PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
به درک اپدیت میکنم :دی

پ.ن : اقا این FORBIDDEN WODDS عجب پیچ در پیچه . فک کنم 2 روزی فقط طول بکشه کامل بگردیش
پ.ن : کسی میدونه بازی چندتا مپ داره کلا ؟ یعنی مپ اصلی . مپ های فرعی مثل WICHES ABOVE و NIGHTMARE FRONTIER که باس فرعی هستن رو کاری ندارم . مپ های اصلی که باس های اصلی توشن مثل همین FORBIDDEN WOODS .
پ.ن

باعث افتخار ماست که یک ایرانی چنین سمتی در ساخت این شاهکار داشته .راستی اسم شما دقیقا چی هست و آیا ایران بودید یا از بچه هایی هستید که در خارج از کشور متولد شدن .یک بیوگرافی بزارید تا بیشتر بشناسیمتون . به نظرم بچه های تحریریه باید یک مصاحبه با شما ترتیب بدن و روند ساخت بازی رو از زبان شما برای بقیه بزارن.

ممنون نه من اتفاقا ایران بودم و حدودای بیست سالگی برای تحصیل اومدم اینجا. حتی قبلا خیلی سال پیش یه مدت همینجا درمورد تحصیل در اینجا پست هایی داده بودم که تو ارشیو هست:>
در مورد اطلاعاتم هم فکر کنم اگه به همین اسم یه سرچ ساده کنید هست و راستش دلیل اصلی اینکه زیاد جایی از خودم نمیگم برای اینه که جو فروم های ایرانی رو میدونم و نمیخواستم کسی فکر کنه اومدم خودنمایی کنم یا پز چیزی رو بدم یا بدتر انگ های مختلف بهم زده شه (که زده هم شده از جمله همینجا که توی پیغام ها از درخواست ‌‌ایمیل میازاکی تا توهین و زیرسوال بردن هویت واقعیمه)
برای همین حتی اینجا هم با ترس اومدم.
اما چون عاشق بلادبورن هستم و میخواستم اگه تو این تاپیک پستی دادم و چیزی گفتم، در مورد اینکه واقعیتو میگم یا نه شبهه ای ایجاد نشه گفتم از همون اول خودم رو معرفی کنم:-s

- - -ویرایش - - -

آقا کسی متوجه داستان کلی بازی شده؟ آگه اره تو اسپویلر بهم جواب بدین یل پی ام کنید... خیلی ممنون
چی دقیقا میخوای بدونی؟ داستانش که همه جا هست

@
rasool.ps4
این نقشه نشون میده کجا باید بری.

lol ماشالا طرفدارا ته و توی همه چیو دراوردن دیگه:)) حتی ما هم نقشه کمکی نداشتیم جز برای دانجن ها که دیگه خیلی پیچیده می شدن
اما به نظرم منصفانه نیست از اینها کمک بگیرین چون حتی اینکه میازاکی اصرار داشت نقشه نباشه تو بازی دلیل داشت برای اینکه میخواست یوزر خودش مکان ها رو به ذهنش بسپره و سعی کنه به یاد بیاره و اینطوری جذاب تر میشه :)

بالاخره این Gehrman The First Hunter رو زدم:دی

بازی 3 تا پایان داره درسته؟! یکی اینکه ولش کنیم بکشه مارو یکی دیگه باهاش بجنگیم بعد پایان اصلی و سومی رو باید دقیقا چیکار بکنیم براش؟! چون من تقریبا مناطق بازی رو گشتم برای لول آپ کردن منتهی نتونستم ایتم های مورد نظر رو پیدا کنم. ممنون میشم راهنمایی کنن دوستانی که پایان سوم رو دیدن:دی

در عرض ۱۸ ساعت بازیرو تموم کردم و اصلا به اندازه ای که دارک سولز ۲ رو دوست داشتم و باهاش حال میکردم، با این بازی حال نکردم!
کل طول بازی همش منتظر بودم یه سری آیتم خاص بهم بده که یه تنوعی بشه ولی کلا بازی تموم شد و این اتفاق نیفتاد!
یعنی من کلا بازیرو از همون اول تا آخر فقط از یک اسلحه اونم Hunter Axe استفاده کردم که دلیلش هم این بود که حداقل برای من و روش بازی کردن ام کلا شاید ۲،۳ تا اسلحه گیرم اومده بود و هیچ کدوم هم به خوبی اولین اسلحه بازی نبودن!
تنوع در اسلحه های بازی فوق العاده ضعیف بود یا حداقل آنقدر سخت و با دردسر اسلحه درست حسابی گیر آدم میاد که حوصله آدم سر میره !
سختی بازی هم اصلا در حد DS2 نبود که دلیل اصلیش هم سرعت بالا در استفاده کردن از HP پر کن و تعداد قابل حمل بسیار بالای اون بود.
خیلی راحت هم که قابل خرید هست.
خود بازی هم که خیلی گنگ بود و من احساس میکنم خیلی داستان عمیقی داره و اگه به همه نکته ها و نشانه ها دقت نکنید، نمیتونید چیز زیادی از داستان بازی سر در بیارید!
مدت زمان لازم برای تموم کردن بازی هم که خیلی پایین بود، در حالی که من با آهستگی بازی میکردم و اصلا عجله ای نداشتم و دوست داشتم همه جارو بگردم! در این بازی ۱۸ ساعت و در بازی DS2 حدود ۶۰ ساعت مدتی زمانی بود که من بازیرو تموم کردم..
البته اینا نقطه ضعف های دیدگاه من هستش و نکته های مثبت رو بهشون اشاره نکردم!

بالاخره این Gehrman The First Hunter رو زدم:دی

بازی 3 تا پایان داره درسته؟! یکی اینکه ولش کنیم بکشه مارو یکی دیگه باهاش بجنگیم بعد پایان اصلی و سومی رو باید دقیقا چیکار بکنیم براش؟! چون من تقریبا مناطق بازی رو گشتم برای لول آپ کردن منتهی نتونستم ایتم های مورد نظر رو پیدا کنم. ممنون میشم راهنمایی کنن دوستانی که پایان سوم رو دیدن:دی
یه دونش رو باید توی workshop قدیمی پیدا کنی که تروفی source of dreams هم میده . از سمت راست cathedral که با اسانسور بالا میری و اون یارو ویلچری هست باید بری . پایین برج که وارد میشی قبل از اینکه به کفه کف برسی از همون قسمتی که میری توی سمته راست رو نگاه کنی یه طناب هست که تا پایین میره میرسه به دری قبل از کف . باید به اون برسی. اول روی به Platform میپری ( جونت پر باشه ) بعد روی پلتفرمه دیگه ... به سوی همون طنابها هم هست
بعد ایتمهای اون منطقه رو بگیری اولین cord هم هست
دومی هم Wet Nurse بزنی خودش drop میکنه
یه راه دیگم هست
اینکه بعد از کشتن spider بری yarnham از اون نردبونه توی غاره توی forbidden cave ... بعد که وارد clinic شدی یه زنه هست اونجا که بکشیش cord رو drop میکنه
یا اینکه
بعد از صحبت با Arianna توی Ward و کشتن Spider از کلیسا میره به tomb of odeon . بچش رو بکشی cord رو میده
البته 3 تا بیشتر نیاز نیست
بعد use میکنی و باسه اخری پس از کشتن "اون باسی که مثلا اخری هست" هست میاد !

- - -ویرایش - - -

در عرض ۱۸ ساعت بازیرو تموم کردم و اصلا به اندازه ای که دارک سولز ۲ رو دوست داشتم و باهاش حال میکردم، با این بازی حال نکردم!
کل طول بازی همش منتظر بودم یه سری آیتم خاص بهم بده که یه تنوعی بشه ولی کلا بازی تموم شد و این اتفاق نیفتاد!
یعنی من کلا بازیرو از همون اول تا آخر فقط از یک اسلحه اونم Hunter Axe استفاده کردم که دلیلش هم این بود که حداقل برای من و روش بازی کردن ام کلا شاید ۲،۳ تا اسلحه گیرم اومده بود و هیچ کدوم هم به خوبی اولین اسلحه بازی نبودن!
تنوع در اسلحه های بازی فوق العاده ضعیف بود یا حداقل آنقدر سخت و با دردسر اسلحه درست حسابی گیر آدم میاد که حوصله آدم سر میره !
سختی بازی هم اصلا در حد DS2 نبود که دلیل اصلیش هم سرعت بالا در استفاده کردن از HP پر کن و تعداد قابل حمل بسیار بالای اون بود.
خیلی راحت هم که قابل خرید هست.
خود بازی هم که خیلی گنگ بود و من احساس میکنم خیلی داستان عمیقی داره و اگه به همه نکته ها و نشانه ها دقت نکنید، نمیتونید چیز زیادی از داستان بازی سر در بیارید!
مدت زمان لازم برای تموم کردن بازی هم که خیلی پایین بود، در حالی که من با آهستگی بازی میکردم و اصلا عجله ای نداشتم و دوست داشتم همه جارو بگردم! در این بازی ۱۸ ساعت و در بازی DS2 حدود ۶۰ ساعت مدتی زمانی بود که من بازیرو تموم کردم..
البته اینا نقطه ضعف های دیدگاه من هستش و نکته های مثبت رو بهشون اشاره نکردم!
18 ساعت خیلی سریع رفتی انصافا ×_×
Chalice ها هم تا اخر رفتی و تروفی رو گرفتی؟ فک نکنم بشه انقدر سریع رفتش ×_×
به نظرم کلا یه راه جدید رو با bloodborne گرفتن . برای همین نیازی به روی استرس گذاشتن امکاناته DS نبود
در مورده سلاحها به نظرم کم و بیش همه شون قابله استفاده هستن ولی درسته برای کسی که مثلا diablo یا ds بازی میکنه که خیلی crafting و پیدا کردن سلاحها داشت شاید این بازی به اون حد نباشه ولی حداقل توی سیستم نبرد و دنیای بازی و داستانش اینا چیزی از اونا کم نداره

سختی بازی رو قبول دارم D: ولی بازم خیلی بالانس شده ها ! DS2 اصلا اعصاب برا ادم نمیزاشت بعضی قسمتهاش تنهایی ( مگه اینکه ادم بشینه coop بره D: مثلا 3 نفری ) تک نفری بعضی boss های بازی و dlc هاش رو رفتن واقعا صبر میخواد ×_×
در مورده گنگ بدونش موافق نیستم . به نظر نحوه روایت و سیستم داستان پردازی خیلی از 3 تا بازی قبلی بهتر بود.

اینجا یه روح نمیدونم چیه اصلا یهو یه سوراخ ابی باز میشه میگیرتم میکشه ماله چیه؟؟؟
b1nzz4ca9qogmli6p9rt.jpg

- - -ویرایش - - -

سوال دوم:
من فک میکنم همه جارو گشتم اون دوتا کوتوله قیب میشن رو زدم.
دختره توی کلیسا رو هم زدم.
جای دیگه ای نیست برم کسی میدونه کجا برم؟
در زمن جام رو استفاده کردم یه قبر جدید باز شد این هم جزوه داستانه یا فرعیه ؟ باید برم یا نه؟ پسورد در رو اینجا میده میده یا جا دیگه؟

Last edited by a moderator:
دوستان چجوري ميشه سسلاح اپديت كرد و كجا ميشه hp خريد ؟
دشمنا رو بزنی که بهت hp میدن یه مکان بهش میگن hunter dereams هم اونجا میتونی سلاح اپگرید کنی هم hp بخری البته سلاحتو میری داخل یه اتاقی هست تو همون منطقه یه مرد رو ولچر نشسته اونجا هم سلاحتو اپگرید کن

چرا داداش بخوایم حساب کنیم gow 3 last of us اینا هم خوب بودن ولی این دوستمون که میگه رو پلی 3 قابل اجرا نبود چون از همه از نظر به جز چندتا باگ گرافیکش از همه نظر بالاست:دی
last of us و god of war به نظرت گرافیکشون مثل bloodborne بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or