شایعه Bloodborne در راه PC

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
طبق توئیت جدید کاربر شناخته شده Wario64 بازی Bloodborne به زودی برای PC منتشر خواهد شد

You can play Bloodborne on PC with PS Now...or wait a little longer

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

جالبه همین چند دقیقه پیش همه چیز از یه مسخره بازی شروع شد. با یه توییت بی ربط از طرف یه نفر. حتی تاپیکش هم توی ریست ارا بسته میشه. ولی درست چند دقیقه بعدش این Waio64 میاد همچین حرفی رو میزنه و اینجور که فهمیدم، خیلی آدم موثقیه.

تاپیک دوم زده میشه و یکی از ناظم های اونجا پست زده و گفته منم شنیدم در موردش. تاپیکه رو نبستن چون انگار تایید شده که حرفش درسته.

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

It's FUCKING happening

آخرین ویرایش:
بلادبورن با بقیه بازی‌هایی که رو کنسول روی ۳۰ فریم لاک هستن یه تفاوت بزرگ داشت. از مشکلات Frame Pacing رنج میبرد و با اینکه فریم بازی اکثرا ۳۰ بود (گاهی اوقات تا ۲۴ ۵ فریم هم دراپ داشت) ولی مثل ۳۰ فریم حس نمیشد و یجورایی بازی کند به نظر میرسید.
این چیزایی که میگی به هیچ عنوان نه برای من بلکه برای هیچ کس فعلا قابل درک نیست ، به چند علت :
۱- چون هنوز نسخه PC نیومده که ادم ببینه این تفاوت فاحش که شما میفرمایید باعث میشه حس کنی داری یک بازی کاملا جدید بازی میکنی ، مثلا بلادبورن نصب کرده باشی ، یه هو فک کنی داری الدن رینگ بازی میکنی مثلا ؟
اخرین باری که همچین اتفاقی برای من توی همین مورد مشابه و تو همین ژانر اتفاق افتاد ، دارک سولز ۱ بود که سال ۲۰۱۱ به لحاظ فریم وضعیت خوبی نداشت ، حتی رو PC . به هر حال اون زمان بازی کردم و برام شد یکی از تاثیر گذار ترین تجربه های زندگی ، اما سال ۲۰۱۸ که به لحاظ فنی نسخه ریمستر خدا شده بود و به حد اعلا رسیده بود ، بازی کردم ، بله تجربه لذت بخشی بود ، بخصوص ۶۰ فریم شدنش ، اما آیا یک بازی جدید بود برام ؟ خیر به هیچ عنوان همون دارک سولز بود . آیا باعث شد مثلا نمره ۱۰ من بهش بشه ۱۱ ؟ خیر به هیچ عنوان و همون دارک سولز شاهکار همیشگی بود برام .

دیگه تا این حد هم بزرگنمایی کردن و غلو کردن این مساله تا این حد خارج از دایره منطق میشه که بگیم با فریم ۶۰ انگار داری یه بازی دیگه بازی میکنی .

این چیزایی که میگی به هیچ عنوان نه برای من بلکه برای هیچ کس فعلا قابل درک نیست ، به چند علت :
۱- چون هنوز نسخه PC نیومده که ادم ببینه این تفاوت فاحش که شما میفرمایید باعث میشه حس کنی داری یک بازی کاملا جدید بازی میکنی ، مثلا بلادبورن نصب کرده باشی ، یه هو فک کنی داری الدن رینگ بازی میکنی مثلا ؟
اخرین باری که همچین اتفاقی برای من توی همین مورد مشابه و تو همین ژانر اتفاق افتاد ، دارک سولز ۱ بود که سال ۲۰۱۱ به لحاظ فریم وضعیت خوبی نداشت ، حتی رو PC . به هر حال اون زمان بازی کردم و برام شد یکی از تاثیر گذار ترین تجربه های زندگی ، اما سال ۲۰۱۸ که به لحاظ فنی نسخه ریمستر خدا شده بود و به حد اعلا رسیده بود ، بازی کردم ، بله تجربه لذت بخشی بود ، بخصوص ۶۰ فریم شدنش ، اما آیا یک بازی جدید بود برام ؟ خیر به هیچ عنوان همون دارک سولز بود . آیا باعث شد مثلا نمره ۱۰ من بهش بشه ۱۱ ؟ خیر به هیچ عنوان و همون دارک سولز شاهکار همیشگی بود برام .

دیگه تا این حد هم بزرگنمایی کردن و غلو کردن این مساله تا این حد خارج از دایره منطق میشه که بگیم با فریم ۶۰ انگار داری یه بازی دیگه بازی میکنی .
تا اونجایی که من میبینم ایشون نگفتن ۶۰ فریم بازی کردن این حس رو منتقل میکنه که انگار به بازی دیگه بازی میکنید
تفاوت هم اونجایی حس میشه که شما بلادبورن رو با ۳۰ فریم و در مواردی افت به ۲۵ بازی میکنید و بعدش دارک سولز ۳ رو روی پی سی با ۶۰ فریم قفل بازی میکنید،تفاوت رو اون موقع متوجه میشین

• Like
Reactions: ArefTheGreat
تا اونجایی که من میبینم ایشون نگفتن ۶۰ فریم بازی کردن این حس رو منتقل میکنه که انگار به بازی دیگه بازی میکنید
تفاوت هم اونجایی حس میشه که شما بلادبورن رو با ۳۰ فریم و در مواردی افت به ۲۵ بازی میکنید و بعدش دارک سولز ۳ رو روی پی سی با ۶۰ فریم قفل بازی میکنید،تفاوت رو اون موقع متوجه میشین
شوق پی‌سی‌گیمرا برای آزاد شدن (!) انحصاری‌های سونی نیست هر کسی برای تجربه‌ی بازیای خوب جدید اشتیاق داره حالا این بازی چه مال سونی باشه چه مال مایکرو یا حتی EA. مخصوصا اگه اون بازی بلادبورن باشه که از لحاظ فنی روی PS4 فاجعه بود و تجربه‌ی ۶۰ فریمش تقریبا مثل یه بازی جدید میمونه.
من بیشتر صحبتهایی که کردم ، اون بند اخر حرف ایشون بود که گفتن “ تجربه ۶۰ فریمش تقریبا مثل یه بازی جدید میمونه “ که در واقع با مثال زدن دارک ۱ و مشکلاتی اون زمان خودش داشت شبیه به بلاد بورن ، گفتم تجربه اثر هر چند لذت بخش ولی دیگه نه در این حد که داره غلو میشه اینجا

من بیشتر صحبتهایی که کردم ، اون بند اخر حرف ایشون بود که گفتن “ تجربه ۶۰ فریمش تقریبا مثل یه بازی جدید میمونه “ که در واقع با مثال زدن دارک ۱ و مشکلاتی اون زمان خودش داشت شبیه به بلاد بورن ، گفتم تجربه اثر هر چند لذت بخش ولی دیگه نه در این حد که داره غلو میشه اینجا
از نظر منم بازی جدید نخواهد بود،چون گیم پلی تقریبا همونه،گرافیک تقریبا همونه،داستان هم که یکیه و موزیک،ولی خب ۶۰ فریم شدنش گیم پلیش رو لذت بخش تر میکنه،صرفا همین

• Like
Reactions: SPILL
هيلو ريچ همين چند وقت پيش براي پي سي اومد و هيچ كسي هم نيومد بگه ما اينو ١٠ سال پيش بازي كرديم و ديگه تاريخ انقضاش گذشته
براي كسي كه بازي نكرده باشه كه خوب قطعا بازي جديده
و خوب كسي كه خيلي ذوب تو بازيهاي سوني باشه بالاخره با قسط و قرض :D مي خره كنسولو
ناراحتي نداره كه

والا ما نیازی نداریم که یکی بیاد برامون 30 تا بازی انحصاری بسازه (که حالا یکی دو تاش هم شانس بزنه و بالای 90 متا بگیرن و همون دو تا رو هم طرفداراش تا عمر دارن توی چشم و چار بقیه بکنن:D) تا شاید یکی ترغیب بشه بره کنسول بخره:D نقطه قوت PC هم بازی انحصاری نیست، تنوع بازی ها و تنوع نوع بازی کردن، مودلینگ، انواع و اقسام نرم افزارها و پچ های رسمی و غیرسمی برای رفع مشکل و بهتر کردن پرفومنس و تغییر توی بازی ها، شبیه ساز ها، بازی های ایندی و خیلی چیزهای دیگه اس:D ولی حالا چن بحث انحصاری رو پیش کشیدی اینا رو هم داشته باش که بدونی همچین بدون انحصاری بالای 90 هم نیستیم:>
Starcraft II: Wings of Liberty
Guild Wars 2
Half-Life: Alyx
World of Warcraft
Divinity: Original Sin II

پ.ن: این بازی های PS هم همون موقع انتشار من رفتم کلوب و بازی کردم:D
اومدم دقیقا WOW رو مثال بزنم که گفتی قطعا هیچ ایده ای ندارن که یه بازی باشه که 15 از ریلیزش گذشته باشه و هنوز سرگرم کننده باشه

• Like
Reactions: ce7en44
اولا دلیل اینو که همه دوست دارن رو همین یه کلمه تو کل متنی که من نوشتم مانور بدن نمیفهمم! منظورم این بود در صورت حل مشکلات فریم ریت انقد تجربه بازی لذت‌بخش تر خواهد شد که خیلی از کسایی که چند بار تمومش کردن هم رو به تجربه دوباره بازی ترغیب کنه. در کنارش کسایی هم که بخاطر Frame Pacing بازی ازش زده شدن هم میتونن در صورت حل مشکلات فنی از یه شاهکار لذت ببرن. خودتون میتونید در این باره سرچ کنین و ببینید افراد زیادی از این مورد شدیدا شاکی بودن. برای خیلیا دارک ۱ غیرقابل تجربه بود و بازیو اوایلش ول میکردن (وضعیتش در برابر بلادبورن خیلی افتضاح بود) و نسخه ریمستر باعث شد که افراد بیشتری تجربش کنند و ازش لذت ببرن.

شما چون بعد اون همه مدت اومدی 60 فریم بازی کردی تفاوت رو حس نکردی . بعد تموم کردنش رو 60 فریم یه دور دیگه رو کنسول بازی می کردی می دیدی که غیر قابل تحمل هست و اصلا حال آدم خراب می شه . فریم ریت هم خاص یه بازی نیست . 60 فریم تو هر بازی 60 فریمه و وقتی شما یه بازی 30 فریم بازی می کنی دلیل نمی شه تا همون بازی رو 60 فریم بازی نکنی نتونی تفاوت رو بگی ...
حالا یه عده به صورت معمول همیشه 30 فریم بازی می کنن اونا شاید مشکلی حس نکنن ولی کسی که عادت داره به 60 فریم 30 فریم براش سرطان هست. مخصوصا که مشکلات دیگه هم بخواد داشته باشه و همون 30 هم پایدار و بی مشکل نباشه ...

شما چون بعد اون همه مدت اومدی 60 فریم بازی کردی تفاوت رو حس نکردی . بعد تموم کردنش رو 60 فریم یه دور دیگه رو کنسول بازی می کردی می دیدی که غیر قابل تحمل هست و اصلا حال آدم خراب می شه . فریم ریت هم خاص یه بازی نیست . 60 فریم تو هر بازی 60 فریمه و وقتی شما یه بازی 30 فریم بازی می کنی دلیل نمی شه تا همون بازی رو 60 فریم بازی نکنی نتونی تفاوت رو بگی ...
حالا یه عده به صورت معمول همیشه 30 فریم بازی می کنن اونا شاید مشکلی حس نکنن ولی کسی که عادت داره به 60 فریم 30 فریم براش سرطان هست. مخصوصا که مشکلات دیگه هم بخواد داشته باشه و همون 30 هم پایدار و بی مشکل نباشه ...
اساسا مساله بحث اینجا , مقایسه ۶۰ و ۳۰ فریم نیست و من و هیچکس دیگه اینجا منکر برتر بودن ۶۰ فریم نسبت به ۳۰ نبوده و نیست .
مساله بحث اینجا تجربه اثر بود که به هر حال با توجه محدودیتها ، پلیرها مجبور بودن تو فریم ۳۰ بازی رو تجربه کنند ، این تجربه هر چند ۳۰ فریم برای عمده بازیکنهاش شاهکار بود و مخاطب خودش رو کاملا راضی کرد دیگه مساله در این حد هم وخیم نبود که بگیم ای بابا بازی ۳۰ فریمه زباله هست و با ۶۰ فریم شدنش بازی شاهکار شد . تمام صحبت منم همین بود .
اون افرادی هم که میگی ۳۰ فریم رو نمیتونن تحمل کنند و سرطان هست براشون خیلی درصد جزئی از تجربه کننده گان بازی رو تشکیل میدند و عمده تجربه کننده گان حداقل از نکاه تروفی بخواییم بهش نگاه کنیم آنقدر بازی خوب بوده براشون که تا فادر گسکوجین بازی رو ادامه بدند .
گرچه خود تروفی هم معیار درستی نیست ، چون خیلی ها ممکنه بازی رو فارق از هر گونه بحث فنی کلا از خود بازی خوششون نیاد و یا اتفاقی براشون بیفته ، یا از پلاس رایگان دانلود کردند فقط صرفا رفتن توش و دیگه بازی نکردند .

کلا صحبتم این بود که اون عده از افراد که فریم ۳۰ رو سرطان میدونن خیلی جامعه کوچکتری هستن در مقابل اون افراد که به هر حال یه بازی حس خوبی بهشون بده تحت هر شرایطی بازی میکنن و از تجربه اش لذت کافی رو میبرند .

و بعله ۶۰ فریم همیشه تجربه لذت بخش تری داره به نسبت ۳۰ فریم و هیچ بحثی در این مورد نیست .

متاسفانه علی رغم گولاخ بودن FS، بازیاشون توی بُعد فنی مشکل دارن (به خصوص روی کنسول، ناپایداری فریم زیاد به چشم میخوره توی بازیاشون) و بعضا برای یه سری آزاردهنده هم بودن. به خصوص Sekiro که من شنیدم عذاب بوده به خصوص پری کردن که نیاز به تایمینگ خوب داشته و اونجا نمیشد مثل آدم بازی کرد (من خودمم بعد از PC رفتم سراغ نسخه کنسولی و بر خلاف انتظار، فقط میباختم). امیدوارم نسل بعد یه دستی به سر و روی موتورشون بکشن. یه بحث هایی بود راجع به اینکه میخواستن به UE سوییچ کنن که تکذیب شد و گفتن تا اگر سوییچ کنیم، زمان زیادی میبره تا افرادمون بتونن باهاش آشنا بشن و فلان و بهمان و ترجیح دادن همین موتور خودشون رو داشته باشن.

اساسا مساله بحث اینجا , مقایسه ۶۰ و ۳۰ فریم نیست و من و هیچکس دیگه اینجا منکر برتر بودن ۶۰ فریم نسبت به ۳۰ نبوده و نیست .
مساله بحث اینجا تجربه اثر بود که به هر حال با توجه محدودیتها ، پلیرها مجبور بودن تو فریم ۳۰ بازی رو تجربه کنند ، این تجربه هر چند ۳۰ فریم برای عمده بازیکنهاش شاهکار بود و مخاطب خودش رو کاملا راضی کرد دیگه مساله در این حد هم وخیم نبود که بگیم ای بابا بازی ۳۰ فریمه زباله هست و با ۶۰ فریم شدنش بازی شاهکار شد . تمام صحبت منم همین بود .
اون افرادی هم که میگی ۳۰ فریم رو نمیتونن تحمل کنند و سرطان هست براشون خیلی درصد جزئی از تجربه کننده گان بازی رو تشکیل میدند و عمده تجربه کننده گان حداقل از نکاه تروفی بخواییم بهش نگاه کنیم آنقدر بازی خوب بوده براشون که تا فادر گسکوجین بازی رو ادامه بدند .
گرچه خود تروفی هم معیار درستی نیست ، چون خیلی ها ممکنه بازی رو فارق از هر گونه بحث فنی کلا از خود بازی خوششون نیاد و یا اتفاقی براشون بیفته ، یا از پلاس رایگان دانلود کردند فقط صرفا رفتن توش و دیگه بازی نکردند .

کلا صحبتم این بود که اون عده از افراد که فریم ۳۰ رو سرطان میدونن خیلی جامعه کوچکتری هستن در مقابل اون افراد که به هر حال یه بازی حس خوبی بهشون بده تحت هر شرایطی بازی میکنن و از تجربه اش لذت کافی رو میبرند .

و بعله ۶۰ فریم همیشه تجربه لذت بخش تری داره به نسبت ۳۰ فریم و هیچ بحثی در این مورد نیست .
کسی نگفته بازی زباله بوده به علت 30 فریم بودن :D صحبت رو خود فریم ریت بود و نه ارزش بازی...
بحث همون تجربه خیلی لذت بخش تر هست که خودت هم گفتی و خب بحث دیگه ای نبوده کلا :-"

چرا انکار واقعا انکار میکنین دوستان؟ آره دیگه. معلومه واقعا ذوق و شوق داریم چون بازی های بسیار خوبی هستن. غیر از اینه مگه؟ کی بدش میاد بازی های به این خوبی رو با کیفیت بهتر بازی کنه و لذت ببره؟ من خودم به شخصه خیلی خوشحالم چون BB (حتی با اینکه تنها بازی کنسولی هست که پلاتش کردم) رو قراره دوباره بازی کنم و کیف کنم از طراحی منحصر به فرد این بازی. ایشالا بقیه بازی ها هم بیان و بیشتر لذت ببریم. فقط امیدواریم این بازی های خفن اینجا و این زمان تبدیل به بازی های قدیمی و پوست موز و هسته دور ریخته شده نشن.
بعدشم این بازی ها شاید برای شما قدیمی باشن، ولی وقتی روی پلتفرم دیگه ای میان، برای مخاطب های اون پلتفرم که اینو بازی نکردن، بازی جدید به حساب میان.
کسی واقعا اینجا نگفت بازی های پلی استیشن بد هستن.خود من هم میگم که بازی های انحصاری پلی استیشن خوب هستن و مشتاق تجربشون رو پی سی هستم. مسئله اینه که اون دوستمون مثل اینکه فکر میکرد پی سی گیمرها فکر میکنن بازی های انحصاری پلی استیشن بد هستن. واسه همین از اینکه گیمرها از عرضه این بازی های روی پی سی خوشحالن تعجب کرده. یا شاید هم انتظار داشت واکنشی نشون داده نشه و یا حتی پی سی گیمرها از عرضه بازی های پلی استیشن ناراحت بشن:D
یه مورد دیگه هم اینه که مثل اینکه این خوشحالی رو مخصوص بازی های انحصاری پلی استیشن میدونن. خب هر کسی گیمر هست دوست داره بازی های خوب بازی کنه. بازی های EA که چند روز پیش برگشتن استیم باعث شد من خوشحال بشم. عرضه بازی های مایکروسافت باعث میشه من خوشحال بشم. عرضه بازی های قدیمی که تو هیچ استوری پیدا نمیشه (The Operative: No One Lives Forever) باعث خواهد شد من خوشحال بشم (به امید آن روز:D). عرضه بایونتا 2 و 3 روی کنسول ها و پی سی باعث میشه هممون خوشحال بشیم:D

کلا امیدوارم این مرزهای انحصاری کم کم از بین برن و به سلیقه همدیگه هم برای دستگاهی که برای بازی انتخاب میکنیم احترام بذاریم. ما گیمریم و فقط باید به لذت بردن خودمون از بازی به روشی که خودمون می خواهیم اهمیت بدیم و به فکر فخرفروشی نباشیم.

نکته ای که برام‌خیلی جالبه اینه که چقدر انحصاری های سونی پرفکت و پر طرفدار هستن که دوستان pc گیمر هر کدومش که از بند انحصار ازاد میشه تو پوست خودشون نمیگنجن :D تو کل فروم های خارجی و ایرانی هم فرقی نداره این حجم از شادی !
سیاست خیلی خوبی داره سونی پیاده میکنه . دو سه تا دونه نشون میده که واسه ۱۰ یا ۱۲ تا دیگه حتی pc گیمر ها هم مجبور به خرید کنسول هاش بشن :D استقبال میکنیم از این طرح به شدت ! به بهترین ایستگاه تاریخ بازی بپیوندید همه هر چه زودتر :D شعارشم به نظرم‌میتونه عوض کنه سونی ، مثلا :

ان چه امروز با ذوق و شوق تجربه میکنید ، دارنگان پلی استیشن سال ها پیش تجربه کرده اند ! به ما بپیوندید:D
احتمالا دارن انحصاری های ps4 رو میدن که Money hat این لیکه رو جور کنن

145238

سونی کی گراویتی راش رو میده، یعنی تنها بازی بود که سونی فن ها و ps4 دار ها لیاقتش رو نداشتن... با اون منتقدای شاسکول.... بره روی پلتفرامای دیگه شاید حیات مجدد پیدا کنه، ما هم به آرزومون نسخه سوم برسیم....

داداشیا، ببینید نسل بعد کنسولش رو میتونیم بخریم... بعد بریم سر pc master Race

من که فکر میکنم آخر نسل اقساطی بخرم

میگفتم فوقش 7 میلیون میشه، الان داریم روی 14،15 میلیون فکر میکنیم
گیم خیلی وقته که به یه سرگرمی لاکچری تبدیل شده، الان دیگه نمیشه بگی یه کنسول میخرم و بعدشو خدابزرگه، باید در کنار کنسول یه TV 4K هم بخری و تازه مشکل اصلی که بازی های کنسول باشه مونده!

با این وضعیت بعید نیست دو سال دیگه بازی های نسل بعدی یکی دو میلیون یا بیشتر فروخته بشه! اکانت هکی ترکیبی و این چیزا هم بعید میدونم حالا حالاها بشه روش حساب کرد!

البته وضعیت PC قطعا بهتر نیست!

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or