PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
بعد از کلی مردن بالاخره به قول رسیدم و مردم تا اون عروسک لعنتی بلند بشه. خب حالا؟ انقدر بچرخم آدم بکشم که لولم بره بالا؟ خب تا چند بره؟ الان 17 شدم. تا چند بره خوبه. ضمنا من تغییری حس نمی کنم هنوز با همون تعداد ضریه باید دشمنا رو بکشم. ضمنا یه چیزی بگم من اصلا R1 استفاده نمی کنم و فقط از R2 برای کشتن استفاده می کنم. خدایی این بده؟ باید عادت کنم از R1 استفاده کنم؟

بعد از کلی مردن بالاخره به قول رسیدم و مردم تا اون عروسک لعنتی بلند بشه. خب حالا؟ انقدر بچرخم آدم بکشم که لولم بره بالا؟ خب تا چند بره؟ الان 17 شدم. تا چند بره خوبه. ضمنا من تغییری حس نمی کنم هنوز با همون تعداد ضریه باید دشمنا رو بکشم. ضمنا یه چیزی بگم من اصلا R1 استفاده نمی کنم و فقط از R2 برای کشتن استفاده می کنم. خدایی این بده؟ باید عادت کنم از R1 استفاده کنم؟

خیلی ازش ناراخت شدی ها :دی
از R1 استفاده کن خیلی بیشتر از R2، زدن R2 باعث میشه کمی دیرتر بتونی جاخالی بدی، روی کشتن یه سری از دشمنا تاثیر جالبی نداره، وقتی میخوای جاخالی بدی خط تواناییت پایینه نمیتونی.
بعد اسلحه رو هم آپگرید کن تا با ضربات کمتری بتونی دشمنا رو زمین گیر کنی.
با SAW فایرمن ها اول بازی 4 ضربه میخوان برای مردن، بعد از آپدیت اول اسلحه و تعمیرش با 3 ضربه. همینطور الی آخر.

واسه این که از RUNE ها استفاده کنیم باید کار خاصی انجام بدیم ؟ منظورم اینه به محض این که برداشتیمشون(تو اینونتوری اومدن ) تاثیر خودشونو میذارن یا باید کار خاصی انجام داد ؟

این Ludwigs rifle و ludwigs blade ارزش قیمتشون رو دارن ؟

آخرین ویرایش:
با احترام به طرفدارای بازی یه سوالی پیش اومده این بازی به غیر از اتمسفر و گیمپلی سخت و چند جکو جونور و باس های سخت چی داره ؟ :دی یعنی چی داره که بگی نسل بعدیه ؟ نه هوش مصنوعی پیچیده ای نه گرافیک بالایی نه گیمپلی که دستتو باز کنه .. فقط محدود به چند تا حرکت و جای خالیو ایتم هاست...
حالا شاید مشکل از منه ...

با احترام به طرفدارای بازی یه سوالی پیش اومده این بازی به غیر از اتمسفر و گیمپلی سخت و چند جکو جونور و باس های سخت چی داره ؟ :دی یعنی چی داره که بگی نسل بعدیه ؟ نه هوش مصنوعی پیچیده ای نه گرافیک بالایی نه گیمپلی که دستتو باز کنه .. فقط محدود به چند تا حرکت و جای خالیو ایتم هاست...
حالا شاید مشکل از منه ...
:|
خوبه چند وقت بود ترول کردن یه بازی رو ندیده بودم. :d
گرافیک بالا نیست؟ از هوش مصنوعی چی میخوای شما دیگه؟ وقتی مراحل بالاتری برید دشمنا حرکتاشون عوض و کمی غیر قابل پیشبینی میشه مخصوصا وقتی insight بالا 15 باشه
بعدشم سختی در بازی نهادینه شده و شما با قوی کردن و استفاده درست از ایتم ها و تمرین در attack دادن و dodge دادن بازی راحت و لذت بخش میشه
؛)

:|
خوبه چند وقت بود ترول کردن یه بازی رو ندیده بودم. :d
گرافیک بالا نیست؟ از هوش مصنوعی چی میخوای شما دیگه؟ وقتی مراحل بالاتری برید دشمنا حرکتاشون عوض و کمی غیر قابل پیشبینی میشه مخصوصا وقتی insight بالا 15 باشه
بعدشم سختی در بازی نهادینه شده و شما با قوی کردن و استفاده درست از ایتم ها و تمرین در attack دادن و dodge دادن بازی راحت و لذت بخش میشه
؛)

اتفاقا دارم بازی میکنم لذت بخش هم هست .. کلی گفتم..

امروز بالاخره من تونستم Menu بازی رو پیدا کنم و از گزینه Exit Game استفاده کنم :| فکر میکردم نداره اصن :دی
برای اینکه این عروسکه بلند شه از جاش باید بمیرم همینطوری ؟ :|

آخرین ویرایش:
امروز بالاخره من تونستم Menu بازی رو پیدا کنم و از گزینه Exit Game استفاده کنم :| فکر میکردم نداره اصن :دی

برای بیدار شدن abandoned doll باید یا یه باس رو شکست بدی یا توسط یه باس کشته بشی برای بار اول ، cleric beast دم دسته برو بکشش بیدار میشه :biggrin1:

من این بازیرو گرفتم
الان اپن ورلده؟
چیکار باید کرد؟
من همینطور دور میخورم این آدمارو که داس و تیشه دارن میکشم.
ماموریت داره؟
یا فقط باید مثل دیابلو(تقریبا) لول آپ کنیم؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

من این بازیرو گرفتم
الان اپن ورلده؟
چیکار باید کرد؟
من همینطور دور میخورم این آدمارو که داس و تیشه دارن میکشم.
ماموریت داره؟
یا فقط باید مثل دیابلو(تقریبا) لول آپ کنیم؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
open world نیست. یه حالت semi داره
بازی هم داستان داره هم side quest داره ولی مثل بازیهای دیگه نه نقشه داره نه map marker اینا .خودت میری جلو و دنیایه بازی رو کشف میکنی . نقشش هم اصلا سردرگم کننده نیست اگر با حوصله بری
اون جایی که هستی قسمته اغازینه بازی هست.
سیستم بازی به این صورت هست که با کشتن هر دشمن echo به دست میاری . که با جمع اوری این echo ها بعدا میتونی شخصتت رو level up کنی و قوتیر بشه

doll وقتی زنده میشه که یه insight داشته باشی D:

سلام دوستان. توی آیتمهایی که در طول بازی میگیریم:
1- اون سنگی که شبیه کره ماه هستش و وقتی استفاده میکنیم به پای چپش میزنه و از میزان سلامتی کم میکنه ...... به چه دردی میخوره؟؟؟
2-هر اسلحه رو بوسله اون آیتمی که شکل ستاره هست تا چند بار میشه آپدیت کرد؟؟یا بهتر بگم روی هر اسلحه چند تا از این ستاره ها رو میشه استفاده کرد....ومهمتر اینکه هر کدومش چه کاری انجام میده؟؟؟
3-این بازی دکمه پوس نداره که بازی رو نگه داریم بریم و برگردیم ؟؟؟؟
ممنون از پاسخ دوستان حرفه ای.

سلام دوستان. توی آیتمهایی که در طول بازی میگیریم:
1- اون سنگی که شبیه کره ماه هستش و وقتی استفاده میکنیم به پای چپش میزنه و از میزان سلامتی کم میکنه ...... به چه دردی میخوره؟؟؟
2-هر اسلحه رو بوسله اون آیتمی که شکل ستاره هست تا چند بار میشه آپدیت کرد؟؟یا بهتر بگم روی هر اسلحه چند تا از این ستاره ها رو میشه استفاده کرد....ومهمتر اینکه هر کدومش چه کاری انجام میده؟؟؟
3-این بازی دکمه پوس نداره که بازی رو نگه داریم بریم و برگردیم ؟؟؟؟
ممنون از پاسخ دوستان حرفه ای.

سلام

- دقیقاً متوجه نشدم اما اگه اونی که فکر می‌کنم هست، اون 5 تا تیر اضافه می‌کنه. واسه همین از سلامتی کم می‌شه.
- تا سه‌بار می‌شه از اون آیتم‌ها رو سلاح پیاده کرد. هر چی بیش‌تر سلاح رو آپگرید کنی تعداد اون‌ها هم بیش‌تر می‌شه تا بالاخره می‌رسه به سه‌ تا. کارشون هم اون بغل وقتی روی آیتم باشی می‌زنه. مثلاً می‌زنه با این دمیج اسلحه فلان‌قدر بیش‌تر می‌شه با این آیتم مثلاً سلاح برقی می‌شه و...
- خیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or