RUSS کاربر سایت Nov 22, 2012 #31 من دیدم خیلی از بچه های ایرانی کلن دارن! من خودم تو یه کلن عضوم ! ولی خب کلن 4 تا بیشتر نیستیم. می خوام ببینم اگه کلن درست درمون ایرانی هست خب معرفی کنین ما هم بیایم عضو بشیم!
من دیدم خیلی از بچه های ایرانی کلن دارن! من خودم تو یه کلن عضوم ! ولی خب کلن 4 تا بیشتر نیستیم. می خوام ببینم اگه کلن درست درمون ایرانی هست خب معرفی کنین ما هم بیایم عضو بشیم!
Cpt.Omid کاربر سایت Nov 26, 2012 #34 نوشته شده توسط MNoire: MNoire :d! بیشتر... جدیدا لابی ایرانی زیاد شده یکم بگردین پیدا میکنین ! [ چه خبر مازیار !؟ ]
نوشته شده توسط MNoire: MNoire :d! بیشتر... جدیدا لابی ایرانی زیاد شده یکم بگردین پیدا میکنین ! [ چه خبر مازیار !؟ ]
R robo_amir_sh کاربر سایت Nov 28, 2012 #36 سلام من تازه واردم (در این فروم) گیکر تگ: Amir H Shahbazi فیفا باز نیز میباشم!
E erfan720 کاربر سایت Dec 1, 2012 #37 خوشحالین ها ایرانی ها زیادن تو BO2 مثل مور و ملخ هستن یکم بگرد پیدا میشه احتیاج به این کارا نیست
behzadian کاربر سایت Dec 2, 2012 #38 ای ول مام هستم ام دوستان تحویلمون نمی گیرند واسه چی نمی دونم؟Bovairie
wolverin کاربر سایت Dec 2, 2012 #39 نوشته شده توسط behzadian: ای ول مام هستم ام دوستان تحویلمون نمی گیرند واسه چی نمی دونم؟Bovairie بیشتر... منظورت چیه که تحویل نمیگیرن ؟ تو فرندای من که هستی . زیاد هم با هم بازی کردیم
نوشته شده توسط behzadian: ای ول مام هستم ام دوستان تحویلمون نمی گیرند واسه چی نمی دونم؟Bovairie بیشتر... منظورت چیه که تحویل نمیگیرن ؟ تو فرندای من که هستی . زیاد هم با هم بازی کردیم
Javid Wolf کاربر سایت Dec 2, 2012 #40 این واسه Xbox هست ؟ خودشم شماها با بازی اصل بازی میکنید؟ من هر کی رو میبینم لایو بازی میکنه
jondollah کاربر سایت Dec 2, 2012 #41 نوشته شده توسط behzadian: ای ول مام هستم ام دوستان تحویلمون نمی گیرند واسه چی نمی دونم؟Bovairie بیشتر... تحویل دیگه چیه؟چطور؟ ---------- نوشته در 10:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Javid Wolf: این واسه Xbox هست ؟ خودشم شماها با بازی اصل بازی میکنید؟ من هر کی رو میبینم لایو بازی میکنه بیشتر... خیر کپی هستش از نوع Burner max .
نوشته شده توسط behzadian: ای ول مام هستم ام دوستان تحویلمون نمی گیرند واسه چی نمی دونم؟Bovairie بیشتر... تحویل دیگه چیه؟چطور؟ ---------- نوشته در 10:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 AM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط Javid Wolf: این واسه Xbox هست ؟ خودشم شماها با بازی اصل بازی میکنید؟ من هر کی رو میبینم لایو بازی میکنه بیشتر... خیر کپی هستش از نوع Burner max .
behzadian کاربر سایت Dec 2, 2012 #42 وقتی به بعضی از دوستان جوین مشیم یهوی از loby مزن بیرون خوب یکی بازیش خوبه یکی متوسطه یکی بده همه که مثل هم نیستند
وقتی به بعضی از دوستان جوین مشیم یهوی از loby مزن بیرون خوب یکی بازیش خوبه یکی متوسطه یکی بده همه که مثل هم نیستند
wolverin کاربر سایت Dec 3, 2012 #43 نوشته شده توسط behzadian: وقتی به بعضی از دوستان جوین مشیم یهوی از loby مزن بیرون خوب یکی بازیش خوبه یکی متوسطه یکی بده همه که مثل هم نیستند بیشتر... خوب شاید اصلا ربطی به شما نداشته . شاید بنده خدا کاری داشته یا چیزی که خارج شده
نوشته شده توسط behzadian: وقتی به بعضی از دوستان جوین مشیم یهوی از loby مزن بیرون خوب یکی بازیش خوبه یکی متوسطه یکی بده همه که مثل هم نیستند بیشتر... خوب شاید اصلا ربطی به شما نداشته . شاید بنده خدا کاری داشته یا چیزی که خارج شده