PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
Shadow of yarhamn هم به سختی زدم >:D<تا اینجا سخت ترین باس و کل مراحل بازی این باس و این جنگل forbidden woods بود گم شده بودم یه ساعت باس هم فکر کنم بالای 30بار مردم تا زدمش

• Like
Reactions: mehrdadb3
اقا این اسلحه لودوینگ رو میشه سمی کرد مثل دارک سول دو ضربه به باس بزنیم بیایم عقب و شاهد مرگ باس باشیم

نه نمیشه .

Shadow of yarhamn هم به سختی زدم >:D<تا اینجا سخت ترین باس و کل مراحل بازی این باس و این جنگل forbidden woods بود گم شده بودم یه ساعت باس هم فکر کنم بالای 30بار مردم تا زدمش

Forbidden Woods درسته خیلی تو در تو هستش ولی اگه از Shinning Coins استفاده کنید میتونید تو مدت کمی کلشو خوب بگردید و همه آیتم هاشو بگیرید بدون اینکه گیج بشید یا یه مسیر رو چند بار برید ( Shinning Coins سکه های درخشانی هستش که وقتی رو زمین میزارین مثل یک نشونه عمل میکنه و باعث میشه اون جایی رو که قبلا رفتین دیگه دوباره نرین ) . در مورد باس هم خیلی راه ها داره باس ساده ای هستش مثلا یکی از راه های جالب واسه زدن شوالیه ها استفاده از Shaman Bone Blade هستش که باعث میشه برای مدتی اون شوالیه ای که بهش این خنجر رو زدی به شوالیه های دیگه حمله کنه ! دوستان استراتژی های مختلفی دارن ولی من اول اونی که هی آتیش میفرسته رو میکشم چون خیلی رو مخمه همیشه . اول اونی که آتیش میفرسته رو میکشم بعد با خیال راحت میرم سراغ اون دو رفیق دیگمون :D

این rom the vacuous چقدر سخته! چند روزه نمی تونم ردش کنم. با هیچ استراتژی به استیج سومم نمی رسم چه برسه به اینکه بزنمش!
باسای قبلی هزارنفر برا کو-آپ بودن تا زنگو می زدم یکی میومد کمک. اینجا هیچکس نیست! اون Old Hunter خود بازیم که میاد تو همون استیج اول می میره :|

• Like
Reactions: BatiGoal
این rom the vacuous چقدر سخته! چند روزه نمی تونم ردش کنم. با هیچ استراتژی به استیج سومم نمی رسم چه برسه به اینکه بزنمش!
باسای قبلی هزارنفر برا کو-آپ بودن تا زنگو می زدم یکی میومد کمک. اینجا هیچکس نیست! اون Old Hunter خود بازیم که میاد تو همون استیج اول می میره :|
ببین اگه سختته اول اون عنکبوت کوچک های اطرافش رو بزن بعد که تنها شد برو سراغ خودش از bolt paper روی شمشیرت استفاده کن سعی کن از سلاح سریع استفاده کنی تو فاز دوم و سوم هم همینطور عمل کن اول عنکبوت کوچک ها رو بزن بعد برو سراغ خودش نکته مهم اینه که روی هیچ کدوم از عنکبوت ها قفل نکنی خصوصا تو فاز دوم و سومش که خودش هم بهت حمله می کنه سعی کن دوربین رو کنترل کنی اگه بتونی دوربین رو کنترل کنی می بینی اونقدر هم که فکر می کنی سخت نیست

ببین اگه سختته اول اون عنکبوت کوچک های اطرافش رو بزن بعد که تنها شد برو سراغ خودش از bolt paper روی شمشیرت استفاده کن سعی کن از سلاح سریع استفاده کنی تو فاز دوم و سوم هم همینطور عمل کن اول عنکبوت کوچک ها رو بزن بعد برو سراغ خودش نکته مهم اینه که روی هیچ کدوم از عنکبوت ها قفل نکنی خصوصا تو فاز دوم و سومش که خودش هم بهت حمله می کنه سعی کن دوربین رو کنترل کنی اگه بتونی دوربین رو کنترل کنی می بینی اونقدر هم که فکر می کنی سخت نیست
مرسی از راهنماییتون. با ففل نکردن دوربین بعد چندبار زدمش بالاخره#:-S

• Like
Reactions: Pyramid Head
مرسی از راهنماییتون. با ففل نکردن دوربین بعد چندبار زدمش بالاخره#:-S
قربونت ببین معمولا برای باس هایی که تو محل مبارزه بیش از یکی دو نفر هستند سعی کن روی هیچ کدوم قفل نکنی نه فقط تو بلادبورن بلکه تو سری سولز هم همینطور

اقا این اورفان چقدر سخت بود دهنم سرویس شد یه 10 باری سوختم تا زدمش لودویک رو دفعه اول زدم :-B گفتم ایول اینم میزنمش همون دفعه اول نه دفعه دوم زدمش :D
بعد دیدم نه بابا این از اون چموشا هستش اخرش دیگه بلاد ویالام تموم شده بود نصف خط خونم رفته بود اونم یه 4 5 ضربه میخواست دیگه شانسی تو دست و پاش بودم پشت سر هم ضربه زدم با لودویگ تا کشتمش \m/

سلام من بالاخره باس روی پشت بوم برفی رو زدم
تاج رو گذاشتم سرم
رفتم خدمت ملکه
فک کنم دوتا ماموریت دادم بهم ... نمیدونم دقیقا
حالا موندم که کجا باید برم الان؟؟؟:-??
من بازی رو که شروع کردم...جوونی کردم...خام بودم....آیلین رو کشتم، آلفرد رو کشتم....هر npc اومد رو کشتم،ینی بازی رو خراب کردم؟؟؟الان بعد از ملکه کجا برم دقیقا؟؟؟
بعدش اینکه این سیاه چاله ها کلا چن تا لایه داره؟؟؟
اولش که تازه میرم سراغشون یه سوال میپرسه که سه تا انتخاب دارم کدومش رو بزنم؟؟؟من فقط واردش میشم و امتیاز جمع میکنم.....گزینه های دیگه ش به چه کار میاد؟؟؟
کلا این سیاه چاله ها به چه دردی میخوره؟؟x_x
با اینکه خیلی بازی رو دوست دارم ولی برام گنگه...داستانش رو هم خوندم .
ممنون اگر کمک کنید.

آخرین ویرایش:
سلام من بالاخره باس روی پشت بوم برفی رو زدم
تاج رو گذاشتم سرم
رفتم خدمت ملکه
فک کنم دوتا ماموریت دادم بهم ... نمیدونم دقیقا
حالا موندم که کجا باید برم الان؟؟؟:-??
من بازی رو که شروع کردم...جوونی کردم...خام بودم....آیلین رو کشتم، آلفرد رو کشتم....هر npc اومد رو کشتم،ینی بازی رو خراب کردم؟؟؟الان بعد از ملکه کجا برم دقیقا؟؟؟
بعدش اینکه این سیاه چاله ها کلا چن تا لایه داره؟؟؟
اولش که تازه میرم سراغشون یه سوال میپرسه که سه تا انتخاب دارم کدومش رو بزنم؟؟؟من فقط واردش میشم و امتیاز جمع میکنم.....گزینه های دیگه ش به چه کار میاد؟؟؟
کلا این سیاه چاله ها به چه دردی میخوره؟؟x_x
با اینکه خیلی بازی رو دوست دارم ولی برام گنگه...داستانش رو هم خوندم .
ممنون اگر کمک کنید.

اونایی که کشتی مشکلی نیست دفعه بعدی که بازی رو شروع میکنی نکششون بلکه خط داستانی هر شخصیت رو طبق راهنمایی های که توی این فروم گفته شده یا اگه انگلیسیت خوبه با منابع خارجی انجام بده تا آیتم ها و موارد دیگه رو بگیری . چالیس ها یک سری مواردی مثل اسلحه ها یا باس هایی داره که در بازی اصلی نیست و همچنین برای پلات کردن بازی یکی از تروفی های مهمی که باید بگیری تروفی ملکه هستش که باید چالیس ها رو حتما بری . اونجا که نوشته سه تا انتخاب اونو فعلا کاری نداشته باش تا کمی بازی دستت بیاد بعدا که حرفه ای شدی میتونی سه تا تیک رو بزنی و چالیس ها رو در درجات سخت تر با نصف جون پیش بری . کلا توی چالیس ها که رفتی کم کم همه چیز دستت میاد . دو سه باری که بازی رو تمام کنی خود به خود جواب تمام سوالاتت رو میگیری . اما در مورد اینکه کجا بری خط اصلی بازی رو برو . اگه فوربیدن وودز رو تمام کردی و شوالیه های یارنام و بعدش باس ROM رو زدی دیگه مشخصه مسیرت میری توی Yahar'gul, Unseen Village که بعدش باس One Reborn رو میزنی و میری لکچر بیلدینگ . اونجا هم دو تا جا واسه رفتن داره طبقه اول و طبقه دوم . یکیش میره مرحله فرعی Nightmare Frontier و میری خدمت آمیگدالا . یکی دیگه هم خط اصلی بازی هستش و سر از Nightmare of Mensis در میاری که میخوری به باس Micolash و بعدی میری تو لامپ های Mergo و میری همینطور تا میرسی به باس Mergo's Wet Nurse و میزنیش و برمیگردی هانتر دریم که میبینی آتیش گرفته . همونجا پایین محوطه یک در هستش که میری داخلش و باس نهایی گرمن ، همچنین اگه سه تا از چهار Cord بازی رو گرفتی بعد از زدن گرمن باس مخفی پایان کامل بازی Moon Presence رو میزنی و تمام . بعدش در دفعه بعدی که بازی رو شروع میکنی بازی با درجه سختی بالاتری نسبت به دفعه پیش شروع میشه . برای اینکه به سخت ترین درجه بازی برسی باید یه شیش هفت باری بازی رو تمام کنی تا برسی به آخرین حد سختی بازی . درآخرین درجه سختی بازی با زدن دشمنا و باس های بازی امتیاز خیلی بیشتری هم میگیری

آخرین ویرایش:
اونایی که کشتی مشکلی نیست دفعه بعدی که بازی رو شروع میکنی نکششون بلکه خط داستانی هر شخصیت رو طبق راهنمایی های که توی این فروم گفته شده یا اگه انگلیسیت خوبه با منابع خارجی انجام بده تا آیتم ها و موارد دیگه رو بگیری . چالیس ها یک سری مواردی مثل اسلحه ها یا باس هایی داره که در بازی اصلی نیست و همچنین برای پلات کردن بازی یکی از تروفی های مهمی که باید بگیری تروفی ملکه هستش که باید چالیس ها رو حتما بری . اونجا که نوشته سه تا انتخاب اونو فعلا کاری نداشته باش تا کمی بازی دستت بیاد بعدا که حرفه ای شدی میتونی سه تا تیک رو بزنی و چالیس ها رو در درجات سخت تر با نصف جون پیش بری . کلا توی چالیس ها که رفتی کم کم همه چیز دستت میاد . دو سه باری که بازی رو تمام کنی خود به خود جواب تمام سوالاتت رو میگیری . اما در مورد اینکه کجا بری خط اصلی بازی رو برو . اگه فوربیدن وودز رو تمام کردی و شوالیه های یارنام و بعدش باس ROM رو زدی دیگه مشخصه مسیرت میری توی Yahar'gul, Unseen Village که بعدش باس One Reborn رو میزنی و میری لکچر بیلدینگ . اونجا هم دو تا جا واسه رفتن داره طبقه اول و طبقه دوم . یکیش میره مرحله فرعی Nightmare Frontier و میری خدمت آمیگدالا . یکی دیگه هم خط اصلی بازی هستش و سر از Nightmare of Mensis در میاری که میخوری به باس Micolash و بعدی میری تو لامپ های Mergo و میری همینطور تا میرسی به باس Mergo's Wet Nurse و میزنیش و برمیگردی هانتر دریم که میبینی آتیش گرفته . همونجا پایین محوطه یک در هستش که میری داخلش و باس نهایی گرمن ، همچنین اگه سه تا از چهار Cord بازی رو گرفتی بعد از زدن گرمن باس مخفی پایان کامل بازی Moon Presence رو میزنی و تمام . بعدش در دفعه بعدی که بازی رو شروع میکنی بازی با درجه سختی بالاتری نسبت به دفعه پیش شروع میشه . برای اینکه به سخت ترین درجه بازی برسی باید یه شیش هفت باری بازی رو تمام کنی تا برسی به آخرین حد سختی بازی . درآخرین درجه سختی بازی با زدن دشمنا و باس های بازی امتیاز خیلی بیشتری هم میگیری
ممنون از پاسخ کاملتون.
من روی سنگ قبر سوم میرم دومین گزینه همون که بعد از آنسبن ویلیج هست روش ضربدر میزنم ولی یه پیام میده و واردش نمیشه!!!!

• Like
Reactions: shahriyar_pc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or