PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
کسی میدونه مسنجر باندیج ماله چیه؟ قبل باس سه یه جا مخفی هست به هزار بدبختی یه مسنجر خونی با باند پیدا کردم کسی میدونه کاربرد چیه؟

فعلا لول 30 هستم یه باسم دیدم کلا برق بود تو اونم یه بار مردم دیگه نرفتم سراغش
باید hunter axo بگیرم
فردا میرم سراغش
اون برقیه از باس ۴ راحت تره اول اونو بزن.

- - -ویرایش - - -

یه گلایه از دوستان
این همه پست در مورد بازی دادین ولی یه نفر در مورد داستان بازی که همیشه جزو قویترین قسمت بازیهای میازاکی هست حرفی نزده:|

البته نمیگم بیایین داستان رو اسپویل کنید ولی بگین خوب بد ریتم و روند و فضای داستان و .....چطور؟

فعلا نه ...متاسفانه

.

داستان مثل همیشه باید اطلاعات روی آیتمارو بخونی و خودت به هم وصلش کنی. تا اینجایی که من رفتم به نظر میاد جالب باشه. ولی فعلا فقط داره سوال به وجود میاره. حتی هنوز دقیقا معلوم نیست داستان هانت دقیقا چیه و هانترا چین. ولی سر نخ های خیلی جالبی میده. هرچی فضای داستانی دارک سولز غمگین بود اینجا شدیدا تاریکه.

بابا این باس سه ما رو سرویس کرد این یه اسلحه اتیشیم گرفتم اسمشم FLAMEPRAYER سیاحه نمیدونم چجوری بیارمش نمیدونم لولم پایین 20 لولم نمیدونم دیگه چجوری این باسرو بزنم

دوستان این Glitch یا باگ ای که تو بازی پیدا شده رو جدی بگیرید!
واقعا کار میکنه و باهاش میتونید در عرض ۵ دقیقه ۱۰-۲۰ تا لول آپ کنید یا اصلا آیتم هایی که تعداد بالا احتیاج دارید مثل Blood Stone رو دو صوته ۹۹ تا بدست بیارید!
نحوه کارکرد اش هم اینجوریه
۱- یک کاراکتر جدید میسازید یا اگه قبلا دو تا کاراکتر داشتید، اونی که اصلی نیست رو Load میکنید! البته یک نکته تو اینجا هست اونم اینه که با کاراکتر دوم اتون هم باید حداقل به باس اول که تو پل هست رسیده باشید تا Storage باز شده باشه
۲- یک عدد Pebble رو داخل Storage که در خونه در Hunter's Dream هست، قرار میدید.
۳ - استارت و میزنید و در قسمت Setting، گزینه Exit Game رو انتخاب میکنید.
۴- اینبار کاراکتر اصلیتون رو Load میکنید.
۵- آیتمی که میخواید به تعداد زیاد تبدیلش کنید رو فقط ۱ عدد اش رو که هر چیزی هم میتونه باشه رو در Storage قرار میدید.
۶- حالا یکبار R2 رو میزنید و یکبار به آیتم های Storage نگاه میکنید و بعد باز هم R2 رو میزنید و تمام Pebble هاتون رو در Storage قرار میدید به غیر از ۱ دونش که بزارید تو Inventory تون بمونه! مثلا اگه ۲۰ تا دارید، ۱۹ تارو در Storage قرار بدید
۷- حالا R2 رو میزنید و میبینید که در کمال تعجب ایتمی که میخواستید به تعداد بالا در اونجا وجود داره!
۸- حالا باید ایتم رو همش رو بردارید و ازش استفاده کنید یا بفروشید. فقط نکتش اینجاست که باید ۱ عدد از این آیتم رو بزارید که سر جاش بمونه تا دفعه بعد به ۹۹ تا تبدیل بشه!
۹- به فروشگاه برید و هر چقدر ممکنه Pebble خریداری کنید.
۱۰- دوباره به Storage برید و Pebble رو انتخاب کنید که به Storage منتقل بشه که یک پیامی هم میده و فقط باید OK اش کنید و بعد هم R2 رو بزنید و باز هم ۹۸ تا از آیتمی که میخواستید رو بردارید و بزارید ۱ دونه باز هم باقی بمونه! ( یک نکته خیلی مهم اینجا هست که اونم اینه که حواستون باشه قبل از انتخاب Pebble برای انتقال، به هیچ وجه R2 رو نزنید مگر نه باگ از بین میره! )
۱۱- حالا فقط باید تکرار کنید یکسری کار رو اونم اینه که ایتم رو باز بفروشید یا استفاده کنید و دوباره تا اونجایی که میشه Pebble بخرید و باز مرحله ۱۰ رو تکرار کنید!

بهترین چیزی هم که برای این باگ میتونه شما رو پولدار کنه همون آیتم هایی هست که وقتی استفاده میکنید بهتون Blood Echo میده که وقتی اینارو ۹۸ تاشون رو یکجا استفاده کنید، یک پول خیلی تپلی گیرتون میاد!

امیدوارم خوشتون بیاد!

آخرین ویرایش:
واقعا کار میکنه و باهاش میتونید در عرض ۵ دقیقه ۱۰-۲۰ تا لول آپ کنید یا اصلا آیتم هایی که تعداد بالا احتیاج دارید مثل Blood Stone رو دو صوته ۹۹ تا بدست بیارید!
۱- یک کاراکتر جدید میسازید یا اگه قبلا دو تا کاراکتر داشتید، اونی که اصلی نیست رو Load میکنید! البته یک نکته تو اینجا هست اونم اینه که با کاراکتر دوم اتون هم باید حداقل به باس اول که تو پل هست رسیده باشید تا Storage باز شده باشه
۵- آیتمی که میخواید به تعداد زیاد تبدیلش کنید رو فقط ۱ عدد اش رو که هر چیزی هم میتونه باشه رو در Storage قرار میدید.
۶- حالا یکبار R2 رو میزنید و یکبار به آیتم های Storage نگاه میکنید و بعد باز هم R2 رو میزنید و تمام Pebble هاتون رو در Storage قرار میدید به غیر از ۱ دونش که بزارید تو Inventory تون بمونه! مثلا اگه ۲۰ تا دارید، ۱۹ تارو در Storage قرار بدید
۷- حالا R2 رو میزنید و میبینید که در کمال تعجب ایتمی که میخواستید به تعداد بالا در اونجا وجود داره!
۸- حالا باید ایتم رو همش رو بردارید و ازش استفاده کنید یا بفروشید. فقط نکتش اینجاست که باید ۱ عدد از این آیتم رو بزارید که سر جاش بمونه تا دفعه بعد به ۹۹ تا تبدیل بشه!
۱۰- دوباره به Storage برید و Pebble رو انتخاب کنید که به Storage منتقل بشه که یک پیامی هم میده و فقط باید OK اش کنید و بعد هم R2 رو بزنید و باز هم ۹۸ تا از آیتمی که میخواستید رو بردارید و بزارید ۱ دونه باز هم باقی بمونه! ( یک نکته خیلی مهم اینجا هست که اونم اینه که حواستون باشه قبل از انتخاب Pebble برای انتقال، به هیچ وجه R2 رو نزنید مگر نه باگ از بین میره! )
۱۱- حالا فقط باید تکرار کنید یکسری کار رو اونم اینه که ایتم رو باز بفروشید یا استفاده کنید و دوباره تا اونجایی که میشه Pebble بخرید و باز مرحله ۱۰ رو تکرار کنید!

بهترین چیزی هم که برای این باگ میتونه شما رو پولدار کنه همون آیتم هایی هست که وقتی استفاده میکنید بهتون Blood Echo میده که وقتی اینارو ۹۸ تاشون رو یکجا استفاده کنید، یک پول خیلی تپلی گیرتون میاد!

امیدوارم خوشتون بیاد!

و به این صورت به راحتی کل مزه ی گیم پلی که سختی اونه رو از بین میبرید!

امیدوارم خوشتون بیاد!

اقا ویرایش کن پستت رو . گند نزنید به بازی خواهشا . یه بدبختایی مثل ما زحمت میکشیم بعد با گلیچ میخواید فرتی برید ؟ به خودتون میگید گیمر خداییش ؟ :|

امیدوارم خوشتون بیاد!

به نظرم حداقل دفعه اول که بازی میکنید اینکارو نکنید. مطمعنم بعد از انجام این کار بیشتر از ۱ ساعت دیگه بازی نمیکنید و کلا بی خیال بازی میشید.

امروز رفتم یه RITUAL روی قبر ها انجام دادم رفتم توی یه دانجن 3 باسه . 3 تا باس مخفی خوشگل . با اجازتون سومیش هم همون سگ بزرگ اتیشی معروف بود . خیلی حال داد خداییش . به اندازه بازی و باس های اصلی حال میده . سگه رو دهنم اسفالت شد تا زدمش . فک کنم 6-7 تا ترای دادم ولی اخرش قلقش اومد دستم . برای زدنش برید زیر شکمش اتک بدید استان میشه . راحت میتونید بزنیدش لووول :دی
این باس 4 هم شوخی بود نه ؟ :|:| . یعنی بقیه باس ها بخواد به این راحتی باشه کل بازی میره زیر سوال :دی
فعلا اسون ترین باسی که زدم همین 4 بود . همون ترای اول :| . وقتی هم هیل میکنه همونطور که ارمان میگه 2-3 تا اتک سنگین بدی میره به رحمت خدا :دی

اقا ویرایش کن پستت رو . گند نزنید به بازی خواهشا . یه بدبختایی مثل ما زحمت میکشیم بعد با گلیچ میخواید فرتی برید ؟ به خودتون میگید گیمر خداییش ؟ :|

حالا ما تو تاپیک بگیم یدفعه که بازی توسط من خراب نمیشه!
الان یه سرچ تو گوگل بزنید "Bloodborne Duping Glitch" ببینید چند تا صفحه برای این داستان وجود داره!
به هر حال یه چیزیه که بخوایم نخوایم فعلا وجود داره و خیلی ها الان دارن ازش استفاده میکنن!
من خودم باس اول رو ۲ دفعه ای زدم و باس دوم رو همون اولین بار قبل از اینکه اصلا این باگ رو بدونم، من فقط ترجمه کردم یک چیزی که قبلا خیلی از سایت های خارجی قرار دادن

امروز رفتم یه RITUAL روی قبر ها انجام دادم رفتم توی یه دانجن 3 باسه . 3 تا باس مخفی خوشگل . با اجازتون سومیش هم همون سگ بزرگ اتیشی معروف بود . خیلی حال داد خداییش . به اندازه بازی و باس های اصلی حال میده . سگه رو دهنم اسفالت شد تا زدمش . فک کنم 6-7 تا ترای دادم ولی اخرش قلقش اومد دستم . برای زدنش برید زیر شکمش اتک بدید استان میشه . راحت میتونید بزنیدش لووول :دی
این باس 4 هم شوخی بود نه ؟ :|:| . یعنی بقیه باس ها بخواد به این راحتی باشه کل بازی میره زیر سوال :دی
فعلا اسون ترین باسی که زدم همین 4 بود . همون ترای اول :| . وقتی هم هیل میکنه همونطور که ارمان میگه 2-3 تا اتک سنگین بدی میره به رحمت خدا :دی

آقا جون من خیلی جلو نرو که فردا Co-Op بازی کنیم 3 نفری :d
الان فردا میای میگی لول 120 شده :d
اون دوست عزیزمون هم لطفا پستشون رو ویرایش کنن،فردا همه نوب ها دور از جون میشن Pro :d

- - -ویرایش - - -

حالا ما تو تاپیک بگیم یدفعه که بازی توسط من خراب نمیشه!
الان یه سرچ تو گوگل بزنید "Bloodborne Duping Glitch" ببینید چند تا صفحه برای این داستان وجود داره!
به هر حال یه چیزیه که بخوایم نخوایم فعلا وجود داره و خیلی ها الان دارن ازش استفاده میکنن!
من خودم باس اول رو ۲ دفعه ای زدم و باس دوم رو همون اولین بار قبل از اینکه اصلا این باگ رو بدونم، من فقط ترجمه کردم یک چیزی که قبلا خیلی از سایت های خارجی قرار دادن

دوست عزیز شما زحمت کشیدید،ممنون
اما خیلی ها جنبه استفاده ندارن و کلا مزه بازی از بین میره
هر کسی میخواد خودش تحقیق کنه بهتره
الان مزه ی بازی از بین میره
البته خب گیمر های واقعی که کلا خودشون استفاده نمیکنن
من موندم اینهمه روی بازی کار میکنن باز این سوتی ها از توش در میاد :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or