PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
برا اینکه از اون قسمت تاریک پایین بیاید باید خون و Blood Vial زیادی داشته باشید. چون که بعضی جاها ارتفاعش زیاده باید خط سلامتی بالا باشه که وقتی هم کم شد چند تا Blood Vial واسه مصرف باشه. (ترجیحاً آخرای بازی که دیگه لول هم رفته بالا باید رفت سراغش.)
اون در هم کلیدش - Upper Catedral Key - هست. باید اول به Lampای به اسم Yahargul Chapel برید ولی نه مستقیم. راه رو باید دور بزنی بعد از پله‌ها بری بالا. بهتر راهنمایی کنم اونجا دشمناش یه سری از اون پیرزن‌ها هستن. تو همون قسمت یکم بگردی یه تیکه از فنس بریده و یه راه کوچیکی به پایین داره. باید از اون راه بپری پایین بپیچی دست راست. اونجا یه دیواری خراب شده. می‌ری توش می‌افتی داخل یه سلول که وسطش یه جسد هست. اون جسد رو بگردی کلید رو پیدا می‌کنی.

Yahargul chapel همون چراغى هست كه تو زندانه؟

ShshSh

اون دختره که جعبه موسیقی رو میده!
خواهر بزرگترش میگه رفته بیرون اگر دیدیش بگو برگرده!. دختر کوچیه کجاست؟ :ی

زن کلاغی!

خبر مرگش توی قبرستون کمکش کردم نه ایتم داد و نه الان میدونم کجاست! :دی کجاست؟

ممنون
بعد از این که باسه ROM رو زدی میری اونجایی که amelia بود به دیدارش ...

بعد از این که باسه ROM رو زدی میری اونجایی که amelia بود به دیدارش ...
این الان دختره س یا زن کلاغی؟ :دی

درضمن یکی گفته بود یه چیزی سره غول سوم هست خوب بگردید از "دنیای نقاشی" DS هم بهتره!. خب به حساب شما کدوم غول سوم میشه؟ چون این بازی یه طوری هست که خواسته یا ناخواسته بازیباز میتونه ترتیب باسها رو تغییر بده مثلا بدون کشتن Bloodstarved تا Rom بره (مثلا :دی). بگید جریان اون چیه مارو خلاص کنید :دی

ممنون

ShshSh

نه این چراغ با بقیه فرق داره قضیه‌ش یه طورایی. شما باس Rom رو کشتی؟ اگه بکشی به یه منطقه جدیدی می‌رسی به اسم Yahargul's Unseen Village (اگر اشتباه نکرده باشم.) تو این منطقه به دومین لامپ که برسی اسمش Yahargul's Chapel هست و توی زندان هم نیست. جای مخفی‌ای هم نیست اگه به این منطقه رسیده باشی حتماً باش برخورد کردی.

ShshSh
آقا شما برا اینکه درست به اون پایین برسی بهتر اینجوری بری پایین جونت اگه طرفی 25 باشه بدون نیاز به blood veil هم زنده میرسی پایین، (البته واسه احتیاط استفاده کن حتما هر مرحله که میپری) خوب ببین اول که وارد این برج میشی یک پل جلوت هست از روی پل رد نشو و یک ذره دست چپ بری پایین رو نگه کنی یک طناب میبینی که انتهاش به یک platform میرسه (سعی کردم تو عکس نشون بدم)
xporv8rz5frnx2riasej.jpg

خوب سعی کن همین جوری بیفتی روی این platform (میشه گفت همین جایی که من وایسادم اگه درست یک قدم جلو بری جایی که باید فرود میایی) بعد از اینجا باز یک platform دیگه هست که می تونی خودت رو بندازی روش مثل این عکس
hud6m9zwqoz59lslfgc7.jpg
وقتی روی این میوفتی یک در جلوت هست برو تو این در (این جا رو بهت توضیح نمیدم خودت ببین قشنگ هست) و اینکه فکر کنم تو این location یک لامپ هم وجود داشت یادت نره اون رو هم روشن کنی
اون در هم که اون بالا هست رو فعلا مونده تا بهش برسی و بعد کشتن ROM برات یک سری راه جدید باز میشه، که اگه سر پیدا کردن کلید مشکل پیدا کردی برات توضیح میدم (من خودم هم نتونستم این کلید رو بدون کمک از تو نت پیدا کنم یک راه مخفی یک جایی هست وسط یک درگیری آدم اصلا انتظار نداره)
منم امروز که داشتم برا این دوستمون این عکسا رو آماده میکردم فکر کنم به یک راه جدید دست یافتم که قبلا ندیده بودم
وقتی شما تو cathedral ward هستین وقتی از این آسانسور در سمت راست بالا میرین وسط های راه آسانسور یک راه مخفی وجود داره (یعنی آسانسور که داره میره بالا وسط های راه یک پنجره هست که اکه سریع باشین میتونین ازش رد شین، و آخر این مسیر میرسه به بالای cathedral ward دقیقا بالای لامپ، این رو اولین بار بود دیدم برام خیلی جالب بود گفتم اگه تا حالا ندیدن برین ببینین

آخرین ویرایش:
دوستان توی دارک سولز، یه اسلحه ای از نیتو گرفتم که بازی رو برام تا حدودی آسون کرده بود.
اینجا از چنین اسلحه هایی نداریم؟ :d اسلحه اصلیم Saw Cleaver هست که فکر کنم 6 مرتبه ارتقاش دادم. با همین برم یا مورد بهتری هست؟

دوستان توی دارک سولز، یه اسلحه ای از نیتو گرفتم که بازی رو برام تا حدودی آسون کرده بود.
اینجا از چنین اسلحه هایی نداریم؟ :d اسلحه اصلیم Saw Cleaver هست که فکر کنم 6 مرتبه ارتقاش دادم. با همین برم یا مورد بهتری هست؟

Ludwig's Holy Blade

اسلحه خیلی خوبیه من کل بازی رو با همین رفتم. تا 4 مرتبه دیگه قابلیت ارتقا داره. جدا از اینا اون Blood Gem Stoneها خیلی تاثیر دارن. اگه اون طرفیت سومی برای استفاده از Blood Gemها برات باز شده از اونی که آتیش داره استفاده کن برای بعضی‌ دشمنا خیلی تاثیر داره. حتا دشمنای آخری - یه سری گرگینه‌های مشعل‌به‌دست - رو با همین آتیش می‌شه با 2 ضربه کشت.

آقا شما برا اینکه درست به اون پایین برسی بهتر اینجوری بری پایین جونت اگه طرفی 25 باشه بدون نیاز به blood veil هم زنده میرسی پایین، (البته واسه احتیاط استفاده کن حتما هر مرحله که میپری) خوب ببین اول که وارد این برج میشی یک پل جلوت هست از روی پل رد نشو و یک ذره دست چپ بری پایین رو نگه کنی یک طناب میبینی که انتهاش به یک platform میرسه (سعی کردم تو عکس نشون بدم)
xporv8rz5frnx2riasej.jpg

خوب سعی کن همین جوری بیفتی روی این platform (میشه گفت همین جایی که من وایسادم اگه درست یک قدم جلو بری جایی که باید فرود میایی) بعد از اینجا باز یک platform دیگه هست که می تونی خودت رو بندازی روش مثل این عکس
hud6m9zwqoz59lslfgc7.jpg
وقتی روی این میوفتی یک در جلوت هست برو تو این در (این جا رو بهت توضیح نمیدم خودت ببین قشنگ هست) و اینکه فکر کنم تو این location یک لامپ هم وجود داشت یادت نره اون رو هم روشن کنی
اون در هم که اون بالا هست رو فعلا مونده تا بهش برسی و بعد کشتن ROM برات یک سری راه جدید باز میشه، که اگه سر پیدا کردن کلید مشکل پیدا کردی برات توضیح میدم (من خودم هم نتونستم این کلید رو بدون کمک از تو نت پیدا کنم یک راه مخفی یک جایی هست وسط یک درگیری آدم اصلا انتظار نداره)
منم امروز که داشتم برا این دوستمون این عکسا رو آماده میکردم فکر کنم به یک راه جدید دست یافتم که قبلا ندیده بودم
وقتی شما تو cathedral ward هستین وقتی از این آسانسور در سمت راست بالا میرین وسط های راه آسانسور یک راه مخفی وجود داره (یعنی آسانسور که داره میره بالا وسط های راه یک پنجره هست که اکه سریع باشین میتونین ازش رد شین، و آخر این مسیر میرسه به بالای cathedral ward دقیقا بالای لامپ، این رو اولین بار بود دیدم برام خیلی جالب بود گفتم اگه تا حالا ندیدن برین ببینین

مرسى اونجارو رد كردم،چراغ نداشت اونجا.آيتمارو بر داشتم و زدم بيرون.پس الان ديگه فقط بايد برم سمت رام.

ShshSh

این الان دختره س یا زن کلاغی؟ :دی

درضمن یکی گفته بود یه چیزی سره غول سوم هست خوب بگردید از "دنیای نقاشی" DS هم بهتره!. خب به حساب شما کدوم غول سوم میشه؟ چون این بازی یه طوری هست که خواسته یا ناخواسته بازیباز میتونه ترتیب باسها رو تغییر بده مثلا بدون کشتن Bloodstarved تا Rom بره (مثلا :دی). بگید جریان اون چیه مارو خلاص کنید :دی

ممنون
یکیه ..
Ellen The Crow هست اسمش . برای Hunter's Covenant هم هست .
چندتا secret خاص داره که کلا پیدا کردنشون خیلی خیلی مشکل نیست :
1. یه قلعه هست که باید ایتم خاصی رو از روی تختت از توی clinic برداری بعد بری the witch's abode . بیرون سمته چپه دروازه یه ستون ابی هست که ....
2. یه abondoned workshop هست که از پایین cathedral هست. باید درست بپری
3. یه قسمت هم هست گونی دارا اولین بار بکشنت میبرنت ....
4. ایتم Cord هم 3 تا پیدا کنی ( یکی از Iso توی clinic بعد از کشتن rom - یکی از wet nurse یکی هم توی abondoned workshop هست ... مصرف کن . بعد برو سراغه باسه اخر D: -
یه سری side quest اینا هم هست که منجر به باز شدن 3 تا covenant ها اینا میشه
upper cathedral هم کلیدش توی unseen village هست. جایه باحالی ...
یه قسمت هم هست که باید یه ایتم خاص رو داشته باشی که بعد از یه قسمت از بازی به دست میاری ....بعد از سمته چپ amelia که میای بیرون میری و یه دستی میاد میکشتت و ...

اون nito که یادش بخیر واقعا D:
توی 2 هم Moonlight GreetSword عالی بود D:
Ludwig خوبه اما باید تا ته upgrade کنی
من خودم استفاده نمیکنم . از Hunters Axe استفاده میکنم برای ضربات سنگین
Blade Of Mercy هم برای سریع و پشته سره هم . خوره PVP هم هست ×_× stamina ات بالا باشه همینطوری سرعتش میره بالا D: حرف نداره

مرسى اونجارو رد كردم،چراغ نداشت اونجا.آيتمارو بر داشتم و زدم بيرون.پس الان ديگه فقط بايد برم سمت رام.

ShshSh

اگه tonsil stone رو دارین و جونتن هم کافی باشه می تونین برین اونجایی اون غول نامرئی شماره بر میدار و frenzy مینویسه (برا رسیدن بهش باید وقتی از grand cathedral میرین پایین دست چپ برین) برا tonsil stone هم اگر ندارین هنوز فکر کنم من تو cathedral ward یا اونجایی که اون دوتا پیر زن قوزی هارو میکشی پیدا کرده بودم) وقتی جون لازم و این آیتم رو داشته باشین بعد از اینکه این دست شما رو بر میداره زنده میمونین و میرین یه جایی دیگه که انتهاش یک باس هست به اسم amygdala بعد این دیگه برین ROM

خب منم پلات کردم با لول 146 :d باس های اخر بازی تو این لول مثل اب خوردن بودن :d
فقط یکی دو تا از این باس های dungeon مربوط به Blood Queen of the Old Labyrinth یکم سخت بود :d
یه چند تا dungeon رو هم نرفتم حالا فرصت بشه میرم ببینم چه خبره :d>:)

این upper cathedral کجاس؟ من پیداش نمیکنم. از بس همه ازش بد گفتن من نرفتم سراغش الان لولم رفته بالا غول شدم میخوام برم اونجا.
اول که باید کلیدش رو پیدا کنی
دوم اینکه از cathedral ward سمته راست بالا اسانسور ... همونطوری بری بالای برج . اخرش بعده یارو که روی ویلجر نشسته یه دره قفل هست ....
کلا که اگه رفتی توش GOOD LUCK !!

این upper cathedral کجاس؟ من پیداش نمیکنم. از بس همه ازش بد گفتن من نرفتم سراغش الان لولم رفته بالا غول شدم میخوام برم اونجا.
شما اگر ROM رو کشته باشین و به لامپ مربوط به
Yahargul chape هم رسیده باشین، از لامپ برین پشت سرتون (همون جایی پله هست به سمت بالا و یک تعداد خانوم اسلحه بدست هستن و یک amygdala هم داره لیزر میزنه) وقتی از پله ها برین بالا سمت چپ یک قسمت نرده ها خراب هستن و میشه از اونجا پرید پایین، بعد یک ذره جلو تر یک دونه از این خانوم ها زنگوله به دست و جود داره بعد که اینو زدین یک راهی بود ازش می پریدین پایین و یک جسد رو یک صندلی بود که کلید upper cathedral رو داره، برا پیدا کردن در مربوط هم از آسانسور cathedral ward (همون آسانسور که اگه در سمت راست لامپ cathedral ward رو برین بهش میرسین) برین بالا و راه رو به سمت بالا همین طور ادامه بدین حالا بعضی جاها پله هست بعضی جاها نردبان، البته پیش نیاز همه اینا، این هست که blood starved beast رو که اختیاری هست کشته باشین که در آسانسور باز شده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or