PlayStation Bloodborne

سازنده
From Software
تاریخ انتشار
March 2015
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
Bloodborne

بازی جدید FROM SOFTWARE به کارگردانی خود میازاکی معرفی شد .
بازی به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد .

======================================

بازی توسط
SCE Japan Studio
From Software
توسعه و ساخته میشود.

سال عرضه ی بازی 2015 اعلام شده است .

=========

توجه:
در این تاپیک بحث:

درمورد داستان و مراحل بازی فقط در تگ اسپویلر!
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

آخرین ویرایش:
میگم این FORBIDDEN WOODS خیلی تو در توهه . باسش کجاست ؟ بعد ایتم های مخفیش چیه ؟ راهنمایی نقشه ای چیزی نداری ؟ هرجا میری 4 تا راه دیگ در میاد :دی

- - -ویرایش - - -

خب ؟ الان چیکار کنیم ؟ این سوال بود یا توضیح یا چی ؟

راهنما که ندارم ولی چندتا آیتم خیلی مهم اونجا هست. اگر فقط میخوای راه باسو پیدا کنی shining coin بنداز رو زمین نشون میده هدفت کدوم سمته

.......

- - -ویرایش - - -

VICAR AMELIA رو که زدی بهت یه گردنبند میده . بعد خارج که بشی یکم بگردی یه دری هست بهت میگه پسورد بده . پسورد رو میدی میری FORBIDDEN WOODS . همچنین میتونی بری کنار کلیسا که باس توش بود سمت چپ اونجا یه مکان جادوگرا هست برای باس WICH OF HEMWICK

- - -ویرایش - - -

با RITUAL BLOOD و CHALICE ها میتونی قبر هارو باز کنی و بری به DUNGEON .

- - -ویرایش - - -

اینطور نیست . حالا بری جلوتر میفهمی :دی
تازه بعد باس 5 فک کنم بازی شروع بشه :))
کجارو میگی شما ؟ frbiden wood کجاس؟اون دری که پسورد میخواد کجاست؟توی church of the good chalis هست ؟یادمه ی در پسورد میخواد ولی نمیدونم تو کدوم قسمته .توی vchaterdal ward عه یا تو old yharnam?

[QUOTE=GodFather;3685347]تقصیر ملت جوگیر هست میرن توی مغازه همچین میگن bloodborn میخوان انگار اکثیر هستی رو میخوان .اون فروشنده هم عکس العملش میشه همین

- - -ویرایش - - -

.[/QUOTE]

واقعا که شرم آوره خودمون به خودمون رحم نمیکنیم اونوقت انتظار داریم که خارجی ها احترامون رو نگه...
امروز بازی DOA5 هم آورده بودند و 250 تومن میدادند.گفتم اینکه قیمت جهانیش 39 دلار هستش باید هم قیمت بازی 60 دلاری باشه؟مغازه دار ناراحت شد...

@
rasool.ps4
این نقشه نشون میده کجا باید بری.

tjouh5dnzrk4y2scgguv.jpg

کسی هست شیرینگ خریده باشه این اپدیت جدیده رو دان کرده باشه ؟ مشکلی نداره ؟ لایسنس نمیپرونه ؟ :دی
پ.ن : عجب سوالی :دی
خخخخخخخ عجب سوالی!:d اون قزیه ی شیر کردن برای بازی های نوع اول بوده فعلا! شما حاظری آپدیت کنی بازیت قفل شه!؟ دوستانی که این مشکلات رو دارن اصلا نباید به نت وصل شن

کسی هست شیرینگ خریده باشه این اپدیت جدیده رو دان کرده باشه ؟ مشکلی نداره ؟ لایسنس نمیپرونه ؟ :دی
پ.ن : عجب سوالی :دی

فکر نکنم مشکلی بوجود بیاره
من خودم Dying Light رو آپدیت کرده بودم مشکلی نداشت

- - -ویرایش - - -

آپدیت این کارارو میکنه
حجمش هم خیلی نیست،زیر 300 مگ هست

Fixes the issue of not being able to obtain the “Lunarium Key” once the user partakes in online multiplayer as a co-operative guest by using the “Small Resonant Bell” or as a hostile guest by using the “Sinister Resonant Bell” in the area, “Forbidden Woods”.
Bug fixes.

باس سوم و سمی رو کشتم. هنوز اون مرتیکه که رگبار میزد رو نرفتم سراغش. الان دیگه برم سراغش؟
پیشنهاد میشه نکشین این یارو که رگبار می زنه رو، برین باس 4 (
VICAR AMELIA) رو هم بزنین، بعد که شب می شه یک سری دشمن نسبتا قوی هستن که یک گونی خونی دستشون هست، بزارین اینا شما رو بکشن، وقتی شما رو کشتن، بر خلاف همیشه شما رو اینا می زارن تو گونی می برن یک جایی زندان مانند، از زندان که می آیین بیرون (در زندان رو که باز کنین وقتی به اون راه پله دایره ای شکل رسیدن فقط یک طبقه بالا برین) اینجا یک باس فرعی دیگه هست، (باس نسبتا آسونی هست، با چندتا اتک تو سرش از حالت برقی در میاد و احتمالا اگر شمشیر و DMG زیادی بدین میشه بهش critic زد) بعد که این رو کشتین، یک در همون بقل هست که می رسه به old yanhman یا یک همچین اسمی که اینجا می تونی بری از پشت همین آقا در بیایی و بدون هیچ دعوایی قضیه درست بشه، فقط وقتی باهاش حرف می زنی دقت کن که beast هارو spare کنی

آخرین ویرایش:
سلام دوستان واقعا نمیدونستم این سوال رو کجا باید میپرسیدم خلاصه من دنبال یه بازیم که کاراکترش دست و پا و سرش جدا میشه و این طف اونطرف میندازدشون و باهاش معما ها رو حل میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or