BiteFight : یک بازی جذاب و اعتیادآور به زبان فارسی

• Thread starter Thread starter machkol
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
می خواستم یک بازی با حال رو به شما معرفی کنم . اسم این بازی BiteFlight هستش که خیلی بازی جالبیه .
اینم آدرسش
http://s1.bitefight.ir/c.php?uid=27398www.bitefight.ir
راهنمای بازی در خودش هست و پیشنهاد می کنم که خودتون مطالعه کنید
home_splash.jpg

آخرین ویرایش:
تو یاهو یکی از بهترین دوستام واسم پیغام گزاشته بود که وقتی به lvl 21 میرسه باید دیگه سنگ بخره هر سنگ=25 هزار تومان
اگر نخرید اکانت بسته میشه و نوشته بود بازی حقه بازیه و واسه 4 تا از دوستاش هم همین طوری شده بود!
حالا واقعیت داره؟

احتمالا و با عرض معذرت شعر گفتن این دوستتون یا ندونسته یه چیزیو سند کردند از قدیم گفتد : شنیدن کی بود مانند دیدن ؟ ( ببخشید اگه بد گفتم )
بعله . اونم به چند دلیل :
اولی اینکه تو ایران تا چند وقت پیش خرید سنگ ممکن نبود و اون موقع نفرات اول ما بالای لول 21 بودن .
دومی اینکه که 100 سنگ جهنمی 10 یورو هست و به قیمت فروشگاه sedeh ( نماینده فروش ایران ) 120 سنگ تقریبا 15 هزار تومن هست . و یک سنگ بدرد لای جرز دیوار هم نمی خوره .
سومی اینکه BiteFight تازه تو ایران اومده و سالهاست ملت تو .org بازی می کنن حتی به لول های بالای 300 هم رسیدن . اینجوری خودش رو خراب نمی کنه .
_-_-_-_-_-_
اینا دلایل آشکاراری من بود .
اگه هم بد میگم حتمن بهم بگین .

عزیزم اگه پنهانش بکنی دیگه قادر نیستی کاری بکنی تا پایان مدتی که پنهانی

کمترین زمان پنهان بودنم 2 روزه

سایتم مشکلی نداره احتمالا اون دوستتون دو تا یوزر داشته . چون منم اینجوری شدم وقتی پرسیدم گفتن به این خاطر بوده

شعر گفتن
:laughing:...
اون شعر نیست... یه چیز دیگس که مخفف یه چیز دیگه میشه :laughing::laughing:
-----
من لول 2ـم با 12-13 تا Upgrade تو هر بخش...
کسی منو نمی خواد واسه قبیله ؟ :biggrin1:
گرگ مردم تو سرور 3

هووم... من چند تا از دوستام سنگ جهنمی خریدن و دو ساعته پین خودشون رو گرفتن و الان هم دارن استفاده می کنن! اومدم اینجا بگم که اگه کسی خواست کمی شکش کاهش پیدا کنه و کلا اینا!! خودم هم میرم یه دو سه روز دیگه به عنوان تست، سی تا سنگ می خرم! :laughing:

سلام
تو انجمن خود بازی مدیر بازی گفته که هر کس که ف..ی ..ل..ت..ر شده به ما اطلاع بده که انترنت از کجاه میگیره و تو کدام شهر است تا ما پیگیری کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or