درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!
برا سيو كردن بايد به بونفايرها يا چراغها كه معمولا بعد از كشتن باسها يا پيدا كردن محله جديد ميبينيد برسيد.اولين بونفاير بعد از كشتن كلريك بيست روى گريت بريج هست.
سلام دوستان. میشه بگید چطور اسلحه ها و سایر موارد رو میشه آپگریدش کرد؟؟ مثلا واسه اسلحه چی باید بگیرم واسه سلاح سرد چی ؟؟و کجا باید آپگرید بشه؟؟وسطای بازی هم میشه؟؟یه میز هست توی محل امن بازی توی کلیسا که توی حیاطش سنگ قبرها هست.....من هر وقت میریم جلوش میگه امتیازت کمه......البته بازی رو تازه خریدم و مرحله ای هستم که غوله به در میکوبه...میشه راهنمایی کنید؟ممنون
وقتی که یکی از قسمت های بازی رو بری یک شخصیتی ممکنه بمیره که میتونی اونجا که میگی دوباره زندش کنی البته اپشنال هستش و بدون انجام دادننش هم میتونی بازی رو تموم کنی
سلام دوستان. میشه بگید چطور اسلحه ها و سایر موارد رو میشه آپگریدش کرد؟؟ مثلا واسه اسلحه چی باید بگیرم واسه سلاح سرد چی ؟؟و کجا باید آپگرید بشه؟؟وسطای بازی هم میشه؟؟یه میز هست توی محل امن بازی توی کلیسا که توی حیاطش سنگ قبرها هست.....من هر وقت میریم جلوش میگه امتیازت کمه......البته بازی رو تازه خریدم و مرحله ای هستم که غوله به در میکوبه...میشه راهنمایی کنید؟ممنون
یه سری material تو دسته های مختلف هست که توی طوله بازی به دست میاری که باهاشون میشه upgrade کرد اسلحه ها رو ... اولش shard هست بعد میره chunk و ... اینا .
من خودم با Axe-Ludwig-Blade Of Mercy میرم اما اکثریت سلاحها بالانس شده و کارامد هستن فقط بسته به playstyle خودت داره
سلاح گرم هم اکثرا من Blunderbass استفاده کردم.
محل اپگریدش هم توی dream روی میز هست هست سمته راست وقتی میری تو
نمگیه امتیازت کمه میگه هنوز lamp مربوطه رو روشن نکردی برای همین نمیشه warp کردم. بقیه سنگ قبرها هم برای chalice ها هستن که توی طوله بازی با کشتن باسهای optional به دست میاریشون
ds هم همینطوری از همونجایی که همیشه بودی save بود ÷_× میمردی هم از bonfire که اومدی بودی میومد. اینم همون صورته
ولی تنها بدیش اینه که فقط از dream میشه warp کرد بقیه جاها
tick اش اینکه اصلا ازش دور نشی به نظرم. لول بالای 70 راحت میتونه بزندش توی NG
فقط نزدیکش باشه ( بچسبی بهش ) حتی توی phase دوم هم کاری از دستش بر نمیاد.
من تغریبا بعد 3-4 بار try زدمش
به نظرم stamina کافی میخواد که ادم بتونه پشته سره هم dodge بده
سلام از بچه ها ممنونم که جواب سوالا رو میدن دم همشون گرم....چند تا سوال دارم اینکه این abondoned oldجاشو پیدا کردم فقط بلد نیستم روی چوب ها بپرم نمیدنم ترتیب پریدن روی چوب های پایینی چجوری هست اگه توضیح بدین خوب میشه ...2.اینکه martyr lugariosچجوری بزنم الان دفعه پنجم که باهاش مبارزه میکنم بیچارم کرده منو فقط حمله میکنه مخصوصا حالت سومش یه روشی بجز اون روشی که دوستمون تو تاپیک زدن باس ها گفتن بگین ..3.بعدش من الان به باسmegu wet nurs رسیدم این باس بزنم میتونم برگردم بقیه باس هایی که جا گذاشتم بزنم یا بازی تموم میشه.4.اینگه amygydala رو چجوری بزنم راه زدن این باس چجوریه بعد من لول 80 خوبه برای زدن این باس ها یا بیش ترش کنم
از همون نقطه که میای توی سمته چپت یه طناب هست میخوره میره پایین . به سمته همون برو پایین فقط جونت پر باشه وقتی میری پایین !!! بعد راحت میتونی ببینی ورودی رو
به نظرم درست باید یادبگیری چطوری dodge بدی سره حملات قسمت دومش . چون قسمت دومش دیگه range نداره و فقط بهت یه کله حمله میکنه . یه حالت هم داره که اون ابره شمشیر رو به وجود میاره . به نظرم یا دور بشه یا سریع بزن. یه تریک هم هست یکم ازش دور وایسی میره روی هوا سریع به سمتت حمله میکنه. اگر بتونی درست جا خالی بدی میتونه چند ضربه راحت بهش بزنی . من با اون اسلحه که برقش شارج میشه زدمش . به نظرم برای این Boss fight مناسبه. بعد اگر در صورت حمله با blunderbass بهش تیر بزنی stunt میشه میتونی راحت critc بدی ولی در حالت کلی سعی کن فقط به نسبت حمله ها توی زمانی درست dodge بدی
اره . mergo باشه اخری نیست . یکی دیگه هست
amygdala خیلی قوی نیست. با 60 هم میشه راحت زدش
نه فکر نکنم چون اگه همچین chalice نداشت مربوط به این glyph این پیام رو میداد چون چند بار glyph های دیگه رو سرچ زدم که اونها نبودن واضح پیام داد که اصلا همچین chalice وجود نداره...
اولین بار بازی رو تموم کردم فقط یه chalice رو تموم کردم اما وقتی جریان اندینگ هارو فهمیدم دوباره شروع کردم که باس اسپایدر رو زدم یه کم جلوتر اما گفتم حالا که تا اینجا اومدم اول chalice ها رو برم بعد تو ردیت و ویکی دیدم که میگن باس اول Ailing Loran Chalice dungeon ایتم blood gem master رو دراپ میکنه اما هرکاری کردم نشد واسه باز شدنش چهارتا Ritual Blood 4 میخواست که رفتم دیدم باید برم Lower Pthumerian Labyrinth تا اونجا فارم کنم تا الان 2تا شو گرفتم ببینیم تو layer سومش اون 2تای دیگه هم پیدا میشه...فکر کنم همونطور که اون دوستمون گفت چون هنوز خودم نساخته بودمش نمیشدglyph رو پیدا کرد.
به احتمال زیاد تا فردا NG+ رو تموم کنم برای اندینگ دومش اما یکی از دوستان گفت قبلش سیو هامو بریزم رو فلش میخواستم ببینم به چه شکل باید انجامش داد بعد دوباره انتقالش داد
و این که باس قبل از gehrmen رو زدم سیو کنم یا قبلترش؟؟؟
بچه ها من witch of the hemwick رو هم زدم اما تو کیلینیک چیزی نیست و تو خود witchs adobe هم خبری نیست میرم رو اون قسمت سنگی رو به دریا هم باز خبری نمیشه میخوام برم سمت Martyr Logarius.
بچه ها من witch of the hemwick رو هم زدم اما تو کیلینیک چیزی نیست و تو خود witchs adobe هم خبری نیست میرم رو اون قسمت سنگی رو به دریا هم باز خبری نمیشه میخوام برم سمت Martyr Logarius.
To get to the sick room, go to the forbidden woods lamp. Run across the bridge and follow the path. Stick to the left wall. You should pass in front of the village and pass the house with the red lamp and window. Turn left behind the house and you will see a cave. Follow the cave all the way through. You will climb 2 tall ladders and arrive near the starting area. Open the gate to the left to gain access to the 1st floor sick room. After that return to the right and climb the ladder to gain access to the clinic. Once you enter the clinic the Cainhurst Summons will be to the right.
من نظراتو چند صفحه خوندم دیدم چندین نفر گفتن هرچی پیش میرن بازی و باسها اسونتر میشه ، الان تو reddit یه تاپیک دیدم نوشته اگه مدتی تو بازی باشی بازی خود به خود اسونتر میشه ، پیشنهاد داده بزاریم شب تا صبح مثلا 12 ساعت بازی ران بشه ، کنسول نره رو پاور سیوینگ مود تا این حالت اسونتر فعال بشه . من ویدیو های walkthrough بازی رو هم میبینم طرف عین اب خوردن میکشه میره جلو من میام همون کارارو بکنم جواب نمیده ، چون واسه گرفتن اینجور ویدیووها چند ساعت میگردن تو محیط و خب بالطبع همون داستان چند ساعت گذشتن و اسون شدن پیش میاد ، داستان چیه حقیقت داره ؟
من نظراتو چند صفحه خوندم دیدم چندین نفر گفتن هرچی پیش میرن بازی و باسها اسونتر میشه ، الان تو reddit یه تاپیک دیدم نوشته اگه مدتی تو بازی باشی بازی خود به خود اسونتر میشه ، پیشنهاد داده بزاریم شب تا صبح مثلا 12 ساعت بازی ران بشه ، کنسول نره رو پاور سیوینگ مود تا این حالت اسونتر فعال بشه . من ویدیو های walkthrough بازی رو هم میبینم طرف عین اب خوردن میکشه میره جلو من میام همون کارارو بکنم جواب نمیده ، چون واسه گرفتن اینجور ویدیووها چند ساعت میگردن تو محیط و خب بالطبع همون داستان چند ساعت گذشتن و اسون شدن پیش میاد ، داستان چیه حقیقت داره ؟
وقتی که یکی از قسمت های بازی رو بری یک شخصیتی ممکنه بمیره که میتونی اونجا که میگی دوباره زندش کنی البته اپشنال هستش و بدون انجام دادننش هم میتونی بازی رو تموم کنی
من نامه unopened summon را دادم به الفرد و اون هم ملکه انالیز را کشته.
یک ایتم به من داد به نام qeenly flesh .
تو سایت های انگلیسی میگن باید برید در upper cathedral ward یک پنجره ای هست.واون جا این ایتم را بدی.اسم اون جا هم altar of despair
من میرم اونجا میبینم یک غول هست که با من حرف نمیزنه ولی به من حمله نمیکنه.
شما بگید من باید اینجا چیکار بکنم ؟