PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام . دوستان واسه اسلحه logarius' wheel به مشکل خوردم. متاسفانه الفرد رو نمیتونم پیدا کنم ک ازش بگیرم. گمونم کشتمش. راهی هست یا حتما باید نیو گیم پلاس برم؟

سلام . دوستان واسه اسلحه logarius' wheel به مشکل خوردم. متاسفانه الفرد رو نمیتونم پیدا کنم ک ازش بگیرم. گمونم کشتمش. راهی هست یا حتما باید نیو گیم پلاس برم؟
فک کنم بکشیش، از توی شاپ میتونی بخری اسلحشو!

• Like
Reactions: D_grayman
خوب هر سه پایان بازیم دیدم به سلامتی با تشکر از انلاین استوریج !!! این اخری چی بود ، ابروی هر چی باس تو بلاد بورن که هیچی تو تاریخ بازیای کامپیوتری رو برد

یکی از رفیقام که سه بار بازی رو رفته بود تا سه پایان رو ببینه ، بهش گفتم من همون بار اول سه پایان رو دیدم داشت جر میخورد !! اصلا باورش نمیشد !!

Hunters craft تروفی گلد چرتی بود ! لیاقتش برنز بود ، چون همشون دم دست بودن ، بدون گشتن هم تو جریان بازی پیداشون کردم ! باید مثلا میزاشتن برای همه لباس ها یا همه باس ها یا یه همچین چیزی !

لیست سلاح های بازی روهم چک کردم و فقط بلید او مرسی رو جا انداخته بودم با لوگاریوس ویل ! که خوشبختانه لوگاریوس ویل همچنان در دسترس بود و با راهنما گرفتمش ، بلید او مرسی هم همین اول بازیه و سریع میتونم بگیرمش و خلاص

فقط میمونه چالیس ها که خودش باید یه تروفی پلات جدا میداشت !!!
......

اخه چی کارش داشتی بنده خدا رو
فکر کنم چاره ای دیگه نداری ، من خودمم بلید او مرسی رو نگرفتم و هانتر مورد نظر در محل مورد نظر رویت نشد ! و مجبورم نیو گیم پلاس بگیرمش!

بدی این سلاحی هم که جا انداختی خیلی باید بری و حداقل از سه چهار تا باس عبور کنی !!
.....
جالبیش اینه سما به خاطر کشتن هانترا گیر افتادی من به خاطر نکشتن !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: imanasgharpour
فک کنم بکشیش، از توی شاپ میتونی بخری اسلحشو!
تو شاپ نیست. اون ایتم Wheel Hunter Badge رو اصن ندارم. الان دارم دانجن ها رو میگردم

خوب هر سه پایان بازیم دیدم به سلامتی با تشکر از انلاین استوریج !!! این اخری چی بود ، ابروی هر چی باس تو بلاد بورن که هیچی تو تاریخ بازیای کامپیوتری رو برد

یکی از رفیقام که سه بار بازی رو رفته بود تا سه پایان رو ببینه ، بهش گفتم من همون بار اول سه پایان رو دیدم داشت جر میخورد !! اصلا باورش نمیشد !!

Hunters craft تروفی گلد چرتی بود ! لیاقتش برنز بود ، چون همشون دم دست بودن ، بدون گشتن هم تو جریان بازی پیداشون کردم ! باید مثلا میزاشتن برای همه لباس ها یا همه باس ها یا یه همچین چیزی !

لیست سلاح های بازی روهم چک کردم و فقط بلید او مرسی رو جا انداخته بودم با لوگاریوس ویل ! که خوشبختانه لوگاریوس ویل همچنان در دسترس بود و با راهنما گرفتمش ، بلید او مرسی هم همین اول بازیه و سریع میتونم بگیرمش و خلاص

فقط میمونه چالیس ها که خودش باید یه تروفی پلات جدا میداشت !!!
......

اخه چی کارش داشتی بنده خدا رو
فکر کنم چاره ای دیگه نداری ، من خودمم بلید او مرسی رو نگرفتم و هانتر مورد نظر در محل مورد نظر رویت نشد ! و مجبورم نیو گیم پلاس بگیرمش!

بدی این سلاحی هم که جا انداختی خیلی باید بری و حداقل از سه چهار تا باس عبور کنی !!
.....
جالبیش اینه سما به خاطر کشتن هانترا گیر افتادی من به خاطر نکشتن !
اره دقیقا . هرکیو دیدم کشتمش :p

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: vaan 2
تو شاپ نیست. اون ایتم Wheel Hunter Badge رو اصن ندارم. الان دارم دانجن ها رو میگردم
خب این یعنی این که نکشتیش ، بکشیش این آیتم دراپ میکنه بعدش میتونی بری اون سلاح رو بخری.
من آخرای بازی رفتم هر چی npc بود رو کشتم ، تو یه راهنما بود گفته بود دیگه کار باهاشون ندارید همرو برید بکشید :|:D

• Like
Reactions: J. Constantine
خب این یعنی این که نکشتیش ، بکشیش این آیتم دراپ میکنه بعدش میتونی بری اون سلاح رو بخری.
من آخرای بازی رفتم هر چی npc بود رو کشتم ، تو یه راهنما بود گفته بود دیگه کار باهاشون ندارید همرو برید بکشید :|:D
خب رفتم اونجا نبود . روی اون بالکن قبل فوربیدن وود واستاده بود دیگ نیست. میش ملکه هم نیس

خب رفتم اونجا نبود . روی اون بالکن قبل فوربیدن وود واستاده بود دیگ نیست. میش ملکه هم نیس
اگه میتونی این دو تا ویدیو رو ببین:
watch?v=ryd_4TBehGw
watch?v=JvdiGZxjnpg
یکی از این دو جا فکر کنم باید باشه.

اصلا بدون اون unopened summons این ایتم رو نمیده !!! اگه واقعا با کشتنشم میشد گرفت که واقعا مسخره بود این حرکتشون! که بری اون سر دنیا یه ایتم رو برداری بیای این سر دنیا بدیدش به یکی تا ....

اصلا بدون اون unopened summons این ایتم رو نمیده !!! اگه واقعا با کشتنشم میشد گرفت که واقعا مسخره بود این حرکتشون! که بری اون سر دنیا یه ایتم رو برداری بیای این سر دنیا بدیدش به یکی تا ....
والا من تا قبل باس آخر رفتم همه npc هارو رو کشتم ، Wheel Hunter Badge رو هم نداشتم ، آلفردو که کشتم دراپش کرد ، از unopened summons هم خبر ندارم دیگه ...

• Like
Reactions: vaan 2
والا من تا قبل باس آخر رفتم همه npc هارو رو کشتم ، Wheel Hunter Badge رو هم نداشتم ، آلفردو که کشتم دراپش کرد ، از unopened summons هم خبر ندارم دیگه ...
اون هانتر زنه که بلید اف مرسی رو میده هم اخر بازی کشتید ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soltanmasoud
یعنی تاریکتر از این بازی من ندیدم! جایی که مجبوری همون کساییو که با دست خودت نجات دادی، سلاخی کنی!

• Like
Reactions: soltanmasoud
اگه میتونی این دو تا ویدیو رو ببین:
watch?v=ryd_4TBehGw
watch?v=JvdiGZxjnpg
یکی از این دو جا فکر کنم باید باشه.
توی دومی نبود . اولی رو نرفتم قاعدتا باید باشه. اصلا یادم نبود اونجا رو . اما الان نمیتونم تست کنم. چون رفتم نیو گیم پلاس. بعد گشتن دانجن ها میرم سراغش دمت گرم

274b4f5f415452cf9414f0ccf4992ee4.jpg

این سه تا رو چجوری باید بکشم نمیشه تو یوتوب میبینم یارو‌۵ دیقهای میکشه ۶۰۰ بار رفتم‌نمیمیرن

Sent from my iPhone using Tapatalk

hp86_ps_messages_20181231_202112.jpg

هر سه باری که رفتم همینطوری تموم شدش! اعصابمو خراب کرد!! ولی واقعا چالیس های سطح 5 یه چیز دیگن، اگه باس های بخش اصلی هم در سطح اینا بودن دیدگاهم به بازی عوض میشد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or