Black Site : Area 51

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:evil::evil::evil:
با سلام
این متنی که می نویسم وقتیه که بازی رو تموم کردم
داستان : در مورد اشغال عراق توسط آمریکا هست که آمریکایی ها توانستند سلاح های میکروبی و کشتار جمعی عراق رو پیدا کنند که در آنجا عده ای هم به این ویروس مبتلا شده و تبدیل به موجودات عجیبی شدند در این حال یکی از هم تیمی هایتان در چنگال موجودات اسیر می شود و شما مجبور به فرار و رها کردن وی می شوی بعد از مدتی که جنگ تمام شد وقتی به آمریکا باز می گردید متوجه می شوید آن موجودات در آمریکا هم پیدایشان شده که بالا خره متوجه می شوید که آثار به جامنده از عراق است و ....(در مرحله اول این بازی که در عراق است بر دوی در و دیوار عکس های آیت آلله صدر و سیستانی است و در جایی دیگر یه هیولا از زیر مسجد بیرون می آید و مسجد به کل خراب می شود و خطرناک ترین سنگر عراقی ها یک مسجد بزرک است)
متأسفانه آمریکایی ها با ساخت چنین بازی هایی مثل call of duty 4 می خواهند روی کارهایشان سرپوش بگذارند

گرافیک : این بازی بااینکه از unreal 3 -havok استفاده کرده ولی گرافیک حرفی برای گفتن ندارد و مملو از باگ است . فیزک هم ضعیف کار شده

گیم پلی : بسیار کلیشه ای است و در کل حدود 7-8 ساعته بازی تمام میشود
گیم اسپات هنوز به این بازی نمره نداده ولی به نظر من اگر سیاست بازی نکند زیر 7 است

ممنون از توضیحات خوبتون . خدالعنتشون کنه دارن دیگه بازی های ضد اسلامی میسازن :evil::evil::evil: باید تحریمشون کرد :cheesygri:cheesygri:cheesygri
در کل منم نتونستم بازی رو اجرا کنم سیستم خیلی قدرتمندی میخواد .
البته بر من تو منوی بازی میره ولی اونجا گیر میکنه .
اینم سیستم منه ( البته CPU م قدیمی شده ) CPU : AMD ATHLON 3800
RAM 1 GB
VGA : ATI RADEON 2600 XT 256 MB

مثل اینکه این Black Site Area 51 کلی سر وصدا بپا کرده.

harveysmithmontreal2007.jpg

Harvey Smith از پدید اورندگان اصلی این گیم بعد از ریلیز شدن گیم گفت گرفتن امتیاز پایین این گیم در ریویو ها تعجب آور نیست و روند تولید این گیم رو از ابتدا " بسیار افتضاح " توصیف کرد!

این اقا میگه بعد از روند کند پیشرفت کار ساخت این بازی وقتی که یکسال به ریلیز مونده بوده گیم کلا از مسیر خارج شده بوده و بعد از اینکه به زور به مر حله Playability رسیده بوده مستقیما از مرحله آلفا به مرحله گلد رسوندنش.

این یعنی مرحله بتا و playtesting رو نگذرونده و یکراست با کل باگهای همراهش رفته برای تولید انبوه.

در ضمن اینطور که پیداست این گیم منتقد سیاستهای بوش و دار و دسته خل چل اطرافش هست.

برای مثال در قسمتی از بازی که بین کاراکترهای بازی راجع به زندان ابوغریب صحبت میشه یک دکترآمریکایی میگه "ما دیوانه شده بودیم. ما ایزوله شده بودیم و بدون هیچ نظارتی از طرف مافوق اون کارها رو کردیم." و بعد یه سرباز آمریکایی در جواب میگه "سیاستمدارهای آشغال ودکترها همیشه سعی میکنن رو همه چی سرپوش بزارن و دلیل بیارن."

و تمامی این جهت گیری گیم نسبت به جنگ عراق ناشی از ایده های مستقیم Harvey Smith هست چونکه این بابا studio creative director for Midway Games هست یا بهتره بگیم بود چون بعد از اظهاراتی که کرد پرونده اش رو گذاشتن زیر بغلش و محترمانه اخراج شد.

در تمام طول بازی سربازها نسبت به دستورات فرماندهان خودشون بد بین هستند خصوصا وقتی می فهمن که موجودات alien شده قبلا توسط خود آمریکایی ها آموزش و تجهیز شدن که به اعتقاد نویسنده سایت wired تداعی کننده تجهیز نیرو های افغانی از طرف امریکا برای مبارزه با نیروهای شوروی سابق در افغانستان هست که بعدها تبدیل به دشمن خود امریکا شدن و با سلا حهایی که قبلا از خود امریکاییها کادو گرفته بودن باهاشون جنگیدن.

ضمنا Harvey Smith قبلا که در eidos بوده همین سمت creative director رو داشته و Deus Ex جزو پرونده کاریش در eidos هست. دوستان rpg باز میدونن که Deus Ex گیم فوق العاده محشر و پلیش شده ای بوده و هست که نظیرش کم پیدا میشه.

آخرین ویرایش:
غیر از اون چند تا گزینه , کلا تنظیمات گرافیکی این بازیه مسخره رو نمیشه بالا و پایین کرد که روون تر اجرا بشه!:evil:
با تنظیماتی که خودش گذاشته و درجه وضوح 1024*768 بیشتر از 14 فریم به من نمیده!
q6600
2 gb ram
7600 gt

اصلا این بازی آشغال ارزش خورد کردن اعصابمونو نداره یه بازی آشغال مثل سازنده های آشغالش، حالا تو این دوره زمونه کدوم بازی خور با فهم و شعوری یه همچین طرز فکر کثافت از سازنده های کثافتشو قبول می کنه باید به سازنده های احمقش قاش قاش خندید..... لعنت به سازنده هاش و آمریکا و هر چی آدم کثافت آشغالی که تو ساختش دخالت داشتنه :angry:

اصلا این بازی آشغال ارزش خورد کردن اعصابمونو نداره یه بازی آشغال مثل سازنده های آشغالش، حالا تو این دوره زمونه کدوم بازی خور با فهم و شعوری یه همچین طرز فکر کثافت از سازنده های کثافتشو قبول می کنه باید به سازنده های احمقش قاش قاش خندید..... لعنت به سازنده هاش و آمریکا و هر چی آدم کثافت آشغالی که تو ساختش دخالت داشتنه :angry:

اوه اوه چه خشن:eek:
در سلامتی کامل به سر میبری هوووووووووو:laughing:
یه خورده خونسرد باش:-":-"
مثل اینکه زیاد با این بازی حال نکردی که داری دری وری بهش میگی
خوبه گفتی که ارزش خرد کردن اعصاب رو نداره که اینجوری بارشون کردی خدا به دادمون برسه وقتی که ارزش پیدا کنه :boxing::boxing:
من از الان تسلیم:surrender::surrender::surrender:

آخرین ویرایش:
اوه اوه چه خشن:eek:
در سلامتی کامل به سر میبری هوووووووووو:laughing:
یه خورده خونسرد باش:-":-"
مثل اینکه زیاد با این بازی حال نکردی که داری دری وری بهش میگی
خوبه گفتی که ارزش خرد کردن اعصاب رو نداره که اینجوری بارشون کردی خدا به دادمون برسه وقتی که ارزش پیدا کنه :boxing::boxing:
من از الان تسلیم:surrender::surrender::surrender:

وقتی این پستو می زدم اصلا عصبانی نبودم(از درون جوش میزدم) و اون صفاتیم که نثارشون کردم حق مسلمشون بود ;)

اين که داقونه!:laughing:

اينا چی فکر کردن همچين بازی اي دادن بيرون:laughing: اونم تو اوج بازيهای توپ:evil:!اگر تابستون ميدادن بهتر بود!:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or