PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
هیچی نمیشه، وقتی بری و بیای سالم و سرحال اونجا ایستاده، من یه بار اومدم دسته رو بزارم زمین، R2 ش عمل کرد کشتش!

اول ویتالیتیت رو تا لول 50 ببر

بعد یکی در میون استامینا و استرنج بده، استامینا تا لول 40 بیشت. به من جواب نداد، بعدش چیزی اضافه نکرد،ببعد اینا برو سراغ اسکیل

Dlc بازی رو هم داری؟

غول قلعه رو کشتمش تو یوتوب مببینم بعد این که اینو میکشه میاد قسمت cathedral ward درخت میگیرتش فشارش میده میفرستتش یه جا دیگه ولی من میرم درخت فشارم میده ول میکنه همینجا
چجوری باید برم اونجا؟

از یه سمتم رفتم نیکلاس کشتم کلاه قفسیش گرفتم 2 راهی شد یه سمنش رفتم یه احرمی بود کشیدم یه غولی از تو قفس افتاد پایین
از سمت بالاش هم رسیدم به کالسکه بچه یه غول اژدها اومده قبلشم یه زن سفید پوشیده بود کشتمش

تو یوتوب میبینم تو قسمت وارد یکی 2 نفری هستن یکی رو کالسکه نشسته واسه من نیستن

غول قلعه رو کشتمش تو یوتوب مببینم بعد این که اینو میکشه میاد قسمت cathedral ward درخت میگیرتش فشارش میده میفرستتش یه جا دیگه ولی من میرم درخت فشارم میده ول میکنه همینجا
چجوری باید برم اونجا؟

از یه سمتم رفتم نیکلاس کشتم کلاه قفسیش گرفتم 2 راهی شد یه سمنش رفتم یه احرمی بود کشیدم یه غولی از تو قفس افتاد پایین
از سمت بالاش هم رسیدم به کالسکه بچه یه غول اژدها اومده قبلشم یه زن سفید پوشیده بود کشتمش

والا پراکنده توضیح دادی نفهمیدیم کجایی، نیکلاس مگه اواخر بازی نیست!؟

• Like
Reactions: kiarash2001
چجوری باید برم اونجا؟

اون غوله ک میگیرتت اسمش آمیگدالاس ک تو خیلی جا های بازی هستن و باید اینسایت هایی ک داری از ی حدی بیشتر بشن تا بتونی ببینیشون،اونی ک توی cathedral ward میگیرتت میتونه تو رو ببره ب dlc بازی اگه dlc رو داشته باشی.البته برای رفتن هم اول باید ی ایتمی بدست میاوردی ک دقیق یادم نیست و دوستان بهتر از من میدونن.

اون غوله ک میوفتاد پایین بی ازاره و برای کشتنش باید با یکی ازون اسانسورا بری پایین تا بهش برسی و بعد از کشتنش هم باید ی جسچر خاصی استفاده میکردی تا ی آتیم یا ی تروفی بهت میداد و کل فایدش هم همین بود.
اون قسمتی هم ک میگی فک کنم منظورت از اژدها همون wet nurse باشه ک باید کشته میشد اون زنه سفید پوش هم نمیدونم کشتن و نکشتنش فایده ای داشت یا نه ولی من نکشتمش و بعد از اینکه wet nurse رو کشتم و
برگشتم زنه غیب شد.
زنه اسمش yarnaham بود فک کنم ک باید تو یکی از دانجنا بکشیش تا بهت تروفی بده.

ویرایش:اون دوتایی هم ک توی cathedral ward بودن دقیق نمیدونم فایدشون چی بود ولی یکیشون بهت ی جسچر میداد.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. یه سوال تخصصی دارم. فقط کسی که یقین داره جوابشو میدونه جوابمو بده لطفا. من دی ال سی بازی رو دارم ولی بعد از کشتن ویکار امیلیا آیتم eye blood drunk تو هانتر دریم برام ظاهر نمیشه. حتی یه بار دیجیتالی بازی رو هم خریدم با دی ال سی باز هم مشکل داشت. چند بار حذف و نصب کردم باز هم درست نشد. یه کارکتر جدید ساختم باز هم آیتم پیداش نمیشه که نمیشه. حالا چه خاکی رو سرم بریزم؟

Sent from my BND-L21 using Tapatalk

درست وقتی همه چی روبراه شده بود، رفتم همه insght هام رو خرج کردم، و مثل چی موندم در گل، و دوباره دردسر،
برای من که تقریبا هیچ جای نگشته تو بازی نمونده، شانسی هست دوباره بتونم 40 تا جمع کنم؟؟

درست وقتی همه چی روبراه شده بود، رفتم همه insght هام رو خرج کردم، و مثل چی موندم در گل، و دوباره دردسر،
برای من که تقریبا هیچ جای نگشته تو بازی نمونده، شانسی هست دوباره بتونم 40 تا جمع کنم؟؟

۴۰ تا میخوای چیکار کنی که انقدر لازمه ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان. یه سوال تخصصی دارم. فقط کسی که یقین داره جوابشو میدونه جوابمو بده لطفا. من دی ال سی بازی رو دارم ولی بعد از کشتن ویکار امیلیا آیتم eye blood drunk تو هانتر دریم برام ظاهر نمیشه. حتی یه بار دیجیتالی بازی رو هم خریدم با دی ال سی باز هم مشکل داشت. چند بار حذف و نصب کردم باز هم درست نشد. یه کارکتر جدید ساختم باز هم آیتم پیداش نمیشه که نمیشه. حالا چه خاکی رو سرم بریزم؟ Sent from my BND-L21 using Tapatalk
سلام
بعد کشتن آمیلیا رفتی پیش اسکلت پشتش؟
باید فعالش کنی بعد برگردی هانتر دریمز و ...
اگر بازم نبود تا جایی که یادمه حوض پایینی ، توی هانتر دریمز میفروشه بهت
گرفتیش بعد میری Cathedral Ward از درب سمت چپ خارج شو و برو کنار اون چندتا قبر و...

سلام
بعد کشتن آمیلیا رفتی پیش اسکلت پشتش؟
باید فعالش کنی بعد برگردی هانتر دریمز و ...
اگر بازم نبود تا جایی که یادمه حوض پایینی ، توی هانتر دریمز میفروشه بهت
گرفتیش بعد میری Cathedral Ward از درب سمت چپ خارج شو و برو کنار اون چندتا قبر و...
ممنون ببینم چکار می کنم. راستی تقریبا بعد دو سال بازی متوجه شدم تو یهارنام تو چاله ها یه دست لباس خیییییلی قشنگ هست.

کسی هست بخواد این عنوانو دوباره تجربه کنه تا باهم بازی کنیم ؟
برنامه پلی استیشن کامیونیتی رو رو گوشیت نصب کن اونجا تو انجمن بلاد بورن عضو شو. هزاران نفر تقاضای کمک و همچنین پیشنهاد کمک می کنند. اصلا نمیتونی سرتو بخارونی.

• Like
Reactions: Enthusiastic
من وقت کنم منم میخوام دوباره برم! Id PSN چیه؟
enthusiastixx

برنامه پلی استیشن کامیونیتی رو رو گوشیت نصب کن اونجا تو انجمن بلاد بورن عضو شو. هزاران نفر تقاضای کمک و همچنین پیشنهاد کمک می کنند. اصلا نمیتونی سرتو بخارونی.

بله ولی دوس داشتم یه ایرانی باشه باهم بریم.ممنونم ازت

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or