Black Ops پر فروش ترین بازی انگلستان

.:Pouria:.

کاربر سایت
blackops14.jpg

آخرین شماره از سری Cod که در سال گذشته با نام Call of Duty : Black ops منتشر شد با بدست آوردن موفقیت های فروان هم اکنون توانست رکورد فروش بازی تاریخ انگلیس را بشکوند . طبق گزارش Activision که BO را موفقیتی بزرگ برای سری Cod می شمارد این نسخه با فروشی معادل 3,722,411 نسخه رکوردار فروش سرگرمی در این کشور است .
گفتنی ایست تا پیش از این Modern Warfare 2 یعنی 6 امین نسخه از سری COD با فروش 3,702,410 رکوردار بود که به این ترتیب دو نسخه اخر سری COD به ترتیب در رده های اول و دوم رکورد فروش بازی در تاریخ انگلستان به شمار می روند .
این آمار June 25 همزمان با انتشار سومین Map Pack بازی انتشار یافت .
اکتیوژین می گوید امسال نیز با همکاری Infinity Ward و Sledehammer می خواهد دوباره این افتخار را در 8 نوامبر برای سومین شماره از فراچایز Modern warfare تکرار کند .
منبع

ادامس خروس نشان هم بیشتر از orbit فروش میکنه ولی دلیل بر بهتر بودنش نیس=))
=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) عالي بود
در ضمن خواهشا دوستان اينجا تو رو خدا بحثه bf3 راه نندازين.هر جا ميريم همه دارن تو سرو كله ي هم ميزنن.حالا خوبه همتون جفتشو ميگيرين و انقدر بحث مي كنيد.
راستي 3.722.411 نسخه چند دلار ميشه حدودا ؟؟؟؟
در ضمن دوستي كه ميگه فروشه آواتار 80 ميليون دلار بوده فك كنم منظورش تو دو ساعت اول اكران بوده :d:d:d

مشت محکمی بر دهان دایس خواهیم کوبید:dای خاکت بر دهان کمپانی دایس که اینقدر هایپ میکنی و اندازه مدال او هانر هم فروش نداری:d
نکته: کیفیت رابطه مستقیمی با فروش داره و ملت برای جنس بی کیفیت پول خرج نمیکنن:) اینو برای اون دسته از دوستانی گفتم که الان میان پشت کامنت من میگن فروش بالا به منظور کیفیت بالا نیست!

من که اصلا با bo حال نکردم.البته یه علتش mw بود.فضای mw به مراتب جذابتر و هیجانیتر از bo بود.

اره موافقم ! کلا این دو تا MW یه چیزه دیگه ای تو سری COD اند !!!

مشت محکمی بر دهان دایس خواهیم کوبید:dای خاکت بر دهان کمپانی دایس که اینقدر هایپ میکنی و اندازه مدال او هانر هم فروش نداری:d
نکته: کیفیت رابطه مستقیمی با فروش داره و ملت برای جنس بی کیفیت پول خرج نمیکنن:) اینو برای اون دسته از دوستانی گفتم که الان میان پشت کامنت من میگن فروش بالا به منظور کیفیت بالا نیست!

البته سال پیش BF ـی در کار نبود :d ولی با همه اینا امسال فروش با COD ـه ! ممکنه به فروش فضایی هر سالش نرسه ولی از BF حتما بیشتر می فروشه !

من که اصلا با bo حال نکردم.البته یه علتش mw بود.فضای mw به مراتب جذابتر و هیجانیتر از bo بود.

آئرین! این درست میگه! :mrgreen:

نظر شخصی: Call of Duty های Treyarch هیچ وقت فضا و اتمسفر جنگی و هیجانی تمیز بازی های Infinity Ward رو نتونستند تکرار کنند...
حالا نمیشه یه نفر هر دو تاش رو دوز داشته باشه؟ من هم BF3 رو دوست دارم هم MW3 رو؛ چی کار کنم؟
xvmhb5tf7jfndfhgbd1a.gif

فروش بالایی هست.
اینقدر این همه می گفتن BO عنوان ضعیفی از سری CoD هست حالا ببینن که این بازی همچنان موفق هست.
دقیقا. bo واقعا تو این سری عالی بود البته cod نسخه های فوق العاده زیاد داره مثل نسخه ی 2 و 4 ولی bo از نظر من از همه بهتر بود. یعنی به من خیلی بیشتر از نسخه های دیگش چسبید. من multi نمیزنم اصلا ، رو سینگلش واقعا عالی بود.

بر اساس گزارش های منتشر شده در این باره، آمار فروش شگفت انگیز عملیات سری، تا چهارم خرداد سال جاری به 3,777,411 نسخه می رسد! اگر میانگین قیمت بازی های رایانه ای را 50 دلار در نظر بگیریم، آن وقت درآمد اکتیویژن از همین یک بازی، رقم خیره کننده ی 188870550 دلار خواهد بود
منبعdbazi

اره موافقم ! کلا این دو تا MW یه چیزه دیگه ای تو سری COD اند !!!

البته سال پیش BF ـی در کار نبود :d ولی با همه اینا امسال فروش با COD ـه ! ممکنه به فروش فضایی هر سالش نرسه ولی از BF حتما بیشتر می فروشه !

البته cod2 همشونو می خوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or