BlazBlue: Calamity Trigger

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان . خبری از این بازی نشد ؟
فقط خدا کنه مثل Street fighter 4 فنونش کم نباشه و اجرا کردنشون هم یه کم راحت تر :)
من دستگاهم J بود (ترکید:دی) اینو بازی کردم.
فنونش و کمبوهایی که میتونی بزنی به مراتب سخت تر از SF IV است. سرعتش هم یه کم از اون بالاتره!

خب بالاخره بازی به دستم رسید ! خب با توجه به اینکه من یه چند روزی هست که داشتم با نسخه ی PSP بازی تمرین میکردم گیم پلی کمی برام راحت تر بود ! ولی بازی واقعا Perfect ـه ! به من که خیلی حال داد . تا اینجا ی کار برای من بهترین فایتینگ این نسل بوده ... جدا شاهکاره ... از همه نـــظر .

ازونجايي كه عاشقانه با تمام وجود سبك 2D Fighting رو دوست ميداريم بايد اين عنوان رو هم تهيه كنيم :biggrin1:
به من که خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از SFIV حال داد . برای من تا اینجا بهترین فایتینگ این نسل بوده ... واقعا عالی بودش ... غیرقابل قابل توصیف !!

من اصلا از اين بازيها تو xbox بازي نكردم:-"
دوستان بازي مثل مورتال كومبات هست ؟ فقط همو تو يك صفحه ميزنيم يا مثل شورش در شهر ميري جلو؟؟ گرافيك چطوره؟ يكمي توضيح بدين !!! ممنووون ميشم

من اصلا از اين بازيها تو xbox بازي نكردم:-"
دوستان بازي مثل مورتال كومبات هست ؟ فقط همو تو يك صفحه ميزنيم يا مثل شورش در شهر ميري جلو؟؟ گرافيك چطوره؟ يكمي توضيح بدين !!! ممنووون ميشم
خب بازی 2D هستش ! بارز ترین نمونه از این بازی به لحاظ شکل و سبک Street Fighter و یا King of Fighter هستش . گرافیک بازی هم کاملا 2 بعدی با استیل انیمه هستش ! که واقعا عالی کار شده و معلومه که روی تک تک حرکات کرکتر ها وقت زیاد گذاشته شده است . سبکش هم فایتینگ هستش و هیچ دخلی به شورش و ریج و این حرفا نداره :دی . شکی در شاهکار بودن بازی نیست فقط اگر به گیم پلی بازی های 2 بعدی عادت نداری ممکنه هم برات سخت باشه هم بهش دیر عادت کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or