baba shah کاربر سایت Nov 18, 2012 #16 اگه به من بگید بازی رو از کجا بگیرم :dکه با خیال راحت بازی کنم میام!!! تورو خدا بگید پ.خ کنید لطفا
navidfaro5 کاربر سایت Nov 18, 2012 #17 دوستان فردا ساعت 5 کیا پاین؟ لطفا بیاین گیمرتگاتونم بگین و بگین ساعتای چند پایه این؟ دوستان قشر دانش اموز و دانشجو رو معیار قرار بدین. ok ?
دوستان فردا ساعت 5 کیا پاین؟ لطفا بیاین گیمرتگاتونم بگین و بگین ساعتای چند پایه این؟ دوستان قشر دانش اموز و دانشجو رو معیار قرار بدین. ok ?
navidfaro5 کاربر سایت Nov 18, 2012 #19 رفیقم اینترنت 8 مگ داره از اون پارتی های مخابراتیه تعجب نکنید اونو میگم host شه
lordviroos کاربر سایت Nov 19, 2012 #20 سلام ما که هر کار کردیم مارو را نمی دن بلکه با خودمون بازی کنیم به هر حال منم اد کنید! ممنون....
Y YOXXYO کاربر سایت Nov 21, 2012 #22 ما هم سه نفر هستيم YOXXYO MOSTAFA1365 Old MariO بچه هايي كه گيمر تگ داده بودن رو اد كردم من.............ما هم بيشتر شبا هستيم .....ساعت و تاريخ مشخص كنيم كه جمع شيم بازي كنيم
ما هم سه نفر هستيم YOXXYO MOSTAFA1365 Old MariO بچه هايي كه گيمر تگ داده بودن رو اد كردم من.............ما هم بيشتر شبا هستيم .....ساعت و تاريخ مشخص كنيم كه جمع شيم بازي كنيم
marcous کاربر سایت Nov 22, 2012 #24 منم این دوسه روز تعطیل رو پایه ام. فقط تو لایو ساعت دقیقش رو برام بفرستید. GT: sajad 2044