PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
سلام. دوستان یکی در مورد این chalicها توضیح بده، از کجا میشه گی اوردشون و اینکه بعد از بدست اوردنشون باید کاری خواصی باهاشون کرد؟

من فقط الان Pthumeru Chalic رو دارم والان در مرحله Yahar'ghl Unseen vilage هستم. در کل به چه درد میخورن. لولم 70 هستش. مرسی

۲ تا سوال مهم .
اول اینکه بنده به ترتیبی که دوستان گفتن پیش رفتم اول باس romرو زدم رفتن با اریانا و همی کسایی که تو اون رارو catal wardو قسمت اول بازی بودن صحبت کنم هیچکدوم نبودن و میگفت no respone.تویtom of odenهم رفتم نبودن تو catal wardهم نبودن کجا رفتن پس باید چکار کنم پیداشون کنم؟
و سوال بعد اینکه بعد از کشتن رام باید از دست امیگلادا فرار میکردی که بره منطقه جدید.اسم اون منطقه چیه؟اخه امیگلادا گرفتم دیگه نمیتونم برم اون منطقه؟ینی از دستم پرید؟راه دیگه داره برم ا نجا؟
ببخشید سوالام زیاد شد ولی این چند تا سوال رو جواب بدید خیلی کمک کردید

سلام. دوستان یکی در مورد این chalicها توضیح بده، از کجا میشه گی اوردشون و اینکه بعد از بدست اوردنشون باید کاری خواصی باهاشون کرد؟

من فقط الان Pthumeru Chalic رو دارم والان در مرحله Yahar'ghl Unseen vilage هستم. در کل به چه درد میخورن. لولم 70 هستش. مرسی
اگر به هانترز دریم بری درست اون سمت سنگ های مراحل یه سری سنگ قبر هست(6 تا فکر کنم و یکی هم برای مولتی پلیر ) که با این چلیس ها و ritual material ها که اونا هم ایتم های کسب کردنی هستن میتونی بازشون کنی( دانجن باز کنی ) و وارد یه سری محیط با دشمن و ایتم و باس میشی. هرچه عمق چلیس ها عدد بیشتری باشه دانجن ها سخت تر میشن .
عکسی هم که پیوست کردم محل سنگ هارو در هانتر دریم نشون میده

Attachments

• bloodborne-chalice-ritual-altar.jpeg
    bloodborne-chalice-ritual-altar.jpeg
    517.6 KB · مشاهده: 16
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d
۲ تا سوال مهم .
اول اینکه بنده به ترتیبی که دوستان گفتن پیش رفتم اول باس romرو زدم رفتن با اریانا و همی کسایی که تو اون رارو catal wardو قسمت اول بازی بودن صحبت کنم هیچکدوم نبودن و میگفت no respone.تویtom of odenهم رفتم نبودن تو catal wardهم نبودن کجا رفتن پس باید چکار کنم پیداشون کنم؟
و سوال بعد اینکه بعد از کشتن رام باید از دست امیگلادا فرار میکردی که بره منطقه جدید.اسم اون منطقه چیه؟اخه امیگلادا گرفتم دیگه نمیتونم برم اون منطقه؟ینی از دستم پرید؟راه دیگه داره برم ا نجا؟
والا تا اونجا که یادمه این NPC ها ربطی به قبل و بعد زدن رام نداشت و همشون رو قبل زدن رام میفرستی به کاتیدرال وارد( فقط اون کانیبال رو نفرست که دونه دونه همه رو میخوره)، فقط iosefka بودکه باید بعداز زدن رام( از طریق دریاچه ی سمی توی forbidden woods) میرفتی پیشش تا بتونی ازش بند ناف رو بگیری اگر قبلش میرفتی باید باهاش مبارزه میکردی بند ناف هم نمیداد.
اون منطقه ی جدید unseen village هستش که قبلا یه بخشش رو با اسم hypogean gaol دیدی همونجا که کیدنپر ها یا گونی به دوش ها میگیرنت و میری به یه زندان
برای رفتن به اون منظقه کافیه وقتی در cathedral ward به سمت باس (vicar amelia) میری به یه سه راهی میرسی که سمت چپ به hemwick chernal lane وسطی به باس و راه سمت راست ( ادامه ی این مسیر سمت راست) تو رو به همون امیگدالا میرسونه ،کافیه از دستش فرار کنی وارد یه در که باز شده بشی.

آخرین ویرایش:
والا تا اونجا که یادمه این NPC ها ربطی به قبل و بعد زدن رام نداشت و همشون رو قبل زدن رام میفرستی به کاتیدرال وارد( فقط اون کانیبال رو نفرست که دونه دونه همه رو میخوره)، فقط iosefka بودکه باید بعداز زدن رام میرفتی پیشش تا بتونی ازش بند ناف رو بگیری اگر قبلش میرفتی باید باهاش مبارزه میکردی بند ناف هم نمیداد.
اون منطقه ی جدید unseen village هستش که قبلا یه بخشش رو با اسم hypogean gaol دیدی همونجا که کیدنپر ها یا گونی به دوش ها میگیرنت و میری به یه زندان
برای رفتن به اون منظقه کافیه یه باردیگه بری به سمت وقتی در cathedral ward به سمت باس (vicar amelia) میری به یه سه راهی میرسی که سمت چپ به hemwick chernal lane وسطی به باس و راه سمت راست ( ادامه ی این مسیر سمت راست) تو رو به همون امیگدالا میرسونه ،کافیه از دستش فرار کنی وارد یه در که باز شده بشی.
بسیار ممنون از راهنماییت دوست عزیز مرسی

دوستان مرحله مخفی abandoned old workshop رو پیدا کردم فقط چند تا ایتم داخلش بود و عروسک که حرف نمیزد پیغام dollمیداد.اینجا به غیر از این ایتم ها چیز خاص یا کار خاص دیگه ای هم هست که باید انجام داد یا فقط همون ایتم هاست؟

دوستان مرحله مخفی abandoned old workshop رو پیدا کردم فقط چند تا ایتم داخلش بود و عروسک که حرف نمیزد پیغام dollمیداد.اینجا به غیر از این ایتم ها چیز خاص یا کار خاص دیگه ای هم هست که باید انجام داد یا فقط همون ایتم هاست؟
نه کار خاصی لازم نیست ، فقط مهمترین آیتم همون Umbilical cord(بند ناف) که یکی اش رو اینجا میگیری.

۲ تا سوال مهم .

در مورد کلینیک : همون اول بازی وقتی رفتی پیش عروسک تو هانتر دریم یه دور برگرد پیش لوفسکا و از پشت پنجره باهاش صحبت کن بهت جون میده . بار دومی که خیلی مهمه بعد از اینکه باس فادر گاسکویین رو زدی حتما باید بری پیش لوفسکا تو کلینیک و دوباره از پشت در باهاش صحبت کنی . اونجا بهت میگه کلینیک رو به عنوان یه منطقه امن معرفی کنی . تا جایی از بازی میشه اینکارو کرد اگه ازش بگذره دیگه نمیتونی تو اون بازی کلینیک رو منطقه امن بکنی

در مورد تمب اف اودیون : برای اینکه اینجا رو به عنوان منطقه امن معرفی کنی اولش باید چند بار با اون پیرزنه که قرمز هستش صحبت کنی بهت بگه این مکانو میتونی به عنوان منطقه امن معرفی کنی . بعدش میتونی بری سراغ آریانا یا اونای دیگه . اول باید منطقه امن معرفی شده باشه
اون منطقه Lecture building هستش دو طبقه داره یکی دیگشم lecture building 2F هستش راه های زیادی واسه رسیدن به این دو تا هست . استفاده از تونسیل استون و گرفته شدن بوسیله آمیگدالای کاتدرال وارد . بعد از زدن باس وان ریبورن و رفتن به این منطقه و...

بله . مهمترین آیتم این منطقه Cord هستش که برای پایان کامل بازی احتیاج داری

در مورد اون لباسی که هم پرسیده بودی یه ست کامل نبود بلکه گلچینی از چندین لباس بود . مثلا سرش واسه عروسک بود پایینش به نظرم constantine میومد که توی دی ال سی هستش . چیز چندان مهمی نبود فقط قشنگ بود گولت نزنه

آخرین ویرایش:
در مورد کلینیک : همون اول بازی وقتی رفتی پیش عروسک تو هانتر دریم یه دور برگرد پیش لوفسکا و از پشت پنجره باهاش صحبت کن بهت جون میده . بار دومی که خیلی مهمه بعد از اینکه باس فادر گاسکویین رو زدی حتما باید بری پیش لوفسکا تو کلینیک و دوباره از پشت در باهاش صحبت کنی . اونجا بهت میگه کلینیک رو به عنوان یه منطقه امن معرفی کنی . تا جایی از بازی میشه اینکارو کرد اگه ازش بگذره دیگه نمیتونی تو اون بازی کلینیک رو منطقه امن بکنی

در مورد تمب اف اودیون : برای اینکه اینجا رو به عنوان منطقه امن معرفی کنی اولش باید چند بار با اون پیرزنه که قرمز هستش صحبت کنی بهت بگه این مکانو میتونی به عنوان منطقه امن معرفی کنی . بعدش میتونی بری سراغ آریانا یا اونای دیگه . اول باید منطقه امن معرفی شده باشه
اون منطقه Lecture building هستش دو طبقه داره یکی دیگشم lecture building 2F هستش راه های زیادی واسه رسیدن به این دو تا هست . استفاده از تونسیل استون و گرفته شدن بوسیله آمیگدالای کاتدرال وارد . بعد از زدن باس وان ریبورن و رفتن به این منطقه و...

بله . مهمترین آیتم این منطقه Cord هستش که برای پایان کامل بازی احتیاج داری

در مورد اون لباسی که هم پرسیده بودی یه ست کامل نبود بلکه گلچینی از چندین لباس بود . مثلا سرش واسه عروسک بود پایینش به نظرم constantine میومد که توی دی ال سی هستش . چیز چندان مهمی نبود فقط قشنگ بود گولت نزنه
با تشکر فراوان از دوست عزیز .فقط سوال اخر اینکه انریبورن کجاست تو کدوم منطقست ؟باس فرعیه یا باس اصلی؟گشتم پیداش نکردم

با تشکر فراوان از دوست عزیز .فقط سوال اخر اینکه انریبورن کجاست تو کدوم منطقست ؟باس فرعیه یا باس اصلی؟گشتم پیداش نکردم

اگه به منطقه Yahar'gul Chapel رفته باشی باید زده باشیش . The One Reborn باس تو عکس زیره . باس اصلی هستش great ones هم هستش

latest

اقا من به اشتباه یکی از Umbilical cord هام رو زدم use شد و یکیش رفت الان یکی بیشتر ندارم. چی میشه الان؟ جای دیگه ای هست بشه باز گرفت؟

اقا من به اشتباه یکی از Umbilical cord هام رو زدم use شد و یکیش رفت الان یکی بیشتر ندارم. چی میشه الان؟ جای دیگه ای هست بشه باز گرفت؟
آخرش هر سه تا cord ها رو باید مصرف کنی قبل مبارزه با gehrman
ولی نمیدونم اگر زودتر و مثلا جداجدا مصرف کنی چی میشه ،
در کل هم تو بازی چهارتا بند ناف هست یکی اش رو از Arianna میگیری (اگر خط کوئست هاش رو درست دنبال کرده باشی ) یکی رو از iosefka که اونم باید خط کوئست اش رو درست رفته باشی دیگری رو ازabandoned old workshop و اخری رو از باس mergo's wet nurse
اگر امکانش رو داری ، بازی بهت اجازه میده دوتای بعدی رو بگیر.

• Like
Reactions: rezab and Farh@d
اگه به منطقه Yahar'gul Chapel رفته باشی باید زده باشیش . The One Reborn باس تو عکس زیره . باس اصلی هستش great ones هم هستش

latest
بله یادم اومد مرسی .این مرحله رو رسیدم ولی با باسش نجنگیدم هنوز.ببخشید یه سوال دیگه اینکه اگه من لباسی رو بپوشم و اسلحه هایی رو بردارم که ارکانس بالایی داره و ارکانسمو پیش ماریا لول اپ کنم ایتم های دراپ شده از موجودات بهتر میشه مثلا چیز های با ارزش تری نسبت به ویال و تیر میده؟ایتم های ارزشمند بیشتر تو کدوم منطقه وجود داره؟

اهمیتی نداره کی USE کنی . هر زمانی از بازی بزنی حساب میشه فقط باید یادت باشه حتما قبل باس گرمن حداقل سه تا رو مصرف کرده باشی

بله یادم اومد مرسی .این مرحله رو رسیدم ولی با باسش نجنگیدم هنوز.ببخشید یه سوال دیگه اینکه اگه من لباسی رو بپوشم و اسلحه هایی رو بردارم که ارکانس بالایی داره و ارکانسمو پیش ماریا لول اپ کنم ایتم های دراپ شده از موجودات بهتر میشه مثلا چیز های با ارزش تری نسبت به ویال و تیر میده؟ایتم های ارزشمند بیشتر تو کدوم منطقه وجود داره؟

اصلا روی Discovery مانور نده . تمرکزت رو بزار روی قدرت و بعد استمینا و اچ پی . بیشتر آیتم های مورد نیاز رو در جریان بازی یا تو چالیس ها بدست میاری نیازی نیست اصلا که دیسکاوری رو حتما بالا ببری . بیشتر تمرکزت رو بزار روی افزایش مهارت در بازی و کسب تجربه و شناخت حرکات دشمنان و باس ها . تحت اون صورت یه مدتی که بگذره اصلا نیازی به آیتم پیدا نمیکنی

اهمیتی نداره کی USE کنی . هر زمانی از بازی بزنی حساب میشه فقط باید یادت باشه حتما قبل باس گرمن حداقل سه تا رو مصرف کرده باشی

اصلا روی Discovery مانور نده . تمرکزت رو بزار روی قدرت و بعد استمینا و اچ پی . بیشتر آیتم های مورد نیاز رو در جریان بازی یا تو چالیس ها بدست میاری نیازی نیست اصلا که دیسکاوری رو حتما بالا ببری . بیشتر تمرکزت رو بزار روی افزایش مهارت در بازی و کسب تجربه و شناخت حرکات دشمنان و باس ها . تحت اون صورت یه مدتی که بگذره اصلا نیازی به آیتم پیدا نمیکنی
چرا باید حتما قبل مبارزه با gehrman مصرف کنی مگه چیکار میکنه؟

فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or