم.
مهمترین نکته اینه که تایمینگ Dodge کردنت باید خیلی خیلی درست باشه. یه Charge Attack داره تقریباً 99.99% میمیری.
به هیچ وجه برای یه ضربه بیشتر طمع نکن. شدیداً مواظب باش که تک تک ضربه هات باید حساب شده باشه وگرنه میوفتی زیر دست و پاش و کارت تمومه. من با یه ویدئو دیدم خیلی کمکم کرد و با یه فرمول خاص و یکم شانس (!) میتونی بزنیش. اگر خیلی مشکل داشتی بگو برات بفرستم

آخرین ویرایش:
حال نمیکنم با چلیس ها بعدشم میخوام به طرز وحشتناکی برای اون سگ فلان فلان شده اور لول بشم که با یه پخ بمیره
اینی که میگم نیاز به تحقیق داره خودم درموردش مطمئن نیستم. انگار سیستم درجه سختی در چالیس های طوریه که اون با لول شما بالا میره! (:دی).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or