PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
متریال ها رو میتونید قبل از ساخت هر دانجن ببینید
برید روی دانجن بعدی و آیتم هایی که قرمز هست رو باید تهیه کنید .
هر آیتم هم نداشتید به دانجن قبلی به صورت سرچ کردن همون دانجن برید تا پیدا کنید

دانجن ها خیلی مشکل نیست برادر
اگر ترتیبشون هم نمیدونی بگو تا بهت بگم
یکی از دانجن ها هم فقط خون و استامیناتو نصف میکنه .

- - -ویرایش - - -

برای تازه وارد ها به این سبک خوبه
این سبک اکشن نقش آفرینی هست
فقط اوایل کار کمی صبر میخواد
اما با دیدن ویدئو های آموزشی که بهت میدم و راهنما میتونید کمی با خیال آسوده بازی کنید و لذت ببرید .

منظورم اینه که مثلا من دانجن 5 ام رو hintertomb گذاشتم
فرقی داشت اگر حالت دیگه ای میذاشتم و به باس ملکه میرسم؟

دانجن ها خیلی مشکل نیست برادر
اگر ترتیبشون هم نمیدونی بگو تا بهت بگم
یکی از دانجن ها هم فقط خون و استامیناتو نصف میکنه .
حتما باید به ترتیب خاصی برم تا به ملکه یارنام برسم؟؟؟
الان یک دانجن رو با عمق 1 تکمیل کردم!
و در یک دانجن عمق 2 هستم!

بچه ها من رسيدم به yahargul
با اينكه amygdala رو كشتم ولي هنوز به ساختمان هاي اونجا اويزونه برا چي؟
لامپ دوم رو رد كردم يه در رو باز كردم رسيدم به همون زندانه كه گوني دار ها بودن ولي مثل قبل نبود و چند تا هانتر توش بودن.. خيلي سري ٣-٤ تا هانتر ريختن رو سرم نتونستم كاري بكنم! عقب هم نميشد رفت موجود هايي كه زدم زنده شده بودن چي كار كنم اونجا؟ چجوري هانتر هارو بزنم؟
مسير اونوريه اصلا؟ باس تو زندان رو بعد amelia زدم، الان راه رو دارم درست ميرم؟

لامپ دوم رو رد كردم يه در رو باز كردم رسيدم به همون زندانه كه گوني دار ها بودن ولي مثل قبل نبود و چند تا هانتر توش بودن.. خيلي سري ٣-٤ تا هانتر ريختن رو سرم نتونستم كاري بكنم! عقب هم نميشد رفت موجود هايي كه زدم زنده شده بودن چي كار كنم اونجا؟ چجوري هانتر هارو بزنم؟

یک دونه که نیست زیادن
مستقیم یک در هست می توی از اونجا بری بیرون
ولی اگه می خوای بزنیشون یواش از پله های سمت چپ برو پایین از پشت یک هانتر در میایی با r2 بزن استان میشه بعد r1 رو بزن تا حرکتی خاص روش انجام بده بقیه رو می تونی با با تفنگ استان میشه نیازی نیست حتما حمله کنی بهشون

Sent from my SM-G9250 using Tapatalk

دیگه داشتم از خریدنش پشیمون میشدم...توی همون باس اول روی پل مونده بودم...نمیدونستم چیکار کنم...راستش به همین دلیل دیگه اصلا طرف کنسول هم نمیرفتم...تا اینکه تونستم با سعی و تلاش و مردن و تجربه بفهمم که ...نه...این بازی مثل بازیهای دیگه نیست که بکشی و بری جلو!!! باید برای هر باس برنامه داشته باشی...حتی همین دشمنای کوچولو موچولو که در ابتدای بازی میان...واسه همونا هم باید برنامه داشته باشی و حرکاتشون رو بشناسی...باید اسلحه های خودتم بشناسی...الان که بازی پیشرفت کرده واقعا نمیتونم ازش دل بکنم...همش میگم خداکنه تموم نشه حالاحالاها....

حتما باید به ترتیب خاصی برم تا به ملکه یارنام برسم؟؟؟ الان یک دانجن رو با عمق 1 تکمیل کردم! و در یک دانجن عمق 2 هستم!
بله چون ممکنه گم کنید راه رو یک سر به لینک تو امضام بزنی ترتیبش و مبارزه با ملکه هست .

- - -ویرایش - - -

دیگه داشتم از خریدنش پشیمون میشدم...توی همون باس اول روی پل مونده بودم...نمیدونستم چیکار کنم...راستش به همین دلیل دیگه اصلا طرف کنسول هم نمیرفتم...تا اینکه تونستم با سعی و تلاش و مردن و تجربه بفهمم که ...نه...این بازی مثل بازیهای دیگه نیست که بکشی و بری جلو!!! باید برای هر باس برنامه داشته باشی...حتی همین دشمنای کوچولو موچولو که در ابتدای بازی میان...واسه همونا هم باید برنامه داشته باشی و حرکاتشون رو بشناسی...باید اسلحه های خودتم بشناسی...الان که بازی پیشرفت کرده واقعا نمیتونم ازش دل بکنم...همش میگم خداکنه تموم نشه حالاحالاها....
NG+ و یک داستان بی پایان ... :p:d

- - -ویرایش - - -

دوستان من بازی رو نسخه استیل بوک گرفتم میخواستم بدونم کدی چیزی داره ؟
استیل بوک = قاب آهنی

فرقش اینه :d

3 تا hunter ان
اگر نمیخوای با 3 تا در یک زمان درگیر بشی همه راه رو بدو به لامپ اولی خلاصه دوتاشون برمیگردن ولی نباید بین خودت و اونا فاصله زیاد بدی مگرنه همه شون برمیگردن
respawn هم نمیشن. من با hunter's Axe راحت میزدمشون . R2 رو نگه میداشتم دوره خودش که میچرخید و ضربه میخورد به 3 تاشون بعد 3 تاشون میفتادن زمین D: دوباره همین رو همینطوری تکرار کردم تا 3 تا شون مردن D:

بازی صبر و اراده فولادین طلب میکنه :دی یعنی اصلا شوخی باهات نداره :دی هر مبارزه معمولی با معمولی ترین دشمن هم یه باس فایت حساب میشه :دی

خلاصه پدرم در اومده ولی ارزشش رو داره :دی

من از سبک بازی بسیار خوش میاد ولی یک نکته ای برام سواله
بازی سخت اعصاب خورد کنه یا سخت لذت بخش هست؟
شاید جواب دادن این سوال سخت باشه ولی خواهش میکنم همه دوستان جواب بدن مرسی

3 تا hunter ان
اگر نمیخوای با 3 تا در یک زمان درگیر بشی همه راه رو بدو به لامپ اولی خلاصه دوتاشون برمیگردن ولی نباید بین خودت و اونا فاصله زیاد بدی مگرنه همه شون برمیگردن
respawn هم نمیشن. من با hunter's Axe راحت میزدمشون . R2 رو نگه میداشتم دوره خودش که میچرخید و ضربه میخورد به 3 تاشون بعد 3 تاشون میفتادن زمین D: دوباره همین رو همینطوری تکرار کردم تا 3 تا شون مردن D:

يكم عقب ترم يه موجود هايي هستن كه دوباره زنده ميشن اوني كه زنگوله هم ميزنه اون اطراف نيس كه بزنمش اينارو زنده نكنه
برم عقب ٣تا موجود هم اضافه ميشن ميشن ٦تا:دي

سلام، بچه ها چجوری باید dodge داد؟

جهت + دایره > دوج میره به جهتی که دادید
دو بار دایره > یه پرش رو به عقب میکنه

- - -ویرایش - - -

من از سبک بازی بسیار خوش میاد ولی یک نکته ای برام سواله
بازی سخت اعصاب خورد کنه یا سخت لذت بخش هست؟
شاید جواب دادن این سوال سخت باشه ولی خواهش میکنم همه دوستان جواب بدن مرسی

بازی سخت لذت بخشه از نظر من
ولی مثل بازی های دیگه ای نیست که بکشی و بری جلو باید با برنامه بازی کنی

- - -ویرایش - - -

يكم عقب ترم يه موجود هايي هستن كه دوباره زنده ميشن اوني كه زنگوله هم ميزنه اون اطراف نيس كه بزنمش اينارو زنده نكنه

اون بالا یه موجودی هست که لیزر میزنه
تو همون محوطه جلوی این موجود ، فنس سمت راست رو نگاه کنید باز شده ( یه حفره کوچیک داره ) از اونجا بپر پایین هم کلید دری تو catherdal ward رو پیدا میکنی و هم اون زنگوله به دست رو

نه دیگه اونجا رو نر
فقط تا دمه لامپ بدو D: من که این کار کردم 2 تاشون مونده بودن که راحت زدم . بعد رفتم سراغه اون یکی D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or