Multi Platform Black Myth: Wukong

سازنده
Game Science
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Game Science Interactive Technology
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Ef12XT_U4AEVxgc.jpg
بازی Black Myth: Wu Kong معرفی شد. عنوانی بر اساس دنیای معروف میمون شاه و Journey To The West که توسط استودیوی چینی Game Science در دست ساخت هست. ژانر بازی Action RPG بوده و به صورت تک نفره دنبال میشود. این عنوان توسط موتور گرافیکی UE4 در حال ساخت بوده و برای کنسول ها و PC عرضه خواهد شد. هنوز تاریخ عرضه ای برای این عنوان در نظر گرفته نشده است.

آخرین اطلاعات از بازی:

◾ بازی در سبک سولزلایک و ساختاری نیمه‌ اوپن‌ورلد دارد
◾ سلاح اصلی بازی Golden Cudgel Staff است
◾ بازی سه حالت کمبت دارد:
Smash/Pillar/Thrust
◾ امکان ترکیب حرکات Light و Heavy Attack برای Combo زدن وجود دارد
◾ بازی دارای جادو و Spell است
◾ امکان تبدیل شدن به حیوان‌هایی همچون گرگ و ... وجود دارد
◾ ماموریت‌های فرعی شما را به سوی موجودات جدید و باس های مخفی میرساند
◾ ممکن است عنوان Black Myth Wukong دارای خریدهای درون‌ برنامه‌ای باشد!
◾ این عنوان در تابستان 2024 برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر خواهد شد

🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
صفحه استیم بازی فعال شد
LINK

تصاویر گرفته شده از دمو
IMG_20230820_153840_760.jpg IMG_20230820_153839_924.jpg
IMG_20230820_153840_022.jpg IMG_20230820_153840_443.jpg

آخرین ویرایش:
دیدم تا اینا بخوان برای نسخه کنسولی آپدیت بدن، در اثر کهولت سن می‌میرم و دیگه رفتم سراغش! :دی (حالا سه روز بعد از تموم کردن بازی آپدیت میاد)
فقط یه سوالی دارم. خیلی شنیدم که بازی چیزهای از دست دادنی زیادی داره و از باس‌ها تا آیتم‌ها و بخش‌های مخفی و... رو ممکنه پیدا نکنیم و بریم منطقه بعدی. می‌خوام ببینم نشونه‌ای چیزی هست که بدونیم یه منطقه کِی تموم می‌شه؟ مثلاً چیز خاصی می‌نویسه یا کار مشخصی انجام می‌دیم که آدم بفهمه بعد از اون دیگه از منطقه خارج می‌شه و امکان بازگشت نیست؟
مثلاً همون اوایل بازی، یه جایی هست که استاد Guangzhi آتشین حضور داره و چند متر اون طرف‌تر هم برادرمون Wandering Wight داره پیاده‌روی می‌کنه. من این دو تا رو زدم و بعدش فهمیدم که Wandering Wight اجباری نبوده، در حالی که جلوتر از ایشون یه راهی هست که انگار ادامه نقشه از اونجاست. از طرف دیگه هم بعد از ترکوندن Guangzhi، یه زنگوله‌ای هست که می‌شه به صدا درآوردش ولی این کار رو نکردم و ترسیدم اگه بزنم، مثلاً یه کاتسینی نشون بده و مرحله تموم بشه! :دی
کلاً منظورم اینه که توی این جور موقعیت‌ها می‌شه فهمید که غول آخر منطقه کیه و آخرین کاری که باید انجام بدیم چیه که فعلاً ولش کنیم و همه‌جا رو پاکسازی کنیم و در نهایت بریم سراغ اون؟
دور از جون. ایشالا سالم و گیمر بمونی حالا حالا ها.
اگر برای پلات کردن میری، حتما راهنما رو نگاه کن. تروفی های میسبل داره و یه جاهایی باید کارهایی رو انجام بدی که اگر انجام ندی، مثلا یه باس یا کالکتبل رو از دست میدی. نمونه ش پیرمرد که اولین بار بهت Gourd میده رو باید در تمام مراحل ببینی و باهاش صحبت کنی. اگر یه مرحله رو از دست بدی، کوئست ناقص میشه. همین سناریو برای مرد اسبی هم صادقه.
باس مرحله دو که با دو شخصیت همزمان مبارزه میکنی، مثال دیگه ای هست. باید اون کویچیکه رو اول بزنی. و گرنه روحش رو از دست میدی.
دراگون ها میسبل نیست. ولی زودتر بری سراغش بهتره. چون با زدن باس آخر کوئست، یکی از بهترین سلاح ها رو میگیری.
برای پایان اصلی هم باید باس های مخفی رو زده باشی.(مراحل مخفی)
اما اکثر کالکتبل ها رو میشه با برگشتن به مراحل قبلی گرفت.
جای که هم که قراره چپتر تموم شه، بازی بهت سیگنال میده.
ولی نذار نگرانی از میس کردن تروفی، تجربه ناب این گیم پلی رو ازت بگیره. شخصا خیلی حال کردم باهاش.

• Like
Reactions: m.a.t and Dinosaur
می‌خوام ببینم نشونه‌ای چیزی هست که بدونیم یه منطقه کِی تموم می‌شه؟ مثلاً چیز خاصی می‌نویسه یا کار مشخصی انجام می‌دیم که آدم بفهمه بعد از اون دیگه از منطقه خارج می‌شه و امکان بازگشت نیست؟

وقتى باس آخرو بزنى يه ويديوى خيلى قشنگ انيميشنى نشون ميده و ميرى منطقه بعد.
اينم كه آيتمى از دست دادى يا نه رو موقعى كه باس آخر منطقه يا باساى مينور منطقه بعد دارن جرت ميدن متوجه ميشى معمولا :D
كلا خيلى وسواس به خرج نده ولى همينجوريم اكسپلور نكرده نرو جلو.
کلاً منظورم اینه که توی این جور موقعیت‌ها می‌شه فهمید که غول آخر منطقه کیه و آخرین کاری که باید انجام بدیم چیه که فعلاً ولش کنیم و همه‌جا رو پاکسازی کنیم و در نهایت بریم سراغ اون؟

جز در يه سرى موارد خاص كارى باعث از دست رفتن دائمى يه باس يا منطقه يا آيتم نميشه.
ولى تروفى ميس شدنى زياده نسبتا.
ولى همه باسا رو بزن هم تروفى داره هم آيتما و تبديل شكلاى خوبى ميده.
مثلا همون گوانگژى اون قابليت تبديل شدن بهش بهترين ترنسفورميشن بازيه تا اخرش.
اون زنگوله رو هم بزن واسه باس منطقه مخفى لازمه :D

• Like
Reactions: AM!R and Dinosaur
دیدم تا اینا بخوان برای نسخه کنسولی آپدیت بدن، در اثر کهولت سن می‌میرم و دیگه رفتم سراغش! :دی (حالا سه روز بعد از تموم کردن بازی آپدیت میاد)
فقط یه سوالی دارم. خیلی شنیدم که بازی چیزهای از دست دادنی زیادی داره و از باس‌ها تا آیتم‌ها و بخش‌های مخفی و... رو ممکنه پیدا نکنیم و بریم منطقه بعدی. می‌خوام ببینم نشونه‌ای چیزی هست که بدونیم یه منطقه کِی تموم می‌شه؟ مثلاً چیز خاصی می‌نویسه یا کار مشخصی انجام می‌دیم که آدم بفهمه بعد از اون دیگه از منطقه خارج می‌شه و امکان بازگشت نیست؟
مثلاً همون اوایل بازی، یه جایی هست که استاد Guangzhi آتشین حضور داره و چند متر اون طرف‌تر هم برادرمون Wandering Wight داره پیاده‌روی می‌کنه. من این دو تا رو زدم و بعدش فهمیدم که Wandering Wight اجباری نبوده، در حالی که جلوتر از ایشون یه راهی هست که انگار ادامه نقشه از اونجاست. از طرف دیگه هم بعد از ترکوندن Guangzhi، یه زنگوله‌ای هست که می‌شه به صدا درآوردش ولی این کار رو نکردم و ترسیدم اگه بزنم، مثلاً یه کاتسینی نشون بده و مرحله تموم بشه! :دی

آریا خلاصه و مفید بهت بگم. اگه میخوای مثل من دردسر نکشی، سعی کن واکترو هر مرحله رو ببینی تا چیزی میس نشه. من ندیدم و مجبور شدم کارای اضافه‌ای بکنم. البته اگه میخوای بازی پلت کنی، وگرنه نیازی نیست همه باس‌ها و جاهارو بگردی. ولی اگه میخوای کامل بری، سعی کن واکترو بینی که تروفی میس نشه برات.

• Like
Reactions: Dinosaur
@Tatsumaru
@SΛDrA-HhH
@Farh@d
تشکر فراوان از همگی. :دی تروفی زیاد برام مهم نیست و توی این جور بازی‌ها که یه ذره پیچیدگی برای گرفتن تروفی وجود داره، ترجیح می‌دم ولش کنم که ذهنم زیاد درگیرش نشه، ولی دوست دارم همه باس‌ها رو ببینم و خدمتشون برسم. سعی می‌کنم کل سوراخ سنبه‌های محیط‌ها رو بگردم و هر منطقه رو که تا حد زیادی پاکسازی کنم، یه سر به راهنماها می‌زنم که ببینم چیزی جا نمونده باشه و امیدوارم باس و نیمچه باسی از دستم فرار نکنه! :دی

• Like
Reactions: uriel and Tatsumaru
@Tatsumaru
@SΛDrA-HhH
@Farh@d
تشکر فراوان از همگی. :دی تروفی زیاد برام مهم نیست و توی این جور بازی‌ها که یه ذره پیچیدگی برای گرفتن تروفی وجود داره، ترجیح می‌دم ولش کنم که ذهنم زیاد درگیرش نشه، ولی دوست دارم همه باس‌ها رو ببینم و خدمتشون برسم. سعی می‌کنم کل سوراخ سنبه‌های محیط‌ها رو بگردم و هر منطقه رو که تا حد زیادی پاکسازی کنم، یه سر به راهنماها می‌زنم که ببینم چیزی جا نمونده باشه و امیدوارم باس و نیمچه باسی از دستم فرار نکنه! :دی

ببين كلا مثل بازياى سولز لايك محيطو بگرد ولى از طرفيم مثل بازياى سولز لايك چيزى يا كوئستى ميس بشه زياد به خاك سياه نميشينى :D
ولى دو تا آيتم بادبزن و سوزن تو ذهنت باشه كه حتما بگيرى ديگه وارد جزيياتشون نميشم :D

• Like

توی هر چپتر یه منطقه داره به اسم Secret area حتما اون مناطق رو برو
پایان اصلی بازی رو حتما حواست باشه از دست ندی چون همون 2 مرحله اخر و پایانی خیلی خیلی خفنه هم داستان اصلی و نابی بازی اونجا تموم میشه

پایان هر چپتر یک انیمیشن داره که بعضی هاش خیلی گنگه و توی یوتیوب برای هر کدوم یک ساعت تفسیر دادن سعی کن اونا رو ببینی که بی نظیرن
سعی کن یک خلاصه از رمان بخونی چون وقایع داخل بازی یه جوایی بعد از رمان اتفاق میفته

شاید بشه گفت 80% بازی داستانشه توام که میدونم خوره اینجور چیزایی هر چپتری که میری برو دربیار همشو عشق کن
حوصله هم نداشتی ویدئو منو ببین تو یوتیوب داستان رمان رو

• Love

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or