Bioshock

• Thread starter Thread starter Amir360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به bioshock

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
من 2 تا سوال داشتم :
1-هک کردن HEALTH STATION و ... چه فایده ای داره ؟
2-من مرحله 2 هستم کلی رفتم جلو save کردم وقتم دوباره وارد بازی شدم دیدم از 4.5 save قبلی بازی load شد! یعنی save ها پاک شده ؟:confused:

بچه ها من مرحله Neptune's Bounty هستم کمی بعد اونجا که دوربین عکاسی پیدا کردیم (یکمی هم نه!) . همون جا که خاطره اون زنرو پیدا میکنیم
اونجا باید چی کار کنم؟؟؟
هر جا رفتم و هر کاری کردم نشد! لطفا کمکم کنید خیلی خیلی فوری خواهش می کنم

خواهش می کنم هر چه زودتر و بهتر کمکم کنید
استاداش بیان

من 2 تا سوال داشتم :
1-هک کردن HEALTH STATION و ... چه فایده ای داره ؟
2-من مرحله 2 هستم کلی رفتم جلو save کردم وقتم دوباره وارد بازی شدم دیدم از 4.5 save قبلی بازی load شد! یعنی save ها پاک شده ؟:confused:

1- هم ازونتر میشه استفاده ازشون. از 16 دلار میشه 10 دلار. هم اینکه اگه دشمنا خواستن ازش استفاده کنن بجایه اینکه بهبود پیدا کنن، جونشون کمتر هم میشه.
2- من یادمه واسم همچین اتفاقی افتاد بعد که دقت کردم دیدم تاریخ کنسولم اومده رو 2005. همین باعث شده بود سیوهایه جدیدم به تاریخ 2005 سیو بشه و سیوهایه قدیمیم که ماله 2007 بودن بالاتر قرار داشتن. تاریخو که درست کردم، ردیف شد. چک کن ببین مشکلت از این نیست.

درود به همه
بلاخره این شاهکار هم تموم شد:( شوربختانه دیگه معلوم نیست همچین بازی گیرمون بیاد یا نه. میخواستم از خوبیهای بازی بگم ولی نمیشه چون این بازی یه نکته مثبت قلمبه ست :mrgreen:. اگه تکراریه ببخشید ولی در لیست سازندگان بازی اسم 6 تا ایرانی رو دیدم ولی چون دیگه داشت چشمام از کاسه در میامد دقیق نتونستم فامیلی هاشون رو بخونم.
نکته:اگه فامیلی هاشون اشتباه بود ببخشید:blushing:.

آقایان

علی هینتون
سجاد مجیدی
سینا ازاد
آرمین ( فامیلی ایشون رو یادم نیست ).
علی ارین
آرمین ( اما با آرمین بالای فامیلیش فرق داره ).

باعث:cool1: افتخار :cool1: که چند تا:hug: ایرانی :hug:جزو سازندگان یکی از بهترین بازی های سال و XBOX 360 هستن :punk:.
یکی لطف کنه فامیلی دقیق و سمت هاشون رو بگه بسیار ممنونش میشم.
هر کدوم از دوستان که چیزی راجب داستان یا نقش کارکترها در بازی میدونه لطف کنه و زحمت بکشه بزاره برامون.
میمونه یه تشکر از 2K که این بازی بزرگ و خوش ساخت رو عرضه کرد و مثل PERY برای XBOX360:biggrin1: انحصاری :biggrin1: نگه داشت. ( 2k دوست داریم :worthy::worthy::worthy::worthy::worthy:).

پ.ن. تو این گشت و گذاری که Jack در Rapture داشت چقدر از این شهر رو گشت. میشه به قسمت بعدی امید داشته باشیم:thinking:.

خوب حالا یه بار هم رو هارد تموم کن و ایندفعه خواهر کوچولوها رو بکش تا یه پایان دیگه ببینی
البته اگه کشته بودی ایندفعه نکش تا پایان دیگه ببینی و هم دو تا اچیومنت به خاطر نکشتن و تموم کردن رو درجه هارد ببینی

موفق باشی ;)

خوب حالا یه بار هم رو هارد تموم کن و ایندفعه خواهر کوچولوها رو بکش تا یه پایان دیگه ببینی
البته اگه کشته بودی ایندفعه نکش تا پایان دیگه ببینی و هم دو تا اچیومنت به خاطر نکشتن و تموم کردن رو درجه هارد ببینی
علی جون دخترها رو نکشتم و اون پایان احساسیه رو دیدم:biggrin1:. برای دوباره بازی کردن یکم زوده ولی هر وقت خوردم به کمبود بازی حتما میرم. هارد یکم سخت نیست به نظرت:biggrin1:.

پ.ن. بنده هیچ بازی رو بخاطر اچیومنت بازی نمیکنم ولی از داشتنشون هم بدم نمیاد:mrgreen:

شما اگه قسمت کوره رسیدی بر گرد یک جای هست که پله می خوره پائین
(قبل از رسیدن به سالن کوره) .با پلاسماید یک راهی هست که فکر کنم یخه یا چیزی دیگه . اونجا از پلاسماید استفاده کن راه باز می شه؟اگه راه رو پیدا نکردی بگو بیشتر توضیح بدم.

آقا شما دقیقا کجا رو میگی(عکس اول یا دوم).چه جوری یخ ها رو از بین ببرم؟
4z4jsi1.jpg

DSC00155.html

آخرین ویرایش:
عکس اول و دومت که یکین. ولی همینجاست.اینجا باید یخها رو آب کنی دیگه. البته با Plasmid که توسط دستت آتیش پرتاب میکنه. شاید هنوز نگرفتیش. با LB عوض کن ببین بجز Electro Ball چیزه دیگه هم داری؟ یادم نمیاد کجا ولی تو همون مرحله یه جا این Plasmid آتش رو میگیری.

بچه ها من بجز الکتریک چیز دیگه ای ندارم.پلاسمد آتشین رو از کجا گیر ببیارم(شاید بعدا لازمم شد که میشه).با الکتریک چطوری باز کنم؟هر چی بهش میزنم چیزیش نمیشه خو

آخرین ویرایش:
مگه مرحله اول نیستی.اونجای که کوره و جسد ادم هست درسته؟پس شما راه رو اشتباهی رفتی شما همون مرحله کوره وجسد رو برو بالا اونجای که پله می خوره به سمت بالا داخل سالن که می شی یک جای هست باید بشینی و بری توی اتاق اونجا فکر کنم پلاسماید اتیشی هست .هر چی هست بر دار.بعد چند نفر رو باید بکشی و بعد از اون بیا بیرون و برگرد سالن قبلی د وتا پله هست که به طرف بالا می خوره و یک پله هم به طرف پائین .شما اون پله پائینی رو برو و برای راه باز کردن از پلاسماید اسفاده کن.باید یکی دو بار این بازی تمام کنی تا مراحل بازی دقیق یادت بیاد.:blushing:فکر کنم این دفعه دیگه راه رو پیدا کنی;)

بچه ها دستتون درد نکنه.ردش کردم.بچه ها یه سوال.من رسیدم جایی که یه وسیله برات توپ تنیس میندازه و تو میگیریش و پرتابش میکنی(آموزشش).دیگه پلاسمید الکتریک ندارم.جریان چیه؟نمیشه دوباره بگیرمش؟

کسی میتونه یه راه پیشنهاد کنه تا تیر هام زیاد بشه؟
آخه من هیچی تیر ندارم! برای خریدنش باید کدوم رو انتخاب کنم؟
واسه این که تیرهات زیاد بشه همه جا رو خوب بگرد مخصوصا اونهائی که میکشی حتما جیباشون رو خالی کن:biggrin1:
در ضمن برای خرید گلوله,خوب هر گلوله ای اسم داره دیگه shutgun.machine gun هر کدوم رو میخوای بخری دکمه A رو بزن اگه پول داشته باشی میخره:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or