PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
دوستان هرچی میگردم نسخه گوتی بازی پیدا نمیکنم
این بازی نسخه معمولیش چند گیگ آپدیت داره؟
بعد از آپدیت مشکلات افت فریم و لودینگهای طولانی حل میشه؟
برای خرید dlc ها چقدر باید هزینه کرد؟
ممنون

حجم آپدیت نسخه معمولی برای اینکه دی ال سی رو اضافه کنه حدودا 9 گیگ هستش ولی باید از store بخریش که بتونی دی ال سی رو بازی کنی . بله بعد از آپدیت مشکلات حل میشه فقط برای مبارزات pvp مشکلات لگ و اینترنت کمابیش هستش که هنوز حل نشده ولی مشکل دیگه ای نیست
قیمت دی ال سی در حال حاضر 19.99 دلار هستش . از لینک زیر میتونی بخریش

https://store.playstation.com/#!/en...ters/cid=UP9000-CUSA00900_00-SPEXPANSIONDLC03

• Like
Reactions: yar_66
میشه چند نمونه خوب جم رو معرفی کنی؟ بعد از کجا پیداشون کنیم دقیقا؟ سانتی متر به سانتی متر بازی رو گشتم ولی اون چیز های که بقیه دارن من ندارم.

برای بهترین جم های بازی یک لینک دوست خوبم آقا مصطفی ( s_silent ) قبلا معرفی کرده که بهترین مرجع برای بهترین جم های بازی هستش . میتونی از لینک پایین بری و نگاه کنی . بهترین جم ها و محل قرارگیری و همه توضیحات کنارش هست

Individual Blood Gems | Bloodborne Wiki

• Like
Reactions: Paradise Lost
کلا آیتم Vermin برای افزایش رتبه بازیکنان در جدول فرقه The League هستش . شما هر Vermin که میگیری +1 به عددت در این جدول اضافه میشه ولی این کلا برای حالت آنلاین هستش .اگه فقط آفلاین بازی میکنید نیازی به Vermin ندارید
شمشیر هولی مون با جمهای مناسب دمیج بالایی میده ولی بیشتر برای نبردهای pvp مناسبه . واسه زدن باس ها اگه سبک قدرتی حال میکنی لودویگ فوق العادست تبر هم خوبه اسلحه های دی ال سی مثل Whirligig Saw هم عالیه . تو سبک سرعتی خیلی از حرفه ای ها از Saw Cleaver استفاده میکنن . در کل همه چیز بستگی به سبک بازیت داره که با چه اسلحه ای راحت تری . برای شروع لودویک و تبر بسیار مناسبه . لودویک کار رو برای زدن خیلی از باس ها بسیار راحت میکن مخصوصا اگه جم های خوبی روش انداخته باشی

من تا الان بیشتر شکارچیا و beast های تو بازی رو با لودویک میزنم چون سریعتر هستش باسها رو هم 90% شون رو با تبر زدم همین لودویگ باس اخری رو هم با تبر زدم ولی فکر کنم اورفان رو باید با لودویک بزنم چون خیلی فرضه

من تا الان بیشتر شکارچیا و beast های تو بازی رو با لودویک میزنم چون سریعتر هستش باسها رو هم 90% شون رو با تبر زدم همین لودویگ باس اخری رو هم با تبر زدم ولی فکر کنم اورفان رو باید با لودویک بزنم چون خیلی فرضه

لودویک به نظر من بهترین اسلحه برای زدن باس ها هستش بخاطر قدرت بالاش و شکل خاصش که ضربات قدرتی اون بیشتر باس ها رو از ضرباتشون متوقف میکنه . اورفان رو هم میتونی با لودویک بزنی من تا الان تمام دفعاتی که اورفان رو زدم با لودویک زدمش

برای بهترین جم های بازی یک لینک دوست خوبم آقا مصطفی ( s_silent ) قبلا معرفی کرده که بهترین مرجع برای بهترین جم های بازی هستش . میتونی از لینک پایین بری و نگاه کنی . بهترین جم ها و محل قرارگیری و همه توضیحات کنارش هست

Individual Blood Gems | Bloodborne Wiki

حالا اگر این dlc نخرم از بازی نمیشه لذت برد؟ یا جایی سراغ ندارید اکانت دیجیتاله نسخه گوتی این بازیو داشته باشه

• Like
Reactions: J. Constantine
حالا اگر این dlc نخرم از بازی نمیشه لذت برد؟ یا جایی سراغ ندارید اکانت دیجیتاله نسخه گوتی این بازیو داشته باشه

ببین بخش زیادی از لذت بازی توی خود بازی اصلی هستش منتها دی ال سی واسه کسایی که بازی اصلی رو شستن و رفتن و احتیاج به مراحل و باس های سخت تر و چالش برانگیز تر دارن مناسبه . دی ال سی واسه کسانی که بازی اصلی رو کامل رفتن و دیگه حرفه ای شدن یه تجربه لذت بخش و بسیار چالش برانگیز دیگست . دی ال سی سختیش چند برابر بازی اصلی هستش و سخت ترین باس های بلادبورن مثل لودویک ، اورفان و لورنس توی دی ال سی هستن . پیشنهاد من اینه که نسخه کامل بازی رو به صورت دیجیتالی بخری . میتونی از یکی از فروشگاه ها یه Gift Card بخری و شارژش کنی تو حساب store و بعدش خیلی راحت نسخه کامل رو بگیری .یا اینکه صبر کنی سایتا نسخه فیزیکی بازی رو دوباره موجود کنند . میتونی برای اینکه سریع تر به نتیجه برسی یه یکی دو سایت معروف فروش بازی های ps4 زنگ بزنی و ازشون بپرسی کی نسخه فیزیکی بازی رو موجود میکنند

من هنوز که هنوزه با لول 320 میرم تو دی ال سی، بعضی جاهاش میلنگم. d:
کلا عشق دی ال سی به همین سختیشه دیگه:D فقط هم مربوط به بلادبورن نیست سری سولز هم دی ال سی های خیلی خفنی دارند (حتی سخت تر از اولد هانتر ) مثلا منم هنوزم وقتی وارد دی ال سی crown of the old iron king میشم چهار ستون بدنم می لرزه :D که دوباره باید با blue smelter demon و fume knight روبرو بشم :D دارک سولز 1 هم که نه تنها دی ال سی بلکه خود بازیش سرویسم می کنه :D

دوستان لطفا راهنمایی کنید
من بازی رو به صورت آنالاین واسه اینکه از کمک دیگران استفاده کنم اجراش میکنم
اون باس روی پشت بوم برفی که تاج رو سرشه نمیدونم اسمش چیه
زنگ رو میزنم.....میان به کمکم
باس رو میزنیم
چراغ هم اون وسط پشت بوم ظاهر میشه...یه جمله هم مینویسه
اما نمیشه روشنش کرد.....
چرا؟؟؟:-w

دوستان لطفا راهنمایی کنید
من بازی رو به صورت آنالاین واسه اینکه از کمک دیگران استفاده کنم اجراش میکنم
اون باس روی پشت بوم برفی که تاج رو سرشه نمیدونم اسمش چیه
زنگ رو میزنم.....میان به کمکم
باس رو میزنیم
چراغ هم اون وسط پشت بوم ظاهر میشه...یه جمله هم مینویسه
اما نمیشه روشنش کرد.....
چرا؟؟؟:-w

ممکنه باگی باشه یا هر چیز دیگه ولی اون لامپ مهم نیست چون اینجا یه مرحله فرعیه . بعد از زدن باس یه آیتمی بهت داده به نام Crown of Illusions . اونو بزار روی سرت و در همین جایی که با این باس جنگیدی برو آخر مسیر . یه صحنه فیلمی میبینی و بعد میری وارد جایی میشی که ملکه اونجاست . اینجا هم یه لامپ داره میتونی اینو روشن کنی و واسه رفت و امد از این لامپ استفاده کنی چون دیگه نیازی به اون لامپ روی سقف نداری بعد از اینکه باس رو زدی

آخرین ویرایش:
ممکنه باگی باشه یا هر چیز دیگه ولی اون لامپ مهم نیست چون اینجا یه مرحله فرعیه . بعد از زدن باس یه آیتمی بهت داده به نام Crown of Illusions . اونو بزار روی سرت و در همین جایی که با این باس جنگیدی برو آخر مسیر . یه صحنه فیلمی میبینی و بعد میری وارد جایی میشی که ملکه اونجاست . اینجا هم یه لامپ داره میتونی اینو روشن کنی و واسه رفت و امد از این لامپ استفاده کنی چون دیگه نیازی به اون لامپ روی سقف نداری بعد از اینکه باس رو زدی
ممنون از پاسخت، بعد از اینکه باس رو میزنم، یه جمله میاد نوشته شما به دنیای خودتون برگردانده مبشوید، بعدش صفحه سیاه میشه وقتی تصویر مجددا میاد دوباره پشت همون باس هستم و باس هم صحیح و سالم منتظر منه....

ممنون از پاسخت، بعد از اینکه باس رو میزنم، یه جمله میاد نوشته شما به دنیای خودتون برگردانده مبشوید، بعدش صفحه سیاه میشه وقتی تصویر مجددا میاد دوباره پشت همون باس هستم و باس هم صحیح و سالم منتظر منه....
باهاش نجنگ اگه اینطوریه. از bold hunter mask استفاده کن ببین به اخرین لامپ برمیگرده یا بزار بکشتت و بعد از اینکه مردی این منطقه رو بی خیال شو. بازی رو اکانتی خریدی یا دیسکه؟

عزیز دل تو زنگ احضار شدن رو میزنی، نه زنگ احضار کردن رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or