PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
ای بابا. من هر بنی بشری گیرم اومد کشتمش. میترسیدم آیتمه مهمی داشته باشن. الان راهی نیست آیتم کویین رو بدست بیارم؟ برم بکشمش؟ :دی
من دو تا Cord دارم.یکی از workshop یکی هم نمیدونم از کجا گرفتم. دختره تو کلینک رو قبل از Rom کشتم متاسفانه آریانا رو هم کشتم :| راهی نیست cord سوم رو یه جوری بدست بیارم؟

cord سوم رو با زدن باس Mergo's Wet Nurse بدست میاری بعد از کشتنش این ایتم دراپ میشه :d

ای بابا. من هر بنی بشری گیرم اومد کشتمش. میترسیدم آیتمه مهمی داشته باشن. الان راهی نیست آیتم کویین رو بدست بیارم؟ برم بکشمش؟ :دی
من دو تا Cord دارم.یکی از workshop یکی هم نمیدونم از کجا گرفتم. دختره تو کلینک رو قبل از Rom کشتم متاسفانه آریانا رو هم کشتم :| راهی نیست cord سوم رو یه جوری بدست بیارم؟
queen توی قلعه هست. به الفرد ربطی نداره لزوما ... اگر بخوای quest رو تکمیل کنی چرا !! ولی کشتیش دیگه نمیشه. ولی باید invate رو از روی تخت برداری و بری the witch abode .پایین چپه دروازه به سمته ستونه ابی برو
احتمالا اون یکی رو از mergo گرفتی ؟؟؟
به هر حال 4 تا هست
1 از workshop
1 از mergo
1 از ariana فقط در صورتی که بفرستیش به clinic و بعد از rom توی tomb of odean بچش رو بکشی
یکی هم از خوده دختره توی clinic بعد از rom
به جز اینا راهی نیست.

سلام یه سوال مبتدیانه لطفا جواب بدید من بعد از اینکه از نردبون اول بازی رفتم بالا و به قول معروف اون جا سیو بازی که اومد سیو شد بازی بعد اون دیگه تا باس اول که اول اسمش فادر داره رفتم ولی هیچ جا سیوی پیدا نکردم میخاستم بدونم برای سیو کردن بازی دقیقا باید چه کار کرد اخه خیلی نامردیه یه تنه بدون سیو تا باس بری

سلام یه سوال مبتدیانه لطفا جواب بدید من بعد از اینکه از نردبون اول بازی رفتم بالا و به قول معروف اون جا سیو بازی که اومد سیو شد بازی بعد اون دیگه تا باس اول که اول اسمش فادر داره رفتم ولی هیچ جا سیوی پیدا نکردم میخاستم بدونم برای سیو کردن بازی دقیقا باید چه کار کرد اخه خیلی نامردیه یه تنه بدون سیو تا باس بری
بازی کلا در حاله Save شدن هست D:
یعنی وسطه مردن هم از بازی بری بیرون بیای تو از همون لحظه مردنت load میشه
lamp ها اتفاقا خیلی خوب به هم چسبیدن ! یه سری shortcut هم همیشه باز میشه که بتونی راحت بری و بیای
اوله بازی یکم سخت شروع میشه بعدش ok میشه
در ضمن بعد اون هم توی ward دوباره یه lamp هست

- - -ویرایش - - -

بیاین یکم در مورده داستان بازی ببحثیم ×_×
خیلی پیچیدس ...
از ابتدا ظاهرا healing workshop رد صدده کشف دنیای greate one ها بوده . به همین ترتبیت با درست کردن دانشگاه و اینا شروع میکنه راجع به greate one ها تحقیق کردن . اما حاصله استفاده بی وریه از Blood ها ازمایشات ظاهرا منجر به مریضی توی yanham میشه ...
از این قراره که ظاهرا این cord ها همه نشانه تولد یه بچه great one هستن . چون همه cord از زنای حامله یا بچه هاشون به دست میاد ( حداقل 75% ) اونم توی حالت red moon.
اونی Moon Presence هم میتونه خوده mergo باشه و تولده دوبارش . معلوم نیست مرد واقعا یا نه ... ظاهرا یه سری دیالوگها هست که توصیه میکنه نمرده
اینطور که به نظر میاد دانشمندا راهی پیدا کرده بودن از طریقه portal ها به دنیای great one ها ... چون توی lecture building هست که طبقه اولش میره دنیای mergo طبقه دوم هم که میره arm که nighmare frontier هست. ظاهرا استفاده بیش از حد blood باعث این شده که خوده ما هم چیزهایی رو نبینم. برای همین وقتی insight بالا میره اون گنده ها رو میتونیم ببنیم. ظاهرا بعد از کشتن rom مرزه بین دنیای واقعی و ما ... بین ما و great one کم میشه برای همین red moon میادش...
استفاده بی رویه از Blood های great one هم منجر به مریضی شده که ملتت رو تبدیل به beat و گرگنما اینا میکنه .
ظاهرا عوارض متفاوت هست
اون queen که توی اخره chalice هست و توی مبارزه rom (پایانش ) میبینم و توی mergo هم هست ظاهرا کسی بوده که بچه great one رو به همراه داشته
ظاهرا مصرف کردن 3 تا cord ها و کشتن Moon ما مثل queen حامله بچه great one و نسل جدید بشر میشیم ! برای همین اسمه تروفی هم childhood beginning هست/
اگر gerham بکشه ظاهرا یه حالت Loop داستانی پیش میاد که این بابا hunter ها رو تعلیم میداده و برای چرخه این سیستم استفاده میکرده ... فک کنم
اینطور که به نظرم میرسه خوده gerham هم از cord آستفاده کرده و برای نگه داره great one سالهای سال توی dream گیر افتاده اما به huneter اجازه میده با کشتنشون ارتباطشون با این dream قطع بشه و دنیای واقعی بیدار بشن اینطوری اشتباهی که gerham توی زندگیش انجام داده برای اونا تکرار نمیشه ! یه سری میگن gerham توسطه cord ها dream رو درست کرده و سعی داشته با moon presence در اتباط باشه
red moond هم ظاهرا سمبله Nightmare هست. به هر حال پس از red moon اصلا لازم نیست 40 تا insightداشته باشی تا amygdala ها رو ببینی. ظاهرا که مرز بین دو دنیا و واقعیت شکسته میشه

کلا داستانش به نظرم خیلی نکته ریز و پیچیده داره ...1 ساعت وقت میخواد ادم بشینه فقط بنویسه ...

ارمان اولا ممنون بابت توضیحات :دی

اصلا سوالی که این وسط پیش میاد اینه که خود Great one اصلا چی بوده؟ :-/
توی بازی Amygdala - celestial emissary - daughter of cosmos - mergo wet nurse - moon presence - rom اینا great ones حساب میشن
ظاهرا موجوداتی قدرمندی بودن توی دنیای خودشون که به نشانه "خدا" ازشون یاد میشه توی yarnham ... طبیعتا خیلی قوی بودن به نسبت انسانها ... توی بازی اگر توجه کنی تغریبا هیچ کدوم از hunter ها و انسانها قابلیتهای جادویی اینا ندارن . این قابلیتهای ماورایی رو فقط توی دمشنها میبینیم ...یه سری میگن workshop در حال بررسی این بوده که این قدرتها رو به انسان هم بیاره اما خب ممکن نبوده ظاهرا به همین دلیل هم هست که از جادو اینا تغریباتو بازی خبری نیست الا چند چیزه خیلی خاص که ظاهرا حاصله پیشترفته بررسی ها بود ...
توی bey همونحایی که خطم میشه به rom یه academy بوده که برای تحفیق در مورده دنیای great ones درست شده بودن اما ظاهرا همه شخصیتهایی که اونجا بودن تا مرزه دیوانگی پیش رفتن چون حقیقت به گفته داستان بازی چیزی نیست که ما مبینیم. در واقع حقیقتی که توی دنیای بازی میبینیم چیزی هست که ما میخواهیم ببینیم. بنابرین insight به بازیباز اجازه میدن بیشتر چشمش رو روی دنیای واقعی باز کنه... البته بعد از کشتن rom و شکستن مرزه واقعیت دیده ما و greate one ها دیگه نیازی به داشتن 40 تا insight نیست. میتونیم شکله واقعی دنیای رو ببینیم. ظاهرا به همین دلیل هم بخشه Forrest ممنوعه اعلام میشه تا کسی به اونجا نره
یه سری هم میگن از همین بخشه forst اینا میرفتن و Labyrinth های yarnham رو که ما توی chalice ها میرم جستو میکردن . به هر حال پس از کشته phantasm تونستن portal به دنیای mergo - ama باز کنن
محل زندگی grate one ها ظاهرا مختلف هست ...از اینکه moon presence در واقع توی dream زندگی میکنه یا ama توی Nightmare frontier هست و ... حتی grate one ]ایی هستن مثل خوده odeon که اصلا وجوده خارجی ندارن ... اما حضورشون توی دنیا حس میشه. بعضی قسمتها یه زمزمه هایی شنیده میشه. مخصوصا توی راه رسیدن به one reborn که نشانه odeon هم میتونه باشه

منم خيلى تلاش كردم ولى باز نشد.دوستان كسى اطلاع نداره اين در چجورى باز ميشه؟همون درى كه جلوش يه صندوقچه هست.توى كتردال.از اون پله گردون كه پايين ميرى.

ShshSh
اونجا به احتمال زیاد محل dlc بازی هست که بعدا میاد چون هیچ کلیدی برای اون در پیدا نشده

دوستان کسی راهنمایی داره در مورد Shadow of Yharnam؟
یه 8-7 باری سعی کردم تا الان ولی موفق نشدم. اون روشی که همشونو به یه حدی از health برسونیم، بعد سریع سه تاشونو بکشیم اصلاً جواب نمیده. چون حدود 20 درصد از جونشون که مونده تغییر شکل میدن و وحشی میشن. 20 درصد کم نیست، بنابراین اون قسمت "سریع" مفهومی نداره عملاً. چندتا guide دیگه دیدم که نوشته بودن اول اونی که گلوله آتیشی میزنه رو بکشم. ولی اونی که کاتانا داره در حالت وحشی اصلاً قابل کنترل نیست. range ضربه هایی که میزنه خیلی بالاست و اون یه ضربه ای که میزنه سیخت میکنه (با کاتانا uppercut میزنه...) خیلی damage میزنه. اصلاً راه نداره. این دفعه میخوام دوست کاتانایی رو اول بزنم شاید فرجی حاصل بشه. نکته اینجاست که هر دفعه سخت تر میشه چون برای هر تلاش کلی Blood Vial از دست میره. من حدود 80تا داشتم قبل از این قضیه، الان 13تا مونده برام! level 50 هستم. لازمه بیشتر farm کنم؟

آخرین ویرایش:
منم خيلى تلاش كردم ولى باز نشد.دوستان كسى اطلاع نداره اين در چجورى باز ميشه؟همون درى كه جلوش يه صندوقچه هست.توى كتردال.از اون پله گردون كه پايين ميرى.
ShshSh

صفحه 139 من یه چیزی پرسیدم لطفا پاسخ بدید :biggrin1: ممنون

اون در اصلا باز نمیشه مثل اینکه من تمام بازی گشتم همه جا هم دنبالش گشتم که چطور باز میشه اما نه من چیزی پیدا کردم نه اینکه دیدم کسی بدونه چطور میشه اون در باز کرد .:|

دوستان یکم گشتم برای یکی از دوستام ببینم کسی نقشه ای چیزی نداره دوستم راهنمایی کنه همش من نیاز نداشته باشی دیدم اون اول ها بیخوردی خودم به .... دادم که بفهمم هر راه به کجا میرسه الان هم یه جایی Up کردم که فیل نباشه .:((:d

آخرین ویرایش:
دوستان کسی راهنمایی داره در مورد Shadow of Yharnam؟
یه 8-7 باری سعی کردم تا الان ولی موفق نشدم. اون روشی که همشونو به یه حدی از health برسونیم، بعد سریع سه تاشونو بکشیم اصلاً جواب نمیده. چون حدود 20 درصد از جونشون که مونده تغییر شکل میدن و وحشی میشن. 20 درصد کم نیست، بنابراین اون قسمت "سریع" مفهومی نداره عملاً. چندتا guide دیگه دیدم که نوشته بودن اول اونی که گلوله آتیشی میزنه رو بکشم. ولی اونی که کاتانا داره در حالت وحشی اصلاً قابل کنترل نیست. range ضربه هایی که میزنه خیلی بالاست و اون یه ضربه ای که میزنه سیخت میکنه (با کاتانا uppercut میزنه...) خیلی damage میزنه. اصلاً راه نداره. این دفعه میخوام دوست کاتانایی رو اول بزنم شاید فرجی حاصل بشه. نکته اینجاست که هر دفعه سخت تر میشه چون برای هر تلاش کلی Blood Vial از دست میره. من حدود 80تا داشتم قبل از این قضیه، الان 13تا مونده برام! level 50 هستم. لازمه بیشتر farm کنم؟
ببین 3 تا هستن !!
طوری که من زدم اینطور بود که اولا یکیشون range هست و خیلی کند حرکت میکنه. میمونه دوتاشون که یکیشون به نسبت اون یکی سریعتره . من همینطوری میرفتم دور منتظر میموندم بیاد یکم میزدمش بعد دوباره میرفتم دور مزدمش. یعنی نفره دومی که نزدیک میشد فرار میکردم ...
البته یکی که میره buff میشه.
اینا رو که زدی میتونه اونی که range داره رو راحت بزنی . فقط میمونه اخرش که یه سری مار ظاهر میکنه خیلی مواظب اونا باش چون میتونه یه ضرب نابودت کنه قشنگ ... سعی کن حواست باشه درست dodge بدی که جلوی مارها در نیای
یه روش دیگم هست همه روی تا 30% damage میدن بعد میزنن اما به نظره من اگر ludwig ات رو upgrade کردی میتونی سریعتر damage بدی یکیشون رو خلاص کنی ... کلا یکی از دوتای اینا رو بکشی خیلی ساده میشه. چون اونکه اتیش میزنه حرکت نمیکنه مگر اینکه تکی بمونه
وقتی 1 مرد سعی کن دیگه خیلی خیلی زیاد ازشون دور نشی چون خیلی سریع میپره جلو همچنین اون شمیشر زنچیره ای بردش خیلی زیاد. dodge بده دورشون بزن یکم برو عقب ...

اون در اصلا باز نمیشه مثل اینکه من تمام بازی گشتم همه جا هم دنبالش گشتم که چطور باز میشه اما نه من چیزی پیدا کردم نه اینکه دیدم کسی بدونه چطور میشه اون در باز کرد .:|

دوستان یکم گشتم برای یکی از دوستام ببینم کسی نقشه ای چیزی نداره دوستم راهنمایی کنه همش من نیاز نداشته باشی دیدم اون اول ها بیخوردی خودم به .... دادم که بفهمم هر راه به کجا میرسه الان هم یه جایی Up کردم که فیل نباشه .:((:d
قضیه رو نگرفتم! :دی اون دره باز میشه یا نه بلاخره؟ چون اگر همینطوری بیخورد و بیجهت بود "Closed" نمینوشت جلوش.
این عکسها هم برای من مثل خط میخی میمونه چیزه خاصی دستگیرم نشد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or