Black Ops پر فروش ترین بازی انگلستان

.:Pouria:.

کاربر سایت
blackops14.jpg

آخرین شماره از سری Cod که در سال گذشته با نام Call of Duty : Black ops منتشر شد با بدست آوردن موفقیت های فروان هم اکنون توانست رکورد فروش بازی تاریخ انگلیس را بشکوند . طبق گزارش Activision که BO را موفقیتی بزرگ برای سری Cod می شمارد این نسخه با فروشی معادل 3,722,411 نسخه رکوردار فروش سرگرمی در این کشور است .
گفتنی ایست تا پیش از این Modern Warfare 2 یعنی 6 امین نسخه از سری COD با فروش 3,702,410 رکوردار بود که به این ترتیب دو نسخه اخر سری COD به ترتیب در رده های اول و دوم رکورد فروش بازی در تاریخ انگلستان به شمار می روند .
این آمار June 25 همزمان با انتشار سومین Map Pack بازی انتشار یافت .
اکتیوژین می گوید امسال نیز با همکاری Infinity Ward و Sledehammer می خواهد دوباره این افتخار را در 8 نوامبر برای سومین شماره از فراچایز Modern warfare تکرار کند .
منبع

BO از نظر من بهترین نسخه تو این سری بود. MW1 و MW2 هردو فوق العاده بودند ولی bo با پردازش داستانیه قوی این سری رو بهبود داد.
درسته که از لحاظ گرافیک نتونست موفقیت mw رو تکرار کنه ولی گیم پلی و روند بازی عالی بود.
قصد هیچ مقایسه ای با bf 3 ندارم ولی شخصا آرزو میکنم mw3 چیزی باشه که طرفدارهای cod که یکیش خودم هستم رو راضی کنه.
امییییییییییییدواریم:).

• Like
Reactions: ALit214
ذر رابطه با این که سری cod همیشه عالی بوده بحثی نیست ولی bf3 از لحاظ فروش حتما روی mw3 اثر میذاره و از نظر من فکر نمی کنم mw3 بتونه از سری قبل بیشتر فروش کنه

اکتیوژین می گوید امسال نیز با همکاری Infinity Ward و Sledehammer می خواهد دوباره این افتخار را در 8 نوامبر برای سومین شماره از فراچایز Modern warfare تکرار کند
حتما همینطور که میگه میشه :))
این ها یادشون رفته که bf3هم تو راه هست
واقعا چطوری فکر میکن به این نتیجه میرسند خدا می دونه ؟

البته بعد از فیلم آواتار پُرفروش ترین محصول ویدیویی بوده !!! با تقریبا ( یادم نیس فک کنم ) 80 میلیون دلار فروش در کل دنیا !
اگه 80 میلیون باشه که در مقابل فیلم ها چیزی نیست.همین فیلم ماشین ها 2 هفته اول 60 میلیون فروخته.آواتار هم حدوده 2 میلیارد دلار فکر کنم فروخته.

BO از نظر من بهترین نسخه تو این سری بود. MW1 و MW2 هردو فوق العاده بودند ولی bo با پردازش داستانیه قوی این سری رو بهبود داد.
درسته که از لحاظ گرافیک نتونست موفقیت mw رو تکرار کنه ولی گیم پلی و روند بازی عالی بود.
قصد هیچ مقایسه ای با bf 3 ندارم ولی شخصا آرزو میکنم mw3 چیزی باشه که طرفدارهای cod که یکیش خودم هستم رو راضی کنه.
امییییییییییییدواریم:).

من خودم با BO خیلی حال کردم ولی نه با گیم پلیش بلکه با داستانش که واقعا عالی بود. از نظر گیم پلی در مقابل mw2 هیچ حرفی برای گفتن نداشت. من فکر کنم یه 5-6 دفعه ای mw2 رو تا اخر رفتم ولی BO رو اصلا نمیشه برای بار دوم سراغش رفت. مولتی پلیرش هم که خودتون بهتر میدونید افتضاحی بیش نبود برعکس mw2.

ولی MW3 عمرا بتونه با وجود BF3 فروش BO رو تکرار کنه. اگه منطقی به این قضیه نگاه کنید حرف من رو قبول میکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or