BioShock

اگه تونستی اینم جواب بده ثواب داره یه نگاه بنداز توی 360
من بازی تموم کردم حالا می خوام برگردم از دستگاهای Gatherer's Garden خرید کنم چه جوری باید برگردم؟

اگه تونستی اینم جواب بده ثواب داره یه نگاه بنداز توی 360
من بازی تموم کردم حالا می خوام برگردم از دستگاهای Gatherer's Garden خرید کنم چه جوری باید برگردم؟
سلام دوست عزیز این که کاری نداره شما اخرین سیوی که کردین لودش کنید بعد دکمه سلکت بزن توی نقشه Gatherer's Garden پیداش کن برو اونجا خرید کن البته امیدوارم بجز سیو اتوماتیک خودت سیوهای توی بازی داشته باشی;)
داشتم مشکلات بچه هارو سر اچیومنتا میخوندم چند سوال دیگه هم صفحه قبل پرسیدید که احمد رضای عزیز جوابتون داده بود جز در مورد diary که خود ایشون گفتن از کسه دیگه بپرس ببین دوست عزیز شما اگه سلکت بزنی نقشه میاد بعد دکمهrb بزن صفحه صفحه عوض میشه صفحه بعد اهداف اما صفحه سوم masages که اونجا اگه دقت کرده باشی اسم مراحلی که رد کردی نوشته به همراه یه گزینه دیگه به نام رادیو مسیج که به این کاری نداری اما روی هر اسم مرحله کلیک کنی لیست diary های اون منطقه گرفتی نشون میده بعد به لیستی که اشکان جان زحمتش کشیدن یه نگاه بنداز ببین کدومشون نگرفتی (اقا مگه شما تا اخر بازی نرفتی پس باید متوجه میشدی که لیست diaryها کجاس چون فقط از این طریق میشد رمز اسانسور مرحله 7 فهمید اون رمز شما چه جوری زدی؟) در مورد Research PhD باید دقت کنی از دوربینها و وسایل امنیتیهم باید عکس بگیری که به درجه اخر برسی تا این اچیومنت باز بشه امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
اقا یه نفرم مشکل من حل کنه سوالم صفحه قبل لطفا کمک کنید ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
احمد رضای عزیز ممنون باسه تمام کمکای که بهم کردی
اقا من سر53 تونیک تونستم 52 تاش بگیرم تمام دختر کوچولوهارم نجات دادم اما یه اشتباه کوچک کردم اونم این بود که از مرحله(Farmers market) فهمیدم که با نجات دادن این دخترا بهمون جایزه میده حالا میخواستم بدونم ایا این تونیکی که بهم نداده ممکنه مال اون جایزه اول باشه ایا اون جایزه که من بر نداشتم هنوز سرجاش هست؟ منکه برگشتم هر 3 مرحله اول نگاه کردم جایزه ای پیدا نکردم حالا باید چه کار کنم از اول باید بازی کنم ایا همه تونیکا به غیر از اون 3 تا که از طریق جایزه نجات اون دخترا بهمون میده و ریسرچای که میکنیم بقیشون برای فروش هست اخه من همه دخترا نجات دادم همه ریسرچارو انجام دادم همه تونیکا توی باجه رو هم خریدم این یدونه تونیکه کجاس؟ جای خاصی هست که من نگشتم؟
اگر کمکم کنید موفق میشم یا یه دست بازی کردن 960 امتیاز بگیرم فقط 40 تا هارد بمونه
شما وقتی این دختر کوچولو ها رو نجات میدی بهت جایزه میدن که تو بعضی از این جایزه ها Tonic هست.
راستش من نمیدونم شما کدوم Tonic رو نگرفتی اما این لیست شامل نام و مکان تمام Plasmid ها و Tonic هاست:
Plasmids (20)
  1. Cyclone Trap
  2. Cyclone Trap 2
  3. Electro Bolt
  4. Electro Bolt 2
  5. Electro Bolt 3
  6. Enrage! - Bought from Gatherer's Garden vending machine
  7. Hypnotize Big Daddy
  8. Hypnotize Big Daddy 2
  9. Incinerate!
  10. Incinerate! 2
  11. Incinerate! 3
  12. Insect Swarm - Bought from Gatherer's Garden vending machine
  13. Insect Swarm 2
  14. Insect Swarm 3
  15. Security Bullseye - After getting your research camera, a nitro splicer will blow up the wall of rubble that you passed coming in. Kill him, then on the left window, you will see the red glowing plasmid on the awning.
  16. Target Dummy - Bought from Gatherer's Garden vending machine
  17. Telekinesis
  18. Winter Blast - Bought from Gatherer's Garden vending machine
  19. Winter Blast 2
  20. Winter Blast 3
Tonics (53 Total)

Physical Tonics (19)

1. BloodLust - U-Invent machine / Inventable after Arcadia
2. Booze Hound - U-Invent MAchine / Inventable after Arcadia
3. Eve Link - Sold at Gatherer's Garden machines
4. Eve Link 2 - Farmer's Market / On the ground near U-Invent & vending machines.
5. Extra Nutrition - Sold at Gatherer's Garden machines.
6. Extra Nutrition 2 - Storage Basement of the mall area in Fort Frolic. Covered by metal grate if Cohen dies. Also purchasable.
7. Extra Nutrition 3 - Research Spider splicers
8. Hacker's Delight - Cremate the body in the Medical Pavillion.
9. Hacker's Delight 2 - U-Invent machine / Inventable after Arcadia
10. Hacker's Delight 3 - Proving Grounds / Same room as the Big Daddy Helmet.
11. Medical Expert - Neptune's Bounty / In the center of the muddy section of the Lower Wharf.
12. Medical Expert 2 - Fort Frolic / Awarded by an alive Cohen or bought in Hephestus
13. Medical Expert 3 - Near the toilets in Dr. Suchong's Clinic on the second floor of Artemis Suites.
14. Natural Camoflouge - Research the Houdini Splicers
15. Scrounger - Research Leadhead splicers
16. Security Evasion - Arcadia / In the center of a group of splicers, near an Invent machine.
17. Security Evasion 2 - Hephaestus / Heat Monitoring / Across from electricuted ghost scene, sitting on desk
18. Sportboost - Research Thuggish splicers
19. Sportboost 2 - Research Thuggish Splicers

Engineering Tonics (16)

1. Alarm Expert - Fort Frolic / Theater / Top Left balcony sitting on the ledge
2. Alarm Expert 2 - Point Prometheus / Optimized Eugenics / on filing cabinet
3. Clever Inventor - Suchong's Apartment / Beside the tape recorder
4. Focused Hacker - Neptune's Bounty / In the area right before fighting Peach Wilkins.
5. Focused Hacker 2 - Hestia Fourth Floor, on the desk in the corner of the room near the safe.
6. Hacking Expert - Arcadia / Sitting on the first desk in Langford Labs
7. Hacking Expert 2 - Available in Gatherer's Garden vending machine, starting in the Fort Frolic area.
8. Prolific Inventor - Awarded for saving Little Sisters / Last Tonic reward
9. Safecracker - Awarded for saving Little Sisters / First Tonic reward
10. Safecracker 2 - In the Autopsy room in the downstairs of the Little Wonders Educational Facility.
11. Security Expert - Medical Pavilion / On a small chest in the morgue.
12. Security Expert 2 - Research the flying Security Bot
13. Shorten Alarms - Neptune's bounty / Near "Saw Masha Today" recording or buy it at a Gatherer's Garden machine in Arcadia.
14. Shorten Alarms 2 - Hephaestus / On the floor right before setting off the EMP.
15. Speedy Hacker - Medical Pavilion / On the desk in the dentist's lab.
16. Speedy Hacker 2 - Available at Gatherer's Garden vending machines, starting in the Olympus Heights area.

Combat Tonics (18)

1. Armored Shell - Available at Gatherer's Garden vending machine, starting with the Medical Pavilion area.
2. Armored Shell 2 - Awarded for saving Little Sisters / Second Tonic Reward
3. Damage Research - Hephaestus / Across from the EMP bomb on a table
4. Damage Research 2 - In the Mendel Family Library, on a desk in the rear of the room.
5. Electric Flesh - Fort Frolic / The Projector Room in the Theater / On bookshelf
6. Electric Flesh 2 - Olympic Heights / Fontaine's apartment / In the office on the desk
7. Frozen Field - Fort Frolic / Awarded for killing the Cohen victim in the freezer
8. Frozen Field 2 - Hephaestus - Room off entrance to Ryan's office - on desk
9. Human Inferno - Arcadia Gatherer's Garden machine / 20 Adam
10. Human Inferno 2 - Available at Gatherer's Garden vending machine starting in the Point Prometheus area.
11. Photographer's Eye - In the bunk room of the wine cellar in Farmer's Market.
12. Photographer's Eye 2 - Research the Rosie Big Daddy.
13. Static Discarge - Medicial Pavilion / In the hallway after fighting Steinman.
14. Static Discharge 2 - Research Leadhead splicers
15. Wrench Jockey - Medical Pavilion / Seen from a window. In a back room, reached by airshaft.
16. Wrench Jockey 2 - Research Bouncer Big Daddy
17. Wrench Lurker - Neptune's Bounty / Sitting on the ledge near the plasmid machine.
18. Wrench Lurker 2 - Available at Gatherer's Garden vending machine, starting at Olympus Heights.

سلام
اقا همونیکه حدس میزدم این نگرفتم
از قرار معلوم مربوط به اولین تونیک جایزه نجات دختر کوچولو اقا من این جایزه دست نزدم ایا اگر برم سر مکانش هنوز همونجا هست یا نه اگر هست مکانی که این جایزه میده کجاس یا نه باید از اول بازی کنم؟

سلام
اقا همونیکه حدس میزدم این نگرفتم
از قرار معلوم مربوط به اولین تونیک جایزه نجات دختر کوچولو اقا من این جایزه دست نزدم ایا اگر برم سر مکانش هنوز همونجا هست یا نه اگر هست مکانی که این جایزه میده کجاس یا نه باید از اول بازی کنم؟
دقیقا نمیدونم اما اگه نجاتش داده باشی و برنداشته باشی احتمالا برگردی عقب باید باشه ولی اگه نجاتش نداده باشی که باید از اول بری بازی رو تکرار کنی.

من diary فهمیدم همون موقع
ولی چند مرحله بیشتر نمی تونم برگردم (مرخله که تا شروع میشه بچه ها اونجا هستن بعد در بسته می شه آخر بازی سیو کردم تا اینجا بر می گردم ولی نمیره از این در به مرحله قبل)

می خوام مرحله قبل Olympus Helghts برگردم اما نمی دونم از کجا برگردم؟
سلام دقیقا اسم مرحله ای که توش هستی بگو ببین من از این مرحله Point Prometheus (تا جایکه تبدیل به بیگ ددی شدم درست موقعیکه میگه با اچارت باید ضربه بزنی به اون ستونای سوراخ که دختر کوچولو میاد درارو باز کنه باست) درست قبل از اینکه من ضربه بزنم به اون ستونها من یه سیو دارم از اونجا خیلی راحت برمیگرده به عقب هیچکسم بهت کار نداره اما اگه شما از اون درهای که دختر کوچولو باست باز کرده رفتی تو و جلوتر رفتی سیو کردی نمیدونم راه برگشتی هست یا نه دوست عزیز تو این بازی میشه هوارتا سیو کرد چرا تویه هر مرحله یه سیو جدا نکردی که اگه اشتباه کردی بتونی برگردی:confused:

سلام دقیقا اسم مرحله ای که توش هستی بگو ببین من از این مرحله Point Prometheus (تا جایکه تبدیل به بیگ ددی شدم درست موقعیکه میگه با اچارت باید ضربه بزنی به اون ستونای سوراخ که دختر کوچولو میاد درارو باز کنه باست) درست قبل از اینکه من ضربه بزنم به اون ستونها من یه سیو دارم از اونجا خیلی راحت برمیگرده به عقب هیچکسم بهت کار نداره اما اگه شما از اون درهای که دختر کوچولو باست باز کرده رفتی تو و جلوتر رفتی سیو کردی نمیدونم راه برگشتی هست یا نه دوست عزیز تو این بازی میشه هوارتا سیو کرد چرا تویه هر مرحله یه سیو جدا نکردی که اگه اشتباه کردی بتونی برگردی:confused:
البته قبل از آخرین مبارزه بازی با Atlas هم یه سیو هست که میتونی ازش به عقب برگردی. در واقع از اونجا میتونی کل مرحله رو به عقب برگردی و سوار مترو Rapture بشی و به هر مرحله ای که میخوای بری.

نوید جان دقیقا همون جا که می گی سیو کردم حالا همه مرحله هارو بر می گردم ولی از مرحله Olympus Helghts به قبل نمی شه از کجا بر گردم از همونجا که اومدم جایی هست که بچه ها هستن ولی در باز نمیشه لطفا کمک کن چون من مموری دارم خیلی ازش سیو دارم کل مموری رو گرفته

نوید جان دقیقا همون جا که می گی سیو کردم حالا همه مرحله هارو بر می گردم ولی از مرحله Olympus Helghts به قبل نمی شه از کجا بر گردم از همونجا که اومدم جایی هست که بچه ها هستن ولی در باز نمیشه لطفا کمک کن چون من مموری دارم خیلی ازش سیو دارم کل مموری رو گرفته
سلام دوست من
فکر کنم گرفتم کجارو میگی همونجا که بیهوش میشی وقتی بهوش میای توی خونه دختر کوچولوها بیدار میشی بعد تورو به بیرون راهنمایی میکنند بعد که از اتاقشون بیرون میای در بسته میشه اونجارو میگی دیگه عزیز اره؟
ببین شما اگر داخله Olympus Helghts هستی دکمه سلکت بزن برو تو نقشه بعد هرجا که هستی به طرف این قسمت حرکت کن(hestiachambers) خب اونجا یه سر در میبینی که چراغای قرمز داره روی سر در نوشته rapture metro پله میخوره میره پایین اونجا یه اسانسور هست که که شمارو به طرف پایین میبره بعد میرسی به اون اسانسوری که شمارو به هر مرحله بخوای میرسونه امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
اما یه نکته کلی این راهنمایی که اشکان زحمتش کشیده بود عالی بود هیچی کم نداشت اما من میخوام تجربم بگم شاید کسی مثل من این اشتباه بکن میگم که دیگه این اشتباه تکرار نشه باسه شما
من قصد داشتم با یه بار بازی 960 امتیازش بگیرم تقریبا موفق شدم اما یه اشتباه کوچک کردم اونم این بود که من فکر میکردم اگر دختر کوچولوها رو نجات میدم بهمون جایزه میده اوتوماتیک جایزه بهمون داده میشه اما اینطور نبود جایزه شما داخل یه خرس گذاشته میشه در Gatherer's Garden اینجا قرار داره هر سه دختر کوچولو یه جایزه داده میشه که 3 تا تونیک داخلش که اگه میخواید اچیومنت تونیک بگیرید لازمه همشون نجات بدین بعد همه جایزهاتون برید بردارید من این موضوع از جایزه دوم فهمیدم که دیر شده بود تا اخرش رفتم تونستم 52 تونیک بگیرم وقتی هم برگشتم جایزه ای که بر نداشتم بردارم نبود پس مجبور شدم دوباره برم برای گرفتن این اچیومنت امیدوارم شما این اشتباه نکنید موفق باشید

ممنون نگید خنگما
من به این دستگاه که به مراحل می بره رفته بودم ولی هر کاری می کردم تکون نمی خورد حالا فهمیدم باید با مکان نماها تکون بدم نه با اسکرول

PLZ HELP........Bioshock
سلام دوست عزیز
اگه کلید میخوای فکر کنم باید کوهن بکشی که اگر این کار بکنی یکی از اچیومنتا رو از دست میدی چون اگر زنده بمونه میتونی تو مرحله بالاتر بری تو اتاقش گه باسه گرفتن یکی از اچیومنتا واجب یادم نیست کدومش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or