BiteFight : یک بازی جذاب و اعتیادآور به زبان فارسی

• Thread starter Thread starter machkol
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
می خواستم یک بازی با حال رو به شما معرفی کنم . اسم این بازی BiteFlight هستش که خیلی بازی جالبیه .
اینم آدرسش
http://s1.bitefight.ir/c.php?uid=27398www.bitefight.ir
راهنمای بازی در خودش هست و پیشنهاد می کنم که خودتون مطالعه کنید
home_splash.jpg

آخرین ویرایش:
بابا با این قهوه خانه گند زدن به ترجمه فارسی .آخه کدوم قهوه خونه توش :
0_0.jpg

و یا کدوم مترجمی tavern رو قهوه خانه ترجمه می کنه ؟
ایرانه دیگه :mad:
بجای اینکه غلط املایی رو کم کنه گند میزنه به ترجمه .
بخاطر ***** نشدن سایت کردنش قهوه خونه.میخونه کی میدونید کجاست.بخاطر همین ***** میشد سایت

أأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأأه شانس آوردید

سطح طایفتون 4 . اگه 5 بود میتونستیم به طایفتون حمله کنیم

هر وقت 5 شد خبرم کن.

استادتون به اندازه ی من غنیمت نداره .!!!!!!
شما با اینکه طایفتون 15 نفرس رتبتون 16 هست ما 12 نفره رتبمون 18.

اینو بخونو بخند :
arsalancaine تلاش می‌کند تا را VDO با ایکافاتی تکه تکه کند. arsalancaine ناگهان ماهیچهٔ دستش می‌گیرد و VDO را به زمین میندازد. (0)
-------------------
پرهام هم گند زده به هرچی ترجمه و سایته !

اینو تو بازینما یکی از بچه ها گذاشته بود گفتم شاید براتون جالب باشه : ( بدون تغییر )

توضیحات مورد نیاز و مفید :
(به نقل از یکی از اعضای قبیله صحت وجود در دیگر سایت ها تحقیق نشده است)

نیرو: یکی از پنج مهارت اصلی که می توان آن را افزایش داد و البته گرانترین مهارت هم هست. این مهارت مستقیما روی مقدار آسیبی که در نبرد به حریفان یا شیاطین می رسانید موثر است.
دفاع: این مهارت موجب می شود تا آسیبی که حریفان به شما می رسانند کاهش یابد.
زبردستی: این مهارت هم موجب ضربه زدن موفق به حریف می شود و موجب جاخالی دادن ضربات می شود.
استقامت: مقدار عددی استقامت شما، یعنی مقداری سلامت و حیات که در یک ساعت ریکاوری می کنید. مثلا اگر استقامت شما 10 است، شما در هر ساعت 10 مقدار از حیات خود را باز می یابید.
گیرایی: مهارتی است که سه اثر مجزا دارد: 1- باعث موفقیت بیشتر در شکار انسان می شود. 2- باعث موفقیت در یافتن خونآشام یا گرگینه برای حمله می شود. و 3- اینکه باعث دوبار ضربه زدن می شود. مثلا اگر گیرایی شما 50 است و گیرایی حریف شما 40 است.40-50=10 پس شما 10% شانس دارید که در ازای هر بار ضربه ردن او شما دو ضربه بزنید

در مورد نهانگاه

به طور خلاصه اینکه: آپگرید کردن خود خانه باعث می شود شما بتوانید آیتم های بیشتری حمل کنید
شما علاوه بر کلاه خود، زره و سلاح می توانید یک سپر، یک دستکش ، یک چکمه و یک نوع از جواهرات جادویی را حمل کنید و حتی با حذف کامل بازیکنانی که بیش از صد روز بازی را ترک کرده اند یک بت یا توتم هم داشته باشید :cheesygri
خوب البته شما به خانه ای بزرگ نیاز خواهید داشت
rolleye.gif

آپگرید کردن دیوار های خانه مو جب می شود تا حریفان شما شانس کمتری برای یافتن شما در لیست رندوم شکار خونآشام یا گرگینه داشته باشند.
آپگرید کردن راه خانه به شما شانس بهتری برای شکار انسان موفق و همچنین یافتن حریفان بهتر می دهد
محیط خانه که با آپگرید کردن حالتی خوفناک تر می گیرد موجب موفقیت بیشتر در شکار انسان می شود و عدم برخورد با فانوس
نکته ی دیگر اینکه
هنگامی که شما مورد حمله قرار بگیرید : مرحله ی خانه و دیوار با هم جمع می شوند و فقط و فقط در هنگام مورد حمله قرار گرفتن با دفاع شما جمع می شوند
که اگر در گزارش های نبرد هایی که حمله کردید یا مورد حمله قرار گرفته اید دقت کنید می بینید که در صورت داشتن خانه و مسکن و زندگی قشنگ دفاع شما متفاوت محاسبه شده است

در مورد نحوه اختصاص طلا هنگام برنده شدن در شکار

دقت کنید که تو هر حمله بین 10تا 15 درصد از موجودی طلای طرف نسیب شما میشه
24 - 20 = 4
4 * 10 = 40
100 - 40 = 60
یک نفر که مرحله24 و یک نفر که مرحله 20 هست
با توجه به این محاسبه معلوم یمشه که 60 درصد از اون (بین10تا 15 درصد) به برنده تعلق می گیره
پیچیده بود نه؟
4.gif

اینم بگم که اگه با طرف هم مرحله ای باشی و یا مرحلت کمتر از حریف باشه بین 10 تا 15 درصد طلاشو می بری
اما اگه مرحلت از حریف بالاتر باشه و ببری اون محاسبه رو باید انجام بدی قشنگ
نکته دیگه هم اینکه در شکار انسان و غار فقط 10 دقیقه وقت بگذارید
وقت بیشتر تاثیری در موفقیت شما ندارد

چند نکته جدید

وقتی پول کم دارید کمتر بهتون حمله میشه
میتونید پولهاتون رو به شربت نیروزا تبدیل کنید و هر وقت نیاز به پول داشتید بفروشیدشون خوب میخرند (امتیازش اینه که گرگا که بهتون حمله میکنند هیچی گیرشون نمیاد اشکالش اینه که اگر 195 بفروشید توی هر شربت 11 طلا ضرر میکنید)

اگر در مرحله 9 به ازای داشتن هر اسلحه یا زره یا کلاه مرحله 9 به شانس شما برای برنده شدن 10% اضافه میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 10 به شانس برنده شدن شما 5% اضافه میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 11 به شانس برنده شدن شما 0% اضافه میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 12 از شانس برنده شدن شما 5% کسر میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 13 از شانس برنده شدن شما 10% کسر میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 14 از شانس برنده شدن شما 15% کسر میشود
....
به این ترتیب است که ما خیلی وقت ها از کسانی که چند مرحله از ما پایینترند و از نظر تمرینی هم ضعیفترند و تقریبا اسلحه هم سطح ما دارند شکست میخوریم
من اینو رو یه دستکاری های مثل Bold و رنگ بندی کردم .
کسی اگه معنی توتم یا همون جا که آبی کردم رو میدونه بگه .

شما با اینکه طایفتون 15 نفرس رتبتون 16 هست ما 12 نفره رتبمون 18.

عزیزم طایفه ما 6 نفر اولش 800 هزارتا غنیمت دارن!!!!
چطور فهمیدی طایفه ما 16 هستش ؟؟؟ میگم من از استاد طایفه شما بیشتر غنیمت دارم در حالی که تو طایفه خودم نفر 4 هستم !!!!!

اسم خودت رو بگو و بقیه اعضای طایفت رو راحت کن از حملات احتمالی:biggrin1:

شوخی میکنم میخوام به دوستام بگم که بهت حمله نکنن:love:

عزیزم طایفه ما 6 نفر اولش 800 هزارتا غنیمت دارن!!!!
چطور فهمیدی طایفه ما 16 هستش ؟؟؟ میگم من از استاد طایفه شما بیشتر غنیمت دارم در حالی که تو طایفه خودم نفر 4 هستم !!!!!

اسم خودت رو بگو و بقیه اعضای طایفت رو راحت کن از حملات احتمالی:biggrin1:

شوخی میکنم میخوام به دوستام بگم که بهت حمله نکنن:love:
اگه منظورت منم من بدون سنگ دارم روزی 10000 تا غنیمت جمع میکنم و اگر هم سنگ داشتم مطمئن باش الان جزو نفرات اول بودم شما هم این قدر به خودت نناز.همیشه اون بالا نمیمونی

اینو تو بازینما یکی از بچه ها گذاشته بود گفتم شاید براتون جالب باشه : ( بدون تغییر )

توضیحات مورد نیاز و مفید :
(به نقل از یکی از اعضای قبیله صحت وجود در دیگر سایت ها تحقیق نشده است)

نیرو: یکی از پنج مهارت اصلی که می توان آن را افزایش داد و البته گرانترین مهارت هم هست. این مهارت مستقیما روی مقدار آسیبی که در نبرد به حریفان یا شیاطین می رسانید موثر است.
دفاع: این مهارت موجب می شود تا آسیبی که حریفان به شما می رسانند کاهش یابد.
زبردستی: این مهارت هم موجب ضربه زدن موفق به حریف می شود و موجب جاخالی دادن ضربات می شود.
استقامت: مقدار عددی استقامت شما، یعنی مقداری سلامت و حیات که در یک ساعت ریکاوری می کنید. مثلا اگر استقامت شما 10 است، شما در هر ساعت 10 مقدار از حیات خود را باز می یابید.
گیرایی: مهارتی است که سه اثر مجزا دارد: 1- باعث موفقیت بیشتر در شکار انسان می شود. 2- باعث موفقیت در یافتن خونآشام یا گرگینه برای حمله می شود. و 3- اینکه باعث دوبار ضربه زدن می شود. مثلا اگر گیرایی شما 50 است و گیرایی حریف شما 40 است.40-50=10 پس شما 10% شانس دارید که در ازای هر بار ضربه ردن او شما دو ضربه بزنید

در مورد نهانگاه

به طور خلاصه اینکه: آپگرید کردن خود خانه باعث می شود شما بتوانید آیتم های بیشتری حمل کنید
شما علاوه بر کلاه خود، زره و سلاح می توانید یک سپر، یک دستکش ، یک چکمه و یک نوع از جواهرات جادویی را حمل کنید و حتی با حذف کامل بازیکنانی که بیش از صد روز بازی را ترک کرده اند یک بت یا توتم هم داشته باشید :cheesygri
خوب البته شما به خانه ای بزرگ نیاز خواهید داشت
rolleye.gif

آپگرید کردن دیوار های خانه مو جب می شود تا حریفان شما شانس کمتری برای یافتن شما در لیست رندوم شکار خونآشام یا گرگینه داشته باشند.
آپگرید کردن راه خانه به شما شانس بهتری برای شکار انسان موفق و همچنین یافتن حریفان بهتر می دهد
محیط خانه که با آپگرید کردن حالتی خوفناک تر می گیرد موجب موفقیت بیشتر در شکار انسان می شود و عدم برخورد با فانوس
نکته ی دیگر اینکه
هنگامی که شما مورد حمله قرار بگیرید : مرحله ی خانه و دیوار با هم جمع می شوند و فقط و فقط در هنگام مورد حمله قرار گرفتن با دفاع شما جمع می شوند
که اگر در گزارش های نبرد هایی که حمله کردید یا مورد حمله قرار گرفته اید دقت کنید می بینید که در صورت داشتن خانه و مسکن و زندگی قشنگ دفاع شما متفاوت محاسبه شده است

در مورد نحوه اختصاص طلا هنگام برنده شدن در شکار

دقت کنید که تو هر حمله بین 10تا 15 درصد از موجودی طلای طرف نسیب شما میشه
24 - 20 = 4
4 * 10 = 40
100 - 40 = 60
یک نفر که مرحله24 و یک نفر که مرحله 20 هست
با توجه به این محاسبه معلوم یمشه که 60 درصد از اون (بین10تا 15 درصد) به برنده تعلق می گیره
پیچیده بود نه؟
4.gif

اینم بگم که اگه با طرف هم مرحله ای باشی و یا مرحلت کمتر از حریف باشه بین 10 تا 15 درصد طلاشو می بری
اما اگه مرحلت از حریف بالاتر باشه و ببری اون محاسبه رو باید انجام بدی قشنگ
نکته دیگه هم اینکه در شکار انسان و غار فقط 10 دقیقه وقت بگذارید
وقت بیشتر تاثیری در موفقیت شما ندارد

چند نکته جدید

وقتی پول کم دارید کمتر بهتون حمله میشه
میتونید پولهاتون رو به شربت نیروزا تبدیل کنید و هر وقت نیاز به پول داشتید بفروشیدشون خوب میخرند (امتیازش اینه که گرگا که بهتون حمله میکنند هیچی گیرشون نمیاد اشکالش اینه که اگر 195 بفروشید توی هر شربت 11 طلا ضرر میکنید)

اگر در مرحله 9 به ازای داشتن هر اسلحه یا زره یا کلاه مرحله 9 به شانس شما برای برنده شدن 10% اضافه میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 10 به شانس برنده شدن شما 5% اضافه میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 11 به شانس برنده شدن شما 0% اضافه میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 12 از شانس برنده شدن شما 5% کسر میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 13 از شانس برنده شدن شما 10% کسر میشود
اگر همه لوازم شما لول 9 باشد و شما لول 14 از شانس برنده شدن شما 15% کسر میشود
....
به این ترتیب است که ما خیلی وقت ها از کسانی که چند مرحله از ما پایینترند و از نظر تمرینی هم ضعیفترند و تقریبا اسلحه هم سطح ما دارند شکست میخوریم
من اینو رو یه دستکاری های مثل Bold و رنگ بندی کردم .
کسی اگه معنی توتم یا همون جا که آبی کردم رو میدونه بگه .
اکثر مطلباش چرتو پرته مخصوصا اون 6 خط اخرش.من الکی حرف نمی زنم.فقط بهتون میگم که اون اخریا رو اصلا توجه نکنید.ایدی من تو بازی saeid4012 هست پس بدونین الکی حرف نمی زنم. در مورد نحوه اختصاص طلا هنگام برنده شدن در شکارکه باید بگم کاملا مزخرفه.الته به دوسته عزیزمون جناب Ali_VDO جسارت نشه .همونطور که خودش گفته این مطالب واسه ایشون نیست.ولی واقعا الان هرکی 5 روز بازی می کنه میاد یه مطلب اموزشی میزنه که خیلی گمراه کننده هست.ولی صحبتاش در مورد نهانگاه و اسکیلا رو باید بگم که خیلی قدیمیه.و البته درسته.
در مورد توتم باید بگم سیستم توتم دهی در ایران فعال نیست.هر کسی که 120 روز غیر فعال باشه در بازی با حمله شخص مقابل به ایشون ایدیش کاملا حذف میشه و تکه ای از بدنش مال اون شخص حمله کننده میشه.ابته ایدی هایی که هل استون دارند حذف نمیشود.
اما توتم چیست؟.توتم یه نوع ایتم مثل اسلحه هست که به اسکیلات چند تایی اضافه می کنه.چند نمونه توتم رو در عکس زیر ببینید

Attachments

• eq.zip
    eq.zip
    40 KB · مشاهده: 0
ارادت داریم خدمتتون آقا سعید
آقا سعید این عکسی که گزاشتید برا ما معلوم نمیشه میگه اجازه دسترسی ندارید . میشه یه لینک مستقیم بدی تا ببینیمش
سعید جزو 10 نفر اول سایت تو سرور اوله بازیه و جزو طایفه قویه وایلد وولف

تنها طایفه گرگ مردی که ما یکم ارزشون میترسیم

به شما دوست عزیزم آقا djmoji منم مثل شما سنگ ندارم و روزی 10 هزارتا بیشتر جمع نمیکنم

ولی از همون اول سایت تو سرور 1 من بودم
به خاطر اینم هست که الان قویم
شما بهتره پولتونو جاهای دیگه خرج کنید این یه بازی که یه مدت بهش معتادیم بعدش هیچی

با اون 20 تومن که بخوام بدم سنگ یکم دیگه میزارم روش یه بازیه پی اس 3 میخرو واسه خودم!!!

آخرین ویرایش:
قبیله 1ghost که رتبمون بین 15 تا 20 هستم عضو میگیره درخواست بدید بررسی بشه تا بیاید تو قبیله
چی هس حالا خون آشام یا گرگی. تائید و برسی؟
مگه عضو هیئت علمی دانشگاه میخواید انتخاب کنید؟:دی

چی هس حالا خون آشام یا گرگی. تائید و برسی؟
مگه عضو هیئت علمی دانشگاه میخواید انتخاب کنید؟:biggrin1:
خون اشام دوست عزیز عضو شدن در قبیله ما حداقل level داره که باید تایید بشه بعد عضو بشید ;)

خون اشام دوست عزیز عضو شدن در قبیله ما حداقل level داره که باید تایید بشه بعد عضو بشید ;)
سلام
حسام جون من می خوام بیام. اون قبیله قبلی که دیگه از هم پاشید.
لولم هم احتمالا امروز بشه 13.
یا علی مدد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or