شایعه Bloodborne در راه PC

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
طبق توئیت جدید کاربر شناخته شده Wario64 بازی Bloodborne به زودی برای PC منتشر خواهد شد

You can play Bloodborne on PC with PS Now...or wait a little longer

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

جالبه همین چند دقیقه پیش همه چیز از یه مسخره بازی شروع شد. با یه توییت بی ربط از طرف یه نفر. حتی تاپیکش هم توی ریست ارا بسته میشه. ولی درست چند دقیقه بعدش این Waio64 میاد همچین حرفی رو میزنه و اینجور که فهمیدم، خیلی آدم موثقیه.

تاپیک دوم زده میشه و یکی از ناظم های اونجا پست زده و گفته منم شنیدم در موردش. تاپیکه رو نبستن چون انگار تایید شده که حرفش درسته.

Wario64 & more teasing Bloodborne on PC

It's FUCKING happening

آخرین ویرایش:
نکته ای که برام‌خیلی جالبه اینه که چقدر انحصاری های سونی پرفکت و پر طرفدار هستن که دوستان pc گیمر هر کدومش که از بند انحصار ازاد میشه تو پوست خودشون نمیگنجن :D تو کل فروم های خارجی و ایرانی هم فرقی نداره این حجم از شادی !
سیاست خیلی خوبی داره سونی پیاده میکنه . دو سه تا دونه نشون میده که واسه ۱۰ یا ۱۲ تا دیگه حتی pc گیمر ها هم مجبور به خرید کنسول هاش بشن :D استقبال میکنیم از این طرح به شدت ! به بهترین ایستگاه تاریخ بازی بپیوندید همه هر چه زودتر :D شعارشم به نظرم‌میتونه عوض کنه سونی ، مثلا :

ان چه امروز با ذوق و شوق تجربه میکنید ، دارنگان پلی استیشن سال ها پیش تجربه کرده اند ! به ما بپیوندید:D

نکته ای که برام‌خیلی جالبه اینه که چقدر انحصاری های سونی پرفکت و پر طرفدار هستن که دوستان pc گیمر هر کدومش که از بند انحصار ازاد میشه تو پوست خودشون نمیگنجن :D تو کل فروم های خارجی و ایرانی هم فرقی نداره این حجم از شادی !
سیاست خیلی خوبی داره سونی پیاده میکنه . دو سه تا دونه نشون میده که واسه ۱۰ یا ۱۲ تا دیگه حتی pc گیمر ها هم مجبور به خرید کنسول هاش بشن :D استقبال میکنیم از این طرح به شدت ! به بهترین ایستگاه تاریخ بازی بپیوندید همه هر چه زودتر :D شعارشم به نظرم‌میتونه عوض کنه سونی ، مثلا :

ان چه امروز با ذوق و شوق تجربه میکنید ، دارنگان پلی استیشن سال ها پیش تجربه کرده اند ! به ما بپیوندید:D
البته دقیقترش این میشه:
ان چه امروز با ذوق و شوق و کیفیت 4k و 60 فریم بازی میکنید دارندگان مظلوم پلی استیشن سال ها پیش با 30 فریم و فریم پیسینگ فاجعه همراه با Chromatic Aberrationتجربه کرده اند! به ما بپیوندید :D

غیر از بلادبورن از اومدن انچارتدها استقبال میشه :D
هرکدوم رو یکبار بیشتر بازی نکردم و تقریبا هیچی یادم نیست. گاد او وار هم بدم نمیاد یکبار دیگه بازی کنم ولی با وجود اینکه فرانچایز گاد او وار برام خیلی مهمتر از انچارتده ولی اینجا اگر انتخاب با من بود اومدن انچارتد رو ترجیح میدم به گاد او وار ( بخاطر همون فراموشی )
TLOU و اسپایدرمن رو علاقه ندارم اولی رو که نصفه ول کردم ولی شاید عجیب باشه من از اومدن اوردر بشدت استقبال میکنم. همون بار اول هم تجربه بشدت لذت بخشی بود و اگر کوتاهیش رو بذاریم کنار در کنار مد مکس اندرریت شده ترین بازیهای این نسل بودن از نظر من.
درواقع اگر همه این بازیها همین الان روی PC دم دست من بودن بدون شک اول اوردر رو بازی میکردم.
دیمنز رو هم ریمسر بدن دیگه درخواست دیگه ای نیست :D
TLOU رو نصفه ول کردی؟ x_x
درخواست facepalm به ابعاد 1000 در 1000 کیلومتر دارم :D

• Smile
  • Like
Reactions: s.snake2 and Kiami
البته دقیقترش این میشه:
ان چه امروز با ذوق و شوق و کیفیت 4k و 60 فریم بازی میکنید دارندگان مظلوم پلی استیشن سال ها پیش با 30 فریم و فریم پیسینگ فاجعه همراه با Chromatic Aberrationتجربه کرده اند! به ما بپیوندید :D
حاجی چرا ناراحت میشید و مجبور به قیاس مع الفارق میشید ؟ :Dبازی رو ۴ یا ۵ سال بازی نکنم با حسرت نگاش کنم که بعدش قراره ۶۰ فریم بازی کنم ؟:D یه سری دیگشم‌ که کلا حسرتش ابدیه و فریم و اینا نداره چون عرضه نمیشه اصلا ! همین الان bloodborne برای ps5 هم‌تایید بشه ۶۰ فریم‌اجرا میشه خوب که چی ؟ مثلا بعد از سال ها حسرت mgs4 الان بعد ۱۲ سال میتونم با فریم ۶۰ روی pc خودم با شبیه ساز mgs4 بازی کنم :)) خیلی خوبه این موضوع ؟ سال ها بشینم و حسرت بخورم که بعدش با فریم بهتر بازی کنم ؟:D

البته دقیقترش این میشه:
من به شخصه حاضرم ۳۰ فریم باشه ، اما این همه سال برای تجربه شاهکارهای مختلف از شرکتهای مختلف صبر نکنم .

اصلا به نظرم هیچکس صبر نمیکنه و نظرش این نیست که آقا من بازی رو تحریم میکنم هر موقع ۶۰ فریم شد میخرم ، به هر حال همه موقع ریلیز بازی میکنن با هر حالتی ، حتی خیلی ها هم که پلتفرمش رو ندارن میرن به خاطر همین ۳۰ فریم ها پلتفرمش رو میخرن ، حالا بعدا اگه اومد رو pc و بهتر شد که چه عالی ، بهتر بازی میکنیم :D

حاجی چرا ناراحت میشید و مجبور به قیاس مع الفارق میشید ؟ :Dبازی رو ۴ یا ۵ سال بازی نکنم با حسرت نگاش کنم که بعدش قراره ۶۰ فریم بازی کنم ؟:D یه سری دیگشم‌ که کلا حسرتش ابدیه و فریم و اینا نداره چون عرضه نمیشه اصلا ! همین الان bloodborne برای ps5 هم‌تایید بشه ۶۰ فریم‌اجرا میشه خوب که چی ؟ مثلا بعد از سال ها حسرت mgs4 الان بعد ۱۲ سال میتونم با فریم ۶۰ روی pc خودم با شبیه ساز mgs4 بازی کنم :)) خیلی خوبه این موضوع ؟ سال ها بشینم و حسرت بخورم که بعدش با فریم بهتر بازی کنم ؟:D
نمیدونم وضع شما روی کنسول چطوریه ولی روی pc اونقدری بازی هست که قشنگ این 5 سال رو پر کنه و اینجوری هم نیست که عین 5 سال رو با اشک و آه و صبر ایوب و ناله یعقوب فقط منتظر اومدن همون یه انحصاری باشیم، چه بسا اگه حتی همین الان هم منتشر بشه من یکی که تا بازی هایی که نصب دارم رو تموم نکنم نمیرم سراغ بازی دیگه ای (همونطوری که هیلو رو کامل گذاشتم کنار تا همه شون منتشر بشن:D) تازه 5 سال رو خیلی دست بالا گرفتی، این بازی ها از زمان خبر پورت شدنشون روی پی سی تا زمان انتشارشون نهایت یه سال تا یه سال و نیم بیشتر طول نمیکشه و قبلش هم تا خبری نباشه هیشکی اصلاً بحثشون رو نمیکنه:D همونطوری که الان مثلاً هیشکی منتظر پورت ماریو یا زلدا یا شین مگامی تنسی نیست:D

من گاد آف وار و هورایزون رو با پی اس ۴ استاندارد بازی کردم و ۳۰ فریم
بعد از بازی همش میگفتم کاش بازی نکرده بودم و یا روی پرو میرفتم یا منتظر نسخه پی سی میموندم چون واقعا ۳۰ فریم برام عذاب بود
خلاصه اینکه من به شخصه ترجیح میدم صبر کنم ولی با فریم بالا بازی کنم

نمیدونم وضع شما روی کنسول چطوریه ولی روی pc اونقدری بازی هست که قشنگ این 5 سال رو پر کنه و اینجوری هم نیست که عین 5 سال رو با اشک و آه و صبر ایوب و ناله یعقوب فقط منتظر اومدن همون یه انحصاری باشیم، چه بسا اگه حتی همین الان هم منتشر بشه من یکی که تا بازی هایی که نصب دارم رو تموم نکنم نمیرم سراغ بازی دیگه ای (همونطوری که هیلو رو کامل گذاشتم کنار تا همه شون منتشر بشن:D) تازه 5 سال رو خیلی دست بالا گرفتی، این بازی ها از زمان خبر پورت شدنشون روی پی سی تا زمان انتشارشون نهایت یه سال تا یه سال و نیم بیشتر طول نمیکشه و قبلش هم تا خبری نباشه هیشکی اصلاً بحثشون رو نمیکنه:D همونطوری که الان مثلاً هیشکی منتظر پورت ماریو یا زلدا یا شین مگامی تنسی نیست:D
چرا نمیدونی وضع ما رو کنسول چطوریه ؟ عرض کردم که از میزان ذوق و شوقی که واسه ازاد شدن ۲ تا دونه انحصاری های سونی روی pc میاد میتونی از وضعیت ما با خبر بشی . کلا انحصاری پرفکت متا ۹۵ یا ۹۶ یه دو هفته صبر کن tlou 2 رو ببین :D یا god of war 2018 و ...
من انحصاری نمیبینم رو پلتفرم pc در حد این متا و ابهت انحصاری باشه و بخوام‌حسرتش رو بخورم ! سراغ داشتی خبرمون کن ! یه پلتفرم‌مخصوص به همراه یه ابر pc شرکت valve کبیر داره که اونو هیچ‌کدوممون نداریم ! ولی اینور ip حسرت انگیز زیاده یه چرخی تو فروم ها بزن :Dحالا شاید شما بتونی مثلا با ۵ تا اساسین در و دیواری و ... ارتباط برقرار کنی و بگی ۶۰ فریمه! ولی باور کن پرفکت نیستن اینا :D ایشالا god of war 2018 روی pc عرضه بشه تجربش کنی‌تا کاملا متوجه منظورم بشی ! البته اگه pc گیمر قدیمی باشی میتونم مثلا هالف لایف ۱ و ۲ رو برات مثال بزنم . دیگه روزو که نمیتونیم بگیم شبه ، یا برعکس:D

موفق باشیم

چرا نمیدونی وضع ما رو کنسول چطوریه ؟ عرض کردم که از میزان ذوق و شوقی که واسه ازاد شدن ۲ تا دونه انحصاری های سونی روی pc میاد میتونی از وضعیت ما با خبر بشی . کلا انحصاری پرفکت متا ۹۵ یا ۹۶ یه دو هفته صبر کن tlou 2 رو ببین :D یا god of war 2018 و ...
من انحصاری نمیبینم رو پلتفرم pc در حد این متا و ابهت انحصاری باشه و بخوام‌حسرتش رو بخورم ! سراغ داشتی خبرمون کن ! یه پلتفرم‌مخصوص به همراه یه ابر pc شرکت valve کبیر داره که اونو هیچ‌کدوممون نداریم ! ولی اینور ip حسرت انگیز زیاده یه چرخی تو فروم ها بزن :Dحالا شاید شما بتونی مثلا با ۵ تا اساسین در و دیواری و ... ارتباط برقرار کنی و بگی ۶۰ فریمه! ولی باور کن پرفکت نیستن اینا :D ایشالا god of war 2018 روی pc عرضه بشه تجربش کنی‌تا کاملا متوجه منظورم بشی ! البته اگه pc گیمر قدیمی باشی میتونم مثلا هالف لایف ۱ و ۲ رو برات مثال بزنم . دیگه روزو که نمیتونیم بگیم شبه ، یا برعکس:D

موفق باشیم

شوق پی‌سی‌گیمرا برای آزاد شدن (!) انحصاری‌های سونی نیست هر کسی برای تجربه‌ی بازیای خوب جدید اشتیاق داره حالا این بازی چه مال سونی باشه چه مال مایکرو یا حتی EA. مخصوصا اگه اون بازی بلادبورن باشه که از لحاظ فنی روی PS4 فاجعه بود و تجربه‌ی ۶۰ فریمش تقریبا مثل یه بازی جدید میمونه.

اقای Atsushi Morita , رییس بخش اسیا و ژاپن SIE می فرماید که :
سری Persona نه تنها برای Sega / Atlus بلکه برای SIE به عنوان صاحب پلتفرم (PS ) حائز اهمیت است ،
سری Persona یکی از IP های ژاپنی است که توانایی رقابت در سطح بین المللی دارد .
IP PERSONA از اولین روز های PlayStation در سال 1996در کنار ما بوده و امیدوارم که بتوانیم در آینده با هم این مسیر ادامه دهیم

----------------
پورت PC ؟
SWITCH تمام رکورد های فروش جا به جا کرده
همین ATLUS هم یه انحصاری بزرگ ( Shin Megami Tensei V ) قراره روی SWITCH عرضه کنه
چرا PESSONA 5 روی SWITCH عرضه نشده ؟
به خاطر مو های خوشگل جیم رایان ؟
View attachment 145176
فقط ترجمه رو گذاشتی که، پس تحلیلت در مورد فشار سونی برا انحصاری موندن IP PERSONA و ارتباط این مصاحبه به بحث چی شد؟

نکنه انتظاری داری "رییس بخش اسیا و ژاپن SIE" بیاد در مورد مهم ترین بازی سونی تو ژاپن بگه: "سری Persona به درد نمیخوره، دنبال این هستیم که همکاریمون با Sega سر این بازی رو تموم کنیم"؟

فک کنم ارتباط این مصاحبه با بحث همون قسمت آخر باشه که از ادامه همکاری با Sega سر این بازی ابراز امیدواری کرده؟ :wow:

پ.ن: از اتاق فرمان خبر رسیده که این "ذوق و شوق" احتمالا واسه دوتا انحصاری نبوده، قرار بوده تو مراسم PS5 (دقت کنید PS5) خیلی بیشتر به PC پرداخته بشه! :bash:
جالبه از این به بعد هر چی بازی جدید از طرف سونی معرفی بشه واسه PS5 و احتمال قوی PC هست و PS4 ایگنور میشه!

چرا واقعا انکار میکنین دوستان؟ آره دیگه. معلومه واقعا ذوق و شوق داریم چون بازی های بسیار خوبی هستن. غیر از اینه مگه؟ کی بدش میاد بازی های به این خوبی رو با کیفیت بهتر بازی کنه و لذت ببره؟ من خودم به شخصه خیلی خوشحالم چون BB (حتی با اینکه تنها بازی کنسولی هست که پلاتش کردم) رو قراره دوباره بازی کنم و کیف کنم از طراحی منحصر به فرد این بازی. ایشالا بقیه بازی ها هم بیان و بیشتر لذت ببریم. فقط امیدواریم این بازی های خفن اینجا و این زمان تبدیل به بازی های قدیمی و پوست موز و هسته دور ریخته شده نشن.
بعدشم این بازی ها شاید برای شما قدیمی باشن، ولی وقتی روی پلتفرم دیگه ای میان، برای مخاطب های اون پلتفرم که اینو بازی نکردن، بازی جدید به حساب میان.

آخرین ویرایش:

موفق باشیم
والا ما نیازی نداریم که یکی بیاد برامون 30 تا بازی انحصاری بسازه (که حالا یکی دو تاش هم شانس بزنه و بالای 90 متا بگیرن و همون دو تا رو هم طرفداراش تا عمر دارن توی چشم و چار بقیه بکنن:D) تا شاید یکی ترغیب بشه بره کنسول بخره:D نقطه قوت PC هم بازی انحصاری نیست، تنوع بازی ها و تنوع نوع بازی کردن، مودلینگ، انواع و اقسام نرم افزارها و پچ های رسمی و غیرسمی برای رفع مشکل و بهتر کردن پرفومنس و تغییر توی بازی ها، شبیه ساز ها، بازی های ایندی و خیلی چیزهای دیگه اس:D ولی حالا چن بحث انحصاری رو پیش کشیدی اینا رو هم داشته باش که بدونی همچین بدون انحصاری بالای 90 هم نیستیم:>
Starcraft II: Wings of Liberty
Guild Wars 2
Half-Life: Alyx
World of Warcraft
Divinity: Original Sin II

پ.ن: این بازی های PS هم همون موقع انتشار من رفتم کلوب و بازی کردم:D

آخرین ویرایش:
مخصوصا اگه اون بازی بلادبورن باشه که از لحاظ فنی روی PS4 فاجعه بود و تجربه‌ی ۶۰ فریمش تقریبا مثل یه بازی جدید میمونه.
آقا اینجا خیلیا صدها ساعت بلادبورن رو بازی کردن و میدونن در بدترین حالت از لحاظ فنی وضعیتش خوبه و اصلا نزدیک به فاجعه هم نیست. اگه بلادبورن فاجعه بود پس کل بازیهای کنسولی از نظر فنی فاجعه هستن و بازی فقط باید شونصد میلیون فریم داشته باشه تا دیگه فاجعه نباشه! خلاصه با گفتن اینجور چیزا خودتو مسخره نکن.
60 فریم شدنش هم تجربه بهتری فراهم میکنه، مخصوصا واسه گیمرهایی که روی فریم حساس هستن ولی اینکه مثل یه بازی جدید میشه و اینجور چیزا، بزرگنماییه.
امیدوارم بالاخره بازی عرضه بشه روی PC و طرفداراش بیشتر بشه و سونی هم واسه نسخه دوم ترغیب بشه...
اگه شایعه درست باشه، منم مشتاقم یه بار دیگه نسخه بهبودیافته بازیو روی PS5 بازی کنم ولی این انتظار رو ندارم که مثل یه بازی جدید باشه برام و دیگه حالم به هم بخوره از اون تجربه‌ی فاجعه‌ای که روی PS4 داشتم!

آقا اینجا خیلیا صدها ساعت بلادبورن رو بازی کردن و میدونن در بدترین حالت از لحاظ فنی وضعیتش خوبه و اصلا نزدیک به فاجعه هم نیست. اگه بلادبورن فاجعه بود پس کل بازیهای کنسولی از نظر فنی فاجعه هستن و بازی فقط باید شونصد میلیون فریم داشته باشه تا دیگه فاجعه نباشه! خلاصه با گفتن اینجور چیزا خودتو مسخره نکن.
60 فریم شدنش هم تجربه بهتری فراهم میکنه، مخصوصا واسه گیمرهایی که روی فریم حساس هستن ولی اینکه مثل یه بازی جدید میشه و اینجور چیزا، بزرگنماییه.
امیدوارم بالاخره بازی عرضه بشه روی PC و طرفداراش بیشتر بشه و سونی هم واسه نسخه دوم ترغیب بشه...
اگه شایعه درست باشه، منم مشتاقم یه بار دیگه نسخه بهبودیافته بازیو روی PS5 بازی کنم ولی این انتظار رو ندارم که مثل یه بازی جدید باشه برام و دیگه حالم به هم بخوره از اون تجربه‌ی فاجعه‌ای که روی PS4 داشتم!
بلادبورن با بقیه بازی‌هایی که رو کنسول روی ۳۰ فریم لاک هستن یه تفاوت بزرگ داشت. از مشکلات Frame Pacing رنج میبرد و با اینکه فریم بازی اکثرا ۳۰ بود (گاهی اوقات تا ۲۴ ۵ فریم هم دراپ داشت) ولی مثل ۳۰ فریم حس نمیشد و یجورایی بازی کند به نظر میرسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or