PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
من با بدبختی Gem سوم پیدا کردم برا اسلحه ام. Fire Blood Gemstone. اولا دیگه نمیشه Fire paper بندازم رو اسلحه چون خود اسلحه دیفالت آتیش میزنه. مورد دوم اینکه تا اینو انداختم احساس میکنم دشمنا خیلی قوی شدن و Stamina خودمم خیلی کمتر دووم میاره.. برش دارم این Gem رو؟

مگه حتما باید لول هامون عینا مثل هم باشه؟ 8-|

- - -ویرایش - - -

Dark Beast Paal رو به نظرم یکم مهارت داشته باشی میتونی بزنی نیازی به لول خاصی نداره. برای آپگرید هم همون جایی که Dark Beast Paal هست، اون منطقه 2 تا خوک بزرگ داره + چندتا از اون گونی به دست ها. اونارو که هرسری میزنی اون منطقه، تقریبا 20000 تایی میده بهت. در ضمن این خوک هارو هم که میزنی هر سری 2 3 تا بطری خون هم میده بهت.
تقریبا نزدیک هم دیگه مثلا تو لول 60 دوستت 30 با هم نیمتونین بازی کنین تقریبا باید نزدیک هم باشه

- من همیشه بعد از هر Respawn که بر می‌گشتم به Hunter Dream's بیست‌ تا Blood Vial و تیر داشتم اما الان رسیدم به باس سوم دیگه اینطوری نیست. دیگه هیچی اضافه نمی‌شه. باید چیکار کرد؟

>:) :دی

در طول بازی، وقتی بیشتر از 20 تا Blood Vial و تیر جمع می کنی، بازی خود به خود اونا رو میفرسته به storage توی Hunter's Dream. بازی از اون آیتم هایی که ذخیره شده BV و تیر ها رو پر میکنه. وقتی اون storage تموم بشه، دیگه بعد اومدن به Hunter's Dream پر نمیشه تیر و Blood Vial هات :دی Storage هم توی اون اتاقی هست که اسلحه هاتو آپگرید میکنی.

مگه حتما باید لول هامون عینا مثل هم باشه؟ 8-|

- - -ویرایش - - -

Dark Beast Paal رو به نظرم یکم مهارت داشته باشی میتونی بزنی نیازی به لول خاصی نداره. برای آپگرید هم همون جایی که Dark Beast Paal هست، اون منطقه 2 تا خوک بزرگ داره + چندتا از اون گونی به دست ها. اونارو که هرسری میزنی اون منطقه، تقریبا 20000 تایی میده بهت. در ضمن این خوک هارو هم که میزنی هر سری 2 3 تا بطری خون هم میده بهت.
بايد فقط باهم ١٠ لول فرق داشته باشيد. بيشتر باشه پيدا نميكنه.
Dark souls ها هم همينجوري بودن.

اومدیم بازی رو پلات کنیم که بعله قضیه ظرفیت 1 پیش اومد و هوتوتوتو . 3 تا تروفی تا پلاتش فاصله داشتم و یکیش هم خیلی اسون بود ولی خب بخت یارمون نبود .
واقعا بازی رو دوست داشتم . هنوز که هنوزه دلم واسه محیط هاش تنگ میشه میرم اسکرین شات هارو میبینم . سعی میکنم تا فردا هرچی اسکرین شات گرفتم رو بزارم .
واقعا بازی یه حسی رو به ادم القا میکنه که هیچ بازی نتونسته تاحالا بهم القا کنه . یه استرس و حس ترس و تاریکی زدگی و اینا : دی

- - -ویرایش - - -

دوستان محل این دو تا باس رو میخوام برام پ.خ کنید.
AMYGDALA

MARTYR LOGARIUS

اولی توی NIGHTMARE FRONTIER هست که یه جای مخفیه باید بری TONSIL STONE رو از یکی از هانتر ها توی CATHEDRAL WARD بگیری بعد سمت راست GRAND CATHEDRAL یه دست میاد میگیرتت میبرتت به اونجا
دومی هم توی CAINHURST CASTLE هست که نامه سامونش رو میتونی توی LOSEFKA CLINIK توی یه صندوق یا روی یه میز پیدا کنی بعد میری WICHES ABOVE و اونجا یه گالسکه میاد میبرتت .
تو گوگل بزنی راحت تر نشونت میده . یکم سخته ادرس دادن :دی

درمورد Dark Beast

من کمک چند نفر کردم اب خوردن زدیمش رفت. طول کشید ولی زدیمش. حاجی نوبت به من که میرسید یه سری حرکات محیرالعقول انجام میداد که بیا و ببین :دی !! سه نفری هم نمیشد زدش.

این بازی چرا اینطوریه از دیروز تا حالا تو همون باس اول موندم لولم هم 11. خدا به داد برسه باس های بدی. برای باس اول لول 11 کافیه؟

ببین این بازی طوری نیست که چیزی راحت باشه . این سختی ها خیلی خیلی نورماله . ولی یه اموزش هست نوشتم میتونی بخونی . همچنین برای این باس لول 15-16 پیشنهاد میشه . باید یکم سفت باشی و اتک خوب بدی . تفنگت هم خیلی مهمه . MOLOTOV هم استان میکنه باس رو میتونی CRIT بزنی بهش . . STR و اینا بگیر

http://forum.bazicenter.com/thread95692/page2/#post3694298

درمورد Dark Beast

من کمک چند نفر کردم اب خوردن زدیمش رفت. طول کشید ولی زدیمش. حاجی نوبت به من که میرسید یه سری حرکات محیرالعقول انجام میداد که بیا و ببین :دی !! سه نفری هم نمیشد زدش.
تک نفری هم راحت میشه زدش
با hunters axe که به پاش میزنی وقتی بزرگ هست ( مخصوصا نگه داشتن R2 ) کلا میفته زمین میشه دوباره damage داد بهش . بعد میری عقب تا stamina پر بشه و بعدش هم همین طوری D:
من اینطوری زدمش ... نقطه حساسش به نظرم پاهاش . حالا راه دیگه هست نمیدونم .

اومدیم بازی رو پلات کنیم که بعله قضیه ظرفیت 1 پیش اومد و هوتوتوتو . 3 تا تروفی تا پلاتش فاصله داشتم و یکیش هم خیلی اسون بود ولی خب بخت یارمون نبود .
واقعا بازی رو دوست داشتم . هنوز که هنوزه دلم واسه محیط هاش تنگ میشه میرم اسکرین شات هارو میبینم . سعی میکنم تا فردا هرچی اسکرین شات گرفتم رو بزارم .
واقعا بازی یه حسی رو به ادم القا میکنه که هیچ بازی نتونسته تاحالا بهم القا کنه . یه استرس و حس ترس و تاریکی زدگی و اینا : دی

- - -ویرایش - - -

اولی توی NIGHTMARE FRONTIER هست که یه جای مخفیه باید بری TONSIL STONE رو از یکی از هانتر ها توی CATHEDRAL WARD بگیری بعد سمت راست GRAND CATHEDRAL یه دست میاد میگیرتت میبرتت به اونجا
دومی هم توی CAINHURST CASTLE هست که نامه سامونش رو میتونی توی LOSEFKA CLINIK توی یه صندوق یا روی یه میز پیدا کنی بعد میری WICHES ABOVE و اونجا یه گالسکه میاد میبرتت .
تو گوگل بزنی راحت تر نشونت میده . یکم سخته ادرس دادن :دی
داداش تو از تو قفل شد؟ از منم بابا قفل شد باس اسپایدر رسیدم لاک شد یعنی بد جور سوختم

درمورد Dark Beast

هم پاهاشو میشه زد هم سرش من باسرش بیشتر حال کردم:d ولی همینجور که دوستمون گفت با hanter axe بزنش راحت میفته خوراکشم یه r2 نگه دار تمومه

دوستان من ميخوام كوآپ بزنم با يكي از دوستام..اون زنگي كه بايد به صدا در بياريم براي درخواست كمك به نفر دوم رو ندارم ...تو هانتر دريم هم نبود..كسي موفق شده كوآپ بزنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or