Multi Platform Blades of Fire

سازنده
MercurySteam
تاریخ انتشار
May 22, 2025
ناشر
505 Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1740681919254.png

در سال 2021 (1399)، استودیوی بازی‌سازی MercurySteam که جوایز متعددی دریافت کرده، و شرکت ناشر 505 Games، از همکاری رسمی خود برای ساخت جدیدترین عنوان‌شان (که اسم رمز «Project Iron» را داشت) خبر دادند.
تیم توانمند MercurySteam سال‌ها سخت مشغول کار بوده تا ماجراجویی بعدی‌شان را شکل دهند. امروز، زمان آن رسیده که سرانجام از پروژه‌ای که پشت درهای بسته روی آن کار می‌کردند، رونمایی کنند.
Blades of Fire بازی جدید MercurySteam معرفی شد . تاریخ انتشار 22 May 2025 (2 خرداد 1404)

افسانه‌ی خودت را بساز
معرفی می‌کنیم Blades of Fire، یک بازی کاملاً نو در سبک Action-adventure که شما را به دنیایی زیبا و پر از ابهام و چالش می‌برد. شما در نقش Aran de Lira، فرزند ارشد نگهبان پادشاه، بازی خواهید کرد. ملکه‌ Nerea‌ی تازه به تخت نشسته، طلسمی قدرتمند انداخته که فولاد را به سنگ تبدیل می‌کند و فقط بازوهای نفرین‌شده‌ی او می‌توانند فلز مقدسی را به کار بگیرند که دیگر تیغه‌ها را در هم می‌شکند.

آماده شوید تا سلاح‌های خود را بسازید و در یک سیستم مبارزه‌ی منحصربه‌فرد، مهارت‌هایتان را محک بزنید و به استاد آهنگری تبدیل شوید. توانایی‌های خود را ارتقا دهید و سلاح‌هایی بسازید که با سبک مبارزه‌ی دلخواهتان هماهنگ باشند. یادتان باشد، در نبرد با دشمنان، انتخاب درست سلاح، کلید پیروزی است! فقط سلاح‌های مناسب به شما اجازه می‌دهند تا دشمنان خاصی را از پا درآورید.

در این سفر تنها نخواهید بود. شما به عنوان بازیکن، با Adso، همراه وفادار Aran، هم‌سفر می‌شوید. Adso در طول ماجراجویی‌تان، راهنمایی‌ها و پشتیبانی‌های ارزشمندی به شما ارائه می‌دهد. Adso که ذهنی تیز و وفاداری بی‌نظیر دارد، نقش مهمی در مأموریت شما ایفا می‌کند! به حرف‌هایش گوش کنید. او نکات زیادی به شما خواهد آموخت!

در حالی که هدف شما در Blades of Fire روشن است، مأموریت پیش رویتان نامشخص است. خود را برای این ماجراجویی حماسی آماده کنید که در تاریخ 22 May 2025 (2 خرداد 1404) عرضه می‌شود.


عنوان جدید از استودیو MercurySteam (سازندگان Castlevania: Lords of Shadow و Metroid Dread)

  • یک بازی اکشن ماجراجویی تک‌نفره در تاریخ ۲۲ مه ۲۰۲۵ برای کنسول‌های PS5 و Xbox و رایانه‌های شخصی (از طریق Epic Games Store) عرضه می‌شود.

  • داستان بازی در دنیای فانتزی رخ می‌دهد که روزگاری توسط "غول‌های قدرتمند" به نام آهنگران فرمانروایی می‌شد. جنگی عظیم درگرفت و تمدن آن‌ها به ویرانی کشیده شد. آهنگران، انسان‌ها را به عنوان "وارثان خود" خلق کرده و "راز فولاد" را به آن‌ها بخشیدند.
  • شما در نقش "آران د لیرا"، فرزند ارشد گارد پادشاه، به ایفای نقش می‌پردازید.
  • هزاران سال بعد، ملکه نرئای تازه به تخت نشسته، میراث آهنگران را تحریف کرده و جادویی می‌اندازد که فولاد را به سنگ تبدیل می‌کند. "تنها سپاه اهریمنی او سلاح الهی را به دست دارد که قادر است دیگر تیغ‌ها را خرد کند."
  • طومارهای آهنگری: شما می‌توانید با ارتقای مهارت‌های آهنگری خود، سلاح‌های متنوعی متناسب با سبک‌های مختلف بازی بسازید. نوع سلاح انتخابی و مواد اولیه‌ای که در ساخت آن به کار می‌رود، ویژگی‌هایی نظیر "وزن، طول، دوام، میزان نفوذ و کیفیت تیغه" را تعیین می‌کنند. ۷ دسته سلاح گوناگون و بیش از ۳۰ طومار آهنگری منحصربه‌فرد برای ایجاد "ترکیب‌های سلاحی بی‌شمار" در بازی وجود دارد.
  • مبارزه: در نبردها می‌توانید به نقاط مختلف بدن دشمنان حمله کرده و با توجه به موقعیت و سلاح‌های دشمن، آن‌ها را قطعه قطعه کنید، ضربه بزنید یا له کنید.
  • بیش از ۵۰ نوع دشمن گوناگون، از جمله نگهبانان ملکه، انواع موجودات، ارواح خبیث و غیره در بازی وجود دارند. هر دشمن از سبک مبارزه، سلاح و آرایش زرهی منحصربه‌فردی برخوردار است.
  • "آران" را در این ماجراجویی، همراهی به نام "آدسو" همراهی خواهد کرد که نکات راهنمایانه‌ای ارائه می‌دهد، دشمنان را تحلیل می‌کند، وقایع ماجراجویی شما را ثبت کرده و به زبان باستانی آهنگران سخن می‌گوید.



تصاویر

 
آخرین ویرایش:
واسه من که خیلی نوستالژیک بود بازیش. یاد اوایل نسل 7 افتادم که یه سری بازی درب داغون این شکلی از یه سری استدیو گمنام میومد بیرون. :D
😅😅😅 دقیقا سیستم کامبتش من رو یاد بازی های ناشناخته ۱۵ ۱۶ سال پیش میندازه که از روی جلدشون میخریدیم ، چیه این مایه رسوایی تو ۲۰۲۵ 🫣
دشمن ها خط استامینا شون تموم شده یه فنیشر براش طراحی نکردن با یه انیمیشن جذاب کارش رو تموم کنه!
اون‌ خط سبزه چی بود دور دشمن کشیده بود🫣
 
  • Like
Reactions: He!n3ger and reza8
والا بازی که مشخصا از استانداردهای روز عقبه، این کاملا نشخصه، البته خب AA هم هست. ولی من حال و هواشو دوست داشتم، یه حس نوستالژیکی داخلش نهفته هست که منو جذب کرد. در کل با تمام نقاط ضعفش من خوشم اومد ازش.
 
  • Like
Reactions: dark souls
چرا احساس یه بازی موبایلی رو میده؟
یا اگه واقعا از پایه برای پلتفرم ها ساخته شده انگاری که یه کانسپت باشه که بخوان چراغ سبز بگیرن.
فکر کنم اگه تریلری ازش نمایش نمیدادن بهتر و بیشتر فروش میکرد.

بازی واقعا مستهجنه.
 
یادتونه بستنی عروسکی میخریدیم، جلدش میگی ماوس بود، داخلش یه عجوزه عجیب الخلقه...
الان حکایت سازنده این بازی و بازی ای که قراره تحویل بده انگار همچین حالتی داره
سیستم مبارزاتش جالبه ولی انیمیشن هاش یجوریه
جنگلش منو یاد جنگل بازی هری پاتر ( زمان ps1) انداخت
حقیقتا بهش امید داشتم ولی تریلر به تریلر منو ناامید می‌کنه
خدا کنه در حدی باشه که بشه لذت برد ازش
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or