PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
از دوستانی که این بازی رو تموم کردن عاجزانه خواهشمندم یه تاپیک باز کنن به نام آموزش قدم به قدم bloodborne اینجوری هم بازی اسپویل نمیشه(هرکی نخواست نمیره تو تاپیک) هم افرادی مثل من که اصلا امید ندارن حتی از مرحله اول این بازی هم گذر کنند یه عمر دعا گویتان خواهند شد
[h=1][/h][h=1][/h]

از دوستانی که این بازی رو تموم کردن عاجزانه خواهشمندم یه تاپیک باز کنن به نام آموزش قدم به قدم bloodborne اینجوری هم بازی اسپویل نمیشه(هرکی نخواست نمیره تو تاپیک) هم افرادی مثل من که اصلا امید ندارن حتی از مرحله اول این بازی هم گذر کنند یه عمر دعا گویتان خواهند شد
اگر منظورتون از اموزش قدم به قدم یاد دادن اصول بازی و مکانیزم هاشه، فکر بدی نیست، ولی اگه منظورتون نحوه پیشروی در مراحله، اصل این بازی اینه که هرکسی سبک بازی خودشو داره و به خاطر اختیاری بودن تعداد زیادی باس در بازی، هرکس هم داستان رو به شکلی جلو می بره. تو این بازی هم اگر دشمن خاصی هست که جلوش مشکل دارین یا دنبال چیز خاصی می گردین ، اینجا یا تو هرجای دیگه ای که بپرسین، Community بازی اونقدر فعال هست که جوابتونو بده. برای باس ها هم که تاپیکش هست. اگر بازم میخواین راهنمای قدم به قدم داشته باشین، توی یوتیوب چنل های زیادی هستن که Walkthrough بازی رو میذارن، ولی حتی اونا هم میگن که هرکس اونجوری که دوست داره بازی کنه.
از اینا گذشته، چرا امید نداشته باشین که مرحله اولو رد کنین؟ اگه برای بازی وقت بذارید، از اون چیزی که فکر می کنید خیلی آسون تر هست.
بازم این نظر من بود، شاید بقیه دوستان نظر متفاوتی داشته باشن.

سلام . دوست عزیز برای راهکار های اولیه که میتونید صفحات اول و اواسط تاپیک رو بخونید .
برای باس ها و این ها هم تاپیکش رو قبلا زدم :
http://forum.bazicenter.com/thread95692/

بهترین نقشه ای که از بازی میشد پیدا کرد هم دیگه پیدا شد دوستان دیگه میتونن مشکلی نداشته باشن .

bloodborne_full_map_no_lantern_1.jpg

bloodborne_full_map_1.jpg

This is the full map of Bloodborne | VG247

• Like
Reactions: farzad_angel
منم بازیو بالاخره گرفتم.مکانیزمش کامل دستم اومده خیلی ازمون خطاییه...هیچ وقتم با بیشتر از 1 دشمن سعی میکنم درگیر نشم :دی میکشونمشون دونه دونه یه گوشه حسابشونو میرسم...اینم بگم مرحله ی اول موندم هنوز ور ولفا یه لقمه چپم میکنن... یهو 2 تایی میان.
ولی واسم خیلی عجیبه همه میگن بازی اسون میشه یکم زمان بگذره من چند باری مردم دشمنای عادیمم قویتر شدن!!!!!! خیلیم قویتر شدن! این عادیه؟! چون یو تیوب هم زیاد دیدم واسه ی کسی این خبرا نبود.

منم بازیو بالاخره گرفتم.مکانیزمش کامل دستم اومده خیلی ازمون خطاییه...هیچ وقتم با بیشتر از 1 دشمن سعی میکنم درگیر نشم :دی میکشونمشون دونه دونه یه گوشه حسابشونو میرسم...اینم بگم مرحله ی اول موندم هنوز ور ولفا یه لقمه چپم میکنن... یهو 2 تایی میان.
ولی واسم خیلی عجیبه همه میگن بازی اسون میشه یکم زمان بگذره من چند باری مردم دشمنای عادیمم قویتر شدن!!!!!! خیلیم قویتر شدن! این عادیه؟! چون یو تیوب هم زیاد دیدم واسه ی کسی این خبرا نبود.
نه برادر بازی آسونتر نمیشه. اونیی که این حرفا رو می زنن می خوان بگن مثلا ما خیلی خفنیم. تا احساس می کنی قوی شدن میری یه قسمت جدید می بینی له شدی!
ولی دشمنای تو یه یه قسمت هیچ وقت قوی تر نمی شن مگر اینکه insight بالای 15 داشته باشی.

شاید چون اسلحتون کُند شده فکر میکنین دشمنا قوی شدن. اسلحه رو تعمیر کنی اوکی میشه.
ولی این راحت شدنه بازی برای منم بوده. پنج شیش روز فقط طول کشید تا به اون ... Father برسم من. دو سه روزم رو اون گیر کرده بودم. خیلی عذاب کشیدم واقعا. ولی دیگه باس های بعدیش به خاطر لول آپ کردن و این موارد خیلی راحت تر شد برام.

اقایون این cord هایی که گرفتیم رو چطور باید مصرف کنیم ؟ الان من wet nurse رو زدم ایتمش هم گرفتم میخوام برم واسه اخره بازی ولی نمیدونم این cord ها رو چطور باید مصرف کرد

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

شاید چون اسلحتون کُند شده فکر میکنین دشمنا قوی شدن. اسلحه رو تعمیر کنی اوکی میشه.
ولی این راحت شدنه بازی برای منم بوده. پنج شیش روز فقط طول کشید تا به اون ... Father برسم من. دو سه روزم رو اون گیر کرده بودم. خیلی عذاب کشیدم واقعا. ولی دیگه باس های بعدیش به خاطر لول آپ کردن و این موارد خیلی راحت تر شد برام.

اقایون این cord هایی که گرفتیم رو چطور باید مصرف کنیم ؟ الان من wet nurse رو زدم ایتمش هم گرفتم میخوام برم واسه اخره بازی ولی نمیدونم این cord ها رو چطور باید مصرف کرد

این cord میاد داخل inventory شما برو اونجا use کن به همین راحتی.

مگر اینکه insight بالای 15 داشته باشی.
ببخشیدن Insight چیه؟ شرمنده من اصلا RPG باز نیستم اولین باره دارم همچین سبکی رو میرم و سوالاتم ابتداییه.
ااااه؟ کند میشه؟ اتفاقا دقیقا همین حس رو دارم که مثل اول دمیج نمیده سلاحم! مثلا قدیم یارو با 2 ضربه Hunter Axe میمرد الان با 4-5 تا! با استامینا فول.کجا باید بدم تیزش کنن ؟ هانتر دریم؟:دی

عزیزان من این یارو که از بالای برج رگبار میبنده رو چی کار کنم؟می خوندم نوشته هارو یه بنده خدا میگفت نزنش یه کار دیگه بکن.حالا میخوام برم باس سوم نمیدونم چی کار کنم این یار رو؟

عزیزان من این یارو که از بالای برج رگبار میبنده رو چی کار کنم؟می خوندم نوشته هارو یه بنده خدا میگفت نزنش یه کار دیگه بکن.حالا میخوام برم باس سوم نمیدونم چی کار کنم این یار رو؟

اگر خیلی اذیت می کنه بزنش، ولی اگه بتونی بدون زدنش اونجا رو رد کنی، بعد از زدن blood starved beast میتونی باهاش رفیق بشی.

- - -ویرایش - - -

ببخشیدن Insight چیه؟ شرمنده من اصلا RPG باز نیستم اولین باره دارم همچین سبکی رو میرم و سوالاتم ابتداییه.

ااااه؟ کند میشه؟ اتفاقا دقیقا همین حس رو دارم که مثل اول دمیج نمیده سلاحم! مثلا قدیم یارو با 2 ضربه Hunter Axe میمرد الان با 4-5 تا! با استامینا فول.کجا باید بدم تیزش کنن ؟ هانتر دریم؟:دی

توی همون هانترز دریم، اون میزی که توش اسلحه ها رو میشه اپگرید کرد (سمت راست گراهام) ، یه گزینه داره به اسم repair weapons.

من دوتا chalice ساختم ولی تو هر دوتاش به لایه سوم که میرسم باسی که تو یه ساختمون بزرگ هست رو میکشم دیگه میخورم به بن بست. همینطوری باید باشه یا یه راهه مخفی چیزی وجود داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or