Black Ops 2 نیاز به موتور گرافیکی جدیدی ندارد

Augustus

Caesar
کاربر سایت
call_of_duty_black_ops_2.jpg

" هنوز چیزهای خوب بسیاری در پایه و اساس این بازی هست که شما از اونها دل نمیکنید "

Tweet
Treyarch بر این نکته تاکید کرد که Call Of Duty :Black Ops 2 برای بهبود گرافیک خود نسبت به نسخه های قبلی نیاز به engine جدید ندارد. Black Ops 2 از موتور ارتقا داده شده ای استفاده میکنه که از سال 2005 و عرضه ی Call Of Duty 2 از اون بهره برده و نسخه ی بشدت اصلاح شده ی id Tech 3 engine هست.
عده ای از طرفداران بازی از اکتیویژن در خواست کرده اند که با خرید یک برند یک موتور گرافیکی جدید Call Of Duty را از نظر بصری ارتقا ببخشند ولی مارک لیما رئیس شرکت Treyarch گفته است که ادامه دادن به روند ارتقای موتور فعلی برای رسیدن سازندگان به اهدافشان در طراحی بازی کافیست.
مارک لیما در ادامه گفته : مردم همیشه از من میپرسند ایا این یک engine جدید هست ولی من این را به مردمی تشبیه میکنم که در یک خانه ی قدیمی زندگی میکنند ولی هر بار این خانه بازسازی میشود. چیز های زیادی در این ساختار هست که شما از ان نمی توانید بگذرید و ما هم همینطور.
ما بدنبال بهبود و توسعه ی محیط ها هستیم و البته حمایت از طراحی بازی . موتور های (Engines) هر زمان که که طراحان بر روی ان کار میکنند تغییر میکند . طراحان ان را تغییر میدهند ولی نه به چیزی که مطلوب انها نیست بلکه به سوی خواسته هایشان . شما نمی توانید محصولی را برای رقابت عرضه کنید اگر در طول زمان Engine ان را بهبود نبخشید .
او اضافه کرد : من تصور میکنم تمام این صحبتها در مورد موتور جدید بیشتر به یک همهمه بزرگ شبیه هست. خب من یک موتور گرافیکی جدیدی دارم ایا این یک موتور کاملا جدید هست؟؟؟ از کجا شروع و کجا خاتمه یافته ؟؟ عناصر این اصل به این صورت هست که شما میتوانید به کررات به گذشته باز گردید ولی تمام بخش های این اصل کاملا جدید هست . ما بر روی دو بخش تمرکز کرده ایم گرافیک و نور پردازی - که کار های بسیار قابل توجهی در این بخش در حال انجام است .
زمانی که Black Ops 2 در اوایل ماه جاری منتشر شد قول بهبود بصری بازی بوسیله ی ارتقاع گرافیکی بازی در دو بخش فناوری و تکنیکی داده شده بود
در زمان نمایش بازی بر روی xbox 360 در نمایی از یک منطقه ی کم جمعیت که در جزیره یSocotra که در یمن قرار دارد نمایشی از نور پردازی HDR و self-shadowing و تکنیک جدیدی در خلق تکسچر ها که reveal mapping نامیده میشود همه در 60 فریم در ثانیه به نمایش گذاشته شد.
مارک لیما بیان کرد که : تصور میکنم چیزی که طرفدران از ما می خواهند حرکت به جلو هست . انها میخواهند که ما بازی با ظاهر بهتر بسازیم و چیز های جدیدی به بازی اضافه کنیم .من فکر نمیکنم که چیزی غیر از این رو مردم بخواهند .ما بار ها این سوال رو از خودمان میپرسیم - ما خواهان پیشرفت گرافیک هستیم . من تصور میکنم سوال کاملا مشخص هست و جواب ممکن هست اصلا یک موتور (Engine) جدید نباشه اما شما شاید بخواهید شاهد یک دوباره سازی در سیستم نورپردازی بازی باشید .
" لم کار ما اینجاست که ما موتور بازی رو ارتقا نخواهیم داد اگر نتوانیم بازی رادر 60 فریم در ثانیه اجرا کنیم اما الان این کار عملی شده پس این موتور Call Of Duty :Black Ops 2 خواهد بود "
منبع

آخرین ویرایش:
یعنی این خبرو دیدم دقیقا 1 ساعت در حالت pocker face بودم:|
دوستان بیایین دست درست هم بدهیم یه پولی جمع کنیم بدیم این بدبختا یه موتور باش بسازن:|
اینا بدبختن/ پول ندارن/ بیچارن:|
اینا که پارسال 15 میلیون نسخه فروش نداشتن :|

یه مشت خر هم هر سال از روی عادت میرن این بازیه تکراریو میخرن البته ما ایرانیا رو نمیگما اون خرا رو میگم که میرن تو سایت امتیاز کم میدن بهش ولی 4تا 4تا بازیو میخرن
خب این شرکت ها هم که میبینن مردم هر سال ب حثب عادت میرن بازیو میخرن پیش خودشون میگن بابا ولش کن اینا که خرن هر چی کال بسازیم اینا میخرنو بازی میکنن پس چه فرقی براشون داره که با موتور جدید بسازیم یا موتور فعلی ...ما هم هرسال سود میکنیم انشاالله برای نسل بعد هم کفاف میدهد انشاااااااااالله وسلام علیکم و رحمت الله و برکاتو:|
یعنی ادب شما از پهنا تو حلقم!

متور جدید کدومه بابا همون متور cod 4 هست هی هر سال یهکم اپگریدش میکنن که منو و شما فکر کنیم گرافیک بازی زیاد شده ولی در اصل همون متور هست و این خسیس ها یه قرون نمخوان هزینه کنن. خجالت اور دیگه اینطور که معلومه سال 2013 هم همین متور رو میخوان استفاده کنن. به خدا این COD انقدر فروش میکنه اگه متور گرافیکیشو عوض کنن و قویتر بشه 2 برابر فروش میکنه.
تیکه بود :دی می‌دونم همون قدیمی‌ هست :دی اون عکسی‌ که میگم رو ببینی‌ به حرفم میرسی‌ :دی

خب تو همه ی این 4-5 سال که ضعیف نبوده.
گرافیک MW تو سال 2007 بد بود؟ (خیلی از سایت ها بهترین گرافیک انتخابش کردن!)
گرافیک WaW تو سال 2008 بد بود؟
گرافیک MW2 تو 2009 بد بود؟
BO و MW3 هم گرافیکشون کاملا قابل قبول بود.
درضمن اولا چیزی به اسم 50 فریم نداریم. یا رو 60 فیکس میکنن یا رو 30. دوما اصلا بگیم رو 50 هم فیکس کنن با 10 فریم کمتر هیچ تغییر محسوسی ایجاد نمیشه. اون کرایسیس 2 که شما دیدی رو کنسول رو 30 فیکس شده بود کلی هم افت فریم داشت.

عالی بود
معمولی
قابل قبول
افتضاح

پیشرفت تو این چند سال : ورزشگاه نقش جهان

حالا از سال 2010 بیاید تو همن فروم برا خودتون فاز بدید آخر نسل ـه , :|

آره، وقتی با همون امکانات دم دستی همین طوری رکوردهای فروش رو جابجا میکنن ببخشید مگه مغز خر خوردن که موتور جدید طراحی کنن؟! :|
فکر کنم تا نسل بعدی همین آشه و همین کاسه ... یعنی تا اولین COD نسل بعد خبری از موتور گرافیکی جدید نیست!

بقیه رو نمیدونم اما به نظر من Black ops یه آشغال تو سری COD بود که هنوز از پولی که بالاش روز اول دادم ناراحتم...

با این اوصاف بعید میدونم از نسخه بهدی هم چیزی در بیاد.

راست میگی به خدا

تازه این Black Ops 2 رو هم فضایی کردن به هیچ دردی نمیخوره

زنده باد COD4

این حرف ها رو چه کسانی میزنند کسانی که از موتور یه شرکت دیگه استفاده می کنند.حالا اگه IW بود یه چیزی

اِ جدا؟! مگه اینفینیتی از انجین خودش استفاده میکنه؟!

این نسل دیگه فوقش چند تا کاد داره مگه ؟فوق با این یکی دیگه
سیاوش جان اگه نسل بعد سال دیگه هم بیاد مطمئن باش تا 5 سال دیگه هر قسمت رو این نسل هم میاد ولی خب دیگه کسی انتظار افزایش گرافیک رو از این نسل نداره،فقط خداکنه نسل بعد نشه مثل این نسل که یه دفعه یه ارتقاع بده بعد دوباره همون آش و همون کاسه

پ.ن:فکر کنم نسل بعد از id tech 4 استفاده میکنن ...

عالی بود
معمولی
قابل قبول
افتضاح => MW3 / ولی / خوب => BO

پیشرفت تو این چند سال : ورزشگاه نقش جهان

اون افتضاحتو ویرایش کردم و به نظره من و خیلی از منتقدای جهانی هم نظرشون کلا اونه ولی بقیه نظرت تا ناموس تایید مخصوصا قرمزه

زبونم مو در اورد از بس که گفتم بازی فضایی نیست!تخیلی شاید باشه ولی خوب MW2-3 هم بعد از سال 2012 یعنی 2016 اتفاق می افتن!چرا به اونا نگفتید تخیلی؟
منبع حرفم:
On August 17, 2016, hours after killing General Shepherd
The year is 2016

حالا اینو ولش کن,اگه 5 سال از MW2 برگردیم عقب میرسیم به 2011 که زمان MW1 میشه.MW1 هم که 2007 منتشر شد.اونم تخیلی بود؟
اون The year is 2016 یرای MW2 و از سایت Call of Duty: Modern Warfare 2 - The Call of Duty Wiki - Modern Warfare 3, Black Ops, World at War and More! برداشته شده.

در یک کلام گفت : ما هر آشغالی به خورد این گیمر جماعت بدیم هر سال بیشتر از پارسال فروش میکنه :>:d . تقصیر خودتون بود این همه حمایت کردید اینطور جوابتون رو دادن .

حمایت از bf3 هم دیدیم چی شد :))

bf3 بازی عالی بود و از نظر گرافیکی هم عالی شد و از حد انتظار منم بیشتر شد
همینطور mw3 هم از نظر گرافیکی عالی شد و گرافیکش خیلی بهتر از mw2 بود

گرچه من هیچ از وقت black ops خیلی خوشم نیومد و اصلا در حد سری mw نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or